Mladá Boleslav – Vítkovice 3:4 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
3:4 (0:1, 0:0, 3:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 14.04.2019, 16:45 • Ostravar Aréna • Bigboard Superfinále (muži)
    59:52 Martin TOKOŠ - 3:4
     
    59:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav ještě zadělává na závěrečné drama! Technologové vzali míček rychle u své brány, obloučkem ho poslali na útočnou polovinu, kam běželi hned dva útočnící a MARTIN TOKOŠ poslal balonek ze vzduchu za záda Součka. Asistence: Jiří Curney.
    59:41 Marek BRÄUER - 2:4
     
    59:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí vybojovali míček u levého mantinelu na své polovině, Besta ho posunul na MARKA BRÄUERA, který obloučkem trefil prázdnou bránu a přibližuje Vítkovice vítězství. Asistence: Jiří Besta.
     
    58:49
    Mladá Boleslav získala míček a zkouší to v šesti hráčích v poli!
    55:35 Jan NATOV - 2:3
     
    55:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští jsou za svou snahu odměněni dalším snižujícím gólem. Curney nahrál z pravého rohu na střed JANU NATOVOVI, ten z výběhu vypálil přesně ke vzdálenější tyči, na což nedokázal Souček, který měl mírně zakrytý výhled, zareagovat. Asistence: Jiří Curney.
    47:34 Lukáš HÁJEK - 1:3
     
    47:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravská aréna opět jásá, domácí tým jde totiž znovu do dvoubrankového vedení! Vítkovičtí se dostali do rychlého protiútoku, Rýpar posunul balonek z levé strany na druhou stranu volnému LUKÁŠI HÁJKOVI, který zakončil přesně do protipohybu brankáře Bauera, balonek mu prolétl pod pravou rukou. Asistence: Josef Rýpar.
    44:47 Jan NATOV - 1:2
     
    44:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Technologé ale rychle se štěstím odpovídají a už je to opět jen o jednu branku! Curney posunul míček na polovině hřiště na levou stranu na JANA NATOVA, který se uvolnil v rohu hřiště a zpoza brány zkusil nahodit míček do předbrankového prostoru. Udělal to tak šikovně, že si brankář Souček srazil míček do vlastní sítě. Asistence: Jiří Curney.
    42:29 Jiří BESTA - 0:2
     
    42:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice čekaly na svou šanci, kdy budou moct udeřit, a ta přišla. Vítkovičtí doběhli vyražený míček, Jastřembský ho nahrál zpoza brány na levou stranu JIŘÍMU BESTOVI, jenž z prvná pálil přesně k bližší tyči. Asistence: Jan Jastřembský.
    Obrovská šance Bíny s Natovem
     
    38:24
    Šebesta chyboval v rozehrávce před svou bránou, toho nedokázal využít Bína, který měl ještě před bránou spoluhráče Natova, ale ani ve spolupráci s ním nedostali míček přímo na bránu Vítkovic.
    14:58 Marek BRÄUER - 0:1
     
    14:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po rychlém útoku se Vítkovice ujímají vedení v Superfinále mužů! Bräuer nejprve nahrál na pravou stranu Hájkovi, jehož střelu z první vyrazil brankář Bauer před sebe, do předbrankového prostoru už dobíhal MAREK BRÄUER, který dorazil míček do sítě. Asistence: Lukáš Hájek.
    03:40 Bínova střela mířila těsně vedle
     
    03:40
    Šebesta hledal zadovkou Jastřembského, míčku se ale ujala Mladá Boleslav a šla do rychlého kontru. Bína mířil zcela sám na Součka, bekhendem však minul bránu!

    Adam Joska

    Góly a asistencie: 45. Natov (Curney), 56. Natov (Curney), 60. Tokoš (Curney) – 15. Bräuer (Hájek), 43. Besta (Jastřembský), 48. Hájek (Rýpar), 60. Bräuer (Besta)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Krzyžanek, Zakonov, Novák, Höffer, Řehoř – Bína, Curney, Natov – Tokoš, Tomašík, Tadeáš Chroust – Tomáš Chroust, Pluhař, Gruber – Novotný.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský, Veltšmíd) – Rýpar, Nehera, Hubálek, Jan Šebesta, Malina, Herblich – Besta, Jastřembský, Delong – Hájek, Řezanina, Bräuer – Oborák, Sladký, Firda – Gattnar, Černý.

    Rozhodca: Černý, Janoušek

    Diváci: 8546