NY Islanders – Toronto 6:1 (kon.) | Columbus – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Boston – Tampa Bay 4:1 (kon.)
Ottawa – Edmonton 2:4 (kon.) | Arizona – Vancouver 5:2 (kon.) | Vegas – Florida 6:5 (1:0 po s.n.)
LA Kings – Dallas 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Columbus Blue Jackets
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
Philadelphia Flyers
cz Piatok 01.03.2019, 01:08 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:27 Seth JONES - 4:3
     
    64:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Rychlý útok domácích končí rozhodujícím gólem SETHA JONESE, který dal svůj sedmý gól v prodloužení v dresu Columbusu ve své kariéře a osamostatnil se na prvním místě historické tabulky týmu! Domácím se podařil rychlý kontr, na jehož konci Jones na pravé straně brankoviště usměrnil přihrávku Panarina za záda Elliotta. Asistence: Artěmij Panarin.
    53:28 Travis SANHEIM - 3:3
     
    53:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To je rána pro domácí! TRAVIS SANHEIM si šikovně sjel až do levého kruhu, přiblížil se k brankovišti a dostal přesnou přihrávku od Voráčka. Střelou z první nedal šanci přesouvajícímu se Bobrovskému. Asistence: Jakub Voráček, Ivan Provorov.
    44:15 Scott HARRINGTON - 3:2
     
    44:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Parádní střela SCOTTA HARRINGTONA od modré čáry se stala čistým průstřelem, který skončil za zády Elliotta. Asistence: Ryan Dzingel, Matt Duchene.
    27:31 Artěmij PANARIN - 2:2
     
    27:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají na 2:2! ARTĚMIJ PANARIN dostal přihrávku na kraji levého kruhu, sjel si blíž k brankovišti z levé strany a podstřelil beton brankáře Elliotta. Asistence: Zach Werenski, Pierre-Luc Dubois.
    18:00 Travis SANHEIM - 1:2
     
    18:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď už nemůže být o platnosti gólu pochyb! Další závar před Bobrovským, puk opět zastavila tyčka, tentokrát po zakončení Konecnyho, ale nakonec se TRAVISU SANHEIMOVI podařilo dostat kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Travis Konecny, Nolan Patrick.
    10:45 Oliver BJORKSTRAND - 1:1
     
    10:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Do konce přesilovky Columbusu scházela jen jedna vteřina, ale tlak domácích do brankoviště se nakonec vyplatil. OLIVER BJORKSTRAND využil ztížené pozice brankáře Elliotta a poslal puk do sítě. Flyers si sice vzali challenge, ale rozhodčí u videa rozhodl, že k nedovolenému bránění brankáři nedošlo. Asistence: Boone Jenner, Josh Anderson.
    03:30 Jakub VORÁČEK - 0:1

    via Gfycat

     
    03:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Domácí přenesli hru od pravého mantinelu na levou stranu, odkud JAKUB VORÁČEK střelou o vzdálenější pravou tyčku otevírá skóre. Čistý průstřel! Asistence: Claude Giroux, Shayne Gostisbehere.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 11. Bjorkstrand (Jenner, J. Anderson), 28. Panarin (Werenski, Dubois), 45. Harrington (Dzingel, Duchene), 65. S. Jones (Panarin) – 4. Voráček (Giroux, Gostisbehere), 18. Sanheim (Konecny, Patrick), 54. Sanheim (Voráček, Provorov)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Nutivaara, McQuaid, Harrington – Atkinson (A), Dubois, Panarin – Bjorkstrand, Duchene, Dzingel – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Dubinsky, Riley Nash, Robinson.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Talbot) – Sanheim, Provorov, Gudas, Hägg, P. Myers, Gostisbehere – Konecny, Patrick, Giroux (C) – Voráček, Couturier (A), Lindblom – Hartman, Laughton, J. van Riemsdyk – Varone, Knight, M. Raffl.

    Rozhodca: St. Pierre, Meier – Alphonso, Racicot

    Diváci: 17169