Slavia – Dukla Praha 0:5 (kon.) | Příbram – Třinec 1:2 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
0:5 (0:4)
FK Dukla Praha
cz Pondelok 27.05.2019, 11:00 • SC Horní Počernice • Juniorská liga sk. B – Čechy (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
    82. KORČEK - 0:5
     
    82
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme tady pověstného bůra! Slavia totiž chybovala ve středu hrací plochy, načež se do samostatného úniku dostal hostující FILIP KORČEK, který vyběhnuvšího brankáře přehodil vysokým lobem, jenž skončil až v síti.
    45. KORČEK - 0:4
     
    45
    Dukla právě vstřelila branku!
    K rozehrávce pokutového území se postavil hostující FILIP KORČEK, který zvolil razantní zakončení přímo doprostřed branky, zatímco se brankář Radimský vydal do strany.
    17. KORČEK - 0:3
     
    17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tady to vypadá na pořádný debakl! Hostující kapitán Kott si všiml naběhnuvšího Součka, který po levém křídle pelášil do rozhozené obrany soupeře, přičemž ještě přihrával pod sebe na FILIP KORČKA, jenž v poklidu zamířil do prázdné branky.
    16. KOLMAN - 0:2
     
    16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Dukla totiž zahrávala rohový kop z levé strany, který přízemní rozehrávkou propadl až do malého vápna, kde nekompromisně zakončoval VOJTĚCH KOLMAN. Radimský byl naprosto bez šance na reakci!
    4. ULLMAN - 0:1
     
    4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Souček se skvěle zorientoval ve středu hrací plochy, poté do vyložené šance vyslal Korčeka, jenž v souboji pro Radimskému neuspěl. O úspěšnou dorážku se postaral až jeho kolega ONDŘEJ ULLMAN.

    David Suchý

    Góly: 4. Ullman, 16. Kolman, 17. Korček, 45. Korček (pen.), 82. Korček

    Karty:   22. Alvir (SLA)


    SK Slavia Praha: Radimský – Drozda (C) (78. Rondić), Petrák, Podrazký, Alvir, Hönig, Schneider (46. Zinhasović), Macháček, Janoušek (56. Kopáček), Šilhan (71. Trapanovski), Vaněk
    Náhradníci: Radotić – Trapanovski, Rondić, Kopáček, Zinhasović

    FK Dukla Praha: Janda – Kott (C), Ullman (58. Vyleta), Lauko (58. Mašek), Kosík, Mentberger, Souček, Palacios (57. Šolaja), Korček, Kolman (46. Janko), Schneider (73. Houha)
    Náhradníci: Mašek, Houha, Šolaja, Vyleta, Janko, Svítil

    Rozhodca: Ginzel – Myška, Vitner