Barcelona – Liverpool 3:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
3:0 (1:0)
Liverpool FC
Streda 01.05.2019, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Liga majstrov • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    FC Barcelona vyhráva jednoznačne 3:0 a pred odvetou má fantastickú pozíciu na postup, lenže všetko mohlo byť inak, nakoľko Liverpool mal tiež obrovské šance a pokojne mohol počas stretnutia viesť. Už dávno sa nestalo, že by Barcelona mala problém byť doma suverénnym tímom, no nakoniec to hosťom nebolo nič platné. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (23:01:17)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+7
    Ousmane Dembèlé potiahol akciu, prihral do vápna na Messiho, ktorý mu loptu vrátil. Francúz bol úplne sám pred bránou, lenže poslal slabý pokus priamo do Alissona.
     
    90+6
    Stále sa hrá. Joe Gomez potiahol loptu po pravej strane, Carles Aleñá ju poslal na rohový kop. Center odtiaľ vyriešil Clément Lenglet. Barcelona ešte prešla do kontry.
     
    90+5
    Ousmane Dembèlé sa takmer dostal k dlhému pasu za obranu súpera, ktorý mu poslal Nélson Semedo, avšak lopta sa odrazila tak, že ju získal len Alisson.
     
    90+4
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergi Roberto, prichádza Carles Aleñá.
     
    90+3
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Luis Suárez, prichádza Ousmane Dembèlé.
     
    90+2
    Arturo Vidal zastavil Maného čistým sklzom, loptu poslal na roh. Mohamed Salah centroval do malého vápna, kde bol len Marc-André ter Stegen. Po prechode Barcelony prichádza ďalší roh, no na druhej strane ihriska.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    90
    Andrew Robertson poslal zľava center na zadnú žrď, k hlavičke sa nedostal Sadio Mané. Na opačnej strane získal cez Vidala iba aut Joe Gomez.
     
    88
    Barcelona drží loptu ďalej na svojich kopačkách, smerom do šestnástky sa neponáhľa, no keď je možnosť, tak prečo ju nevyužiť.
     
    87
    Sergi Roberto sa takmer dostal do veľkej šance na 4:0, lenže pred malým vápnom neudržal balans, lopta mu ušla a dostal sa k nej brankár Alisson.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Jordi Alba (FC Barcelona).
     
    85
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza James Milner, prichádza Divock Origi.
    84. Mohamed Salah (LIV)
     
    84
    Zníženie takmer aj prišlo, pretože neuveriteľnú šancu mal Roberto Firmino, ktorého zakončenie popod ter Stegena zastavili obrancovia na čiare a Mohamed Salah v snáď miliónpercentnej šanci trafil z dorážky žrď. Neuveriteľné, čo teraz hostia nevyužili.
     
    83
    Barcelona odskakuje na tri góly a to by mohol byť zlomový moment celého dvojzápasu. Liverpool sa ale určite ešte pokúsi znížiť.
    82. Lionel Messi (BAR) - 3:0
     
    82
    Barcelona dala gól!
    LIONEL MESSI sa postavil k priamemu kopu z nejakých 25 metrov. Loptu poslal ľavačkou nechytateľne do rohu brány. Alisson ostal absolútne bez šance.

    Matej Kubove

    Góly: 27. L. Suárez, 75. Messi, 82. Messi

    Karty:   39. Lenglet (BAR), 81. L. Suárez (BAR), 86. Alba (BAR) – 81. Fabinho (LIV)


    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto (90+4. Aleñá), Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, Arturo Vidal – Messi (C), L. Suárez (90+3. O. Dembèlé), Coutinho (60. N. Semedo).
    Náhradníci: Cillessen – N. Semedo, Arthur, O. Dembèlé, Malcom, Umtiti, Aleñá.

    Liverpool FC: Alisson – Joe Gomez, Matip, V. van Dijk, Robertson – Milner (C) (85. Origi), Fabinho, Keïta (24. Henderson) – M. Salah, Mané, Wijnaldum (79. Firmino).
    Náhradníci: Mignolet – Lovren, Firmino, Henderson, Shaqiri, Origi, Alexander-Arnold.

    Rozhodca: Björn Kuipers
    Utorok 07.05.2019
    Liverpool - Barcelona 4:0

    Góly: 7. Origi, 54. Wijnaldum, 56. Wijnaldum, 79. Origi

    Karty:   11. Fabinho (LIV), 66. Matip (LIV) – 45+1. Busquets (BAR), 53. Rakitić (BAR)