Florida – Detroit 6:1 (kon.) | Washington – Winnipeg 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:2 (kon.)
Calgary – Vegas 6:3 (kon.) | Anaheim – LA Kings 2:3 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
2:3 (1:3, 0:0, 1:0)
Los Angeles Kings
cz Pondelok 11.03.2019, 03:15 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:16 Jakob SILFVERBERG - 2:3
     
    52:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí bojují o body z dnešního utkání! JAKOB SILFVERBERG vybojoval puk za brankou, vybruslil si do levého kruhu a prostřelil brankáře Quicka výborně umístěnou střelou pod lapačku. Bez asistence.
    16:25 Carl GRUNDSTRÖM - 1:3
     
    16:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Toffoli udělal obrovský kus práce u modré čáry a rozehrál rychlou kombinaci hostů, která vede k dalšímu gólu! Na jejím konci CARL GRUNDSTROM dostal přihrávku na střed mezi kruhy od Kempeho a po kličce do bekhendu obhodil brankáře Millera. Asistence: Adrian Kempe, Tyler Toffoli.
    10:37 Kyle CLIFFORD - 1:2
     
    10:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    I když se Anaheim oslabení ubránil, krátce po jeho skončení předvedl KYLE CLIFFORD povedenou solo akci. Puk zavezl do útočného pásma, projel z levého křídla až mezi kruhy a prostřelil Millera. Asistence: Trevor Lewis, Paul LaDue.
    07:27 Daniel SPRONG - 1:1
     
    07:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Velmi rychle je vyrovnáno! Quick šel za branku rozehrát, ale neobhodil Getzlafa, který pohotově přihrál zpoza branky před brankoviště DANIELU SPRONGOVI, jenž využil odkryté klece. Asistence: Ryan Getzlaf.
    06:22 Dustin BROWN - 0:1
     
    06:22
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se podařilo vyhrát v útočném pásmu vhazování a po několika přihrávkách se prosadil zpoza kruhů DUSTIN BROWN, na jehož střelu brankář Miller neměl dobrý výhled. Asistence: Derek Forbort, Drew Doughty.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 8. Sprong (Getzlaf), 53. Silfverberg – 7. D. Brown (Forbort, Doughty), 11. Clifford (Lewis, LaDue), 17. Grundström (Kempe, Toffoli)


    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Manson (A), H. Lindholm, Fowler, Ja. Larsson, Holzer, Jaycob Megna – Perry (A), Getzlaf (C), Sprong – Silfverberg, D. Grant, Rakell – Terry, Henrique, N. Ritchie – D. Shore, Rowney, Jones.
    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty (A), Forbort, Martinez, Roy, Phaneuf, LaDue, MacDermid – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Kovaľčuk, J. Carter (A), Toffoli – Kempe, Grundström, Brodzinski – Lewis, Clifford.

    Rozhodca: Walsh, Nicholson – Murphy, Shewchyk