Panama – Trinidad a Tobago 2:0 (kon.) | USA – Guyana 4:0 (kon.)
koniec
USA
4:0 (1:0)
Guyana
cz Streda 19.06.2019, 04:00 • Allianz Field (Saint Paul, Minnesota) • CONCACAF Gold Cup • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    89
    Tak toto Boyda musí nesmírně mrzet!! Gyasi Zardes se náramně proboval obranou, místo střely do prázdné brány však zvolil přihrávku právě na Boyda, ten ale zpoza malého vápna minul!!
     
    85
    Střídání v týmu Guyana: ze hřiště odchází Neil Danns, přichází Sheldon Holder.
     
    84
    Paul Arriola zpracoval přesný centr od Roldana, následně si našel dobré místo pro zakončení, jenže střela kterou vyslal se mezi tři tyče nevešla!
    81. Tyler BOYD - 4:0
     
    81
    Američané právě vstřelili branku!
    Gól!! Amerika završuje čtvrtou branku. Z levé strany přihrával dnes již podruhé Paul Arriola, svojí přihrávkou našel volného TYLERA BOYDA, a ten zpoza vápna vstřelil dnes již druhý gól!
     
    77
    Dnešní utkání sleduje 13 135 diváků.
     
    75
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Weston McKennie, přichází Jozy Altidore.
     
    73
    Střídání v týmu Guyana: ze hřiště odchází Keanu Marsh-Brown, přichází Anthony Jeffrey.
     
    72
    Cristian Roldan byl blízko gólu! Z pravé strany se odražený míč dostal do dráhy Roldána, ten se tak s velkým rozeběhem pokusil o střelu z první, jeho tvrdá rána však letěla mezi diváky za bránou.
     
    69
    Zack Steffen vystavil stopku Brownovi! Keanu Marsh-Brown se dobře uvolnil a ukázal stadionu, jak to s míčem umí. Přes dva Americké obránce dokázal zpoza vápna vystřelit, jeho střelu však na poslední chvíli vyrazil brankář Sttefen!
     
    62
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Michael Bradley, přichází Wil Trapp.
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Christian Pulisic, přichází Cristian Roldan.
     
    58
    Střídání v týmu Guyana: ze hřiště odchází Warren Creavalle, přichází Sam Cox.
     
    57
    Mohlo to být už 4:0! Z pravé strany excelentně nacentroval Pulišič, míč pronikl až na zadní tyč, kde se o hlavičku pokoušel již dnešní střelec Paul Arriola, branku ale těsně minul!
    55. Gyasi ZARDES - 3:0
     
    55
    Američané právě vstřelili branku!
    Tomu říkám souhra!! Paul Arriola se z typického místa pokusil o střelu, ta ale letěla a skončila na hlavě GYASIHO ZARDESE, ten to zřejmě nečekal, i přesto se raduje z gólu. Jeho gólová oslova byla, že se držel za oko, tudíž ho míč zřejmě silně udeřil.
    51. Tyler BOYD - 2:0
     
    51
    Američané právě vstřelili branku!
    2:0!! TYLER BOYD se náramně uvolnil, s míčem se probojoval až na hranici malého vápna, kde následně vystřelil a jeho rána prolétla až k levé tyči. Brankář neměl šanci!
     
    43
    Akel Clarke !! Domácí skvěle překombinovali obranu Guyany. Christian Pulisic z pravé strany přihrál do středu vápna, kde na střelu vyčkával Michael Bradley, jeho pumelici k tyči však náramně vyrazil brankář a dorážka Boyda letěla nad!
    28. Paul ARRIOLA - 1:0
     
    28
    Američané právě vstřelili branku!
    A nakonec je tu branka!! Weston McKennie se uvolnil po levé straně a dobrým zaseknutím dokázal přihrát na PAULA ARRIOLU, který se následně objevil ve velkém úhlu, i přesto dokázal vstřelit branku!
     
    27
    A znovu! Američanům to nestačilo a Pulišič to znovu zkoušel dnes ze své oblíbené pravé strany. Ve vápně tentokrát našel Boyda, jenže i jeho rána byla zblokovaná a znovu se do střely odhodlal Liam Gordon.
     
    26
    Další zblokovaný pokus! Z pravé strany opět přihrával Christian Pulisic, svojí přihrávkou našel na středu vápna volného Zardese, jeho střelecký pokus ještě lépe zblokoval Liam Gordon.
     
    20
    Amerika se mohla radovat, ale gól Zardése není uznán!! Gyasi Zardes získal dobrou přihrávku za obranu, která ho poslala do úniku 1 na 1, ještě než tak učinil, byl vidět ofsajd, který nepřehlédl ani pomezní sudí.
     
    3
    Američané se snažili o první ohrožení branky! Z pravé strany výtečně nacentroval Christian Pulisic, jeho centr směřoval až na zadní tyč, hlavičkující Paul Arriola však branku těsně minul.

    Gerard Filip

    Góly: 28. Arriola (McKennie), 51. Boyd (Bradley), 55. Zardes (Arriola), 81. Boyd (Arriola)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:6.
    USA: Steffen – Zimmerman, Ream, Long, Lima – Bradley (C) (62. Trapp) – Arriola, McKennie (75. Altidore), Boyd, Pulisic (62. Roldan) – Zardes.
    Náhradníci: S. Johnson, Miller – O. Gonzalez, Miazga, Cannon, Lovitz, Trapp, Roldan, Altidore, J. Lewis, J. Morris.

    Guyana: Clarke – Dover, Vancooten, Gordon, Briggs – Bonds, Marsh-Brown (73. Jeffrey) – Harriott, Danns (C) (85. Holder), Creavalle (58. Cox) – Welshman.
    Náhradníci: Murray, Roberts – Layne, R. Marsh-Brown, Cox, Daniel, Duke-McKenna, Jeffrey, Wilson, Holder, Schultz, Ondaan.

    Rozhodca: I. Bartov – J. Zumba, D. Morán

    Diváci: 13 135