NY Islanders – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Boston – Tampa Bay 4:1 (kon.)
Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 5:2 (kon.) | Vegas – Florida 6:5 (1:0 po s.n.)
LA Kings – Dallas 3:4 (po pr.)
koniec
Arizona Coyotes
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
Vancouver Canucks
cz Piatok 01.03.2019, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:03 Brad RICHARDSON - 5:2
     
    48:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    One man show pokračuje! Richard Pánik byl na hranici pravidel zastaven dvěma protihráči. Puk se dostal k Hinostrozovi, který v protiútoku našel na druhé tyči BRADA RICHARDSONA a ten poměrně jednoduše přišel ke svému čtvrtému gólu v utkání! Asistence. Vinnie Hinostroza, Richard Pánik.
    46:29 Antoine ROUSSEL - 4:2
     
    46:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Další velká šance Canucks už končí gólem na 2:4! ANTOINE ROUSSEL dostal od Horvata kotouč v přečíslení tři na dva. Posunul se s ním směrem k ose hřiště a skvělou střelou zápěstím zavěsil ze svého pohledu k pravé tyči. Asisence: Bo Horvat, Ben Hutton.
    37:25 Alex GALCHENYUK - 4:1
     
    37:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti využívají dvojnásobnou přesilovku a navyšují své vedení už na 4:1! ALEX GALCHENYUK doteď kazil vše, co mohl. Reputaci si ale napravil po Kellerově přihrávce do pravého kruhu, po které vypálil z jedničky přesně k bližší tyči. Asistence: Clayton Keller, Oliver Ekman-Larsson.
    31:49 Brad RICHARDSON - 3:1
     
    31:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Čepice na led! Vinnie Hinostroza vybojoval puk u obranné modré čáry a posunul ho do středního pásma na Pánika. Ten si k sobě nalákal Edlera a chytrou zadovkou připravil loženku pro BRADA RICHARDSONA, který zkompletoval svůj druhý hattrick v kariéře! Asistence: Richard Pánik, Vinnie Hinostroza.
    14:44 Brad RICHARDSON - 2:1
     
    14:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Během krátké chvíle je tady další změna skóre! Hinostroza se odvážně vydal mezi dva obránce. Ti ho vytlačili k zadnímu mantinelu, odkud se ještě snažil přihrát před branku. Od brusle Pánika se kotouč odrazil na BRADA RICHARDSONA a ten zprava šťastně dopravil puk za brankovou čáru. Asistence: Richard Pánik, Vinnie Hinostroza.
    14:01 Tanner PEARSON - 1:1
     
    14:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí radost z vedoucí trefy netrvala dlouho! Keller svou šanci neproměnil a jen sledoval Spoonerovu únikovou přihrávku na TANNERA PEARSONA. Ten naskočil ze střídačky a z mezikruží skvostně zavěsil k pravé tyči Kuemperovy branky. Asistence: Ryan Spooner.
    11:58 Brad RICHARDSON - 1:0
     
    11:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes ubránili oslabení a o pár vteřin později se ujali vedení! Lawson Crouse si všiml volného BRADA RICHARDSONA, který se z trestné lavice vydal do samostatného úniku a zleva nechytatelně vypálil k bližší tyči. Asistence: Lawson Crouse.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 12. Richardson, 15. Richardson (Pánik, Hinostroza), 32. Richardson (Pánik, Hinostroza), 38. Galchenyuk (Keller, Ekman-Larsson), 49. Richardson (Hinostroza, Pánik) – 15. Pearson (Spooner), 47. Roussel (Horvat, B. Hutton)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Chychrun, Goligoski, Oesterle, Ljubuškin – J. Archibald, Stepan (A), Crouse – Keller, Cousins, Galchenyuk – Hinostroza, Richardson, Pánik – Garland, Dvorak, Kempe.
    Vancouver Canucks: Demko (Markström) – Stecher, B. Hutton, Biega, Edler, L. Schenn (A), Sautner – Leivo, Horvat (A), Spooner – Boeser, Pettersson, Goldobin – Roussel, Gaudette, Pearson – Motte, Beagle, Eriksson (A).

    Rozhodca: Dwyer, Schlenker – Pancich, Mach

    Diváci: 12 767