Sereď – Dunajská Streda 0:5 (kon.) | Ružomberok – Michalovce 1:0 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
Senica – Nitra 4:1 (kon.) | Podbrezová – Trnava 0:0 (kon.)
koniec
FK Senica
4:1 (2:0)
FC Nitra
Sobota 13.04.2019, 17:00 • OMS Arena Senica • Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    80
    Senica dala gól!
    Marko Tešija vyslal zo štandardnej situácie krásny center, ktorý smeroval na vzdialenejšiu žrď. Tam FRANK CASTAŇEDA dostal viac priestoru ako je zdravé a svojou strelou z bezprostrednej blízkosti skóroval. Stav stretnutia je 4:1! Asistencia: Marko Tešija.
     
    57
    Nitra dala gól!
    Matúš Kuník prenikol s loptou okolo Jakuba Krča, neskôr prízemnou prihrávkou našiel vo vnútri šestnástky TOMÁŠA VESTICKÉHO, ktorý strelou z prvej upratal loptu do odkrytej časti brány. Stav stretnutia je 3:1! Asistencia: Matúš Kuník.
     
    50
    Senica dala gól!
    K realizácií rohového kopu sa postavil Marko Tešija, ktorý krásnym centrom našiel nikým nekrytého SOFIANA EL MOUDANEHO. Ten krásnou hlavičkou umiestnil loptu pod brvno. Stav stretnutia je 3:0! Asistencia: Marko Tešija.
     
    25
    Senica dala gól!
    Eric Ramírez predĺžil loptu na rozbehnutého PATRICKA ASMAHA, ktorý strelou z voleja a z väčšieho streleckého uhlu prekvapil gólmana a skóroval k vzdialenejšej žrdi. Stav stretnutia je 2:0! Asistencia: Eric Ramírez.
     
    8
    Senica dala gól!
    K realizácií voľného kopu sa postavil Marko Tešija, ktorý nacentroval loptu k vzdialenejšej žrdi, kde si najvyššie vyskočil CARLOS DANIEL DA GRACA, ktorý hlavou usmernil loptu do siete. Stav stretnutia je 1:0! Asistencia: Marko Tešija.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Da Graca (Tesija), 25. Asmah (Ramírez), 50. El Moudane (Tesija), 80. Castaňeda (Tesija) – 57. Vestenický (Kuník)

    Karty:   51. Krč (SEN) – 67. Kuník (NIT), 88. Šimončič (NIT)


    FK Senica: Taborda – Klapan, Dias, Da Graca (C), Asmah (82. Zezinho) – El Moudane – Tesija, Krč – Castaňeda (85. Azankpo), Ramírez, Dangubič (63. Deretti).
    Náhradníci: Vorel – Otrísal, Zezinho, Atkinson, Azankpo, Deretti, Petshi.

    FC Nitra: Pindroch – Charizopulos, Farkaš, Niba, Chovanec – Šimončič (C), Bilovský – Gatarić – Chobot (54. Vestenický), Soković, Šurnovský (54. Kuník).
    Náhradníci: Šípoš – Zgrablić, Machovec, Macho, Kuník, Vestenický, Vrábel.

    Rozhodca: Ziemba – Hrčka, Kováč – Michlian