Kolumbia – Katar 1:0 (kon.) | Argentína – Paraguaj 1:1 (kon.)
koniec
Argentína
1:1 (0:1)
Paraguaj
cz Štvrtok 20.06.2019, 02:30 • Estádio Governador Magalhães Pinto (Belo Horizonte, Minas Gerais) • Copa América • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Sedm minut nastavil Wilton Sampaio.
     
    90
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Derlis González, přichází Juan Escobar.
     
    88
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Matías Suárez.
     
    86
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Miguel Almirón, přichází Celso Ortiz.
     
    84
    Matías Rojas poslal standardku k zadní tyči a balón skočil těsně před zasahujícím Armanim. Následně argentinský brankář zlikvidoval i dorážku hlavou Romera. Nicméně, i kdyby nezlikvidoval, tak byl mávaný ofsajd.
     
    83
    Před Paraguayci se rodila zajímavá šance. Almirón udržel míč na pravé straně, natlačil se před Tagliafica, dostupující Otamendi (ARG) jej strhl na trávník za cenu karty.
     
    80
    Tagliafico (ARG) vyskakoval a měl levou ruku v obličeji Pirise. Těžko říci, proč se diví udělení žluté karty.
     
    72
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Federico Santander, přichází Óscar Romero.
     
    66
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Ángel Di María.
     
    65
    Messi přihrál špičkou kopačky s lehkostí na levou stranu, kde se mu rozběhl Lo Celso, ten odcentroval do malého vápna na hlavu vyskakujícího Martíneze, jehož tutovka hlavou skončila mimo tři tyče.
    63. Neproměněná penalta.
     
    63
    Derlise Gonzáleze (Paraguay) bude tahle penalta hodně žrát. Kopl jí k pravé tyči, tam byl připravený Armani a snadno rukama vyrazil balón na roh po své levé ruce. Pravda je ta, že González té penaltě nedal moc razanci a zahrál jí docela lajdácky.
    62. Penaltový zákrok.
     
    62
    Druhá penalta ve druhém poločase! Tahle je však naprosto jasná a tady nebude VAR zapotřebí! Derlis González přebíral míč v levé části vápna a Otamendi jej zezadu poslal k zemi. Zasáhl někam do oblasti paty. Pokutový kop pro Paraguay!
    59. Lionel MESSI - 1:1
     
    59
    Argentina právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI to ustál. Prudkou levačkou ze svého pohledu k pravé tyči překonal Fernándeze. Ten skočil po balónu docela rychle, ale nestačilo to 1:1.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Iván Piris (Paraguay).
    57. Ruka v pokutovém území.
     
    57
    Zatímco včera Brazilcům včera neuznal VAR tři branky, tak Argentina má lepší zkušenost. Piris tečoval rukou zakončení Martíneze a kope se penalta!
     
    54
    Wilton Sampaio běží k monitoru a vůbec poprvé do zápasu zasahuje VAR!
     
    51
    Největší šance Argentiny v zápase! Agüero převzal míč na pravé straně vápna, sklepl si jej prsama na kopačku a nahrál pod sebe. Poté zřejmě Martínez orazítkoval břevno. Dorážející Messi se otočil, tlačil míč ze svého pohledu k levé tyči, ale tam skočil skvělý Fernández.
     
    46
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Roberto Pereyra, přichází Sergio Agüero.
     
    45
    Armani vyběhl daleko z branky, skoro až k hranici středového kruhu a jakmile začalo hořet, tak zasáhl pravou nohou presujícího Derlise Gonzáleze. Sudí jej potrestal žlutou kartou. Několik hráčů Paraguaye se sesypalo na Wiltona Sampaia a chtělo vyloučení argentinského brankáře.
     
    43
    Martínez na hranici pravidel získal míč na půli a uháněl po levé straně, nakonec byl poslán k zemi a Juan Rodrigo Rojas za faul nohou dostal kartu. Gómez ještě protestoval, ačkoliv už hraje pod hrozbou vyloučení.
    37. Richard SANCHÉZ - 0:1
     
    37
    Paraguay právě vstřelila branku!
    Začíná to vypadat s Argentinou zle nedobře. Almirón utekl po levé lajně a nacentroval přes Pereyru na střed těsně z penaltu pro RICHARDA SANCHÉZE do druhé vlny a ten z jedničky přes Otamendiho uklidil míč ze svého pohledu k pravé tyčce. K té skákal i Armani, ale už bylo pozdě. 0:1.
     
    31
    Argentina si ve třech přihrával na pravé straně proti čtyřem soupeřům. Následně putoval míč na střed, kde byl faulovaný Martínez. Gómez za tento zákrok dokonce vyfasoval žlutou kartu.
     
    30
    Matías Rojas kopl roh a do druhé vlny si vyskočil Gómez, balón se odrazil na pravou stranu, kde byl osamocený González a z jedničky mířil mimo branku. Argentina si však v posledních sekundách hrála s ohněm.
     
    29
    Derlis González si naběhl na křižnou nahrávku na pravou stranu, v útočné fázi jej podporoval Santander. Následně Tagliafico měl, co dělat, aby srazil balón vedle zadní tyče.
     
    4
    V brance Argentiny muselo dojít ke změně těsně před zápasem, chytá totiž Armani, nikoliv Marchesín.

    Vít Muzikář

    Góly: 59. Messi (pen.) – 37. Sanchéz (Almirón)

    Karty:   45. Armani (ARG), 80. Tagliafico (ARG), 83. Otamendi (ARG) – 31. G. Gómez (PAR), 43. J. Rojas (PAR), 58. Piris (PAR)

    Nepremenená penalta: 63. D. González (PAR), brankár Armani zneškodnil


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:19.
    Argentína: Armani – Casco, Pezzella, Otamendi, Tagliafico – Pereyra (46. Agüero), Lo Celso, Paredes, de Paul (88. Matías Suárez) – Messi (C), Lautaro Martínez (66. Di María).
    Náhradníci: Musso – Dybala, Pizarro, Foyth, Agüero, G. Rodríguez, Saravia, Acuňa, Ra. Funes Mori, Di María, Matías Suárez.

    Paraguaj: Fernández – Piris, G. Gómez (C), Jun. Alonso, Arzamendia – D. González (90. Escobar), Sanchéz, J. Rojas, M. Rojas – Almirón (86. C. Ortiz) – Santander (72. Ó. Romero).
    Náhradníci: A. Silva, A. Aguilar – Ó. Romero, Iturbe, B. Valdez, Torres, H. Pérez, Cardozo, Domínguez, Escobar, Balbuena, C. Ortiz.

    Rozhodca: Sampaio – Van Gasse, Correa (vš. BRA)