Juhoafrická rep. – Turecko 3:6 (kon.) | Taiwan – Bulharsko 2:11 (kon.)
koniec
Taiwan
2:11 (1:1, 1:6, 0:4)
Bulharsko
cz Piatok 26.04.2019, 19:00 • Zimní palác sportu, Sofie • MS - 3. divízia • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Miroslav VASILEV - 2:11
     
    59:58
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    2 sekundy před koncem tu ještě máme gól Bulharů! MIROSLAV VASILEV dojel za brankou puk po vlastní střele a po jejím objetí ho poslal za záda brankáře Chea. Ten si měl prostor u bližší tyčky pohlídat lépe. Asistence: Vasil Bačvarov a Ivan Hodulov.
    57:44 Stanislav MUHAČEV - 2:10
     
    57:44
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři dnes čepují desítku! Po přihrávce Miroslava Vasileva se dostal před brankou k puku STANISLAV MUHAČEV. Ten ještě udělal Cheovi forhendovou kličku a zamířil do odkryté klece. Asistence: Miroslav Vasilev a Angel Džorov.
    57:22 Ivan HODULOV - 2:9
     
    57:22
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu devátý gól Bulharska! Po střele Stoilova od modré čáry se puk odrazil k IVANOVI HODULOVOVI, který z levého kruhu zkompletoval do odkryté klece hattrick. Che se snažil přesunout pomocí skluzu, ovšem Hodulov kotouč zvedl mimo dosah jeho betonů. Asistence: Aleks Stoilov a Martin Nikolov.
    48:52 Miroslav VASILEV - 2:8
     
    48:52
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Už ve své přesilovce se prosazují Bulhaři! Vasilij Vasilev poslal dlouhým pasem do brejku MIROSLAVA VASILEVA. Ten se v souboji 1 na 1 zbavil bránícího hráče a střelou pod víko zkompletoval hattrick – 2:8. Asistence: Vasilij Vasilev.
    35:33 Daniel DILKOV - 2:7
     
    35:33
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Uběhlo 20 sekund a Bulhaři zvyšují na 7:2! Po přhrávce z rohu hřiště zůstal před brankou osamocený DANIEL DILKOV, který zamířil k levé tyčce z pohledu Chea a skóruje tak poprvé na turnaji. Asistence: Angel Džorov a Tomislav Georgijev.
    35:13 Ivan HODULOV - 2:6
     
    35:13
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři přesilovku využívají a vedou opět o čtyři góly! Bojadžijev rozjel IVANA HODULOVA, který s pukem dojel do útočného pásma a ranou zápěstím z levé strany nedal brankáři soupeře šanci. Asistence: Martin Bojadžijev.
    32:39 Lin CHUNG-JU - 2:5
     
    32:39
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Na levém křídle dostal puk rozjetý Weng. Ten se dostal ke střele z kruhu pro vhazování, kterou Dimitrov vyrazil, ale dorážka LINA CHUNG-JUA si už cestu za jeho záda našla. Asistence: Šen Jen-lin a Weng Tchuo.
    30:07 Tomislav GEORGIJEV - 1:5
     
    30:07
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Jak je to jednoduché! Hráči Tchaj-wanu v poli vyloženě nepropadají, ale v jejich brance končí ve druhé třetině téměř každá střela Bulharů! Ti se tentokrát dostali k puku ve vlastním obraném pásmu, Vasilij Vasilev ho vyvezl až do útočné třetiny a tam ho předal TOMISLAVOVI GEORGIJEVOVI. Ten vypálil z vrcholu levého kruhu a Chou na střelu, která nevypadala úplně nechytatelně, nedosáhl. Asistence: Vasilij Vasilev.
    26:33 Ivan HODULOV - 1:4
     
    26:33
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Druhá třetina se odehrává jednoznačně v bulharské režii! Chou vyrazil lehké nahození do rohu hřiště, kde puk dojel IVAN HODULOV. Toho nechala obrana soupeře nerušeně vyjet až před branku. První zakončení útočníka Bulharska ještě Chou vyrazil, ale na dorážku stejného hráče už nedosáhl. Bez asistence.
    23:38 Martin BOJADŽIJEV - 1:3
     
    23:38
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulharští hokejisté předvedli krásnou akci! Veselin Dikov zavezl puk do útočného pásma a přenesl hru na Miroslava Vasileva. Útočník mladoboleslavské juniorky už mohl střílet, ale ještě kotouč nabídl MARTINOVI BOJADŽIJEVOVI, jemuž stačilo před odkrytou klecí dobře nastavit hůl – 1:3. Asistence: Miroslav Vasilev a Veselin Dikov.
    21:35 Miroslav VASILEV - 1:2
     
    21:35
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři otáčejí skóre zápasu! MIROSLAV VASILEV naskočil na led z trestné lavice a ve středním pásmu se dostal k puku. Po přejetí útočné modré vypálil do zadního mantinelu. Odražený kotouč si pak sám dojel a z ostrého úhlu jej propasíroval za záda překvapeného Choua – 1:2. Asistence: Ivan Hodulov.
    17:09 Miroslav VASILEV - 1:1
     
    17:09
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři vyrovnávají! Miroslav Vasilev našel přihrávkou zpoza branky Stanislava Muhačeva, který zamířil mimo dosah brankáře Choua. Gól je ale připsán MIROSLAVOVI VASILEVOVI. Žádnou teč jsem nepostřehl, tak uvidíme, zda to tak zůstane, nebo ještě dojde k nějaké úpravě v oficiálním zápise. Asistence: Stanislav Muhačev.
    12:22 Lin C´-ŤIE - 1:0
     
    12:22
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Po následném buly už Tchaj-wan udeřil! Po vyhraném buly přišla střela od modré, kterou Dimitrov vyrazil. Po dorážce Siaa Po-jüana puk nějak propadl na druhou tyčku, kde ho doklepl do sítě LIN C´-ŤIE. Asistence: Siao Po-jüan.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 13. Lin C´-ťie (Siao Po-jüan), 33. Lin Chung-ju (Šen Jen-lin, Weng Tchuo) – 18. M. Vasilev (Muhačev), 22. M. Vasilev (Hodulov), 24. Bojadžijev (M. Vasilev, V. Dikov), 27. Hodulov, 31. T. Georgijev (V. Vasilev), 36. Hodulov (Bojadžijev), 36. D. Dilkov (Džorov, T. Georgijev), 49. M. Vasilev (V. Vasilev), 58. Hodulov (Stoilov, Nikolov), 58. Muhačev (M. Vasilev, Džorov), 60. M. Vasilev (Bačvarov, Hodulov)


    Taiwan: Chou Tcha-jü (31. Che Wej-č´) – Šen Jen-lin, Sang Čou-en, Š´ Kuan-jü, Pchan Ji-čcheng, Wang Paj-ťie-min (A) – Lin Chung-ju (C), Jang Čang-sing, Weng Tchuo – Ťiang Wej, Čchen Kuan-ting, Čchen Wej-lin (A) – Lin Kuan-chung, Siao Po-jüan, Lin C´-ťie – Jou Sung-jin.
    Bulharsko: Dimitrov (Stojnov) – K. Dikov, Bojadžijev (C), Stefanov, I. Georgijev, V. Vasilev (A), Bačvarov, Vačkov – Muhačev, V. Dikov, M. Vasilev – Gatčev, Hodulov (A), Nikolov – T. Georgijev, V. Dikov, Džorov.

    Rozhodca: Cairns (NZL) – Čae (KOR), Zunde (LAT)

    Diváci: 953