Podbrezová – Senica 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Nitra 1:0 (kon.) | Trnava – Trenčín 0:0 (kon.)
Dunajská Streda – Michalovce 5:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Sereď 3:1 (kon.) | Žilina – Ružomberok 4:2 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
5:0 (3:0)
MFK Zemplín Michalovce
Piatok 24.05.2019, 19:00 • MOL Aréna • Niké liga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Máme za sebou 31 kôl v sezóne 2018/19 a pred nami ostáva dohrať posledné kolo Fortuna ligy. V skupine o titul budeme v tomto on-line prenose podrobnejšie mapovať dianie v zápase medzi FC DAC Dunajská Streda a MFK Zemplín Michalovce. Stretnutie sa začína o 19:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Je isté, že po odohratí tohto zápasu sa už pozícia Dunajskej Stredy v tabuľke nezmení a Dunajskostredčania budú aj po odohratí posledného zápasu na druhom mieste, ktoré im zaručuje účasť v predkolách Európskej ligy pre budúcu sezónu. DAC má na konte momentálne 60 bodov a skóre 58:37. Forma z posledných zápasov nie je príliš oslnivá. DAC prehral posledné dva zápasy. Neporadil si so Sereďou, ktorej podľahol 3:4 a takisto dopustil aj porážku nad Ružomberkom po výsledku 1:0.

    Pozícia Michalovčanov tabuľke sa ešte po odohratí posledného ligového stretnutia môže zmeniť. Zo šiesteho miesta totižto na piaty Zemplín číha Sereď, ktorá bude hrať posledný zápas jarnej časti na trávniku Slovana Bratislava. Michalovce predviedli v posledných štyroch zápasoch rozdielne výkony, získali jedno víťazstvo, dve remízy a jedenkrát prehrali. Michalovčania sa teda v tabuľke skupiny o titul nachádzajú na 5. mieste so ziskom 40 bodov a skóre 39:53. Svoju pozíciu už nemôžu vylepšiť, no v prípade výhry majú istú túto pozíciu už určite.

    V tejto sezóne pôjde o štvrté vzájomné meranie síl medzi Dunajskou Stredou a Michalovcami. Zatiaľ boli dvakrát úspešní Dunajskostredčania a raz Michalovčania. DAC si pripísal víťazstvá 0:2 a 4:1 a Zemplín jediné víťazstvo 2:1.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem pekný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    FC DAC Dunajská Streda: Jedlička – Vida, Koné, Šatka, Koštrna – Huk (C) – K. Vida, Kalmár, Ronan, Čmelík – Abdulrahman.
    Náhradníci: Slančík – Šimčák, Baumgartner, Bilenkyi, Nagy, Bednár, Tretiakov.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Kolesár, Špiriak, Grič, Vojtko – Turik (C), Diarra, Casado, Kolesár, Kountouriotis – Sulley.
    Náhradníci: Dráb – Regáli, Trusa, Mitrano, Zacharkiv, Mavretić, Hovhannisyan.
     
    Oba tímy už máme na ihrisku. DAC odohrá stretnutie v klasických žltomodrých farbách, Michalovčania v bielych dresoch.
     
    Pred začiatkom stretnutia prebieha na trávniku viacero slávností, medzi ktorými aj odovzdávanie strieborných medailí hráčom DAC. Ide o historicky najlepšie umiestnenie Dunajskej Stredy, právom im patria strieborné medaily.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop mali k dispozícii hosťujúci futbalisti. Konkrétne sa o to postaral Peter Kolesár. Hostia chceli rozbehnúť prvú akciu, Diarra si však nakopávanú loptu nespracoval.
     
    2
    Kristopher Vida prihrávkou na pravú stranu hľadal Lukáša Čmelíka, ktorý sa síce ukazoval v tých priestoroch, no prihrávka na neho nedošla.
     
    3
    Po pravej strane sa rozbiehal dopredu Cheick Diarra. Bol zasiahnutý domácim futbalistom a lopta odletela za postrannú čiaru, vhadzujú hostia.
     
    4
    Pekný center posielal z pravej strany ihriska Kristopher Vida. Jeho pokus smeroval k Zsoltovi Kalmárovi, no napokon si on letiacu loptu nespracoval.
     
    5
    Kristopher Vida chcel zahrávať loptu z miesta pri postrannej čiare, napokon si však prihrávku spracúval už za čiarou. Michalovce teda získavajú aut.
     
    6
    Kalmár si vybral na ľavej strane Kristophera Vidu. Jemu sa v pokutovom území ukázal Čmelík, ktorý volil okamžité zakončenie, avšak napálil to iba priamo do protihráča.
     
    7
    Cheick Diarra ešte zabojoval o loptu pri bránkovej čiare na opačnej strane ihriska. Nakoniec ju nezískal a je z toho rozohrávka pre Dunajskú Stredu.
     
    8
    Souleymane Koné dlhou nakopávanou loptou preniesol hru na pravé krídlo, kde bol síce Čmelík, ale ďalej v akcii nepokračoval. DAC získal aspoň rohový kop. Huk si nabehol, bolo z toho nedôrazné a nepresné zakončenie.
     
    9
    Rozohrávka Kontouriotisa smerom na ľavú stranu smerovala na kopačku Kolesára, ktorý sa dopredu vôbec nenáhlil a posúval radšej dozadu na Griča.
     
    10
    Nedovoleným zákrokom sa previnil Martin Kolesár, ktorý atakoval Kristophera Vidu na obrannej polovici Michaloviec.
     
    11
    Nedovolený zákrok si na útočnej polovici vypýta Cheick Diarra, proti ktorému sa previnil Kristopher Vida. Zemplín získava zaujímavú štandardku.
     
    12
    Peter Kolesár bol exekútorom priameho kopu, ktorý nasmeroval priamo do pokutového územia. Naskakoval tam Sulley, ale proti trojici protihráčov nemal šancu uspieť.
     
    13
    Dobrú prácu odviedol na útočnej polovici Kristopher Vida, ktorý chcel zakombinovať s Abdulrahmanom Taiwom, no veľmi sa mu to nepodarilo. Bieszczad odkopol loptu až na tribúnu.
     
    14
    Dunajská Streda získala štandardku zo zaujímavje pozície. Loptu do šestnástky posielal Connor Ronan. Jeho priamy center zaplachtil do rúk Gerarda Bieszczada.
     
    15
    Kalmárova prihrávka po ľavej strane došla na Čmelíka, ktorý smeroval prihrávku viac pod seba a veľmi mu to nevyšlo. DAC sa k zakončeniu nedostal.
     
    16
    Dunajskostredčania dokázali počas predchádzajúcich dvoch minút zavrieť súpera na jeho obrannej polovici. Nebezpečné šance však nevznikli.
     
    17
    Šikovná Čmelíkova prihrávka z ľavej strany hľadala v šestnástke Abdulrahmana Taiwa, ktorý si tam dobre nabiehal. Pokutové územie si však Michalovčania bezpečne postrážili.
     
    17
    Martin Kolesár v pokutovom území fauloval Lukáša Čmelíka, ktorý šiel okamžite do kľučky, no následne po dotyku protihráča spadol a hlavný rozhodca nariadil penaltu!
     
    18
    Dunajská Streda dala gól!
    K lopte sa postavil KRISTIÁN KOŠTRNA a prudkou strelou k pravej žrdi nedal šancu brankárovi Bieszczadovi a rozvlnil po prvýkrát v zápase sieť.
    18. Kristián Koštrna (DUN) - 1:0
     
    19
    Dunajskostredskí fanúšikovia, ktorých je v MOL Aréne požehnane, už môžu oslavovať úvodný gól dnešného stretnutia. Zatiaľ sa hrá vo fantastickej atmosfére a zrejme to tak bude pokračovať aj naďalej.
     
    20
    Casado mal pred sebou otvorený priestor. Zrejme to chcel posúvať po pravom krídle prienikovou prihrávkou na Diarru. Ten však jeho úkony nepochopil a spolu si teda nerozumeli.
     
    22
    Čmelík si obhodil na ľavej strane ihriska protihráča, následne poslal zaujímavú prihrávku na Kalmára. Ten to chcel ešte vyšperkovať pasom na Taiwa, no to už bolo priveľa. Turik dokázal vypichnúť loptu na rohový kop.
     
    23
    Dunajská Streda dala gól!
    DAC už vedie dvojgólovým rozdielom. Po rohovom kope, ktorý prišiel z kopačky Connora Ronana, sa k hlavičkovému zakončeniu dostal SOULEYMANE KONÉ a zasadil to do bránky.
    23. Souleymane Koné (DUN) - 2:0
     
    24
    Ronanova prihrávka smerovala do pokutového územia smerom na Kristophera Vidu, ktorý si pýtal penaltu po zásahu od Kountoriotisa, no napokon z toho nič nebolo.
     
    25
    Dunajská Streda smeruje dopredu každú ďalšiu akciu a hrá si svoj futbal. Teraz si pýtal penaltu Vida, ktorého zasiahol Kountoriotis. Hlavný rozhodca sa po druhýkrát nerozhodol pískať pokutový kop.
     
    26
    Peter Kolesár si na útočnej polovici nepostrážil svoje postavenie mimo hry. Po dlhšej dobe si zahral aj domáci brankár Martin Jedlička, ktorý je do týchto chvíľ prakticky bez práce.
     
    27
    Akciu teraz rozohrával z ľavej strany Kountoriotis, ktorý našiel prihrávkou do vnútra vápna Petra Kolesára. Kolesár si to rovnal na strelu, ale potom dobre zasiahol protihráč.
     
    28
    Michalovčania rozohrávajú novú útočnú akciu z hĺbky vlastnej obrannej polovice. Pozor si musia dávať na vysoký pressing domácich futbalistov.
     
    29
    Pekný strelecký pokus vyslal spoza šestnástky Martin Kolesár. Jeho zakončenie smerovalo tesne vedľa bránky. Opäť si môže loptu vychutnať Jedlička, ktorý rozohráva.
     
    30
    Kalmár vysúval po pravej strane ihriska Connora Ronana, ktorý chcel loptu zakrútiť smerom do pokutového územia, no napokon z toho nič nebolo. Michalovce získali aut.
     
    31
    Koštrna naznačil na pravej strane ihriska center, potom si loptu hodil na ľavačku a prihrávkou hľadal Vidu. Vida mu vrátil, Koštrna strieľal, ale bol z toho nevydarený pokus.
     
    32
    Gerard Bieszczad nakopával loptu ďaleko na útočnú polovicu smerom na Sadama Sulley. Vo vzduchu však kraľoval Tomáš Huk, ktorý nepustil Michalovčanov k lopte.
     
    34
    Z pravej strany posielal loptu do pokutového územia Koné, preniesol hru na Kalmára, ktorý sa nepresadil cez protihráča.
     
    35
    Souleymane Koné sa nešťastne pošmykol po súboji so Sadamom Sulleyom. Najprv to vyzeralo hrozivo, no napokon sa bez problémov postavil na vlastné a pokračuje v zápase.
     
    36
    Dunajská Streda v týchto chvíľach upokojujú hru. Koštrna spoločne s Ronanom vyslali signály, že sa nikde zbytočne ponáhľať nechcú.
     
    37
    Center Kristophera Vidu z obrannej polovice smerom dopredu smeroval na Kalmára, ktorý však fauloval a Michalovce získavajú loptu.
     
    38
    Michalovčania pokračujú v novej rozohrávke z hĺbky obrannej polovice. Nechcú zbytočne riskovať. Napokon nakopávaná lopta smerovala iba priamo na Bieszczada.
     
    40
    Abdulrahman Taiwo sa vysúval do samostatného zakončenia z územia šestnástky. Napokon bol faulovaný brankárom Gerardom Bieszczadom, ktorý dostáva žltú kartu a DAC získava druhú penaltu v zápase.
     
    40
    Dunajská Streda dala gól!
    Na značku pokutového kopu sa postavil ABDULRAHMAN TAIWO a prudkou strelou pod brvno premenil penaltu. Žeby sme už mali vymaľované?
    40. Taiwo Abdulrahman (DUN) - 3:0
     
    41
    Aktivita dunajskostredských futbalistov neutícha aj napriek jednoznačnému vedeniu. Kalmár zakombinoval s Čmelíkom, ale vo finálnej fáze si nerozumeli.
     
    42
    Čmelík z ľavej strany vnikol do pokutového územia. Snažil sa o center cez Martina Kolesára, no práve michalovský futbalista zblokoval jeho snahu na rohový kop.
     
    43
    Sadam Sulley vyrazil prudko dopredu, predkopával si loptu na útočnej polovici. Dozadu sa však dobre presúval Máté Vida a zastavil jeho snahu.
     
    44
    Connor Ronan na obrannej polovici to zahral radšej s istotou na gólmana Jedličku, ktorý pokračuje v postupnej rozohrávke.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodný polčas priniesol viacmenej jednostranný futbal. Dominovali futbalisti DAC. V 18. minúte otvoril skóre Koštrna gólom z penalty, v 23. minúte pridal zásah aj Koné a v 40. minúte znovu zo značky bieleho bodu skóroval aj Taiwo.
    Druhý polčas sa začne približne o 20:05.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Do druhého polčasu vstupujú Michalovčania s jednou zmenou. Z ihriska odchádza Peter Kolesár a jeho miesto na trávniku zaujme Matej Trusa. Domáci sa rozhodli nestriedať.
     
    47
    Michalovčania zahrávali vôbec prvý rohový kop v stretnutí. V šestnástke zabojoval o loptu Diarra, no dopustil sa nedovoleného zákroku na Čmelíka.
     
    48
    Michalovčania zakombinovali na útočnej polovici a center z pravej strany posielal Diarra. Jeho pokus zastihol v šestnástke hráč Dunajskej Stredy a akcia hostí sa rýchlo skončila.
     
    49
    Kalmár bojoval o loptu na obrannej polovici. Dostal sa do súboja so Špiriakom, ktorý sa napokon previnil útočným faulom a je z toho lopta pre DAC.
     
    50
    Čmelíkova strela spoza pokutového územia smerovala vysoko ponad bránku. Pokúsil sa ohroziť Bieszczada, no zakončenie mu vôbec nevyšlo.
     
    51
    Prihrávka Čmelíka z pravej strany neprešla na Koštrnu, ktorý sa ukazoval. Napokon z toho nebola strelecká pozícia pre Dunajskú Stredu.
     
    52
    Dunajská Streda dala gól!
    Dunajská Streda má zápas aj naďalej pod absolútnou kontrolou. Na obrannej polovici si Špiriak nepostrážil ABDULRAHMANA TAIWA, ktorý sa mu elegantne vyhol, namieril si to do šestnástky, obišiel brankára Bieszczada a zasunul do odkrytej bránky.
    52. Taiwo Abdulrahman (DUN) - 4:0
     
    53
    Connor Ronan výborne vystúpil proti Jozefovi-Šimonovi Turikovi na útočnej polovici a nedovolil mu preniknúť ďalej. Domáci si absolútne užívajú tento zápas a prinášajú svojim fanúšikom len radosť.
     
    55
    Sadam Sulley ani príliš nenapádal súperovu rozohrávku na obrannej polovici. Michalovčania pôsobia odovzdaným dojmom.
     
    56
    Turik šikovne preniesol hru na ľavú stranu, kde bol Kountouriotis, no nakoniec z toho nebola žiadna strela pre Zemplín.
     
    56
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Sadam Sulley, prichádza Armen Hovhannisyan.
     
    57
    Jozef-Šimon Turik sa stal exekútorom štandardnej situácie na útočnej polovici. Nasmeroval loptu napokon priamo na bránku a Jedlička si to bez problémov postrážil.
     
    58
    Strelecký pokus Kristpohera Vidu letel tvrdo smerom na bránku, no bol tečovaný hráčom Michaloviec. Kalmár si už chystá loptu na rohový kop.
     
    59
    Kalmárov center smeroval do pokutového územia, hostia napokon dokázali loptu bezpečne odvrátiť preč a nedopustiť sa žiadnej chyby.
     
    60
    Domáci neutíchajú a pokračujú naďalej vo svojich ofenzívnych chúťkach. Zsolt Kalmár perfektne videl Kristophera Vidu, ktorý sa ukazoval pred malým vápnom. Ten však túto šancu trestuhodne zahodil.
     
    61
    Taiwo sa na ľavom krídle zbavil Špiriaka, ktorý si v súboji pomáhal rukami. Napokon z toho bol nedovolený zákrok a DAC bude pokračovať rozohrávkou štandardnej situácie.
     
    62
    O priamu strelu na bránku sa zo štandardky pokúsil Zsolt Kalmár, ktorý pálil, ale jeho zakončenie dokázal Bieszczad vyboxovať preč.
     
    63
    Domáci tréner Peter Hyballa má k dispozícii ešte všetky tri striedania. Hosťujúci kouč Anton Šoltis si už vyčerpal dve striedania, siahnuť môže ešte po jednej zmene.
     
    64
    Šikovne to teraz vymyslel Lukáš Čmelík, ktorý pokračoval dopredu po ľavej strane, dostal sa bližšie k osi ihriska a pálil. Zdalo sa, že Bieszczad sa dotkol lopty, no napokon z toho bude iba odkop od bránky.
     
    65
    Dunajskostredčania sa teraz na niekoľko sekúnd ustálili na obrannej polovici a zbytočne sa dopredu nenáhlili. Jasne však domáci dominujú v tomto zápase asi vo všetkých herných činnostiach.
     
    67
    Nepríjemne to teraz vyzeralo s Christosom Kountouriotisom, ktorý musel byť aj ošetrený. Po nedovolenom zákroku môže loptu rozohrávať Jakub Grič.
     
    68
    Tak toto bola ďalšia vynikajúca šanca pre Dunajskú Stredu. Dopredu smeroval Kristopher Vida, ktorý už bol sám v šanci, no napokon nedokázal premeniť z tesnej blízkosti.
     
    69
    Dunajská Streda dala gól!
    DAC strieľa ďalší gól a padol ďalší klubový rekord. Šikovne posunul Čmelík loptu na Vidu, ktorý nahral pred malé vápno na SOULEYMANA KONÉHO a ten sa zblízka rozhodne nemýlil.
    69. Souleymane Koné (DUN) - 5:0
     
    70
    Dunajskej Strede aktuálne vedenie stále nestačí. Hráči sú aj naďalej aktívni smerom dopredu, Taiwo posúval po ľavej strane na Čmelíka a bude z toho aut pre domácich.
     
    72
    Dunajská Streda do tohto zápasu zvolila zaujímavú taktiku. Samozrejme, domáci hrajú maximálne útočne, po istej chvíli však spomalia a snažia sa prihrávkami trochu uspať súpera a potom udrú smerom dopredu.
     
    73
    Celkovo v tomto zápase vyslali domáci až jedenásť striel. Brankár DAC Martin Jedlička zatiaľ musel vykonať iba jeden zákrok. Aj to svedčí o prevahe domáceho mužstva.
     
    74
    Hosťujúci center po pravej strane ihriska bol nepresný a DAC môže znovu rozohrávať z hĺbky obrannej polovice.
     
    75
    Koného prihrávka smerovala na Lukáš Čmelíka, ale ďalej sa už domáci v tejto chvíli nedostali.
     
    76
    Grič si postavil loptu na útočnej polovici a rozohral štandardku. Napokon z toho bola iba nakopnutá lopta smerom k Jedličkovej bránke.
     
    78
    Vojtko sa snažil presadiť po ľavej strane ihriska, no veľmi sa mu to nepodarilo. Napokon sa pískal ofsajd na strane Michaloviec.
     
    79
    Zsolt Kalmár po jednom zo súbojov padol v pokutovom území, no napokon sa mu nepodarilo vypýtať si pokutový kop. I keď to zrejme vyzeralo všelijako.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Dominik Špiriak (MFK Zemplín Michalovce).
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Christos Kountouriotis, prichádza Til Mavretić.
     
    81
    V ďalšom ostrom súboji bol zsolt Kalmár, ktorý sa dostal do stretu s protihráčom. Michalovčania už robia zbytočne takéto zákroky za takéhoto stavu.
     
    82
    Zsolt Kalmár si počkal na Matúša Vojtka a všetko mu do očí povedal priamo. Kalmár toho už na ihrisku má dosť, v posledných minútach si toho vytrpel dosť veľa.
     
    83
    Center Turika mal smerovať smerom na Hovhannisyana, ktorý sa ukazoval v pokutovom území, no napokon na neho lopta neprenikla.
     
    84
    Aj napriek jasnému výsledku a veľmi priaznivým okolnostiam pre domácich, fanúšikovia v MOL Aréne od začiatku až doteraz stále povzbudzujú rovnako intenzívne. Vypredaný štadión vidí jednostranný zápas v réžii DAC.
     
    85
    Tak toto bola zaujímavá šanca pre hostí. Cheick Diarra si spracoval loptu v malom vápne. Krásne sa vysunul cez Vidu, stavial si loptu na strelu, už si položil aj Jedličku, no napokon absolútne premárnil túto šancu.
     
    86
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Máté Vida, prichádza Milan Šimčák.
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Zsolt Kalmár, prichádza Ladislav Nagy.
     
    88
    Mladý futbalista Ladislav Nagy sa snažil vybojovať loptu na útočnej polovici, no napokon sa mu to veľmi nepodarilo. Aspoň zdržal Michalovčanov s rozohrávkou.
     
    89
    Teraz musíme pochváliť aj akciu hostí. Hovhannisyan sa vysunul do zaujímavej pozície, hlavičkoval z vnútra pokutového územia po centri Trusu. Zakončenie arménskeho útočníka smerovalo na brvno!
     
    90
    Nagyov center z pravej strany smeroval do vnútra vápna, kde boli pripravení michalovskí futbalisti a zabránili ďalšiemu gólu. Bol by to už poltucet.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Kristopher Vida, prichádza Denis Baumgartner.
     
    90+1
    Rozhodcovia pridávajú len jednu minútu.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    O osude stretnutia bolo v podstate rozhodnuté už v prvom polčase. V druhej časti sme sledovali pokračujúci gólostroj domácich, ktorý sa zastavil na číslovke päť. V 52. minúte strelil druhý gól v zápase Abdulrahman Taiwo a apokon v 69. minúte pridal svoj druhý gól v stretnutí aj Koné a upravil na konečných 5:0. Dunajská Streda teda v tejto sezóne Fortuna ligy obsadila 2. miesto so ziskom 63 bodov a Michalovce končia v tabuľke skupiny o titul na 5. pozícii so ziskom 40 bodov.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:55:08)

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 18. Koštrna (pen.), 23. Koné (Ronan), 40. Abdulrahman (pen.), 52. Abdulrahman, 69. Koné (Vida)

    Karty:   40. Bieszczad (MIC), 79. Špiriak (MIC)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Vida (86. Šimčák), Koné, Šatka, Koštrna – Huk (C) – K. Vida (90+1. Baumgartner), Kalmár (86. Nagy), Ronan, Čmelík – Abdulrahman.
    Náhradníci: Slančík – Šimčák, Baumgartner, Bilenkyi, Nagy, Bednár, Tretiakov.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Kolesár (46. Trusa), Špiriak, Grič, Vojtko – Turik (C), Diarra, Casado, Kolesár, Kountouriotis (80. Mavretić) – Sulley (56. Hovhannisyan).
    Náhradníci: Dráb – Regáli, Trusa, Mitrano, Zacharkiv, Mavretić, Hovhannisyan.

    Rozhodca: Michlian – Kováč, Jenčura