Česko – Austrália 5:1 (kon.)
koniec
Česko
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Austrálie
cz Štvrtok 28.03.2019, 15:30 • Home Credit Arena, Liberec • Reprezentace žien U18
Partner:
     
    58:17
    Sara Sammonsová poslala kotouč mezi kruhy, tam ho na branku nasměrovala Stephenie Cochranová, proti níž stihla Alexandra Hřívová reflexivně ubránit svou tvrz!
     
    53:43
    Vyloučení v týmu Austrálie (Clarková-Crumtonová – 2 min., hákování).
     
    49:20
    Jako důkaz oné podrážděnosti může posloužit krosček Ashlie Apariciové (AUS), která narazila na mantinel Plosovou.
     
    46:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další gól českých děvčat vyloženě visel ve vzduchu! BARBORA BARTÁKOVÁ vystřelila po ledě z pravé strany a Coonanová z tohoto prostoru propustila již druhý laciný kotouč. Asistence: Lucie Gruntová.
     
    46:15
    Domácí hrají stále v oslabení. Hlavu si z toho tentokráte nedělala Sára Čajanová, jež si najela na levý kruh a překonala Coonanovou! Té už podruhé pomohlo břevno.
     
    44:40
    Vyloučení v týmu Česko (Hanzlíková – 2 min., podrážení).
     
    42:51
    Vyloučení v týmu Austrálie (Sammonsová – 2 min., hákování).
     
    42:35
    Gabriela Hrubanová (CZE) faulovala v útočném pásmu a míří na trestnou lavici z důvodu nedovoleného zásahu tělem, což je záležitost, která je právě s ženským hokejem spojena.
     
    41:31
    Slušná šance Australanek! Lindsey Kilwinková se po menší chybě Česka hnala po levém křídle vpřed, Alexandra Hřívová vykopla její bekhend přes sebe a Saře Sammonsové chyběl k dorážce malý kousek.
     
    39:20
    Stephenie Cochranová nabrala rychlost. Využila toho k výletu až na pravý kruh, odkud následně otiskla pryž na tyčku branky Alexandry Hřívové!
     
    32:33
    Anna Kalová se z levé strany prohnala až před Coonanovou, sama zakončit nedokázala, ovšem touš se ještě dostal k Horákové, jež minula odkrytou svatyni!
     
    30:26
    První polovina přesilovky se domácím příliš nevydařila, potom se ale mezi kruhy prohnala Tereza Mazancová a pěknou střelou rozezvučela břevno!
     
    29:27
    Vyloučení v týmu Austrálie (Walkerová – 2 min., podrážení).
     
    28:42
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tóny se v Home Credit Areně dostaly pěkně vysoko, australské hráčky totiž mohutně slaví vstřelený gól! Sara Sammonsová ještě na okraji brankoviště nedokázala zakončit, leč touš se dostal k MICHELL CLARKOVÉ-CRUMPTONOVÉ, která ho snadno posadila do sítě. Využitá přesilovka, 1:4 z pohledu hostů! Asistence: Sara Sammonsová, Kristelle Vanderwolfová.
     
    27:39
    Vyloučení v týmu Česko (Horáková – 2 min., krosček).
     
    27:34
    Nejlepší hráčka Austrálie, Sharna Godfreyová, se z levé strany prohnala až do úniku. Hřívovou ovšem nepropálila!
     
    24:59
    Ale mohlo být sníženo! Michell Clarková-Crumptonová zpoza klece našla mezi kruhy číhající Kristelle Vanderwolfovou, jejíž okamžitý pokus nenechala Hřívová projít.
     
    23:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pohledná akce českého týmu, 4:0! Tereza Mazancová vyřešila přečíslení přihrávkou na rozjetou SÁRU ČAJANOVOU. Ta se zleva natlačila až před bránu a bekhendovým blafákem si vychutnala Coonanovou. Asistence: Tereza Mazancová.
     
    21:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ochozy Home Credit Areny potřetí nadšeně tleskají. LUCIE GRUNTOVÁ si vzala kotouč, nikdo jí s ním nedokázal zastavit a česká hráčka zamířila velmi povedeně pod horní tyč! Bez asistence.
     
    16:27
    Australská brankářka nepůsobí vůbec jistým dojmem... Nyní vyrazila přízemní střelu Lucie Kučerové pouze nad sebe a kotouč přistál na horní síti její pokladnice!
     
    12:42
    Adéla Hanzlíková nahodila z poměrně velké vzdálenosti. Michelle Coonanová její pokus podcenila, a mohla být ráda, že jí v nesnázích pomohla horní tyčka!
     
    08:18
    To byla velká šance! Georgia Moorová zblokovala střelu od modré a hnala se sama na bránu. Střela ji ovšem zle sjela a Hřívová zasáhla bez potíží.
     
    05:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    A přišli jsme tak akorát včas na další domácí gól! Lucie Gruntová přihrála za branku na DENISU HABARTOVOU, jenž se z pozice obránkyně vydala vpřed. Z těžkého úhlu se jí podařilo procedit touš kolem tyčky až za čáru, Michelle Coonanová se musí pod maskou malinko červenat. Asistence: Lucie Gruntová.
     
    02:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ŠKORPÍKOVÁ. Asistence: Mazancová a Čajanová.

    Ondřej Belák

    Góly a asistencie: 3. Škorpíková (Mazancová, Čajanová), 6. Habartová (Gruntová), 22. Gruntová, 24. Čajanová (Mazancová), 47. Bartáková (Gruntová) – 29. Clarková-Crumtonová (Sammonsová, Vanderwolfová)


    Česko: Hřívová (Hromádková) – Habartová, Machková, Kučerová, Hanzlíková, Suchánková, Horáková, Plosová, Chladová – Pavlasová, Mazancová, Bartáková, Škorpíková, Kalová, Horáková, Hrubanová, Svatošová, Hlavatá, Gruntová, Čajanová.
    Austrálie: Coonanová (Atkinsová) – Harveyová, Irvinová, McFaddenová, Apariciová, Lecrenová, Walkerová, Mathesonová – Robertsová, Kilwniková, Sammonsová, Tarasenková, Moorová, Vanderwolfová, Calabriová, Cochranová, Godfreyová, Pullinová, Clarková-Crumptonová, Cromptonová.

    Rozhodca: Malá – Hájková, Svobodová.