Astana – Valletta 5:1 (kon.) | Larnaca – Gent 1:1 (kon.) | Sparta Praha – Trabzonspor 2:2 (kon.)
Pjunik – Wolverhampton 0:4 (kon.) | Universitatea Craiova – AEK Atény 0:2 (kon.) | Brøndby – Braga 2:4 (kon.)
Ventspils – Guimarães 0:3 (kon.) | Tiraspol – Štokholm 1:2 (kon.) | Neftçi Baku – Bnei Yehuda 2:2 (kon.)
Malmö – Zrinjski Mostar 3:0 (kon.) | Haugesund – Eindhoven 0:1 (kon.) | Mariupol – Alkmaar 0:0 (kon.)
Thun – S. Moskva 2:3 (kon.) | Molde – Aris Soluň 3:0 (kon.) | Razgrad – New Saints 5:0 (kon.)
Tel Aviv – FK Sūduva 1:2 (kon.) | CSKA Sofia – Zorja Luhansk 1:1 (kon.) | Lokomotiv Plovdiv – Štrasburg 0:1 (kon.)
Feyenoord – Dinamo Tbilisi 4:0 (kon.) | Antverpy – Plzeň 1:0 (kon.) | FK Sarajevo – Borisov 1:2 (kon.)
Dudelange – Kalju 3:1 (kon.) | Rijeka – Aberdeen 2:0 (kon.) | Midtjylland – Rangers 2:4 (kon.)
Norrköping – Be'er Sheva 1:1 (kon.) | Vaduz – Frankfurt 0:5 (kon.) | FCSB – Mladá Boleslav 0:0 (kon.)
Austria – Limassol 1:2 (kon.) | Luzern – Espanyol 0:3 (kon.) | Partizan – Yeni Malatyaspor 3:1 (kon.)
Légia Varšava – Atromitos 0:0 (kon.) | Turín – Salihorsk 5:0 (kon.)
koniec
Royal Antverpy
1:0 (1:0)
FC Viktoria Plzeň
Štvrtok 08.08.2019, 19:30 • Het Bosuilstadion, Antverpy • Európska liga (predkolá) • 3. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:30.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Royal Antverpy FC a FC Viktoria Plzeň. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:30.

    Predkolá Európskej ligy pokračujú aj dnes, do hry sa zapoja aj české celky. Plzeň vycestuje na prvé stretnutie 3. predkola do Belgicka, kde na štadióne King Baudouin Stadium bude čeliť Antverpy.

    Royal Antverpy FC:
    Belgický celok začal novú sezónu ešte len pred dvoma týždňami. Antverpy začalo ligu úspešne, keď v oboch zápasoch zvíťazilo a momentálne sa nachádza na druhom mieste. V uplynulej sezóne obsadil tento celok v najvyššej belgickej súťaži 4. miesto a tak bol nasadený do 3. predkola Európskej ligy. Dnes to tak bude pre Antverpy prvé vystúpenie v Európe, čo sa týka tohto ročníka.

    FC Viktoria Plzeň:
    Český celok má v lige odohraté štyri zápasy s bilanciou tri výhry a jedna remíza. Vstup na ligovú scénu tak Plzeň zvládla, ale do Európy nevykročila úspešne. Plzeň ako vicemajster bola nasadená do druhého predkola Ligy majstrov. Najprv doma s Olympiakosom Plzeň remizovala 0:0, ale v Grécku to bol potom totálny výbuch, český celok prehral 4:0 a tak Plzeň v predkolách Ligy majstrov nestrelila ani gól. Odčiniť toto zaváhanie bude chcieť určite v Európskej lige.

    Podľa vypísaných kuzov toto zápolenie jasného favorita nemá. Môžme sa teda určite tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie, v českom tíme pôsobia aj slovenskí futbalisti. Ako dopadne súboj v Belgicku? Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    Royal Antverpy FC: Bolat – Buta, Seck, Pius, Jukleröd – Haroun, De Sart – Hairemans, Refaelov, Rodrigues – Mbokani

    Náhradníci: Teunckens – De Laet, Lamkel Zé, Bolingi, Baby, Coopman, Batubinsika

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec, Limberský – Hrošovský, Kalvach – J. Kopic, Janošek, J. Kovařík – Krmenčík

    Náhradníci: Kozáčik – Hloušek, Pernica, Kayamba, Procházka, Hořava, Chorý

    Rozhodca: Jens Maae – Jesper Dahl, Victor Skytte – Morten Krogh
     
    Prajem príjemný futbalový večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Dnes pokračujú zápasy 3. predkola Európskej ligy a český celok FC Viktoria Plzeň čaká vystúpenie v Belgicku proti Royal Antverpy FC. Toto stretnutie sa však neodohrá na pôde belgického celku ale na štadióne King Baudouin Stadium v Bruseli. Plzeň si chce napraviť reputáciu, keďže v 2. predkole Ligy majstrov vypadla s gréckym Pireusom, keď po domácej bezgólovej remíze utrpela prehru na pôde súpera 4:0. V zostave českého vicemajstra nájdeme aj hneď niekoľko slovenských futbalistov, konkrétne hneď od úvodu sa na ihrisku predstaví Patrik Hrošovský. Na lavičke náhradníkov budú na svoju príležitosť čakať Roman Procházka a náhradný brankár Matúš Kozáčik. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni z Dánska a to Jens Maae – Jesper Dahl, Victor Skytte – Morten Krogh. Znova sa vám prihlásime tesne pred úvodným výkopom!
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu nastúpené na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril českému vicemajstrovi. Plzeň sa okamžite pustila do svojej prvej útočnej akcie, ale k zakončeniu to napokon neviedlo.
     
    2
    Rovnakou mincou sa snažil odpovedať aj belgický celok. Pre indivinduálnu akciu sa postaral Rodrigues, ale ani on sa do zakončenia neprebil. Úvod teda naznačuje, že oba celky sa chcú prezentovať útočným futbalom.
     
    3
    K lopte sa dostal slovenský reprezentant Hrošovský, ktorý sa tiež snažil preniknúť sám cez obranu súpera. Bol zastavený nedovoleným zákrokom zo strany súpera.
     
    4
    Môžme zatiaľ konštatovať, že Plzeň má častejšie loptu na svojich kopačkách. Český vicemajster sa snaží prenikať do útoku čo najčastejšie, obrana súpera hrá však veľmi pozorne.
     
    5
    Neujal sa ani center do pokutového územia belgického tímu. Nasledoval len faul hostí a tak sa k lopte dostávajú Antverpy. Dejiskom tohto stretnutia je Brusel, cestu na štadión si našlo veľmi veľa fanúšikov.
     
    6
    Mali sme možnosť sledovať ďalšiu útočnú akciu českého celku. Hlavné slovo mal v tomto prípade Kopic, ktorý centroval na hranicu pokutového územia, ale lopta sa až ku Krmenčíkovi nedostala.
     
    7
    Antverpy sa nechceli nechať zahanbiť a takisto to skúsili cez rýchly protiútok. Nič zaujímavého ale táto akcia neponúkla, brankár Hruška bude rozohrávať loptu do svojej bránky.
     
    8
    Futbalisti českého tímu to skúšajú zatiaľ individuálne. Podobným spôsobom sa teraz prezentoval Kovařík, ale k zakončeniu sa nedostal ani on a celé útočné ťaženie hostí prerušil svojim faulom Řezník.
     
    9
    Zatiaľ máme možnosť sledovať pokusy o útočné akcie na oboch stranách. Čakáme však na prvú vážnejšiu príležitosť na jednej či druhej strane, verme, že príde čoskoro.
     
    9
    Žltú kartu dostáva Abdoulaye Seck (Royal Antverpy FC).
     
    10
    Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia už uplynula. Hrá sa teda bez gólov, ale aktívnejšie smerom dopredu pôsobia hostia. Český vicemajster má čo po zbrabranom druhom predkole Ligy majstrov naprávať, musí si získať srdcia svojich fanúšikov späť.
     
    11
    Určite by to už chcelo nejakú zaujímavejšiu šancu na jednej či druhej strane, ktorá by priniesla potrebné oživenie. Diváci v hľadisku sa však zatiaľ bavia, aj keď ich tím nehrá na svojom domácom štadióne.
     
    12
    Začína sa nám priostrovať v osobných súbojov a sledujeme tak už viacero tvrdších zákrokov. Hlavný rozhodca Jens Maae z Dánska udelil len jednu žltú kartu a to domácemu futbalistovi Seckovi.
     
    13
    Toto začínalo vyzerať veľmi bezpečne zo strany belgického celku. Antverpy potiahlo svoju útočnú akciu až do pokutového územia súpera, ale obrana českého tímu našťastie všetko včas vyriešila.
     
    14
    A je tu ďalšia rýchly akcia belgického tímu, v pokutovom území sa už teraz do zakončenia dostal Refael, ale jeho strelu zblokovala do bezpečia obrana Plzne. Tlak Antverp však ešte trvá.
     
    15
    Plzeň môže ďakovať Hruškovi, že teraz neinkasovala gól! Pred bránu českého tímu smeroval center, ktorý chcel do bezpečia odvrátiť Brabec, ale miesto toho ohrozil vlastného brankára. Hruška musel vytiahnúť famózny zákrok, aby lopta neskončila po prvýkrát v tomto zápase v sieti.
    15. Jakub Brabec (PLZ)
     
    16
    Nasledoval ešte teda rohový kop belgického tímu, ktorý však nič zaujímavého neponúkol. Plzeň sa tak teraz ubránila a prečkalo dosť krušné chvíle zo strany svojho dnešného súpera.
     
    17
    Oba celky pokračujú v zakladaní svojich útočných akcií, ale na úvodný presný zásah stále čakáme. Uvidíme, či to dnes bude v Bruseli gólová naháňačka.
     
    18
    Teraz sme sledovali samostatnú akciu domáceho futbalistu Butu, ktorému sa však nepodarilo prejsť cez Limberského. Možno sa v tomto prípade mohol pískať aj faul, ale hlavný rozhodca Maae z Dánska tak neučinil.
     
    19
    Karta sa teraz obrátila, pretože v úvode stretnutia hrali aktívnejšie hostia. Antverpy v týchto chvíľach búšia do súpera a obrana českého vicemajstra má čo robiť, aby to celé zvládla bez ujmy.
     
    20
    Diváci na štadióne v Bruseli si tak zatiaľ určite prídu na svoje. Je veľmi sympatické, že aj napriek tomu, že Antverpy nehrajú na svojom domovskom stánku, tak sem do Bruselu pricestovalo veľa ich fanúšikov.
     
    21
    Antverpy v ďalšom náznaku útočnej akcie, ale belgický celok je zastavený postraným rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd. Loptu tak získava Plzeň, ktorá sa v týchto chvíľach nikam neponáhľa.
     
    22
    Dostávame sa do druhej polovice prvého polčasu. Sledujeme zatiaľ zaujímavé stretnutie, ale aj naďalej je to bez gólov. Pre Antverpy je určite veľmi dôležité, aby v tomto zápase veľa gólov neinkasovalo.
     
    23
    Belgický celok dostáva z hľadiska čoraz väčšiu podporu zo strany svojich fanúšikov. Najvyššia futbalová súťaž v Belgicku sa ešte len rozbehla, mužstvá tam odohrali zatiaľ po dva zápasy.
     
    24
    Jeden z domácich futbalistov ostal otrasený po osobnom súboji a hra je teda na malú chvíľu prerušená. Oba celky tak túto krátku pauzu využívajú na občerstvenie.
     
    25
    Znova sa k lopte dostáva belgický celok, ktorý je v poslednej dobe jasne aktívnejší. Výraznejšiu šancu si však až na ten skoro vlastný gól Brabca nevypracoval.
     
    26
    Aj Plzeň zatiaľ čaká na takú tú typickú šancu, z ktorej by mohol padnúť gól. V podstate sa však nie je kam ponáhľať, pred nami je ešte niečo málo z polovice prvého polčasu a potom aj celé druhé dejstvo.
     
    27
    Český vicemajster si dlho pripravoval tento útočný výpad, až nakoniec po nepresnej prihrávke len odovzdal loptu na súperové kopačky.
     
    29
    Tím Antverpy práve strelil gól!
    Máme tu otvárací zásah tohto stretnutia! Zrejme nie je prekvapením, že ho dávajú domáci futbalisti, ktorí v týchto chvíľach na ihrisku dominovali. Zrodilo sa to celé po ich rýchlom brejku, keď sa k lopte dostal IVO RODRIGUES a z hranice pokutového územia parádnym zakončením posiela Antverpy do vedenia 1:0!
    29. Ivo Rodrigues (ANY) - 1:0
     
    30
    Po polhodine tohto stretnutia tak Plzeň bude museiť doháňať náskok svojho dnešného súpera. Času má však k dispozícii ešte dosť, ale musí sa čo najskôr vrátiť k svojej hre z úvodu tohto stretnutia.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Patrik Hrošovský (FC Viktoria Plzeň).
     
    32
    Plzeň chce určite ešte odpovedať na gól súpera do konca prvého polčasu. Český vicemajster má však momentálne veľké problémy s prechodom do útoku.
     
    33
    Ale teraz mohol český celok inkasovať druhý gól! Toto bolo veľké zaváhanie obrany, Rodrigues si už robil zálusk na svoj druhý presný zásah, ale v pokutovom území spadol a tak sa k zakončeniu nedostal.
    33. Ivo Rodrigues (ANY)
     
    34
    Môžme zatiaľ pripomenúť, že Plzeň sa stále výrazne trápi v európskych súťažiach čo sa týka tohto ročníka. V druhom predkole Ligy majstrov nestrelila Pireusu žiadny gól a gólové suchoty stále pokračujú aj v Belgicku.
     
    35
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 10 minút, možno aj nejaký ten nadstavený čas. Antverpy vyhráva 1:0 po góle Rodriguesa a je stále aktívnejším celkom na ihrisku.
     
    36
    Ak sa aj Plzeň dostane do útoku, tak veľmi rýchlo loptu zo svojich kopačiek stratí. Český celok bude tak mať čo do druhého polčasu zlepšovať.
     
    37
    Navyše, Antverpy stále hrozí v útoku a zakladá jednu útočnú akciu za druhou. Uvidíme, čo nám teda ešte zvyšok prvého polčasu ponúkne, domáci fanúšikovia by si pochopiteľne želali druhý gól v Hruškovej bráne.
     
    38
    Trápenie českého celku chcel teraz vyriešiť Kopic, ale samotnému sa mu do zakončenia prebiť nepodarilo. Antverpy sa teraz nikam neponáhľajú a pohodlne držia loptu na svojich kopačkách.
     
    39
    Belgický celok už presunul svoju kombináciu na útočnú polovicu, ale výrazne sa do zakončenia netlačí. Zrejme tak chce nazbierať čo najviac času na súperovej strane ihriska.
     
    40
    Do konca prvého polčasu nám ostáva dohrať približne päť minút. Na priebežnom skóre 1:0 sa stále nič nemení, belgický celok zatiaľ drží zápas pevne vo svojich rukách.
     
    41
    Brankár Bolat sa zapojil do kombinácie svojho tímu. Bolat je zatiaľ v tomto zápase prakticky bez práce. Na druhej strane už Hruška jeden väčší zákrok musel vytiahnúť, podobne aj loptu zo svojej siete.
     
    42
    Konečne po dlhšej dobe sme sledovali aj niečo zaujímavé zo strany českého celku. Streleckým pokusom sa prezentoval Krmenčík, ale mieril tesne vedľa súperovej brány.
     
    44
    Vyzerá to, že v prvom polčase sa už nič zaujímavého nestane. Antverpy chcú už hlavne svoje tesné vedenei udržať a vytvoriť si tak pred druhým polčasom lepšiu východiskovú pozíciu do odvety.
     
    45
    Prvý polčas sa ešte predĺži o 3 minúty!
     
    45+1
    Do útočnej akcie svojho celku sa zapojil obranca domácich Jukleröd. Podarilo sa mu aj zakončiť, ale brankár Hruška bol pozorný a vyrazil loptu na rohový kop.
     
    45+2
    Rohový kop už nič zaujímavého neponúkol a vyzerá to, že to je z prvého polčasu tohto stretnutia všetko.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo tohto stretnutia napokon predsa len ponúklo jeden presný zásah. Aktívnejšie do stretnutia vstúpil český vicemajster, ale postupune už réžiu hry prebrali Antverpy a svoju aktivitu korunovali gólom Rodriguesa. Od tohto momentu hral belgický celok aktívnejšie a môžme teda konštatovať, že je vo vedení zaslúžene. Pred nami je však ešte druhý polčas, ktorý môže všetko zmeniť. Druhé dejstvo sa začne približne o 20:34.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril belgickému celku. Ani jeden z trénerov napokon nestriedal, i keď sme to od Pavla Vrby možno trocha očakávali.
     
    47
    Plzeň hrajúca v bielych dresoch je už pri lopte a snaží sa o rýchly prechod na útočnú polovicu. Ćeský celok má čo v druhom polčase zlepšovať, určite si chce do domácej odvety priniesť z Belgicka lepší výsledok.
     
    48
    O prvú zaujímavejšiu akciu sa však postaral belgický tím. K lopte sa na hranici pokutového územia dostal Refaelov, ale nemieril presne. Avšak, napokon je tu ofsajd.
     
    49
    Zakrátko smeroval pred bránu českého celku center z pravej strany, ale loptu si prebral do svojich rukavíc brankár Hruška. Následne sa Plzeň snažila o rýchly protiútok, ale ten sa nevydaril.
     
    51
    Veľa nechýbalo a Antverpy mohli ísť do vedenia 2:0! Toto bolo opäť veľké zaváhenie defenzívy českého vicemajstra, Refaelov prenikol s loptou do pokutového územia, ale jeho následná prihrávka na penaltový bod bola odvrátená obranou Plzne!
     
    52
    Ešte teda nasledoval rohový kop belgického tímu. Ten však už nič zaujímavého neponúkol, Antverpy sú však aj naďalej vo vedení 1:0!
     
    53
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Dominik Janošek, prichádza Tomáš Hořava.
     
    54
    Pavel Vrba sa dnes ako prvý rozhodol siahnuť k striedaniu. Chce tak určite oživiť hru svojich zverencov, zatiaľ je Plzeň smerom dobre veľmi neškodná.
     
    55
    Antverpy sa neboja vysoko napádať rozohrávku súpera a často ho tak donútia chybovať. Belgický celok stále drží jasne obraty zápasu vo svojich rukách, aj keď to je len o jeden gól.
     
    56
    Črtal sa zaujimavý útok zo strany českého celku, ale celé to pokazil Limberský, ktorý sa previnil nedovoleným zákrokom. Lopta sa teda vracia späť na kopačky Antverp.
     
    57
    Dlho si ju však neužila, už máme možnosť sledovať kombináciu českého vicemajstra.
     
    58
    A tá napokon mohla vyustiť v zaujímavé zakončenie. Řezník si pekne zbehol pred pokutové územie z pozície obrancu, prihral pod seba na Krmenčíka, ale tomu už strela umožnená nebola.
     
    59
    Belgický celok sa snažil odpovedať rýchlym protiútokom, ale napokon je odmávaný ofsajd. Plzeň sa tak znova dostáva k lopte na svojej polovici ihriska.
     
    60
    Hodina z tohto stretnutia v Belgicku je už minulosťou. Antverpy stále vyhrávajú najtesnejším rozdielom, všetko je to však ešte určite otvorené na oboch stranách.
     
    61
    Striedanie v tíme Royal Antverpy FC: z ihriska odchádza Geoffry Hairemans, prichádza Didier Lamkel Zé.
     
    63
    Momentálne loptu držia na svojich kopačkách domáci futbalisti, ktorí sa nemusia nikam ponáhľať. Aj naďalej sú vo výhodnejšej pozícii, ale je tu ešte zvyšok druhého polčasu a aj celá odveta.
     
    64
    K strele z väčšej vzdialenosti sa odhodlal Hejda, ale mieril len do bočnej siete. Bolat sa tak už chystá k rozohrávke od svojej brány, samozrejme že si dáva na čas.
     
    65
    Brankár belgického celku teraz musel aj zasahovať, ale pohodlne si centrovanú loptu prebral do svojich rukavíc.
     
    66
    Plzeň sa čoraz viac dostáva do útoku, čo je pre českého vicemajstra len dobre. Túto akciu potiahol Kopic, ale k ničomu zaujímavému to neviedlo.
     
    68
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jan Kovařík, prichádza Joel Ngandu Kayamba.
     
    69
    Centrovanú loptu na hranicu pokutového územia vyslal Řezník, ale nikto z jeho spoluhráčov na ňu nedokázal reagovať.
     
    70
    Rýchly protiútok sa potom nevydaril ani belgickému celku. Dlhšiu dobu sme tak nič zaujímavého nevideli, do konca tohto stretnutia ostáva približne 20 minút.
     
    72
    Žltú kartu dostáva David Limberský (FC Viktoria Plzeň).
     
    73
    Po tejto akcii belgického celku bude nasledovať rohový kop. Z hranice pokutového územia sa o strelu postaral Zé, ale obrana českého vicemajstra upratala loptu do bezpečia.
     
    74
    Center od rohovej zástavky už neponúkol nič zaujímavého, Plzeň sa pokúsila o rýchly protiútok. Ani ten však divákov nedonútil v hľadisku nijak zajásať.
     
    75
    Hra je na malú chvíľu prerušená, oba tímy sa zatiaľ občerstvujú a zberajú sily do zvyšku dohto stretnutia. Bude sa dnes v Belgicku ešte meniť skóre?
     
    76
    Antverpy sa momentálne držia s loptou na útočnej polovici, nikam sa neponáhľajú a snažia sa pohodlne kontrolovať dianie na ihrisku.
     
    77
    Plzeň sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky. Český celok určite nie je spokojný s vývojom tohto stretnutia, ale ešte má nejaký ten čas a priestor to napraviť.
     
    78
    Túto akciu českého vicemajstra potiahol Kayamda, na jeho prihrávku sa snažil reagovať Hrošovský. Slovenský reprezentant však už vystreliť nestačil.
     
    79
    Na druhej strane sme potom sledovali rohový kop belgického tímu. Ani ten však až do zakončenia neviedol, Antverpy aj naďalej vyhrávajú nad svojim dnešným súperom 1:0!
     
    80
    No a Plzeň má k dispozícii niečo okolo 10 minút, aby minimálne vyrovnala. Aj keby sa jej to nepodarilo, český vicemajster má pred sebou ešte domácu odvetu. Do nej má však určite čo zlepšovať.
     
    82
    Plzeň teraz dlhšie operovala s loptou na útočnej polovici, ale do žiadneho zakončenia sa český celok nedostal.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Michael Krmenčík, prichádza Tomáš Chorý.
     
    85
    Záver tohto stretnutia v Belgicku sa už blíži. Pomaly to teda vyzerá, že sa z víťazstva bude radovať práve belgický celok.
     
    86
    Po dlhšej dobe sme sledovali zakončenie hosťujúceho celku. Postaral sa oň Kayamba, ale mieril len do bočnej siete. V druhom polčase sa český celok určite zlepšil, ale ako to už vyzerá, na gól to stačiť nebude.
     
    87
    Striedanie v tíme Royal Antverpy FC: z ihriska odchádza Lior Refaelov, prichádza Amara Baby.
     
    88
    Útočnou akciou sa teraz prezentoval belgický celok. Loptu sa mu podarilo potiahnúť až do pokutového územia, ale k zakončeniu to ani v tomto prípade neviedlo.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto stretnutia sa už čoskoro naplní. Určite sa ešte bude niečo nadstavovať, ale vzhľadom na dianie na ihrisku sa zdá byť o výsledku rozhodnuté.
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavujú 4 minúty!
     
    90+1
    Lamkel Zé sa previnil nedovoleným zákrokom na polovici súpera. Plzeň tak ešte získava loptu a tak aj šancu pokúsiť sa o útočný výpad.
     
    90+2
    Český celok však dnes v prechode do útoku nie je nijak nebezpečný. Už to teda vyzerá, ža Antverpy vyhrajú toto prvé stretnutie v Belgicku a Plzeň sa bude musieť o úspešný reparát pokúsiť v domácom zápase.
     
    90+3
    V týchto chvíľach sa už na ihrisku nič zaujímavého nedeje. Zrejme si už len počkáme na záverečný hvizd hlavného rozhodu, ktorý ukončí celé toto stretnutie.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas napokon žiadny presný zásah neponúkol a tak belgický celok vyhráva toto stretnutia najtesnejším rozdielom 1:0 po góle Rodriguesa z 29. minúty! Plzeň má určite do odvety čo zlepšovať, dnes nepredviedla nijak oslnivý výkon a prakticky si nevypracovala žiadnu šancu.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera a dobrú noc! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (21:26:53)

    Miroslav Revaj

    Góly: 29. Rodrigues

    Karty:   9. Seck (ANY) – 31. Hrošovský (PLZ), 72. Limberský (PLZ)


    Royal Antverpy: Bolat – Buta, Seck, Pius, Jukleröd – Haroun, De Sart – Hairemans (61. Lamkel Zé), Refaelov (87. Baby), Rodrigues – Mbokani.
    Náhradníci: Teunckens – De Laet, Lamkel Zé, Bolingi, Baby, Coopman, Batubinsika.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec, Limberský – Hrošovský, Kalvach – J. Kopic, Janošek (53. Hořava), J. Kovařík (68. Kayamba) – Krmenčík (83. Chorý).
    Náhradníci: Kozáčik – Hloušek, Pernica, Kayamba, Procházka, Hořava, Chorý.

    Rozhodca: Jens Maae – Jesper Dahl, Victor Skytte – Morten Krogh
    Štvrtok 15.08.2019
    Plzeň - Antverpy 2:1

    Góly: 81. Krmenčík, 97. Krmenčík – 112. Mbokani

    Karty:   108. Mihálik (PLZ), 117. Hrošovský (PLZ) – 18. Jukleröd (ANY), 57. Hairemans (ANY), 82. Bolat (ANY), 100. Seck (ANY), 117. Lamkel Zé (ANY)   101. Seck (ANY)