Augsburg – Stuttgart 6:0 (kon.) | Bayern – Brémy 1:0 (kon.) | Leverkusen – Norimberk 2:0 (kon.)
Mainz – Düsseldorf 3:1 (kon.) | Mönchengladbach – Lipsko 1:2 (kon.) | Schalke – Hoffenheim 2:5 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
1:0 (0:0)
Werder Brémy
cz Sobota 20.04.2019, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Nemecká Bundesliga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Goretzka obdržel krásnou ulici od Comana, technickou střelou přeloboval brankáře Pavlenku, bohužel o pár centimetrů minul levou tyč soupeřovy brány!
     
    87
    K poslední změně sáhl i trenér Bayernu Niko Kovač. Aktivního Gnabryho nahradil Renato Sanches.
     
    85
    Rychlý protiútok Bayernu! Domácí měli výhodu přečíslení čtyři na tři, Goretzkovu přihrávku odvrátil Langkamp, následně Goretzka vypustil ze sv pravačky zpětný pas na Lewandowského a polský ostrostřelec z oblasti penaltového puntíku přestřelil bránu Werderu!
     
    81
    Poslední střídání na straně Werderu Brémy. Bývalého hráče Dortmundu Nuriho Sahina nahradil bývalý hráč Bayernu Claudio Pizzaro. Jeho nástup byl domácími diváky odměněn potleskem.
    79. Lewandowského rána orazítkovala břevno.
     
    79
    Do střelecké listiny se mohl zapsat i Lewandowski, ale 22. gól v letošní sezóně nedal. Jeho rána zpoza šestnáctky orazítkovala břevno Pavlenkovy brány!
    75. Niklas SÜLE - 1:0
     
    75
    Bayern právě vstřelil branku!
    První gól je na světě! Centr z pravé strany nedokázal Ribéry protlačit přes Moisandera, nakonec se míč dostal za vápno na NIKLASE SÜLEHO. Přízemní střelu obránce Bayernu tečoval Davy Klaassen a Pavlenka už na změnu směru nedokázal zareagovat! Bayern vede 1:0!
     
    73
    Střídání na straně Brém. Milota Rašicu vyměnil Juja Osako.
     
    72
    Hosté jsou pod tlakem! Série rohových kopů mohla skončit úvodním gólem, Lewandowski se dostal k míči, ale jeden z obránců Werderu odkopl míč letící do brány z malého vápna.
     
    71
    Do hry se dostal Franck Ribéry. Nahradil nepříliš výrazného Thomase Müllera.
     
    60
    Oba trenéři poprvé vystřídali. Bayern posílil ofenzivní část, Martíneze nahradil Goretzka. Werder se zaměřil na defenzívu a Möhwalda vyměnil obránce Langkamp.
     
    58
    Veljkovič ve vzdušném souboji loktem zasáhl Süleho. Rozhodčí jeho přestupek viděl a nabídl Bayernu zajímavou situaci. To však není vše. Veljkovič si podruhé v utkání prohlédl žlutou kartu a musí pod sprchy.
     
    57
    Pavlenka nyní září! Lewandowski dostal trochu prostoru v levé části pokutového území a prudkou střelo pravačkou donutil k zákroku českého gólmana! Pavlenka vyrazil balón vedle brány!
     
    54
    Nejlepší hráč na hřišti Gnabri vypustil prudkou střelu z pravé strany pokutového území k bližší tyči, Pavlenka se natáhl a velmi dobře mířenou střelu vyrazil vedle brány!
     
    51
    Gnabri svým pohybem na pravé straně způsobil rozruch v pokutovém území soupeře, střílenou přihrávku obránci Werderu ještě odvrátili, jenže Gnabri se znovu dostal k míči a střelou k bližší tyči donutil k fantastickému zákroku brankáře Pavlenku! Český gólman prudkou střelu vytáhl vedle brány!
     
    28
    Veljkovič se snažil získat míč nad Lewandowského v osobním souboji rameno na rameno, ale na třineckého hráče nevyzrál.

    Igor Mainka

    Góly: 75. Süle (Th. Alcântara)

    Karty:   28. Veljković (BRM)   58. Veljković (BRM)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 11:2. Rohy: 14:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:12.
    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich, Süle, J. Boateng, Alaba – Javi Martínez (60. Goretzka), Th. Alcântara – Gnabry (87. Sanches), T. Müller (71. Ribéry), Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Hofmann – A. Davies, Goretzka, Rafinha, Ribéry, Sanches, Tolisso.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, N. Moisander, Augustinsson – Şahin (81. C. Pizarro) – M. Eggestein, Möhwald (60. Langkamp), Klaassen – M. Kruse, Rašica (73. Osako).
    Náhradníci: Kapino – Bargfrede, Friedl, Harnik, Langkamp, Osako, C. Pizarro.

    Rozhodca: Welz – Foltyn, Henschel.

    Diváci: 75000