Židenice – Střešovice 4:5 (kon.) | Bohemians – Liberec 5:4 (kon.) | Vítkovice – Slavia Plzeň 13:4 (kon.)
Chodov – Jičín 8:3 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
13:4 (6:2, 6:2, 1:0)
FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň
cz Nedeľa 24.02.2019, 14:00 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 22. kolo
     
    59:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak jsem to zakřikl. Přeci ještě došlo ke změně skóre a to na straně domácích zásluhou BARBORY HUSKOVÉ, která se tak stala poslední střelkyní Vítkovic v základní části letošní sezóny. Asistence: Lucie Suchánková.
     
    29:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    S góly se nám dá říct roztrhl pytel. Už podvanácté se mění skóre na domácí straně, tentokráte zásluhou LUCII SUCHÁNKOVÉ. Asistence: Kamila Paloncyová.
     
    29:17
    Tým SLAVIA Plzeń právě vstřelil branku! Zápas nám pokračuje i dál ve vysokém tempu. Hráčky Plzně se dočkaly snížení zásluhou MICHAELY MAŠKOVĚ. Asistence: Michaela Urbanová.
     
    28:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravanky navyšují své vedení. Přesnou střelou střílí za záda Fialové IVANA ŠUPÁKOVÁ. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    26:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Šest sekund si na trestné lavici poseděla Vostracká. Zpět na lavičku ji poslala pěknou střelou JUSTYNA KRZYWAKOVÁ. Asistence: Barbora Husková.
     
    25:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Devátá branka v síti Plzně. Vítkovický tlak navyšuje dalším gólem tentokráte IVANA ŠUPÁKOVÁ. Asistence: Kamila Paloncyová.
     
    24:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další branka domácích hráček. Tentokráte se nejlépe zorietovala před bránou LUCIE THEIMEROVÁ, která si našla odražený míček od Fialové a z otočky ji ho poslala zpět přímo do brány. Bez asistence.
     
    23:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rytířky ale hned vzápětí odpovídají další brankou. O tu se tentokráte postarala po individuální akci JUSTYNA KRZYWAKOVÁ. Bez asistence.
     
    22:40
    Tým SLAVIA Plzeń právě vstřelil branku! Hostující hráčky jsou prvním kdo se prosazuje ve druhé části. Šnebergrová našla přihrávkou ANDREU KOŠŤÁLOVOU, která přesnou střelou poslala míček do domácí brány. Asistence: Kateřina Šnebergrová.
     
    14:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky ale hned vzápětí odpovídají šestou brankou. Podruhé v zápase střílí gól LUCIE THEIMEROVÁ. Asistence: Barbora Husková.
     
    14:12
    Tým SLAVIA Plzeń právě vstřelil branku! Máme tady snížení ze stranu Plzně. Po přihrávce Staňkové se prosazuje přesnou střelou za záda Klečkové HELENA BÖHMOVÁ. Asistence: Nikola Staňková.
     
    13:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky přidávají další branku, Prosadit se dokázala tentoktáre LUCIE THEIMEROVÁ. Asistence: Justyna Krzywaková.
     
    11:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Aktivita domácích hráček byla přetavena v další branku. O tu se tentokráte postarala VERONIKA ENENKELOVÁ. Asistence: Kamila Paloncyová.
     
    09:04
    Tým SLAVIA Plzeń právě vstřelil branku! Autorem branky z trestného střílení se stala střelou pod horní tyč NIKOLA STAŇKOVÁ.
     
    07:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky jsou teď jasně lepší a přidávají třetí gól. Autorkou třetí branky se stala LUCIE SUCHÁNKOVÁ, která skvělou práci v brankovišti poslala míček do správných prostor. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    06:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po necelé minutě si to aktérky úvodní branky vyměnily. Krzywaková přihrála BARBOŘE HUSKOVÉ, která umístila míček do hostující branky. Asistence: Justyna Krzywaková.
     
    05:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po pěti minutách hry se domácí hráčky dostávají do vedení. Husková našla přesnou přihrávkou JUSTYNU KRZYWAKOVOU, která přesnou ránou zakončuje za záda Fialové. Asistence: Barbora Husková.

    MCh

    Góly a asistencie: 6. Krzywaková (Husková), 7. Husková (Krzywaková), 8. L. Suchánková (Šupáková), 12. Enenkelová (Paloncyová), 14. Theimerová (Krzywaková), 15. Theimerová (Husková), 24. Krzywaková, 25. Theimerová, 26. Šupáková (Paloncyová), 27. Krzywaková (Husková), 29. Šupáková (Enenkelová), 30. L. Suchánková (Paloncyová), 60. Husková (L. Suchánková) – 10. Staňková, 15. Böhmová (Staňková), 23. Košťálová (Šnebergrová), 30. Mašková (Urbanová)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Karasová) – Krzystyniaková, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Boľová, Novotná, Enenkelová – Šupáková, Husková, Paloncyová – Maděrová, L. Suchánková, Krzywaková.
    FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň: Fialová (Šindelářová) – Nachtmanová, Vostracká, Volkmannová, Krňoulová – Křemenáková, Mašková, Suková – Staňková, Drugdová, Böhmová – Šnebergrová, Urbanová, Košťálová.

    Rozhodca: Tomáš Podlesný a Martin Petřík

    Diváci: 40