Židenice – Střešovice 4:5 (kon.) | Bohemians – Liberec 5:4 (kon.) | Vítkovice – Slavia Plzeň 13:4 (kon.)
Chodov – Jičín 8:3 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
5:4 (2:2, 2:2, 1:0)
Crazy girls FBC Liberec
cz Nedeľa 24.02.2019, 14:00 • SH Děkanka, Praha • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 22. kolo
     
    59:45
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Troufám si tvrdit, že je rozhodnuto. Jedna z domácích hráček vypálila na branku a KLÁRA LEIEROVÁ si míček srazila nešťastně do vlastní branky. Bohemians tak využívají přesilovou hru a jdou si za vítězstvím v dnešním utkání.
     
    38:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecké hráčky se dostaly do přečíslení dvou na jednu. Míček si vzala PAVLA BÁRKOVÁ, která vzala tíhu okamžiku na sebe, nepřihrávala a rovnou vystřelila a udělala dobře. Míček skončil až v síti, je opět vyrovnáno. Bez asistence.
     
    28:49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Krásná akce domácích. Liberec poprvé v utkání propadl a nechal jít domácí do přečíslení. ELIŠKA VRÁTNÁ si vzala míček, poslal ho na Hanu Polákovou, která ho první jmenované ještě vrátila a ta mířila do zcela odkryté branky. Asistence: Hana Poláková.
     
    23:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Divišová odčinila svou předchozí chybu a krásně našla JESSICU ZLÁMALOVOU, která uklidila přesnou střelou míček za záda Štěpánové. Asistence: Anna-Marie Divišová.
     
    21:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Divišová ztratila trestuhodně míček na polovině. Ten si vzala PAVLA BÁRKOVÁ, která šla z levé strany sama na Kreisingerovou. S tou si poradila střelou k pravé tyči. Bez asistence.
     
    19:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Přesně se začátkem poslední minuty první periody Klokanky vyrovnávají. Na levou stranu dostala přihrávku HANA POLÁKOVÁ, která z první trefila přesně k tyči a vyrovnává na 2:2! Asistence: Eliška Vrátná.
     
    15:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec podnikl rychlý kontr, na jejímž konci se objevila u levé tyče opět HANA KONÍČKOVÁ, která zakončila přesně. Kreisingerová se nestihla přesunout – 1:2! Asistence: Adriana Kronychová.
     
    12:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Liberec se dostal před branku Bohemians, kde se povedenou střelou prezentovala HANA KONÍČKOVÁ. Nejzkušenější hráčka Liberce propálila Kreisingerovou a vyrovnává na 1:1. Bez asistence.
     
    06:10
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Z první vážnější šance se dostávají domácí hráčky do vedení. Před brankou zůstala volná LUCIE ŠINDELÁŘOVÁ, pro kterou nebyl problém poslat domácí do vedení. Asistence: Anna-Marie Divišová.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 7. Kreisingerová (Divišová), 20. Poláková (Vrátná), 24. Zlámalová (Divišová), 29. Vrátná (Poláková), 60. Leierová (vla.) – 13. Koníčková, 16. Koníčková (Kronychová), 22. Bárková, 39. Bárková


    FbŠ Bohemians: Kreisingerová (Omelková) – Šindelářová, Nguyenová, Císařová, Loudová, Andrlová – Cukrová, Bašová, Reischlová – Kadidlová, Toulová, Vrátná – Poláková, Pokorná, Chaloupková – Zlámalová, Divišová, Pavlicová – Bočanová.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová – Leierová, Koníčková, Dlouhá, Foffová – Dostalíková, Zelníčková, Knotková – Kronychová, Horáková, Bárková – Tomanová, M. Mlejnková.

    Rozhodca: Barbora Beranová, Lucie Hejnová