Crystal Palace – Manchester City 1:3 (kon.) | Liverpool – Chelsea 2:0 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:0 (0:0)
Chelsea FC
Nedeľa 14.04.2019, 17:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Liverpool v druhom polčase pokračoval vo svojej ofenzívnej hre a v rozpätí dvoch minút sme videli aj dva domáce góly. V 51. minúte skóroval Mané a o dve minúty neskôr na neho nadviazal aj Salah. The Reds získali plný bodový zisk a opäť sa dostali na líderskú pozíciu tabuľky pred Manchestrom City.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:24:40)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Center z pravej strany z kopačky Barkleyho smeroval síce do vnútra šestnástky, ale nenašiel hlavu nikoho zo spoluhráčov.
     
    90+2
    David Luiz bol faulovaný Xherdanom Shaqirim a Liverpool získava rozohrávku na útočnej polovici.
     
    90+1
    Center z ľavej strany od Emersona do vnútra šestnástky odvrátili domáci hráči preč zo šestnástky.
     
    90+1
    Rozhodcovia k druhému polčasu pridávajú ešte tri minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Mohamed Salah, prichádza Xherdan Shaqiri.
    89. Sadio Mané (LIV)
     
    89
    Liverpool má v záverečných minútach riadneho hracieho času dianie pod kontrolou. Mané sa teraz pokúsil prenikať cez šestnástku a napálil to do Arrizabalagu.
     
    88
    Brankár Chelsea Kepa Arrizabalaga výrazne pochybil, loptu si takmer neodkontroloval a Mané mu ju z rúk vykopol. Našťastie iba vedľa brány.
     
    87
    Dozadu sa dobre vrátil krajný obranca Robertson, ktorý zbavil lopty Williana a znemožnil mu pokračovanie v ďalšom ťahu na bránku.
     
    86
    Vôbec si na útočnej polovici nerozumel Alexander-Arnold so svojimi spoluhráčmi. Jeho prihrávka skončila iba na kopačkách Williana.
     
    85
    Firmino prebehol dopredu po ľavej strane ihriska, posunul loptu Manému, ktorý hľadal pred šestnástkou voľného Wijnalduma. Ten na loptu napokon nesiahol.
     
    84
    Mohamed Salah posielal loptu do vnútra vápna po ďalšom rohovom kope. Liverpoolčania si nevytvorili príležitosť, Chelsea sa bez problémov ubránila.
     
    83
    Domáci to zahrali nakrátko a potom došiel center z ľavej strany od Robertsona na kopačku van Dijka. Od neho sme zakončenie nevideli, keďže okamžite pri ňom bol aj protihráč.
     
    82
    Po ľavom krídle prenikal dopredu Sadio Mané, ktorého center do vnútra šestnástky bol zrazený a The Reds získavajú ďalší rohový kop.
     
    81
    Liverpool upokojil celú hru a hráči si to posúvajú skôr na vlastnej polovici. Chelsea aktívne rozohrávku nenapadá.
     
    80
    Willian naštartoval rýchly protiútok Hazarda, ktorý prihrávkou do vnútra vápna hľadal Rossa Barkleyho, ale k nemu napokon lopta nedorazila.
     
    79
    Center od rohovej zástavky smeroval na bližšiu žrď, kde boli v hlavičkovom súboji Mané spoločne s Barkleym. Úspešnejší bol futbalista Chelsea.
     
    78
    Mohamed Salah odcentroval nakrátko z rohového kopu. Nasledujúci center z kopačky Alexandra-Arnolda došiel na hlavičku Davida Luiza, ktorý odvrátil na ďalší roh pre The Reds.
     
    77
    Sadio Mané sa na ľavej strane ihriska rozbehol proti protihráčovi. Jeho pohyb však zastavil pozorný Cesar Azpilicueta.
     
    76
    Zranený Jordan Henderson už v tejto chvíli odchádza z trávnika za potlesku tribún a jeho miesto na ihrisku zaujme James Milner.
     
    75
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Ruben Loftus-Cheek, prichádza Ross Barkley.
     
    75
    Willian prihrávkou po pravej strane naštartoval N'Gola Kantého, ktorý sa však dostal do súboja s Fabinhom a o loptu prišiel.
     
    74
    Jorginhovi sa vo vnútri vápna ukazoval Eden Hazard, ktorý sa na chvíľu ocitol na lopte, ale bol pri ňom aj pozorný van Dijk.
     
    73
    Eden Hazard naštartoval po ľavej strane ihriska Higuaína, ktorého však stíhal dobehnúť Matip, ale od lopty ho neodstavil.
     
    71
    Liverpoolčania to zahrávali jednoduchým centrom. Alexander-Arnold posielal loptu k Fabinhovi, ktorého si však pozorne postrážil Christensen. Z nasledujúceho rohu nehrozilo nebezpečenstvo.
     
    70
    David Luiz sa nedovoleným spôsobom previnil voči svojmu krajanovi Robertovi Firminovi. Liverpool získava štandardku.
     
    69
    Z ľavej strany prišla lopta smerom na Williana, ale ten sa do zakončenia nedostal. Chelsea bola potom vyprevadená z útočnej polovice.
     
    68
    Liverpool pokračoval v držaní lopty aj naďalej, dostal sa s ňou však na svoju polovicu a po nepresnosti na Alexandra-Arnolda získala aut Chelsea.
     
    67
    Prihrávku Fabinha si spracoval v šestnástke Firmino, ktorý v pokutovom území prenechával loptu Manému. Liverpool sa nesnažil o zakončenie, skôr o získanie pozičnej prevahy.
     
    66
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Naby Keïta, prichádza Georginio Wijnaldum.
     
    65
    Liverpool mierne upokojil hru a Firmino na ľavú stranu naštartoval spouhráča. Strelu sme v závere 65. minúty videli z kopačky Mohameda Salaha, ktorého zakončenie bezpečne zachytil Arrizabalaga.
     
    64
    Maného rýchle nohy sa predviedli v súboji proti Azpilicuetovi. Následne chcel Senegalčan prihrávať loptu Fabinhovi, ktorý aj šiel do sklzu, no loptu nezasiahol.
     
    63
    David Luiz šikovnou prienikovou prihrávkou naštartoval Gonzala Higuaína, ktorému zasekávačka proti obrancovi nevyšla a zakončenie sme teda nevideli.
     
    62
    Prihrávka Williana došla do vnútra šestnástky na kopačku Azpilicuetu, ktorý hľadal niekoho v šestnástke. Dvojicu svojich spoluhráčov však lopta minula.
     
    61
    Willian šikovnou prihrávkou do vnútra pokutového územia presunul hru na Edena Hazarda, ktorý bol znovu v dobrej streleckej pozícii. Teraz mu radosť prekazil brankár Alisson Becker.
    60. Eden Hazard (CHE)
     
    60
    Spoza pokutového územia sa rozhodol páliť Fabinho Tavares. Jeho prudká delovka bola okamžite zblokovaná, The Reds ešte boli na útočnej polovici, ale Maného pozícia bola ofsajdová.
     
    59
    Hazard to zahral spoločne s Willianom nakrátko a potom posielal loptu. Liverpoolčania dokázali odvrátiť. Potom však mal gólovú situáciu na kopačke Eden Hazard a z vnútra vápna opečiatkoval pravú žrď.
     
    58
    Emerson to skúšal po ľavej strane. Posunu loptu Loftusovi-Cheekovi. O manévre sa pokúšal Eden Hazard a získal aspoň rohový kop pre Chelsea.
     
    57
    Alexander-Arnold si vymenil loptu s Hendersonom a posúval pred šestnástku loptu na Roberta Firmina. Jeho prízemné zakončenie zaplachtilo tesne vedľa žrde.
     
    56
    Tréner Maurizio Sarri reaguje na nepriaznivo vyvíjajúci sa výsledok. Sťahuje nevýrazného Calluma Hudsona-Odoia a do hry posiela Gonzala Higuaína.
     
    55
    Tréner Klopp môže byť s hrou svojich zverencov jednoznačne spokojný. Liverpool predvádza od začiatku druhého polčasu ešte sebavedomejší výkon.
     
    54
    Liverpool získal to, po čom od začiatku zápasu najmä po dobre predvedenom prvom polčase túžil. Reds sú v dvojgólovom vedení a Chelsea musí rozhodne začať lepšie útočiť.
    53. Mohamed Salah (LIV) - 2:0
     
    53
    Liverpool dal gól!
    The Reds sa pomerne rýchlo dostávajú do dvojgólového vedenia. Presný center ponúkol van Dijk na kopačku MOHAMEDA SALAHA, ktorý napriahol spoza šestnástky a parádnou strelou k pravému hornému rohu prekonal Arrizabalagu.
     
    52
    Súboje v strede poľa dopadli lepšie pre hostí. Loptu získal na kopačku Hudson-Odoi a posúval ju späť na kopačky svojich spoluhráčov.
    51. Sadio Mané (LIV) - 1:0
     
    51
    Liverpool dal gól!
    The Reds sa dostávajú zaslúžene do vedenia v stretnutí. Salah vnikol po pravej strane do vnútra šestnástky, posunul to Hendersonovi, ktorý mäkkým krátkym centrom našiel hlavička SADIA MANÉHO a ten jednoznačne skóroval.
     
    50
    Liverpool prevzal loptu na útočnej polovici. O center sa pokúšal Alexander-Arnold, ale nabehnutého Maného sa mu nepodarilo nájsť.
     
    49
    Z vnútra pokutového územia vyskúšal vypáliť Naby Keita. Jeho delovka nebola však vôbec presná a letela mimo bránky The Blues.
     
    48
    Salah z hranice pokutového územia presúval loptu ešte na Alexandra-Arnolda, ktorý pálil, ale iba nepresne. Bude z toho aut pre Liverpoolčanov.
     
    47
    Keita posúva loptu po ľavej strane Robertsonovi, ktorý posielal prihrávku. Tú však zblokoval Azpilicueta. Liverpool ešte pokračuje na útočnej polovici.
     
    46
    Cez polčasovú prestávku sa ani jeden z trénerov neodhodlal k zmenám v zostavách. Oba tímy teda pokračujú v pôvodných zloženiach s výnimkou Rüdigera, ktorý bol ešte v závere prvého polčasu vystriedaný Christensenom.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Úvodný polčas priniesol vcelku zaujímavé dianie. Držanie lopty bolo viac naklonené Liverpoolu, ktorý bol prostredníctvom Maného a Salaha v dvoch veľkých príležitostiach. Gól však nepadol ani po jednej z nich.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    Hudson-Odoi dostal loptu na pravú stranu a podnikol center smerujúci do vápna. Odtiaľ vyšiel s loptou hlavičkou preč van Dijk a nedovolil Chelsea zakončovať.
     
    45+2
    Naby Keita bol na ľavej strane ihriska pozorne odstavený Cesarom Azpilicuetom. Španielsky krajný obranca si teraz už dal v súboji pozor na nedovolený zákrok.
     
    45+1
    K úvodnému polčasu sa kvôli dvom ošetrovaniam a jednému striedaniu pridávajú až tri minúty. Je to však pochopiteľné.
     
    45
    Liverpool profitoval zo štandardky. Center z kopačky Alexandra.Arnolda dorazil pred malé vápno na kopačku Roberta Firmina, ktorý zasiahol loptu a poriadne preveril brankára Arrizabalagu.
     
    44
    Cesar Azpilicueta rýchlostne nestíhal Sadia Maného, a tak si v súboji dopomohol rukami a dostal žltú kartu.
     
    44
    Ruben Loftus-Cheek sa predieral na útočnej polovici. Namieril si to však medzi trojicu protihráčov a odtiaľ rozhodne vyšiel iba naprázdno.
     
    43
    Výkop Alissona došiel iba na kopačku Loftusa-Cheeka, ktorý zase vytváral streleckú pozíciu pre Williana, ktorý však napálil iba do protihráča.
     
    42
    Dlhú nakopávanú loptu po pravej strane nestihol Jordan Henderson dobehnúť a rozohrávať bude brankár Kepa Arrizabalaga.
     
    41
    Prienikovým centrom sa snažil Fabinho naštartovať vpredu čakajúceho Roberta Firmina. Pred ním však účinne zasiahol David Luiz a zastavil protihráčov.
     
    40
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Antonio Rüdiger, prichádza Andreas Christensen.
     
    39
    Antonio Rüdiger znovu nie je v poriadku a po druhýkrát v priebehu polčasu je v opatere ošetrovateľov. Zrejme uvidíme aj vynútené striedanie.
    38. Sadio Mané (LIV)
     
    38
    Firmino šikovne naštartoval rýchly protiútok Liverpoolu. Po pravej strane posunul Salahovi, ktorý vyštartoval rýchlo, v šestnástke prihrávkou našiel Sadia Maného, ktorý pálil z prvej a len tesne minul ľavú žrď.
     
    37
    Eden Hazard bol s loptou na útočnej polovici iba sám a nemal komu prihrávať. Proti štvorici hráčov bol vo výraznom oslabení a zakončiť nedokázal.
     
    36
    Naby Keita odolal náporu od Kantého a posúval loptu dozadu na Virgila van Dijka, ktorý to posúva zase Matipovi.
     
    35
    Priam prihrávka Alexandra-Arnolda na Roberta Firmina skončila za postrannou čiarou a autové vhadzovanie získavajú hostia.
     
    34
    Hazard vysúval po ľavej strane Williana, ktorý vrátil z druhej vlny prichádzajúcemu Loftusovi-Cheekovi. Pri ňom sa pred hranicou šestnástky rozmiestnilo klbko hráčov a spod tlaku sa nedokázal vymaniť.
     
    33
    Pri Salahovi už bol okamžite Emerson a následne aj Willian. Loptu však dokázal egyptský útočník zahrať tak, aby aut mal práve Liverpool.
     
    32
    Mohamed Salah si dokázal spracovať Firminovu prihrávku. V pokutovom území sa chcel zbaviť Davida Luiza, čo sa mu nepodarilo.
     
    31
    Prihrávka Alexandra-Arnolda na pravej strane Firminovi už bola ofsajdová, čiarový rozhodca to jednoznačne odmával.
    30. Willian (CHE)
     
    30
    David Luiz peknou priamočiarou loptou naštartoval do rýchleho útoku Williana, ktorý si utvoril priestor pred šestnástkou a pálil. Jeho strela mierila mimo brány.
     
    29
    Center z pravej strany z kopačky Alexandra-Arnolda dorazil do šestnástky na hruď Maného. Robertson potom posielal center zľava, vo vápne kraľovali hráči v modrých dresoch.
     
    28
    Nedovoleným zákrokom sa prezentoval Cesar Azpilicueta, ktorý zasiahol v súboji Sadia Maného. Liverpool môže rozohrať.
     
    27
    N'Golo Kanté síce vybojoval loptu na obrannej polovici, presným centrom alebo nakopávanou loptou už nedokázal vysúvať v krídelných priestoroch Hudsona-Odoia.
     
    26
    Salah pripravil streleckú pozíciu pre Jordana Hendersona, ktorý strelu z hranice šestnástky napálil priamo na Davida Luiza, od neho sa to odrazilo na rohový kop.
     
    25
    Rüdiger presunul dianie k rohovej zástavke, kde stihol loptu dobehnúť Willian. Po pár prihrávkach sa na lopte ocitol Jorginho, ktorý to posielal pred bránku, ale tam bol suverénny Alisson Becker.
     
    24
    Ruben Loftus-Cheek ponúkol loptu na pravé krídlo Hudsonovi-Odoiovi, ktorý vnikol do pokutového územia. Nasmeroval center, ktorý si postrážil brankár Alisson.
     
    23
    Kantého dlhočizná prihrávka smerovala priamo pred pokutové územie, kde bol nabehnutý Hudson-Odoi, k lopte sa však napokon nedostal. Protiútokom to skúsili aj domáci. Hendersonova prihrávka však iba narazila do Firmina.
     
    22
    Pri Antoniovi Rüdigerovi je už dvojica tímových ošetrovateľov. Rüdiger utrpel nejaký menší úraz v súboji so Sadiom Maném.
     
    21
    Eden Hazard sa dokázal vyhnúť ofsajdovej pozícii a spracoval si dobrú prienikovú prihrávku od Williana. Mierne sa pohral s Matipom a ľavačkou zakončoval. Jeho nedôrazná strela skončila na rukách Alissona.
     
    20
    Prihrávka Nabyho Keitu z ľavej strane smerovala priamo do vnútra vápna, kde kraľoval jednoznačne brankár Kepa Arrizabalaga.
     
    19
    Naby Keita naštartoval rýchly protiútok a rozbehol dopredu po ľavej strane Sadia Maného. Proti nemu však v súboji stál pozorný Rüdiger a podarilo sa mu loptu odkopnúť preč.
     
    18
    Eden Hazard spadol pred pokutovým územím po zákroku od Joela Matipa. Šiel však veľmi ochotne k zemi a hlavný rozhodca odpískal jeho filmovanie.
     
    17
    Salahovi sa nepodarilo preniknúť po pravej strane ihriska. Rýchlo loptu preč odkopával Kepa Arrizabalaga. Loptu v ďalšej možnosti priťukol Firmino Salahovi, ale Egypťan napálil strelu do protihráča.
     
    16
    Willian svojimi kľučkami na ľavej strane ihriska nerozpohyboval Hendersona, ktorý sa dozadu ochotne vrátil a zastavil prienik Brazílčana.
     
    15
    Willian sa snažil prihrávkou naštartovať v pokutovom území Hazarda. Chelsea sa teraz po dlhšej dobe pohybuje s loptou na útočnej polovici a snaží sa čosi vymyslieť.
     
    14
    Mohamed Salah sa uvoľnil v pokutovom území a dostal sa do fyzického kontaktu s Davidom Luizom. Pýtal si penaltu, ale proti hlavnému arbitrovi zápasu neuspel.
     
    13
    Šikovným centrom sa preukázal Mohamed Salah, ktorý priamou loptou naštartoval v šestnástke Maného. Pri ňom však stál Azplicueta a pozorne si ho ubránil.
     
    12
    Centrovaná lopta z pravej strany z kopačky Hudsona-Odoia preverila rukavcice brankára Alissona Beckera.
     
    11
    Zdá sa, že obávaný Belgičan Hazard bude v poriadku a čoskoro sa zapojí späť do hry, zatiaľ čo sledujeme rozohrávku Chelsea z hĺbky poľa.
     
    10
    Naby Keita nebezpečne prenikal na útočnej polovici. Bol však zbavený lopty. Následne chcel do protiútoku vyštartovať hazard, ale zákrokom bol odstavený a momentálne ho sužujú bolesti po zákroku od Fabinha.
     
    9
    Futbalisti Liverpoolu majú loptu pod kontrolou na vlastnej polovici a snažia sa nájsť priestor cez prehustený stred poľa.
     
    8
    Henderson sa na útočnej polovici dopustil faulu. Svojím zákrokom odstavil od lopty najobávanejšieho hosťujúceho hráča Edena Hazarda.
     
    7
    Robertson si na ľavej strane spracoval prihrávku. Keita vysúval po krídelnom priestore Maného, ktorý odcentroval. Jeho nasledujúcu loptu hostia odrazili preč.
    6. Mohamed Salah (LIV)
     
    6
    Mané si spracoval prihrávku na ľavej strane a perfektným centrom do vnútra pokutového územia našiel Mohameda Salaha, ktorý zakončoval zo stopercentnej šance. Svoj volej však nasmeroval iba na Arrizabalagu.
     
    5
    Ofsajdovej pozícii sa v tejto chvíli nevyhol Eden Hazard, ktorý si aj spracoval center z kopačky Jorginha, ale bol v ofsajde.
     
    4
    Center z pravej strany našiel pred pokutovým územím iba Cesara Azpilicueta, lopta neprekĺzla na Sadia Maného.
     
    3
    Azpilicueta musel odolávať vysokému pressingu zo strany liverpoolskych futbalistov. Rozohrával pod tlakom a nebolo to presné.
     
    2
    Domáci začínajú od úvodných minút aktívnejšie. Dlhý center z ľavej strany z kopačky Robertsona smeroval priamo pred Arrizabalagu a španielsky brankár si dal pozor.
     
    1
    Úvodný výkop mali k dispozícii domáci futbalisti, ktorí v prvom polčase začínajú útočiť zľava doprava. Chelsea hrá smerom z opačnej strany.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy už máme na trávniku. Liverpool v dnešnom zápase nastúpi v typických červených dresoch, hráči Chelsea v modrých.
     
    Úvodné zostavy:

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, V. van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Keïta – M. Salah, Firmino, Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Milner, Origi, Lovren, Sturridge, Shaqiri, Wijnaldum.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Emerson – Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek – Willian, E. Hazard, Hudson-Odoi.
    Náhradníci: Caballero – Higuaín, Barkley, Giroud, Christensen, Kovačić, Pedro.

    Rozhodca: Michael Oliver – Burt, Bennett.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní jednoznačného šlágra 34. kola anglickej Premier League. Liverpool FC vo svojom domovskom stánku Anfield Road privíta londýnsku Chelsea FC. Stretnutie sa začne o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Liverpool FC
    Liverpoolu pred zápasom Crystalu Palace s Manchestrom City patrila priebežná líderská pozícia so ziskom 82 bodov a skóre 75:20. The Reds však majú už za sebou jeden zápas k dobru. V posledných zápasoch je forma Liverpoolu viacmenej jednoznačne pozitívne naklonená. The Reds triumfovali naposledy nad Southamptonom 1:3, predtým si pripísali aj víťazstvo nad Tottenhamom v náročnom zápase, ktorý sa skončil výhrou 2:1 pre Liverpool. V tomto stretnutí sa budú musieť domáci zaobísť bez dvojice hráčov, ktorí ešte úplne nie sú vyliečení zo svojich zranení. Sú nimi Lallana a Oxlade-Chamberlain.

    Chelsea FC
    Londýnskej Chelsea patrí v tabuľke momentálne štvrté miesto, na pozíciách od tretieho do šiesteho miesta sa každým kolom menia jednotlivé pozície. Chelsea stratila tretie miesto po včerajšom triumfe Tottenhamu, ktorý práve Chelsea v tabuľke preskočil a zosadil ju na štvrtú pozíciu. The Blues majú na konte 66 bodov, jeden bod strácajú na Tottenham, dvojbodový náskok majú pred Manchestrom United a trojbodový pred šiestym Arsenalom. Chelsea má momentálne dobrú formu, zvíťazila za sebou v troch po sebe idúcich dueloch. Podarilo sa jej zdolať West Ham 2:0, Brighton 3:0 a Cardiff výsledkom 1:2. V zápase nemôže kouč počítať s Ampaduom a van Ginkelom. Inak by mali byť k dispozícii všetci hráči.

    V tejto sezóne pôjde o tretie vzájomné meranie síl. To úvodné sa hralo 26. septembra v rámci šestnásťfinále EFL Cupu, v ktorom Chelsea triumfovala 1:2, následne v ligovom dueli 29. septembra sa zrodila remíza 1:1.

    Jednoznačne sa teším na tento duel a pozývam vás sledovať on-line prenos. Pekný športový zážitok.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 51. Mané, 53. M. Salah

    Karty:   44. Azpilicueta (CHE)


    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, V. van Dijk, Robertson – Henderson (76. Milner), Fabinho, Keïta (66. Wijnaldum) – M. Salah (90. Shaqiri), Firmino, Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Milner, Origi, Lovren, Sturridge, Shaqiri, Wijnaldum.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta, Rüdiger (40. Christensen), David Luiz, Emerson – Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek (75. Barkley) – Willian, E. Hazard, Hudson-Odoi (56. Higuaín).
    Náhradníci: Caballero – Higuaín, Barkley, Giroud, Christensen, Kovačić, Pedro.

    Rozhodca: Michael Oliver – Burt, Bennett

    Diváci: 53 279