Česko – Nemecko 5:4 (kon.)
koniec
Česko
5:4 (4:2, 0:1, 1:1)
Nemecko
cz Streda 17.04.2019, 17:20 • KV Arena • Euro Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Marc MICHAELIS - 5:4
     
    56:12
    Německo právě vstřelilo branku!
    Kovář bombardován střelami nakonec neustál německý nápor a Němci tak využívají přesilovou hru. Bokk si našel volného MARCE MICHAELISE, který se postaral o snižovací gól Němců. Asistence: Dominik Bokk.
    51:16 Tomáš MERTL - 5:3
     
    51:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už se zdálo, že se třetí část dohraje bez gólu, hra nebyla příliš atraktivní a byl to spíše souboj brankářů. Když kde se vzal, tu se vzal TOMÁŠ MERTL, který těsně před brankou hostů zvedl puk a zavěsil kotouč pod víko. Asistence: Hynek Zohorna.
    24:45 Marco NOWAK - 4:3
     
    24:45
    Německo právě vstřelilo branku!
    Nádherný gól v podání německého mužstva. Do třetiny zavezl puk Loibl, který nahrál vedle sebe na Dominika Bokka. Tušil, že za ním se nachází MARCO NOWAK, který dostal od Bokka nabito a výtečnou střelou snižuje gólové manko Německa. Asistence: Dominik Bokk, Stefan Loibl.
    19:20 Ondřej BERÁNEK - 4:2
     
    19:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naprosto nečekaně, zřejmě pro nikoho, kdo sleduje utkání. V rohu kluziště bojoval o puk ONDŘEJ BERÁNEK, který nahodil na německou bránu a čtyřicet vteřin před konce první třetiny posílá Česko do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
    13:58 David TOMÁŠEK - 3:2
     
    13:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hbitou střelou dostává Česko zpět do vedení DAVID TOMÁŠEK, který předvedl brilantní stahovačku a svižnou ránou zápěstím pokořil brankáře Strahlmeiera. Asistence: Rudolf Červený.
    09:31 Lean BERGMANN - 2:2
     
    09:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Česko již hrálo v plném počtu. Kovář neměl dobrý výhled, když se ke střele znovu dostal LEAN BERGMANN, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně českého gólmana. Asistence: Dominik Bokk, Marc Michaelis.
    07:26 Lean BERGMANN - 2:1
     
    07:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Pföderl nabil zpoza brány na LEANA BERGMANNA, který se trefil do horního růžku Kovářovy branky. Asistence: Leonhard Pföderl.
    05:36 Jan KOLÁŘ - 2:0
     
    05:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fořt se na dvakrát trefil jen do boční sítě, zajel za bránu a všiml si vyčkávajícího JANA KOLÁŘE, který zasadil puk z první za záda nemohoucího brankáře Německa. Asistence: Tomáš Fořt.
    05:18 Jakub KREJČÍK - 1:0
     
    05:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika otevírá skóre zápasu, když se v přesilové hře prosadil JAKUB KREJČÍK, který vypálil z mezikruží. Strahlmeier puk sice vyrazil, ale nad sebe a kotouč mu zapadl za záda a následně přešel brankovou čáru. Asistence: Tomáš Zohorna.

    Kamila Stříteská Ströer

    Góly a asistencie: 6. Krejčík (Zohorna), 6. Kolář (Fořt), 14. Tomášek (Červený), 20. Beránek, 52. Mertl (Zohorna) – 8. Bergmann (Pföderl), 10. Bergmann (Bokk, Michaelis.), 25. Nowak (Bokk, Loibl), 57. Michaelis (Bokk)


    Česko: Kovář (Bartošák), Polášek "A", Zámorský, Kolář "C", Kundrátek, Krejčík, Pavlík F., Jordán, Mozík – Kubalík, Hanzl, Řepík "A" – Sekáč, Zohorna T., Zohorna H. – Červený, Fořt, Tomášek – Zdráhal, Mertl, Beránek – Rousek
    Nemecko: Strahlmeier (Neiderberger) – Schopper, Daschner, Weber, Nowak "A", Krupp, Bittner, Wagner, Wissmann – Bergmann, Michaelis, Pföderl – Wohlgemuth, Noebels "A", Elsner – Tuomie, Loibl, Bokk – Höfflin, Fauser "C", Kurth – Ziegler

    Rozhodca: Hribik, Pešina – Hynek, Zíka

    Diváci: 5238