Lotyšsko – Slovensko 6:5 (kon.) | Česko – Švajčiarsko 9:4 (kon.)
koniec
Česko
9:4 (4:0, 3:3, 2:1)
Švajčiarsko
cz Sobota 11.05.2019, 18:00 • Halifax (Kanada) • Majstrovstvá sveta juniorov • Semifinále
     
    58:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcarům se power-play nedaří. Řezáč vyhrál souboj u mantinelu a našel nabíhajícího JOSEFA JUHU. Český kapitán posílá míče do prázdné branky a kompletuje dnešní hattrick. Asistence: Martin Řezáč.
     
    53:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarům se aktivita vyplácí a po nepřesné přihrávce Langera si míček vyměnil Fitzi s DYLANEM HASENBÖHLEREM, jež překonává Haleše. Asistence: Yannic Fitzi.
     
    41:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle rozehraná standardní situace z rohu a PATRIK ŠEBEK přidává osmý gól svého celku. Asistence: Filip Forman.
     
    35:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si to však nenechávají líbit a PATRIK ŠEBEK ze standardní situace skvěle zakončuje k bližší tyčce. Asistence: Jonáš Kreysa.
     
    35:03
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři snižují náskok Česka na rozdíl tří branek! SEVERIN NIGG si vyměnil balónek se Stingelinem a pěknou střelu z otočky překvapil Haleše. Asistence: Mauro Stingelin.
     
    30:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarům v přesilových hrách vychází téměř ty stejné věci. Persici poslal křižnou přihrávku na MORITZE MOCKA, jenž zakončoval do odkryté branky. Asistence: Gianluca Persici.
     
    28:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól v oslabení! JAKUB BURŠÍK vystihl přihrávku a v souboji proti gólmanovi byl se svou kličkou úspěšnější. Bez asistence.
     
    27:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři využívají přesilovou hru. Po krosové přihrávce se prosazuje YANNIS WYSS. Asistence: David Dürler.
     
    22:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcarský útok zastavil Eremiáš, který vyslal Langera a MARTINA ŘEZÁČE do přečíslení 2 na 1. Druhý zmiňovaný to ale vzal sám na sebe a parádně zavěsil do vzdálenější šibenice. Asistence: Daniel Eremiáš.
     
    15:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je krása! Další přesilovkový gól českého týmu! Přečíslení 2 na 1 po nahrávce Řezáče parádně zužitkoval kapitál JOSEF JUHA přesnou střelou do prázdného místa v brance. Asistence: Martin Řezáč.
     
    14:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita a Češi jdou do tříbrankového vedení! Langer nabil JONÁŠI KREYSOVI, který parádní střelou na bližší tyčku zvyšuje náskok národního výběru. Asistence: Filip Langer.
     
    08:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    2:0! Řezáč od matninelu parádně našel rozběhnutého JOSEFA JUHU, který v individuálním úniku trefuje přesně za záda Schälina. Asistence: Martin Řezáč.
     
    04:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tu první branku utkání! Langer našel podél mantinelu JONÁŠE KREYSU, který se z rohu dostal až před švýcarského gólmana a zakončil. Asistence: Filip Langer.

    Týna Zíková

    Góly a asistencie: 5. Kreysa (Langer), 9. Juha (Řezáč), 15. Kreysa (Langer), 16. Juha (Řezáč), 23. Řezáč (Eremiáš), 29. Buršík, 36. Šebek (Kreysa), 42. Šebek (Forman), 59. Juha (Řezáč) – 28. Wyss (Dürler), 31. Mock (Persici), 36. Nigg (Stingelin), 54. Hasenböhler (Fitzi)


    Česko: Haleš (Kříž) – Forman, Kreysa, Eremiáš, Juha, Doubek, Šebek, Havlas, Beneš, Švéda, Šindler, Sládeček, Buršík, Boček, Malina, Koláčný, Sádlo, Řezáč, Langer
    Švajčiarsko: Schälin (Nov) – Schmid, Vogt, Willfratt, Strässle, Schnell, Boschung, Hasenböhler, Persici, Dürler, Münger, Wyss, Markwalder, Stingelin, Siegenthaler, Nigg, Suter, Fitzi, Mock

    Rozhodca: Janne Sjogren, Thomas Ellis

    Diváci: 115