Girona – Espanyol 1:2 (kon.) | Real Madrid – Eibar 2:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Valencia 2:0 (kon.)
Barcelona – Atlético Madrid 2:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:0 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 06.04.2019, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Španielska LaLiga • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:43:41)
     
    Držanie lopty: 64 % : 36 %.
    Strely na bránu: 10:2.
    Strely mimo: 6:4.
    Rohy: 5:1.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 14:12.
     
    Barcelona využila dlhotrvajúcu presilovku a dvomi zlepenými gólmi v poslednej desaťminútovke zlomila zápas na svoju stranu. Výhra domácich sa dá asi považovať za zaslúženú. Atlético zápas po červenej karte Diega Costu nezabalilo a snažilo sa byť naďalej aktívne i smerom dopredu, Barcelončania si ale vypracovali výrazne viac nebezpečných príležitostí a nebyť skvele chytajúceho Jana Oblaka, tak mohla rozhodnúť o svojej výhre už skôr. Katalánci sa touto výhrou výrazne priblížili k titulu, sedem kôl pred koncom súťaže majú totiž pred svojim najbližším prenasledovateľom náskok 11 bodov.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Hostia po faule Rakitića získali loptu, už sa ale nikam neponáhľajú. Víťazstvo Barcelony je už v tejto chvíli isté.
     
    90+1
    Barcelona trávi nadstavený čas pri šestnástke Atlética a nechce hosťom dovoliť ani len pomyslieť na ohrozenie svojej brány.
     
    90
    Nadstavený čas sú dve minúty.
     
    90
    Barcelona drží loptu pod svojou kontrolou. Hostia vypadajú po dvoch rýchlych góloch v závere trochu rezignovane a už ani nenapádajú rozohrávku domácich.
     
    89
    Strely: 20:9
     
    88
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Rodri, prichádza Juanfran.
     
    88
    Barcelona týmito dvomi gólmi zrejme definitívne zlomila zápas na svoju stranu a využíva tak viac ako hodinu trvajúcu presilovku.
    86. Lionel Messi (BAR) - 2:0
     
    86
    Barcelona dala gól!
    A je asi hotovo! Domáci získali hneď po rozohrávke loptu a okamžite prišiel kolmý pas na LIONELA MESSIHO, ktorý si zasekol Giméneza a následne do protipohybu brankára Oblaka strelil druhý gól domácich.
     
    86
    Žltú kartu za vyzlečenie dresu dostáva Luis Suárez (FC Barcelona).
    85. Luis Suárez (BAR) - 1:0
     
    85
    Barcelona dala gól!
    Trochu z ničoho nič strieľa Barcelona gól! LUIS SUÁREZ si spracoval loptu za šestnástkou a úplne presne trafil prízemnou strelou k pravej tyči, od ktorej sa ešte lopta odrazila do brány. Skvele chytajúci Oblak bol tentokrát už bez šance.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergi Roberto, prichádza Nélson Semedo.
     
    83
    Messi si znovu potiahol loptu k šestnástke a znovu sa snažil vystreliť cez obrancov Atlética. Godín však jeho pokus zablokoval a napokon ho chytil Oblak.
     
    82
    Atlético teraz tvrdenie o rýchlych protiútokoch potvrdilo. Griezmann sa uvoľnil na ľavej strane a strieľanou prihrávkou do šestnástky hľadal Moratu, ktorý zakončoval pätičkou. Lenglet v sklze tento pokus zablokoval.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Philippe Coutinho, prichádza Carles Aleñá.
     
    79
    Napriek tomu, že Barcelona hrá presilovku, tak to až na sporadické momenty nie je v druhom polčase vôbec vidieť. Má síce viac z hry, Atlético ale je schopné neustále hroziť z rýchlych protiútokov.
     
    78
    Žltú kartu za držanie Parteyho dostáva Clément Lenglet (FC Barcelona). Tento faul patrí priam učebnicovo do kategórie taktických, slúžiacich na zastavenie rýchleho protiútoku súpera.
     
    78
    Ani táto rozohrávka ale nebola lepšia a naopak, po nepresnej prihrávke na Messiho vyrážajú hostia do útoku.
     
    78
    Barcelona ale bude mať hneď i ďalší priamy kop. Correa totiž podrazil pred vlastnou šestnástkou Rakitića.
     
    77
    Tá ho rozohrala na krátko a lopta sa po kombinácii dostala samozrejme k Messimu, ktorý sa ju snažil ešte posunúť na Coutinho. Jeho prihrávka napokon doskákala až do náručia Jana Oblaka.
     
    76
    Na opačnej strane podrazil Koke prenikajúceho Malcoma, priamy kop tak bude mať i Barcelona.
     
    75
    Griezmann nacentroval na zadnú tyč, kde si skvele naskočil na jeho center Giménez. V dobrej pozícii ale namieril obranca Atlética nad bránu Barcelony.
     
    74
    Žltú kartu za následné protesty dostáva Gerard Piqué (FC Barcelona).
     
    74
    Piqué trafil v súboji o loptu vysokou nohou Moratu. Atlético bude mať priamy kop z ľavého krídla.
     
    73
    Griezmanna podrazil Busquets. Atlético bude mať vďaka rozohrávke faulu dostatok času a priestoru na rozohrávku.
     
    71
    Žltú kartu za šliapnutie na nohu Busquetsa dostáva Saúl Ñíguez (Atlético Madrid).
     
    70
    Messimu pristavil Suárez loptu na hranici pokutového územia a strelu kapitána domácich musel znovu vyraziť slovinský brankár Atlética. Ten následne zlikvidoval i dorážku Malcoma z voleja.
     
    69
    ... a podarilo sa im to práve včas. Malcomov center bol zablokovaný Saúlom Ñíguezom, lopta sa však vrátila k Barcelončanom. Tí prechádzajú do postupnej kombinácie.
     
    68
    Griezmann strieľal priamo na bránu, namieril ale len na brankára ter Stegena. Hostia musia okamžite bežať naspäť...
     
    67
    Piqué následne podrazil Correu, ktorý si spracovával vysokú loptu. Priamy kop zo skvelej streleckej pozície pre Atlético.
     
    66
    Po rohu Barcelony získal loptu Saúl Ñíguez, ktorý ju okamžite nakopol na polovicu protivníka. Morata sa snažil o spracovanie, pred ním ju však odhlavičkoval do autu Lenglet.
     
    65
    A znovu Messi. Tentokrát po centri Malcoma strieľal z ostrého uhla a keďže jeho strelu zablokoval Godín, tak nasledovať bude rohový kop Kataláncov.
    64. Jan Oblak (ATM)
     
    64
    Messi je v druhom polčase veľmi aktívny. Opäť si potiahol loptu k šestnástke a spoza obrancov vystrelil. Oblak jeho pokus síce zastavil, trochu ale pritom stratil prehľad a až na druhý pokus sa mu pred dobiehajúcim Suárezom podarilo loptu chytiť.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Arthur, prichádza Malcom.
    62. Luis Suárez (BAR)
     
    62
    Oblak znovu zachraňuje Atlético! Messi si prebral loptu na vlastnej polovici, potiahol ju pred šestnástku hostí a pred ňou prihral doľava na Suáreza. Vybiehajúci brankár Atlética ale opäť skvele zasiahol a pravou nohou vyrazil zakončenie domáceho útočníka.
    61. Lionel Messi (BAR)
     
    61
    Messi sa pokúsil o individuálnu akciu, v prehustenom priestore pred šestnástkou Atlética sa ale nedokázal presadiť. Slabú strelu chytil s pokojom brankár Oblak.
     
    59
    Zaujímavé striedanie Diega Simeoneho. Ľavého obrancu vystriedal útočník, čo naznačuje, že napriek oslabeniu chce Atlético byť smerom dopredu výrazne nebezpečnejšie.
     
    58
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Filipe Luís, prichádza Álvaro Morata.
     
    58
    Strely: 11:4
     
    57
    Už to ale neplatí. Domáci získali loptu a zaútočili. Na konci tohto útoku bola strela Messi v páde spoza Giméneza z hranice pokutového územia hostí. Oblak ale strelu videl a keďže nebola veľmi umiestnená, tak ju dokázal chytiť.
     
    56
    Lenglet však rozohral veľmi zle a loptu daroval hosťom. Tí sa napriek tomu, že hrajú v oslabení o jedného hráča, usadili na útočnej polovici a zatláčajú svojou kombináciou domácich k ich šestnástke.
     
    55
    Correa podržal loptu proti niekoľkým protihráčom a následne ju posunul doľava nabiehajúcemu Griezmannovi. Francúzovi sa ale spracovanie nevydarilo a loptu si predkopol priďaleko.
     
    54
    Držanie lopty: 62 % : 38 %
     
    53
    Alba si z pravého krídla nabiehal za prihrávkou Messiho za obranu, ľavý obranca Barcelony ale stál v momente prihrávky v ofsajde.
     
    52
    Rýchlu akciu ale predviedli i domáci. Messi prihral po spracovaní prihrávky v pokutovom území Atlética do druhej vlny Busquetsovi, tomu ale strela nesadla a poslal loptu vysoko nad Oblakovu bránu.
     
    51
    Atlético hrá presne to, čo sa čakalo. Čaká na chyby Barcelončanov a snaží sa o okamžitý prechod do rýchlych protiútokov. Presne to sa snažil teraz predviesť po zisku lopty Rodri, prihrávka na Griezmanna ale bola nepresná.
     
    50
    Parteyho pri odkope lopty trafil Roberto. Záložník hostí sa len pomaly zdvíha zo zeme, bude ale v poriadku.
     
    49
    Alba stratil pri prechode na polovicu Atlética loptu, hneď potom ale svoju chybu napravil, keď ju čistým sklzom vypichol Correovi. Barcelona tak môže prejsť do ďalšej kombinácie.
     
    48
    Griezmannov center z rohu dopadol rovnako. Znovu ho odhlavičkoval jeden z hráčov Barcelony zo svojho pokutového územia, tentokrát však pre zmenu loptu domáci už získali.
     
    47
    Alba hneď na začiatku polčasu fauloval Correu, hostia tak získali priamy kop. Center zo štandardky odvrátila domáca obrana na rohový kop.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnym ďalším striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 21:50.
     
    V prvom polčase sme síce nevideli gól, za to sme ale videli množstvo zaujímavých situácií. Tou najdôležitejšou bola červená karta pre Diega Costu, ktorá zostáva tak trochu záhadou. Zdá sa totiž, že bol vylúčený za svoje reči voči hlavnému rozhodcovi. Inak bola Barcelona v prvom polčase aktívnejšia a podľa očakávania mala viac z hry. Hostí nepustila v prvom polčase prakticky k ničomu, sama ale nedokázala ani jednu zo svojich gólových príležitostí premeniť. Uvidíme, ako bude vypadať druhý polčas, dá sa totiž očakávať, že sa hostia zamerajú ešte viac na obranu, ako v prvom polčase.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
    45+3. Philippe Coutinho (BAR)
     
    45+3
    Messi uvoľnil prihrávkou na pravú stranu Suáreza, ktorý oblúčikom na druhú stranu našiel Coutinha. Hlavou však Brazílčan nedokázal loptu umiestniť a Oblak ju bez väčších ťažkostí chytil.
     
    45+2
    Suáreza teraz pre zmenu v podobnej pozícii zastavil čistým spôsobom Godín. Kapitán hostí sa potom snažil rozohrať, fauloval ho ale napádajúci Rakitić.
     
    45+1
    Tlak Barcelony sa stále zvyšuje. Messi sa snažil prekľučkovať individuálne z pravého krídla, bol však zdvojený a napokon i pripravený o loptu.
     
    45
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    45
    Strely: 6:4
     
    44
    Po krátkej kombinácii v strede poľa strieľal spoza šestnástky z prvej Lionel Messi. Nemal však čas namieriť presnejšie a s pokusom do stredu brány si Oblak v pohode poradil.
     
    43
    Messi ho tentokrát rozohral na krátko, nebol to však najlepší nápad. Domáci totiž o loptu prišli, a aj keď ju znovu získali po chvíli späť, tak musia začínať svoju kombináciu od stredovej čiary odznova.
     
    42
    Barcelona v závere prvého polčasu postupne zvyšuje svoj tlak a hosťom sa nedarí dostať sa k lopte. Navyše, po faule na pravej strane získava Barcelona priamy kop.
     
    41
    Hostia sa nerozpakujú pod tlakom odkopnúť loptu z celej sily na polovicu Barcelony. Takto teraz odkopol zo šestnástky loptu Giménez.
    39. Luis Suárez (BAR)
     
    39
    Godín zazmätkoval pri rozohrávke a prakticky prihral Suárezovi. Ten sa snažil ešte posunúť loptu Messimu, pred Argentínčanom ale loptu zastavil Giménez. Následne už omnoho úspešnejšie rozohral brankár hostí Jan Oblak.
     
    38
    Rohový kop sa ale domácim vôbec nevydaril. Obrana hostí center bez problémov odvrátila a následný pokus Albu bol veľmi nepresný.
     
    37
    Suárezov center z pravej strany zablokoval Giménez na rohový kop.
     
    36
    Barcelona podľa očakávania drží loptu na útočnej polovici a kombinuje. Vzhľadom k presilovke o jedného hráča tento obraz hry asi uvidíme vo zvyšku zápasu veľmi často.
     
    35
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Santiago Arias, prichádza Ángel Correa.
     
    34
    Po súboji v strede poľa zostal na trávniku ležať Rodri, ktorý musí byť ošetrený.
     
    33
    Podľa opakovaného záberu Costa pri svojom „červenom“ zákroku podrazil Rakitića a následne sa ohnal po ňom lakťom. Tréner Atlética chystá striedanie, ktorým zareaguje na túto sitáciu.
     
    31
    Atlético pokračuje v oslabení a s výrazným počtom žltých kariet. Pri lopte je ale Partey, ktorý ju ťahá na útočnú polovicu.
     
    29
    Žltú kartu za protesty nakoniec dostáva i kapitán hostí Diego Godín.
     
    28
    Žltú kartu za protesty dostáva José Giménez (Atlético Madrid).
    28. Diego Costa (ATM)
     
    28
    Diego Costa (Atlético Madrid) fauloval protihráča na vlastnej polovici. Potom začal protestovať proti verdiktu hlavného rozhodcu a asi povedal niečo, čo bolo výrazne za čiarou, pretože hlavný rozhodca mu okamžite ukázal červenú kartu!
     
    28
    Coutinho si spracoval medzi obrancami prihrávku Suáreza, potiahol si loptu do šestnástky hostí a zblízka strieľal, skvelým zákrokom pravou rukou ale loptu dokázal vyraziť vybiehajúci brankár Oblak.
     
    27
    Prvú žltú kartu zápasu za držanie Rakitića dostáva Thomas Partey (Atlético Madrid).
     
    26
    Griezmann sa uvoľnil na pravom krídle a poslal presný center na zadnú tyč na Saúla Ñígueza. Na poslednú chvíľu pred ním loptu odhlavičkoval Piqué.
     
    25
    Krásnu akciu na jeden dotyk predviedla trojica Coutinho – Alba – Suárez, ktorá si niekoľkokrát narazila na ľavom krídle loptu. Finálna prihrávka na Suáreza sa ale nevydarila a Godín loptu odkopol na polovicu Barcelony.
     
    24
    Messi namieril z priameho kopu nad bránu Atlética.
     
    23
    Rodri potiahol pred vlastnou šestnástkou Messiho k zemi. Barcelona tak získava priamy kop a vzhľadom k skvelej streleckej forme Messiho z priamych kopov to je pre domácich obrovská gólová príležitosť.
     
    22
    Koke podobným spôsobom poslal do nábehu Griezmanna, ktorý skúsil prekvapiť ter Stegena strelou z ostrého uhla. Nemecký brankár si ale dal pozor a pokus k bližšej tyči bez problémov chytil.
     
    21
    Messi vysunul prihrávkou na pravé krídlo Suáreza. Ten sa najprv snažil vrátiť loptu svojmu kapitánovi, po odraze od Godína ale z prvej vystrelil. Vysoko nad.
     
    20
    Držanie lopty: 46 % : 54 %
     
    19
    Lenglet ju ale nepresnou rozohrávkou znovu vrátil hosťom. Tí sa teraz dostávajú do čoraz väčšieho tlaku.
     
    18
    Hostia ich ale o loptu rýchlo obrali a usadili sa pred pokutovým územím Barcelony. Partey sa dostal k lopte na pravej strane a chcel si zaseknúť Lengleta, ten mu ale dokázal loptu odkopnúť.
     
    17
    Na opačnej strane sa dobre vrátil Coutinho, ktorý zablokoval strelu Kokeho z pravej strany. Domáci okamžite prechádzajú po zisku lopty do útoku.
     
    16
    Strely: 2:2
    Strely na bránu: 1:0
    15. Jordi Alba (BAR)
     
    15
    Prvá obrovská príležitosť Barcelony v zápase! Messi nádhernou prihrávkou za obranu vysunul do samostatného úniku Albu, ktorý oblúčikom ponad vybiehajúceho brankára Oblaka trafil pravú tyč brány Atlética.
     
    14
    Hostia sa pokúsili prekvapiť domácu obranu. Godín poslal nákop z vlastnej polovice na hrot na Diega Costu, ten sa ale k lopte nedostal a hrací predmet skončil u brankára ter Stegena.
     
    13
    Coutinho zachytil rozohrávku hostí a oblúčikom za obranu hľadal nabiehajúceho Suáreza. Uruguajskému útočníkovi ale lopta pri spracovaní odskočila a skončila za bránkovou čiarou.
     
    11
    Barcelona rozohrala rohový kop na krátko a lopta sa rýchlo dostala na opačnú stranu. Center Roberta následne skončil za bránou Oblaka.
     
    10
    Suárez získal pri napádaní loptu a posunul ju Messimu. Prienik Argentínčana sa nevydaril, následne ale po zablokovanej strele Coutinha získava Barcelona svoj prvý rohový kop v zápase.
     
    9
    Luís našiel centrom do šestnástky Diega Costu, ktorý ale v ťažkej pozícii a navyše v záklone namieril len vysoko nad ter Stegenovu bránu.
     
    8
    Hostia držia loptu v strede poľa a prechádzajú na útočnú polovicu. Obrana Barcelony je na ich kombináciu pripravená.
     
    7
    Diego Costa veľmi tvrdo vletel pri napádaní do Lengleta. Hlavný rozhodca mu hneď dohovára.
     
    6
    Rakitić našiel medzi obrancami Atlética Messiho, ktorý sa snažil vrátiť Chorvátovi loptu. To sa mu však nevydarilo a Godín hrací predmet rezolútne odkopol až k brankárovi katalánskeho veľkoklubu ter Stegenovi.
     
    5
    Zápas sa začal podľa očakávania. Barcelona je aktívnejšia a drží loptu na útočnej polovici, Atlético je sformované v obrane a snaží sa nedať domácim žiaden priestor na prienik či kolmú prihrávku za obranu.
     
    4
    Giménez zachytil prihrávku Rakitića na Arthura a okamžite strieľal zo strednej vzdialenosti, namieril ale vysoko nad ter Stegenovu bránu.
     
    3
    Atlético sa po zisku lopty pokúsilo o prvý útok, jeho kombinácia ale dlho netrvala. Barcelona zásluhou Albu získala loptu.
     
    2
    Alba si nabehol na prihrávku Messiho na ľavé krídlo a už takmer z bránkovej čiary sa snažil prihrať na nabiehajúcich spoluhráčov. Giménez loptu odkopol do autu.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí okamžite prechádzajú do svojej prvej tradičnej kombinácie plnej krátkych prihrávok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Lionel Messi ešte pred zápasom preberá cenu pre najlepšieho hráča Primera Division v marci.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne. Domáci budú hrať v tradičných červenomodrých dresoch, hostia v červenobielych.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, Arthur – Messi (C), L. Suárez, Coutinho.
    Náhradníci: Cillessen – N. Semedo, Malcom, Murillo, K-P. Boateng, Aleñá, Umtiti.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín (C), Luís – Saúl Ñíguez, Rodri, Partey, Koke – Griezmann, D. Costa.
    Náhradníci: Adán – N. Kalinić, Á. Correa, Savić, Juanfran, Morata, Vitolo.

    Rozhodca: Gil Manzano.
     
    Vzájomné zápasy

    V posledných sezónach Primera Division je vo vzájomných zápasoch jasne úspešnejšia Barcelona. Atlético vyhralo v lige naposledy nad Barcelonou ešte vo februári 2010. Od tej doby vyhrala Barcelona 12 zápasov a 5 sa skončilo remízou. V zápasoch Barcelony a Atlética nepadá veľa gólov. Za posledných päť rokov sa stalo len raz, že diváci videli viac ako tri góly. Prvý vzájomný zápas v tejto sezóne sa skončil v Madride remízou 1:1.
     
    Atlético Madrid

    Atlético sa ako posledné ešte ako-tak udržalo vedúcej Barcelony a z druhého miesta na ňu stráca pred týmto zápasom osem bodov. Ak teda hostia chcú, aby ich majstrovské nádeje ešte žili, tak dnes musia zvíťaziť. Formu majú výbornú – z posledných siedmich zápasov vyhrali šesť a len jeden prehrali. Atlético navyše nedostáva góly. V týchto siedmich zápasoch dostali hostia len dva góly a oba pri prehre v Bilbau, takže zo siedmich pokusov šesťkrát udržali čisté konto. Logicky je tak obrana Atlética jasne najlepšou v Primera Division, keď sa priemer inkasovaných gólov blíži k 0,5 (celkovo 19 inkasovaných gólov). Vonku je Atlético tretím najlepším tímom ligy, je teda schopné potvrdzovať svoju kvalitu i na cudzích ihriskách. Uvidíme, či sa mu to dnes v Barcelone podarí.

    Posledných 5 zápasov:
    Real Sociedad – Atlético Madrid 0:2
    Atlético Madrid – Leganés 1:0
    Athletic Bilbao – Atlético Madrid 2:0
    Alavés – Atlético Madrid 0:4
    Atlético Madrid – Girona 2:0
     
    FC Barcelona

    Barcelona je pred týmto zápasom jasným vládcom španielskej najvyššej súťaže a na čele má pred svojim dnešným súperom osembodový náskok. Prípadná dnešná výhra by tak Kataláncov výrazne priblížila k titulu. Tí v lige prehrali naposledy ešte v polovici novembra v domácom zápase s Betisom (3:4). Odvtedy ťahá Barcelona sériu 18 zápasov za sebou bez prehry. Barcelona je jasne najproduktívnejším tímom (79 strelených gólov) a má druhú najlepšiu obranu súťaže (31 inkasovaných gólov). Obrovská strelecká produktivita domácich je viditeľná i v tabuľke strelcov, ktorú s 32 gólmi vedie Lionel Messi a hneď za ním je s 19 gólmi Luis Suárez. Barcelona je doma druhým najlepším tímom ligy, takže uvidíme, či túto výbornú bilanciu dnes potvrdí.

    Posledných 5 zápasov:
    Real Madrid – Barcelona 0:1
    Barcelona – Vallecano 3:1
    Betis – Barcelona 1:4
    Barcelona – Espanyol 2:0
    Villarreal – Barcelona 4:4
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápas FC Barcelona – Atlético Madrid, ktorý sa odohrá v 31. kole španielskej Primera Division. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Michal Sadlek

    Góly: 85. L. Suárez, 86. Messi

    Karty:   74. Piqué (BAR), 78. Lenglet (BAR), 86. L. Suárez (BAR) – 27. Partey (ATM), 28. J. Giménez (ATM), 29. Godín (ATM), 71. Saúl Ñíguez (ATM)   28. D. Costa (ATM)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:12.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto (84. N. Semedo), Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, Arthur (63. Malcom) – Messi (C), L. Suárez, Coutinho (80. Aleñá).
    Náhradníci: Cillessen – N. Semedo, Malcom, Murillo, K-P. Boateng, Aleñá, Umtiti.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias (35. Á. Correa), J. Giménez, Godín (C), Luís (58. Morata) – Saúl Ñíguez, Rodri (88. Juanfran), Partey, Koke – Griezmann, D. Costa.
    Náhradníci: Adán – N. Kalinić, Á. Correa, Savić, Juanfran, Morata, Vitolo.

    Rozhodca: Gil Manzano

    Diváci: 92 453