Vítkovice – Chodov 7:6 (po pr.)
koniec po predl.
1. SC TEMPISH Vítkovice
7:6 (1:2, 2:2, 3:2 - 1:0)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 14.04.2019, 13:30 • Ostravar Aréna • Bigboard Superfinále (ženy)
    63:47 Zuzana ŠPONIAROVÁ - 7:6
     
    63:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto, Vítkovice dokonaly obrat a získávají další titul! Po rozehrávce z rohu přihrála Enenkelová do druhé vlny a ZUZANA ŠPONIAROVÁ okamžitým švihem ze střední vzdálenosti prostřelila Christiánovou. Zápas končí výsledkem 7:6! Asistence: Veronika Enenkelová.
    59:29 Ivana ŠUPÁKOVÁ - 6:6
     
    59:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je srovnáno! Vítkovické hráčky se natlačily do útoku, Krzywaková přihrála před brankoviště, kde byla IVANA ŠUPÁKOVÁ a ta nadvakrát dostala míček za Christiánovou. Na straně Vítkovic propuká obrovská radost, na té druhé nyní panuje zklamání. Asistence: Justyna Krzywaková.
    53:33 Kamila PALONCYOVÁ - 5:6
     
    53:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No a už je to už pouze o gól! Vítkovice se dostaly do tlaku, Enenkelová sice trefila pouze brankovou konstrukci, k dorážce se pak ale dostala KAMILA PALONCYOVÁ a zblízka překonala marně se natahující brankářku. Asistence: Veronika Enenkelová.
    52:08 Ivana ŠUPÁKOVÁ - 4:6
     
    52:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hráčky Vítkovic křesají naději. Po vystihnutí rozehry soupeřek přihrála na IVANU ŠUPÁKOVOU a ta švihem z první propálil Christiánovou. Vítkovice snižují na 4:6 a dá se očekávat tlak a honba za dalším snížením. Asistence: Kamila Paloncyová.
    48:22 Karolína SUCHÁ - 3:6
     
    48:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Teď už se hráčky Chodova z gólu radují oprávněně, po tlaku před brankovištěm sice byla jedna střela zablokovaná, ale poté už KAROLÍNA SUCHÁ mířila přesně k tyčce a Příleská neměla nárok – 3:6. Asistence: Martina Řepková.
    45:13 Magdalena PLÁŠKOVÁ - 3:5
     
    45:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a Chodov opět vede o dvě branky. Po rychlé a hlavně přesné kombinace pálila z osy hřiště MAGDALENA PLÁŠKOVÁ a trefila odkrytou část vítkovické branky – 3:5. Asistence: Daniela Frantíková.
    35:41 Gabriela TOŽIČKOVÁ - 3:4
     
    35:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se vrací do vedení a to po docela nenápadné akci. Po levé straně potáhla Hanzlíková, přihrála pod sebe a GABRIELA TOŽIČKOVÁ se nemýlila. Míček propadl Příleské mezi tělem a tyčkou do sítě a je to 3:4. Asistence: Tereza Hanzlíková.
    32:08 Jana TROŠKOVÁ - 3:3
     
    32:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Na pravé straně se k míčku dostala JANA TROŠKOVÁ a i když si Christiánová na míček sáhla, prudký pokus z dálky nevyrazila. K neúspěšnému zákroku přispěla i clonící hráčka Chodova, která tak své gólmance mnoho nepomohla – 3:3. Asistence: Alžbeta Ďuríková.
    30:58 Veronika ENENKELOVÁ - 2:3
     
    30:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Akce ale pokračovala a Vítkovice snížily! Po bleskové rozehrávce vystřelila z poměrně velké vzdálenosti VERONIKA ENENKELOVÁ a její prudký švih se zastavil až pod horní tyčkou branky Jany Christiánové. Vítkovice jsou zpátky ve hře! Asistence: Alžbeta Ďuríková.
    23:25 Martina ŘEPKOVÁ - 1:3
     
    23:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Už je to o dvě branky, Chodov jde do trháku. Od mantinelu se míček odrazil k na chvíli volné MARTINĚ ŘEPKOVÉ a ta okamžitým švihem překvapila Příleskou. Chodov vede 3:1 a má slušně našlápnuto. Asistence: Magdalena Plášková.
    19:45 Karolína SUCHÁ - 1:2
     
    19:45
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle je pro Vítkovice studená sprcha, ostravské hráčky totiž dostaly gól do šatny. Na středu si zpracovala míček KAROLÍNA SUCHÁ, první pokus sice promáchla, ale tím druhým jej už zvládla procedit za Příleskou. Asistence: Markéta Svačinová.
    10:12 Martina ŘEPKOVÁ - 1:1
     
    10:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Teď už ale srovnáno je. Takřka od půlky předvedla svůj švih MARTINA ŘEPKOVÁ a její pozvolna padající pokus propadl za Příleskou – 1:1. Asistence: Markéta Svačinová.
    06:43 Ivana ŠUPÁKOVÁ - 1:0
     
    06:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je tu první gól Vítkovic. Na pravé straně dostala hromadu prostoru Paloncyová, přihrála před branku na neméně volnou IVANU ŠUPÁKOVOU a ta poté hravě sklepla míček za přemisťující se Christiánovou – 1:0! Asistence: Kamila Paloncyová.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 7. Šupáková (Paloncyová), 31. Enenkelová (Ďuríková), 33. Trošková (Ďuríková), 53. Šupáková (Paloncyová), 54. Paloncyová (Enenkelová), 60. Šupáková (Krzywaková), 64. Z. Šponiarová (Enenkelová) – 11. Řepková (Svačinová), 20. Suchá (Svačinová), 24. Řepková (Plášková), 36. Tožičková (Hanzlíková), 46. Plášková (Frantíková), 49. Suchá (Řepková)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Ďuríková, Trošková, Novotná, Theimerová, L. Suchánková, Kolářová, Mikulová, Peterková – Šupáková, Paloncyová, Enenkelová – Husková, Planková, Krzywaková – Seevaldová, Z. Šponiarová, Boľová – Maděrová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Svačinová, Frantíková, Vrbová, Pekárková, Jůzová, Nosková – Suchá, Řepková, Plášková – Tožičková, Hanzlíková, J. Vávrová – Preisslerová, Belicová, P. Beránková – Peštová, Klímová.

    Rozhodca: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt

    Diváci: 7 431