Dunajská Streda – Slovan Bratislava 1:0 (kon.) | Michalovce – Žilina 2:1 (kon.) | Senica – Trenčín 4:0 (kon.)
Zlaté Moravce – Trnava 1:1 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:0 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 27.04.2019, 15:30 • MOL Aréna • Niké liga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas zvládol lepšie domáci celok, ktorý podal lepší výkon ako súper a napokon sa zrodila prvá prehra majstra v tejto sezóne! Rozhodla o tom 54. minúta, keď sa v drese DAC dokázal gólovo presadiť K. Vida, ktorý rozhodol o výsledku 1:0! V 60. minúte sa však udial ešte jeden podstatný moment, konkrétne pokutový kop pre Slovan. Najlepší strelec Šporar ho však nedokázal premeniť a pre domácich sa tak stal hrdinom brankár Jedlička.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok soboty. Pri ďalších prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (17:31:57)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Faul Čavriča a Slovan sa tak zrejme už pripravil o ďalšiu možnoš zaútočiť. MOL Aréna je na nohách a oslavuje.
     
    90+2
    Čas na vyrovnanie sa pre Slovan už rýchlo kráti. Dunajská Streda sa snaží držať hru čo najďalej od svojej brány.
     
    90+1
    Druhý polčas sa predlžuje o 4 minúty!
     
    90
    Žltú kartu dostáva Marko Divković (FC DAC Dunajská Streda).
     
    89
    Čavrić sa opäť skúšal presadiť individuálne, ale jeho následné zakončenie ľavačkou neprinieslo vytúžený efekt. Jedlička sa chystá k odkopu od svojej brány.
     
    88
    Sú tu záverečné minútky tohto stretnutia v MOL Aréne. Domáci fanúšikovia sú už zrejme presvedčení, že tri body dnes ostanú doma a Slovan tak utrpí prvú prehru v sezóne. Ešte však nepredbiehajme.
     
    87
    Priamy kop pre Slovan, ktorý by sme mohli označiť za skrátený rohový. Rozohral ho Nono, ale center na vzdialenejšiu tyč neponúkol nič zaujímavého a je to lopta pre DAC.
     
    86
    Slovan sa však stále nevzdáva a aj naďalej útočí. Predsa len, hrá o jedného hráča viacej, čo sa však na ihrisku nijak zvlášť neprejavuje.
     
    85
    Pred týmto zápasom si držala Dunajská Streda čisté konto v troch zápasoch za sebou. Ak ešte vydrží neinkasovať v záverečných minútach stretnutia, túto bilanciu natiahne na štyri zápasy.
     
    84
    Pomaly sa dostávame do záverečnej časti tohto stretnutia v MOL Aréne. Domáci celok aj naďalej vyhráva 1:0 a pomaly sa črtá prvá prehra už istého šampióna z Bratislavy.
     
    83
    Lukáš Čmelík napokon opúšťa ihrisku za veľkého potlesku. Mladý futbalista domáceho celku dnes podal naozaj veľmi dobrý výkon, bolo to posledné striedanie v tábore DAC.
     
    82
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Martin Bednár.
     
    81
    Priamy kop pre Slovan nič zaujímavého nepriniesol, lopta trafila len Lukáša Čmelíka priamo do tváre. Domáci futbalista si vypýtal ošetrenie a to všetko hrá do karát DAC.
     
    80
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Artem Suchockij, prichádza Nono.
     
    79
    Čavrić prenikal pred pokutového územie, pričom bol faulovaný a získava tak pre svoj celok priamy kop z veľmi zaujímavej pozície. Ešte predtým tu však bude striedanie v tábore hostí.
     
    78
    Ani tento útočný výpad hostí úspešný nebol, ale domáci si dlho nevydýchli. Slovan znova útočí a tých útokov na bránu DAC bude určite pribúdať.
     
    77
    Čas sa pomaličky začína hosťom krátiť. Črtá sa ich prvá prehra v tejto sezóne, ale ešte tomu tak byť nemusí. DAC má však veľkú túžbu úradujúceho šampióna poraziť.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Martin Jedlička (FC DAC Dunajská Streda).
     
    75
    Ani tento center od rohovej zástavky nám nič neponúkol, bude to len odkop od Jedličkovej brány. Brankár domácich a K. Vida sú zatiaľ hrdinami domáceho výberu.
     
    74
    Zrazený center pred bránu Dunajskej Stredy prináša ďalší rohový kop pre Slovan. Rozohrať sa ho chystá Suchockij.
     
    73
    Šampión obliehal pokutové územie domáceho tímu, ale žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo. DAC sa znova úspešne oslobodilo a drží svoje najtesnejšie možné vedenie.
     
    72
    Hostia to aj naďalej skúšajú smerom dopredu, ale nedarí sa im pokoriť defenzívu súpera. No, kapitán Slovana Šporar je zatiaľ smoliarom zápasu, keď nepremenil pokutový kop.
     
    71
    Slovanu sa tento útok nevydaril a okamžite sa zrodil rýchly brejk domáceho celku. Loptu pred pokutové územie súpera potiahol Herc, ale jeho prihrávka už presná nebola.
     
    70
    Miestny hlásateľ oznámil, že dnes je podľa očakávania MOL Aréna vypredaná!
     
    69
    Rohový kop však nič zaujímavého neponúkol, k lopte sa dostáva domáci celok, ktorý začína kombinovať v strede ihriska.
     
    68
    Čavrić to vyskúšal individuálne a po jeho prechode do pokutového územia získava Slovan rohový kop. DAC sa tak teraz bude musieť brániť, Jedlička si už organizuje obranu.
     
    67
    K lopte sa už dostáva domáci celok, ktorý sa naopak nemusí nikam ponáhľať a stačí mu len presne kombinovať. Ešte je však príliš skoro prepnúť len na defenzívny režim.
     
    66
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Rafael Ratão.
     
    65
    Novopečený šampión je momentálne pri lopte, ale nedarí sa mu v prechode do útoku. DAC výborne bráni svoje územie a drží tak svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    64
    Po spomínanom faule nasledoval priamy kop pre DAC. Z dobrej pozície sa ho ujal Ronan, ale jeho priamy pokus ide mimo bránu súpera. Slovanu teraz nič neostáva, ako skúsiť opäť zaútočiť.
     
    63
    Máme tu dlhšie prerušenie, pretože po faule od Bajrića sa strhla menšia potýčka na ihrisku medzi hráčmi a vrelo to aj na striedačke. Rozhodcovia tak teraz majú čo robiť, aby krotili vášne.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Kenan Bajrić (ŠK Slovan Bratislava).
     
    61
    Tak v druhom polčase sme sa konečne aj niečoho zaujímavejšieho dočkali. Vrie to na oboch stranách, emócie pracujú a čaká nás ešte zaujímavý zvyšok zápasu v MOL Aréne.
     
    60
    Najlepší strelec Fortuna ligy Šporar nepremenil pokutový kop! Brankár Jedlička vystihol smer strely a tak DAC stále vyhráva 1:0, veľký impulz pre oslabený celok!
     
    59
    Navyše je tu aj červená karta pre stopéra Koného! Veľké nepríjemnosti pre domáci celok.
     
    58
    Bola nariadená penalta pre ŠK Slovan Bratislava! Čavič sa dostal do zakončenia spoza pokutového územia, jeho strelu vyrazil Jedlička len pred seba. O dorážku sa potom snažil Dražić, ktorého Kone poslal k zemi a Slovan má šancu na vyrovnanie!
     
    57
    Avšak, DAC vôbec nepreplo do defenzívneho režimu, práve naopak. Aj naďalej sa snaží hrať smerom dopredu a prípadne svoje vedenie navýšiť. Presne toto potreboval tento zápas.
     
    56
    Ak teda Slovan nechce prehrať, bude musieť začať hrať aktívnejšie a hlavne ofenzívnejšie. To by mohlo ešte priniesť veľa zaujímavých momentov v tomto stretnutí.
     
    55
    Nový majster Slovan Bratislava tak prehráva o jeden gól. V prebiehajúcej sezóne ešte hostia neprehrali, momentálne k tomu ďaleko nemajú. Do konca zápasu však ostáva ešte dostatok času.
     
    54
    Dunajská Streda dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia v MOL Aréne! Dunajská Streda založila rýchly prechod na polovicu súpera, Divković našiel presným centrom pred bránou Slovana svojho spoluhráča KRISTOPHERA VIDU a ten z tesnej blízkosti pred Greifom nezaváhal – 1:0!
     
    53
    Dlho netrvalo a sledovali sme ďalší útok hosťujúceho celku. V tomto prípade už niekto v pokutovom území loptu tečoval a Slovan získava rohový kop.
     
    52
    Do pokutového územia DAC smeroval nebezpečný prízemný center, ktorý však nenašiel nikoho z hráčov Slovana Bratislava. Určite je to pre hostí škoda, táto situácia po góle volala.
     
    50
    Vida našiel presnou prihrávkou Čmelíka, ktorý sa ihneď pokúšal o strelu, ale jeho pokus ide vedľa brány súpera. Greif zasahovať nemusel, bude rozohrávať loptu od svojej brány.
     
    49
    Zatiaľ pokračujeme v nastolenom trende z prvého polčasu. Určite by výrazne tomuto stretnutiu pomohol gól, ktorý by priniesol oživenie do hry.
     
    48
    Slovan po rýchlom prechode do útoku zahrával rohový kop. Centrovaná lopta od rohovej zástavky smeroval len na hlavu Čmelíka, ktorý ju upratal do bezpečia.
     
    47
    Druhý polčas tohto stretnutia sa nám už naplno rozbehol, výkop patril DAC. Tréner domácich spravil do druhého dejstva hneď dve zmeny.
     
    46
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erick Davis, prichádza Ľubomír Šatka.
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Zsolt Kalmár, prichádza Christián Herc.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť a hracej ploche. Druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Prvý polčas súboja prvého s druhým veľa futbalovej krásy neponúkol. Hral sa taktický futbal z oboch strán a veľa zaujímavého sme nevideli. Aj napriek tomu však mal Slovan šance na skórovanie, ale Šporar trafil tyčku a v závere polčasu Moha zlyhal vo veľkej šanci. Domáci futbalisti naopak bránu súpera nijak vážne neohrozili.

    Na góly si tak budeme musieť počkať do druhého polčasu, ktorý sa začne približne o 16:37.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Na druhej strane ešte Dunajská Streda zahrávala svoj prvý rohový kop. Nič zaujímavého však neponúkol a to je už všetko z prvého polčasu.
     
    45+1
    V nadstavenom čase prvého polčasu mohol poslať Slovan do vedenia Moha! Nevyužil však veľké zaváhanie súperovej obrany, keď sa dostal až pred brankára Jedličku, ale Mohove obhodenie napokon končí mimo brány súpera!
     
    45
    Napokon sa nadstavujú ešte dve minúty.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Ostáva si už len počkať, či sa bude aj niečo nadstavovať.
     
    43
    Zrejme to už teda vyzerá, že si na úvodný presný zásah budeme musieť počkať až do druhého polčasu. Jedine, žeby ešte prišla nejaká zaujímavá akcia.
     
    42
    Máme tu prvý ofsajd DAC. Ocitol sa v ňom Kalmár a tak lopta pripadne hosťujúcemu celku. Ostáva nám dohrať posledné minútky prvého polčasu.
     
    41
    Pri lopte je domáci celok, ktorý sa snaží o postupný prechod na polovicu súpera. Slovan sa tak teraz musí brániť.
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, možno ešte aj nejaký ten nadstavený čas. Dočkáme sa úvodného presného zásahu ešte do polčasovej prestávky?
     
    39
    Žltú kartu dostáva Ibrahim Rabiu (ŠK Slovan Bratislava).
     
    38
    Rýchlo prechod domácich do útoku, pred pokutové územie vyslal Vida prihrávku na Divkovića, ale jeho zblokované zakončenie brankára Greifa nezamestnalo.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Zsolt Kalmár (FC DAC Dunajská Streda).
     
    35
    Znova sa striedajú pokusy o útočné výpady na oboch stranách, ale nič zaujímavého neprinášajú. Šláger prvého s druhým zatiaľ moc záživný futbal neponúka.
     
    34
    Centrovaná lopta smerovala pred bránu Slovana, ale brankár Greif nemal žiadny ťažkú prácu a pohodlne si ju prebral do svojich rukavíc. Hostia sa momentálne smerom dopredu neponáhľajú.
     
    33
    Zmeniť sa to teda snažila futbalisti hosťujúceho celku. Nedarí sa im však v prechode na súperovu polovicu, DAC teraz výborne bráni stred poľa.
     
    32
    Môžme teda zatiaľ konštatovať, že sledujeme typický medzi šestnástkový futbal. Snáď sa ešte pred koncom prvého polčasu udeje niečo zaujímavé, prípadne príde ten potrebný náboj.
     
    31
    Po súboji Kalmár – Apau ostáva ležať na trávniku druhý menovaný. Hra je teda prerušená a tak sa zatiaľ môžu oba tímy občerstviť a nazbierať tak sily do zvyšku prvého polčasu.
     
    30
    Ubehla nám už polhodina zo stretnutia v MOL Aréne. Na úvodný presný zásah stále čakáme, dve veľké príležitosti však už na to mal hosťujúci Slovan Bratislava.
     
    29
    Po jeho realizácii ešte trval menší nápor hosťujúceho celku, ale centrovaná lopta sa potom dostala len do rukavíc brankára Jedličku. Ani jeden z brankárov si tak zatiaľ nepripísali žiaden poriadny zákrok.
     
    28
    Ljubicić po zisku lopty ihneď prihrával na Mohu, ktorý výbornou prihrávkou našiel Suchockijho, ale toho na poslednú chvíľu od lopty odstavil Čmelík a Slovan ešte získava rohový kop.
     
    27
    Ako som už viackrát spomínal, oba celky zatiaľ potvrdzujú fakt, že patria medzi najlepšie tímy čo sa týka defenzívy a tak inkasujú v lige najmenej gólov.
     
    26
    Peknú individuálnu akciu predviedol Kalmár, ktorý potom následne prihral loptu na Čmelíka, ale jeho prízemný center sa už k jeho spoluhráčom nedostal.
     
    25
    Slovan to následne po zisku lopty skúšal po pravom krídle, ale výborný návrat do defenzívy predviedol Čmelík a zabránil hroziacemu sa nebezpečenstvu.
     
    24
    Črtala sa nádejná akcia pre Slovan, ale Čavrić sa ocitol v postavení mimo hru. DAC tak bude rozohrávať loptu z vlastnej polovice ihriska.
     
    23
    Oba celky tú skúšajú cez postupné prechody do útoku. Defenzívy sú však stále neomylné na oboch stranách a tak len sledujeme, ako lopta prechádza od jedného tímu k druhému.
     
    22
    Už dlhšiu dobu sme však nevideli nič zaujímavého. Určite by to chcelo priniesť opäť nejaké to oživenie v podobe vydarenej akcie. Aj po odohratej prvej polovici prvého polčasu stále čakáme na úvodný presný zásah.
     
    21
    Útok domácich sa nevydaril, nasledoval odkop od brány hosťujúceho celku. Ten sa však brankárovi Greifovi nevydaril, Apau nezachytil jeho prihrávku a tak DAC získava aut na útočnej polovici.
     
    20
    K lopte sa už dostáva domáci celok, ktorý sa presúva na útočnú polovicu. Slovan si tak teraz musí plniť svoje defenzívne povinnosti, bojovné stretnutie tak pokračuje ďalej.
     
    19
    Vyzerá to, že Moha je po zdravotnej stránke v poriadku, pretože sa už zapojil do diania na ihrisku. MOL Aréna vytvára aj naďalej výbornú atmosféru, o ktorú sa hlavne stará domáci fanúšikovský tábor.
     
    18
    Moha ostáva za postrannou čiarou a je už v opatere lekárov. Dianie na ihrisku plynie ďalej, pri lopte je momentálne aktívnejší Slovan a snaží sa vypracovať si ďalšiu gólovú príležitosť.
     
    17
    Druhá veľká šanca pre Slovan! Koné sa nešťastne pošmykol pred vlastným pokutovým územím a tak sa k lopte dostal Čavrić. Ten potom svojou prihrávkou hľadal pred bránou Mohu, ale ten v páde zakončil nepresne a navyše si zrejme privodil nejaké nepríjemné zranenie!
     
    16
    Hostia ešte zahrávali rohový kop, ale ten nič zaujímavého neponúkol. Štvrťhodina stretnutia v MOL Aréne už uplynula, stále čakáme na otvárací zásah. Najbližšie k nemu mali zatiaľ hostia, ale Šporar trafil len konštrukciu brány.
     
    15
    Domáci však teraz stratili loptu na svojej polovici a črtala sa gólová situácia pre Slovan. Dražić sa šikovne zbavil obrancu súpera a v pokutovom území potom prihrával loptu dobre postavenému Čavrićovi. Pred ním však na poslednú chvíľu zasiahol Huk a tak z toho nebola šanca pre Slovan.
     
    14
    Zatiaľ musíme pochváliť obrany oboch celkov. Aktéri stretnutia sa snažia hrať aktívne smerom dopredu, ale dobrú robotu si odvádzajú obe defenzívy.
     
    13
    Kalmár centroval pred pokutové územie súpera, ale lopta skončila len pri hráčoch súpera. Slovan získava loptu na svoje kopačky a snaží sa už o rýchly prechod na útočnú polovicu.
     
    12
    Začína sa nám priostrovať v osobných súbojoch. K videniu je čoraz viac nedovolených zákrokov a DAC bude znova zahrávať priamy kop. Tentokrát to však nebude z tak zaujímavej vzdialenosti.
     
    11
    Máme tu prvý strelecký pokus na brankára Greifa. K spomínanému priamemu kopu sa postavil Davis, ktorý to skúsil priamou strelou, ale tá brankárovi hosťujúceho celku nemohla narobiť problémy.
     
    10
    Už sa však smerom dopredu snaží prenikať aj domáci celok. Ljubicić teraz poslal nedovolene k zemi Čmelíka a tak DAC získava priamy kop na útočnej polovici.
     
    9
    Ďalší nákop do pokutového územia DAC, ale Šporar sa už v tomto prípade do zakončenia nedostal, keď bol čisto odstavený obranou domáceho celku.
     
    8
    Predchádzajúca situácia hosťujúci celok určite povzbudila, pretože Slovan opäť preberá aktivitu na svoje kopačky. DAC si teda na podobné zaváhania v obrane musí dávať väčší pozor.
     
    7
    Je tu prvá veľká šanca tohto stretnutia! Zastupujúci kapitán hostí Šporar získal loptu na hranici pokutového územia, z dobrej pozície následne aj vystrelil, ale trafil len tyčku Jedličkovej brány!
     
    6
    Dlhý nákop až z vlastnej polovice Slovana viedlo k zaujímavej situácii pred pokutovým územím domáceho celku. Výborný robotu odviedol Čavrić, ktorý sa preštrikoval až do zakončenia, ale jeho pokus bol zblokovaný do bezpečia.
     
    5
    K videniu boli teraz na oboch stranách pokusy o rýchly protiútok. V správny čas však zasiahli obe defenzívy a tak sme ani teraz nič zaujímavého nevideli.
     
    4
    Dianie na ihrisku už plynie ďalej. Pri lopte je hosťujúci celok, ktorý zakladá postupný prechod do útoku. Je len úvod stretnutia a tak sa oba celky nemajú zatiaľ kam ponáhľať.
     
    3
    Hra je teraz prerušená. Na ihrisku ostáva ležať Koštrna so Suchockijm, ktorý sa navzájom nepríjemne zrazili. Vypadá to však, že budú obaja v poriadku a budú môcť v tomto zápase pokračovať.
     
    2
    DAC sa rýchlo pustil do vysokého napádania súperovej rozohrávky. Po získaní lopty smeroval center do pokutového územia hostí, ale Čmelíkova hlavička nebola presná.
     
    1
    Prvý polčas v MOL Aréne sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu celku, ktorý odohrá toto stretnutie v tmavomodrých dresoch. Domáci futbalisti majú na sebe dresy žlto-modrej farby.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Ešte tu je minúta ticha pre nedávno zosnulého mladého ešte len 14-ročného futbalistu Denisa Urbánka, ktorý bol hráčom MFK Skalica. Aj touto cestou želáme celej jeho rodine úprimnú sústrasť.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne. Prajem vám teda všetkým príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemné športové popoludnie všetkým fanúšikom futbalu! Dnes je na programe šieste kolo nadstavbovej časti Fortuna ligy skupiny o titul. O majstrovskom titule je už dávno rozhodnuté, ale ešte nás čakajú zaujímavé súboje o Európsku ligu. MOL Aréna bude hostiť prestížny súboj domáceho DAC proti už teda majstrovskému Slovanu Bratislava. Hostia zatiaľ neutrpeli ani jednu porážku a chcú takto ukončiť aj celú súťaž. Podarí sa teda dnes domácim jeho súperovi túto snahu prekaziť? Do úvodného výkopu už veľa času neostáva, zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov a o malú chvíľu začíname!
     
    Úvodné zostavy:

    FC DAC Dunajská Streda: Jedlička – Davis, Koné, Huk (C), Koštrna – Vida – Kalmár, Ronan – K. Vida, Divković, Čmelík

    Náhradníci: Kucz – Šimčák, Abdulrahman, Herc, Šatka, Bednár, Rodolfo

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau, Bajrić, Guzmics, Suchockij – Ljubicić, Rabiu – Čavrić, Dražić, Moha – Šporar (C)

    Náhradníci: Šulla – Nono, Medvěděv, Stangl, Ratão, Holman

    Rozhodca: Peter Ziemba – Milan Štrbo, Peter Kováč – Peter Čajka
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC DAC Dunajská Streda a ŠK Slovan Bratislava. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 15:30.

    Nadstavbová časť Fortuna ligy pokračuje ďalej, dostávame sa do jej siedmeho kola. V skupine o titul je o majstrovi rozhodnuté, ale stále prebiehajú boje o Európsku ligu. MOL Aréna dnes bude hostiť veľká šláger, konkrétne súboj medzi Dunajskou Stredou a Slovanom Bratislava.

    FC DAC Dunajská Streda:
    Domáci celok sa momentálne nachádza na druhom mieste a na svojom konte má 54 bodov, čo je o šesť viac ako má tretia Žilina. Práve o druhú priečku ešte DAC bojuje, posledná forma Dunajskej Stredy je veľmi impozantná. V posledných troch zápasoch DAC zvíťazilo a dokonca ani neinkasovalo gól. Dnes však domácich čaká veľmi náročný súper.

    ŠK Slovan Bratislava:
    Slovan je už istým majstrom a tým pádom si zaručil aj miestenku v kvalifikácii o Ligu majstrov. Hostia však majú ešte jeden cieľ, ktorým je vyhrať ligu bez jedinej prehry. Aktuálne má Slovan na svojom konte 73 bodov a ťahá sériu výhier. Naposledy si doma poradil s Ružomberkom v divokej prestrelke 3:2.

    Súboje týchto dvoch celkov bývajú vždy veľmi vybičované a diváci atraktívne. Naposledy sa zrodilo víťazstvo Slovana na domácej pôde 3:1, ale dnes sa hrá stretnutie v MOL Aréne, ktorá bude určite vypredaná a hostia tak majú pred sebou náročnú úlohu. Ako to napokon dopadne? Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 54. K. Vida (Divković)

    Karty:   37. Kalmár (DUN), 76. Jedlička (DUN), 90. Divković (DUN) – 39. Rabiu (SBA), 62. Bajrić (SBA)   59. Koné (DUN)

    Nepremenená penalta: 60. Šporar (SBA), brankár Jedlička zneškodnil


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 4:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 14:12.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Davis (46. Šatka), Koné, Huk (C), Koštrna – Vida – Kalmár (46. Herc), Ronan – K. Vida, Divković, Čmelík (82. Bednár).
    Náhradníci: Kucz – Šimčák, Abdulrahman, Herc, Šatka, Bednár, Rodolfo.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau, Bajrić, Guzmics, Suchockij (80. Nono) – Ljubicić, Rabiu (66. Ratão) – Čavrić, Dražić, Moha – Šporar (C).
    Náhradníci: Šulla – Nono, Medvěděv, Stangl, Ratão, Holman.

    Rozhodca: Peter Ziemba – Milan Štrbo, Peter Kováč – Peter Čajka