Lipt. Mikuláš – Poprad 5:2 (kon.) | B. Bystrica – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Trenčín – Miškovec 3:0 (kon.)
Budapešť – Detva 4:3 (kon.) | Žilina – Košice 1:7 (kon.) | Nitra – Zvolen 4:2 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
4:3 (0:1, 1:0, 3:2)
HK Detva
Nedeľa 24.02.2019, 17:00 • Ice rink MAC Budapest, HUN • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:13
    Budapešť dáva gól!
    Obranca JEESE RAY DUDÁS sa krásnou sťahovačkou zbavil brániaceho hráča, vďaka čomu sa ocitol úplne voľný pred bránou súpera. Následná strela mierila do voľného priestoru, a tak je stav stretnutia 4:3. Asistencie: Cameron Burt, Márton Pápa.
     
    54:05
    Detva dala gól!
    Zdeněk Král vybojoval puk v útočnom pásme, ktorý okamžite posunul na VIKTORA FEKIAČA. Ten mal dostatok času a priestoru k zakončeniu. Jeho svižná strela skončila pri pravej žrdi. Stav stretnutia je 3:3! Asistencia: Zdeněk Král.
     
    48:20
    Budapešť dáva gól!
    Mali sme možnosť vidieť krásnu kombináciu domáceho celku, na ktorej konci bol BRANCE ORBAN. Ten zúžitkoval presnú prihrávku Chrisa Bodá a strelou z prvej upratal puk do siete. Stav stretnutia je 3:2! Asistencie: Chris Bodó, Zsombor Garát.
     
    45:29
    Budapešť dáva gól!
    JARED BROWN si priťukol puk s Keeganom Dansereauom a následným backhandom možno aj so šťastím prekonal bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 2:2! Asistencia: Keegan Dansereau.
     
    44:17
    Detva dala gól!
    Martin Ďaloga spätne prihral pred bránu súpera, kde bol nikým nepokrytý VIKTOR FEKIAČ, ktorý strelou z prvej našiel voľný priestor v domácej svätyni. Stav stretnutia je 1:2! Asistencia: Martin Ďaloga.
     
    37:28
    Budapešť dáva gól!
    Chris Bodó sa obtočil okolo brány a následne zakončil. Na tento pokus ešte gólman dokázal reagovať, ale na následnú dorážku Gól strelil BRANCE ORBANA už nie. Ten po puku doslova skočil a zasunul ho do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 1:1! Asistencie: Chris Bodó, Cameron Burt.
     
    04:18
    Detva dala gól!
    Radovan Puliš prihral puk na modrú čiaru, kde sa nachádzal MICHAL MURČEK. Ten poslal smerom k bráne poriadnu delovku, ktorá skončila ažza chrbtom bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Radovan Puliš, Zdeněk Král.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 38. Orban (Bodó, Burt), 46. Brown (Dansereau), 49. Orban (Bodó, Garát), 58. Dudás (Burt, Pápa) – 5. Murček, 45. Fekiač (Ďaloga), 55. Fekiač (Král)


    MAC Budapešť: Rajna (Bálizs) – Macaulay, Pozsgai, Dudás, Negrin, Garát, Burt, Kreisz, Vokla – Bodó, Langkow, Orban – Dansereau, Brown, Klempa – Terbócs, Nagy, Odnoga – Szigeti, Majoross, Pápa
    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Kuklev, Chovan Mar., Sládok, Golian, Betker, Fekiač F., Jendroľ, Gachulinec – Puliš, Murček, Ščurko – Žilka, Fekiač V., Ďaloga – Tibenský, Chovan Mat., Král – Surový, McLean, Torok

    Rozhodca: Fredrich, Adamec – Výleta, Synek