Carolina – Washington 2:1 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:3 (kon.) | San Jose – Vegas 5:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
5:2 (2:1, 1:0, 2:1) Stav série: 2:3
Vegas Golden Knights
cz Piatok 19.04.2019, 04:08 • SAP Center, San Jose • Play-off NHL • Štvrťfinále Z. konferencie
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Joe PAVELSKI - 5:2
     
    58:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Střela Williama Karlssona zamířila do domácího kapitána, který se vydal kupředu. Evander Kane přejel s pukem střední pásmo a vybídl ke skórování JOEA PAVELSKIHO, jenž opuštěnou svatyni s přehledem trefil. Asistence: Evander Kane.
     
    57:17
    Budou se udělovat taktické pokyny! Vegas Golden Knights si berou oddechový čas, po kterém Marc-Andre Fleury už zůstane na střídačce!
     
    56:35
    Tomáš Hertl měl na holi třetí branku v zápase! Český útočník si najel mezi kruhy, odkud vystřelil do protipohybu gólmana. Ovšem Marc-Andre Fleury zasáhl lapačkou a vyrazil černou gumu na břevno.
    54:45 Tomáš HERTL - 4:2
     
    54:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Troufám si říct, že český útočník rozhoduje dnešní střetnutí! Vedle branky se nacházel Joe Pavelski, jenž se snažil výpadem dostat před branku. Ovšem kotouč mu byl vypíchnut, ale za ním stál ještě TOMÁŠ HERTL, jenž zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Joe Pavelski a Joe Thornton.
     
    54:30
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jonathan Marchessault – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:21
    Neskutečný Martin Jones, díky němuž není vyrovnáno! Hosté se ocitli v přečíslení. William Karlsson našel u druhé tyče Reillyho Smitha, jenž zakončil do betonu gólmana, jenž se výborně přesunul.
    51:36 Jonathan MARCHESSAULT - 3:2
     
    51:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas využívá i další početní výhodu a vrací se do hry o vítězství! JONATHAN MARCHESSAULT si najel na levý kruh, odkud mířil do středu hrací plochy. Jeho pokus z nebezpečné pozice zamířil mezi brankářovy betony. Asistence: Colin Miller a William Karlsson.
     
    50:15
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Erik Karlsson – 2 min., podrážení).
     
    46:53
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Reilly Smith, jehož pokus tečoval William Karlsson. Puk tak zamířil mezi betony Martina Jonese, který se neustále ohlížel, protože nevěděl, kde černá guma zůstala.
     
    45:42
    Výborně to nyní udělal Timo Meier, který vytáhl brankáře z branky, kterou se následně snažil obkroužit. Puk zamířil do bránícího hráče, od kterého mířil mezi tři tyče. Ovšem Marc-Andre Fleury byl znovu na místě.
     
    43:09
    Max Pacioretty byl znovu blízko snížení! Hostující útočník zakončil z mezikruží, kde si kotouč rychle stáhl, ale poslal jen do betonu domácího maskovaného muže.
     
    40:22
    Z druhého sledu vypálil z levé strany Max Pacioretty, jehož pokus tečoval na hranici brankoviště Paul Stastny. Ovšem Martin Jones byl hodně blízko, a tak zasáhl.
     
    35:01
    K odraženému puku se před brankou dostal Tomáš Hertl, jehož pokus brankář v leže vyrazil. Následně střela z větší vzdálenosti zamířila jen na síťku na brance. Celou akci mohl dokonat Logan Couture, jenž mířil do odkryté klece, ale perfektně zakročil Deryk Engelland.
     
    33:44
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Max Pacioretty – 2 min., podrážení).
    32:22 Barclay GOODROW - 3:1
     
    32:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to byla perfektní práce střelce branky! Od modré čáry nahodil puk na branku Justin Braun, jehož snažení dokonal BARCLAY GOODROW. Domácí útočník byl před brankou výborně postaven před brankářem a tečí usměrnil černou gumu do vzdálenější šibenice. Asistence: Justin Braun a Joakim Ryan.
     
    27:16
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Brayden McNabb – 2 min., držení).
     
    26:36
    Mezi kruhy si najel osamocený Alex Tuch, jenž už byl sám před domácím brankáře. Jenže Martin Jones předvedl zákrok betonem a drží vedení Žraloků.
     
    24:44
    Hostující brankář odolal i nyní! Na branku Vegas mířilo hned několik pokusů, poslední vyrazil Marc-Andre Fleury. Puk zůstal ležet v brankovišti, kam mířil Marcus Sörensen, ale obránci ho k dorážce nepustili.
     
    23:49
    Do předbrankového prostoru si najel Tomáš Hertl, jenž přebral přihrávku od modré čáry. Český útočník rychle zavrtěl rameny a bekhendem poslal puk po ledě na branku. Jenže Marc-Andre Fleury byl připravený a zasáhl betonem.
     
    22:31
    Vyhození přes osu hrací plochy zachytil na modré čáře Melker Karlsson, který udělal dva rychlé kroky, ale střelou branku netrefil. Poté ještě zakončoval z levého kruhu Marc-Édouard Vlasic, jehož pokus zamířil jen těsně nad břevno.
    19:30 Reilly SMITH - 2:1
     
    19:30
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    V samotném závěru Vegas zaslouženě snižuje v početní výhodě! REILLY SMITH totiž rozehrál pořádný biliard. Domácí útočník trefil brusli Erika Karlssona, od které se kotouč odrazil do brusle Martina Jonese, jenž si jej srazil za brankovou čáru. Asistence: Colin Miller a William Karlsson.
     
    18:17
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Evander Kane – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:09
    V předbrankové prostoru se nacházel opět Paul Stastny, jenž byl atakován Brentem Burnsem. Kolem toho se hostující útočník obtočil a zakončil bekhendem po ledě. Jenže Jonesův beton byl připraven.
    11:00 Logan COUTURE - 2:0
     
    11:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Náskok domácího celku už je dvoubrankový! Timo Meier si obhodil Deryka Engellanda, puk mu sice trochu utekl, ale domácí útočník si ho přikopl a zakončil na první tyč. Marc-Andre Fleury jeho pokus sice zastavil, ale celou situaci dohrál LOGAN COUTURE, který si kotouč našel a poslal jej za brankovou čáru. Asistence: Timo Meier a Erik Karlsson.
     
    09:15
    Střelu od modré čáry tečoval Jonathan Marchessault, jehož snažení zmařil domácí brankář. Martin Jones si pak počíhal také na Noskovu dorážku.
     
    03:30
    Přihrávka zleva mířila před branku, kam si najížděl atakovaný Gustav Nyquist. Domácí útočník se natáhl a kotouč usměrnil na branku, jenže Marc-Andre Fleury se skvěle přesunul.
    01:16 Tomáš HERTL - 1:0
     
    01:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je vstup Žraloků jako hrom! Erik Karlsson ve středním pásmu předal kotouč na českého spoluhráče, jenž přes modrou čáru projel až na vrchol levého kruhu. Z tohoto prostoru také TOMÁŠ HERTL vystřelil přesně nad lapačku a poslal kotouč do vzdálenější šibenice. Asistence: Erik Karlsson a Gustav Nyquist.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 2. Hertl (E. Karlsson, Nyquist), 11. Couture (Meier, E. Karlsson), 33. Goodrow (Braun, J. Ryan), 55. Hertl (Pavelski, J. Thornton), 59. Pavelski (E. Kane) – 20. R. Smith (C. Miller, W. Karlsson), 52. Marchessault (C. Miller, W. Karlsson)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, Vlasic, E. Karlsson, Dillon, Braun, J. Ryan – Pavelski (C), Couture (A), Meier – Nyquist, Hertl, E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Goodrow, Donskoi.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Engelland (A), Schmidt, Theodore, McNabb, C. Miller, Merrill – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Mark Stone, Stastny, Pacioretty – Tuch, Eakin, Nosek – Reaves, Bellemare (A), Carrier.

    Rozhodca: Charron, Dwyer – Murchison, Devorski
    San Jose 4 3 Vegas
    #1 Štvrtok 11.04.2019 • 04:30
    San Jose - Vegas 5:2
    #2 Sobota 13.04.2019 • 04:30
    San Jose - Vegas 3:5
    #3 Pondelok 15.04.2019 • 04:08
    Vegas - San Jose 6:3
    #4 Streda 17.04.2019 • 04:38
    Vegas - San Jose 5:0
    #5 Piatok 19.04.2019 • 04:08
    San Jose - Vegas 5:2
    #6 Pondelok 22.04.2019 • 01:00
    Vegas - San Jose 1:2 koniec po predl.
    #7 Streda 24.04.2019 • 04:10
    San Jose - Vegas 5:4 koniec po predl.