KĽDR – Nový Zéland 5:8 (kon.) | Gruzínsko – Island 6:3 (kon.)
koniec
KĽDR
5:8 (3:2, 1:2, 1:4)
Nový Zéland
cz Piatok 26.04.2019, 20:00 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B • 4. kolo
Partner:
    50:03 Chris EADEN - 5:8
     
    50:03
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto, jelikož Nový Zéland poslední minuty jasně dominuje a vede už 8:5! V rychlém protiútoku vedl kotouč Heyd, který ho následně posunul na CHRISE EADENA a ten úspěšně zakončil. Asistence: Gino Heyd a Stephen Mawson.
    48:33 Stefan AMSTON - 5:7
     
    48:33
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! STEFAN AMSTON to zkusil z pravé strany a dokázal prostřelil korejského brankáře. Nový Zéland tak vede 7:5 a je blízko výhry v tomto velice gólovém utkání. Asistence: Benjamin Gavoille a Ryan Strayer.
    47:02 Andrew COX - 5:6
     
    47:02
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Henderson poslal kotouč do levého kruhu, kde se do něj opřel ANDREW COX a využil pozdního přesunutí brankáře. Asistence: Nicholas Henderson a Matthew Schneider.
    43:40 Aleksandr POLOZOV - 5:5
     
    43:40
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Dnešní zápas je naprosto bláznivý a je to už 5:5! Domácí brankář Pak II se dopustil obrovské chyby při rozehrávce a do prázdné svatyně tak zakončil ALEKSANDR POLOZOV. Asistence: Andrew Cox.
    41:05 Se Gwang Ri - 5:4
     
    41:05
    KLDR právě vstřelila branku!
    A domácí jdou opět do vedení! SE GWANG RI dokázal prostřelil hostujícího brankáře z dorážky po střele spoluhráče a KLDR tak vede 5:4! Asistence: Kuk Chol Kim.
    32:18 Benjamin GAVOILLE - 4:4
     
    32:18
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    A máme znovu srovnáno, tentokráte na 4:4! BENJAMIN GAVOILLE se dostal do samostatného úniku a následně bekhendovým blafákem překonal brankáře. Asistence: Nicholas Henderson a Jordan Challis.
    31:49 Kwang Ho Kim - 4:3
     
    31:49
    KLDR právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo si bere vedení zpět na svou stranu! KWANG HO KIM se dostal k puku po buly a následně propálil hostujícího gólmana. Asistence: Hyok Ju Kim.
    20:31 Matthew SCHNEIDER - 3:3
     
    20:31
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    A začínáme od začátku, jelikož hosté srovnávají na 3:3! Amstonova střela byla sražená a následně se z dorážky nemýlil MATTHEW SCHNEIDER. Asistence: Stefan Amston.
    16:24 Ryan STRAYER - 3:2
     
    16:24
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Nyní už je to pouze o gól! Schneider připravil fantastickou střeleckou pozici pro RYANA STRAYERA a ten se nemýlil. Asistence: Matthew Schneider a Andrew Cox.
    13:05 Matthew SCHNEIDER - 3:1
     
    13:05
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Strayer posunul kotouč pod sebe, kde se tak dostal do zakončení MATTHEW SCHNEIDER a ten překonal korejského gólmana. Asistence: Ryan Strayer a Aleksandr Polozov.
    07:00 Hyok Ju Kim - 3:0
     
    07:00
    KLDR právě vstřelila branku!
    Tak tohle je naprosto neskutečné, jelikož Severní Korea jde do tříbrankového vedení! Přihrávka zpoza brány skončila na holi HYOKA JU KIMA a ten vypálil do poloprázdné novozélandské svatyně! Asistence: Chol Myong Ri a Kwang Ho Kim.
    04:27 Rim Chun Hong - 2:0
     
    04:27
    KLDR právě vstřelila branku!
    Je to 2:0 pro Korejskou lidově demokratickou republiku! Domácí se dostali v oslabení do přečíslení a po přihrávce Se Gwang Ria zakončil do odkryté svatyně RIM CHUN HONG. Asistence: Se Gwang Ri.
    Hyok in Kang - 1:0
     
    01:20
    KLDR právě vstřelila branku!
    Tak tohle je nečekaný začátek utkání a domácí mužstvo jde do vedení! HYOK IN KANG se dostal ke střele a překonal hostujícího gólmana. Asistence: Chol Kuk Kim.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 2. Hyok in Kang (Chol Kuk Kim), 5. Rim Chun Hong (Se Gwang Ri), 7. Hyok Ju Kim (Chol Myong Ri, Kwang Ho Kim), 32. Kwang Ho Kim (Hyok Ju Kim), 42. Se Gwang Ri (Kuk Chol Kim) – 14. Schneider (Strayer, Polozov), 17. Strayer (Schneider, Cox), 21. Schneider (Amston), 33. Gavoille (Henderson, Challis), 44. Polozov (Cox), 48. Cox (Henderson, Schneider), 49. Amston (Gavoille, Strayer), 51. Eaden (Heyd, Mawson)


    KĽDR: Pak II (Jo Kwang Su) – Won Jin Hyok, An Chol Hyok, Ryu Kwang Song, Kim Chung Hyok, Ri Kwang Song, Son Song Ryong – Kim Hyok Ju, Hong Chun Rim, Kim Kwang Ho – Kang In Hyok, Kim Kuk Chol, Ri Se Gwang – Pak Kum Gwang, Kang Man Gum, Jong Song Rak – Om Won Yong, Kim Kyong II, Ri Chol Myong
    Nový Zéland: Mitalas (Parry) – Amston, Henderson, Craig, Hay, Lane, Mawson – Polozov, Schneider, Cox – Eaden, Heyd, Lee – Strayer, Challis, Gavoille – Vortanov, Harrop, Ellis

    Rozhodca: Andrew Thackaberry – Lasse Dahlerup, Marc-Henri Progin

    Diváci: 105