Židenice – Střešovice 4:5 (kon.) | Bohemians – Liberec 5:4 (kon.) | Vítkovice – Slavia Plzeň 13:4 (kon.)
Chodov – Jičín 8:3 (kon.)
koniec
K1 Florbal Židenice
4:5 (1:3, 3:0, 0:2)
PSN Tatran Střešovice
cz Nedeľa 24.02.2019, 13:30 • MSH Vodova Brno • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 22. kolo
     
    54:58
    Tatran právě vstřelil branku!
    A KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ právě zkompletovala hattrick! Ta vypálila z na první pohled nepříliš nadějného úhlu, jenže míček přece jen skočil do sítě. Tatran proto opět vede a má play-off nadosah. Bez asistence.
     
    53:21
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice oživují naději na postup do play-off! Remízové skóre zajistila svým druhým gólem v utkání KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ, když prošla nehlídaným prostorem až ke zdárnému zakončení. Bez asistence.
     
    39:15
    Židenice právě vstřelily branku!
    KAMILA PRAVCOVÁ se zapisuje mezi střelkyně na straně Židenic! Brno udrželo útočnou polovinu a díky přesnému rojektilu do horní půlky branky se dnes poprvé ujímá náskoku. Asistence: Natálie Janečková.
     
    21:27
    Židenice právě vstřelily branku!
    A ve skóre opět platí nerozhodný stav! NATÁLIE JANEČKOVÁ připojuje nedlouho po trefě Hubáčkové další branku a překvapuje Ranochovou mezi tyčemi Tatranu. Asistence: Kamila Pravcová.
     
    21:09
    Židenice právě vstřelily branku!
    ZUZANA HUBÁČKOVÁ vrací Židenice na kontaktní rozdíl! Brněnská florbalistka si počkala na pohyb bránící soupeřky, dostala se za ni a umístila míček pod břevno. Bez asistence.
     
    12:26
    Tatran právě vstřelil branku!
    A je z toho proměněná přesilovka! Pražanky se prosazují po krátké spolupráci poblíž brankoviště Židenic díky střele KAROLÍNY VACHUŠKOVÉ. Brno tak rázem řeší ještě větší komplikace. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    11:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    MARKÉTA PRONTEKEROVÁ vrací Tatran do těsného náskoku 2:1. Střelkyně si vzala míček jen pro sebe, obešla obránkyně a sama prostřelila Krištofovou. Bez asistence.
     
    11:26
    Židenice právě vstřelily branku!
    Místo k průniku se otevřelo KATEŘINĚ RYBNÍČKOVÉ, která si naběhla na přesný odraz a v klidu dovedla míček až za brankovou čáru. Tím ses skóre vyrovnána. Asistence: Natálie Janečková.
     
    06:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    ANEŽKA VIPLEROVÁ otevírá skóre tohoto klíčového zápasu! Brňanky ji nechaly dostatek místa pro průchod dopředu a nabídnutou možnost využila dokonale. Asistence: Anna Válková.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 12. Rybničková (Janečková), 22. Hubáčková, 22. Janečková (Pravcová), 40. Pravcová (Janečková) – 7. Viplerová (Válková), 12. Prontekerová, 13. Vachušková (Zabavská), 54. Vachušková, 55. Vachušková


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Chládková) – Hubáčková, Machalová, Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová – Janečková, Smutná, Hřebíčková – Rybničková, Indrová, Běhounková – Romančáková, Dernerová, Tomová.
    PSN Tatran Střešovice: Ranochová (Drbalová) – Válková, Machková – Vachušková, Prontekerová, Reindlová – Viplerová, Zabavská, Houžvičková – Matěvosová, Faťunová, Reková – Vlachová, Rybínová, Kramperová – Nemravová.

    Rozhodca: Jan Beránek, Jaroslav Přibyl

    Diváci: 275