Uruguaj – Ekvádor 4:0 (kon.)
koniec
Uruguaj
4:0 (3:0)
Ekvádor
Pondelok 17.06.2019, 00:00Copa América • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    86
    Alexander Domínguez dobre zareagoval na kolmicu do jeho malého vápna. Luis Suárez ho neprestrelil, Gastón Pereiro sa nedostal k dorážke do druhej vlny a všetko ukončil pokusom nad Luis Suárez.
     
    85
    Luis Suárez dostal presný pas sprava, jeho pokus z voleja zrazil obranca Pedro Pablo Velasco. Zdalo sa, že ho lopta trafila do hlavy.
     
    79
    Striedanie v tíme Uruguaj: z ihriska odchádza Matías Vecino, prichádza Federico Valverde.
    78. Arturo Mina (URU) - 4:0
     
    78
    Uruguaj dal gól!
    Favorit dostal loptu do siete súpera aj štvrtýkrát, lenže ešte predtým sa mával ofsajd. Dostal sa do neho Luis Suárez niekoľko sekúnd pred zásahom. Rozhodcovia najskôr hru pustili, potom to zmenili. Ďalší center si zrazil do vlastnej brány ARTURO MINA. Bol to ale ukážkový vlastenec. Arbitri gól najskôr uznali, potom to zmenili a nakoniec uznali.
     
    75
    Striedanie v tíme Uruguaj: z ihriska odchádza Nicolás Lodeiro, prichádza Lucas Torreira.
     
    71
    Alexander Domínguez vybehol pred vlastnú šestnástku a zastavil rodiacu sa veľkú šancu. Keby loptu minul, tak Luis Suárez má pred sebou prázdnu svätyňu.
     
    64
    Striedanie v tíme Uruguaj: z ihriska odchádza Nahitan Nández, prichádza Gastón Pereiro.
     
    63
    Žltú kartu dostáva José Giménez (Uruguaj).
     
    49
    Po centri z rohového kopu hlavičkoval Rodrigo Bentancur a Edinson Cavani loptu zblízka dorazil do siete. Kanonier PSG sa nachádzal v ofsajde.
     
    46
    Striedanie v tíme Ekvádor: z ihriska odchádza Ayrton Preciado, prichádza Romario Ibarra.
    45. Luis Suárez (URU) - 3:0
     
    45
    Uruguaj dal gól!
    LUIS SUÁREZ v podstate rozhoduje o výhre Uruguaju. Nedokážem si predstaviť, ako oslabený Ekvádor aspoň vyrovná tromi gólmi. Útočník Barcelony sa trafil po rohovom kope. Lopta mu spadla na zadnú žrď a tam ju dostal za Domíngueza bez väčších problémov.
    33. Edinson Cavani (URU) - 2:0
     
    33
    Uruguaj dal gól!
    Teraz sa už EDINSON CAVANI dočkal. Luis Suárez z rohu centroval na veľké vápno, Nicolás Lodeiro vrátil loptu na malé, kde ju posunul vedľa seba Diego Godín no a Cavani si spravil priestor, aby akrobaticky rozvlnil sieť.
     
    32
    Edinson Cavani sa dostal do ďalšej šance, pretože ho centrom sprava našiel Nahitan Nández. Útočník Uruguaju loptu usmernil k žrdi, famózne zareagoval brankár Alexander Domínguez.
     
    29
    Striedanie v tíme Ekvádor: z ihriska odchádza Ángel Mena, prichádza Pedro Pablo Velasco.
     
    28
    Luis Suárez znova rozohrával rohový kop. Centrovaná lopta prepadla na roh vápna, odkiaľ vystrelil len tesne nad Nicolás Lodeiro.
     
    27
    Edinson Cavani poslal spred malého vápna dobrú strelu z prvej, brankár Alexander Domínguez ale predviedol výborný zákrok.
    24. Quintero J. (ECU)
     
    24
    Hlavný arbiter tak dlho pozeral záznam cez VAR, že keď prišiel na ihrisko, tak žltú kartu zrušil, ale z kapsy vytiahol červenú, nakoľko ten úder bol priamo rukou do tváre. Nicolás Lodeiro bude v poriadku, avšak José Quintero v tomto zápase končí.
     
    14
    Žltú kartu dostáva Nicolás Lodeiro (Uruguaj).
    6. Nicolás Lodeiro (URU) - 1:0
     
    6
    Uruguaj dal gól!
    NICOLÁS LODEIRO posiela favorita rýchlo do vedenia. Luis Suaréz sa dostal k lopte na pravom krídle, poslal krásny center na hranicu malého vápna, kde si ju práve Lodeiro prehodil cez dvoch obrancov a tretím dotykom zakončil k žrdi. Alexander Domínguez nemal šancu zasiahnuť.
     
    2
    Diego Godín trochu podcenil situácii v pozícii posledného obrancu, nakoniec loptu prihral tak, že takmer mal obrovskú šancu Enner Valencia, ale Fernando Muslera všetko vyriešil.

    Matej Kubove

    Góly: 6. Lodeiro, 33. Cavani, 45. L. Suárez, 78. A. Mina (vla.)

    Karty:   14. Lodeiro (URU), 63. J. Giménez (URU)   24. Quinteros (ECU)


    Uruguaj: Muslera – M. Cáceres, J. Giménez, Godín, Laxalt – Nández (64. Pereiro), Bentancur, Vecino (79. Valverde), Lodeiro (75. Torreira) – L. Suárez, Cavani.
    Náhradníci: Campaña, Silva – Coates, De Arrascaeta, Gómez, G. González, Pereiro, Jonathan Rodríguez, Saracchi, Torreira, Valverde, Stuani.

    Ekvádor: Alexander Domínguez – Quinteros, A. Mina, Achilier (C), B Caicedo – Intriago, Orejuela – E. Valencia, Mena (29. Velasco), Preciado (46. Romario Ibarra) – A. Valencia.
    Náhradníci: Banguera, P. Ortíz – Arreaga, Carcés, Gruezo, Chicaiza, Renato Ibarra, Romario Ibarra, Méndez, Ramírez, Velasco, Arboleda.