St. Louis – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Dallas – Carolina 0:3 (kon.) | Columbus – San Jose 4:0 (kon.)
Florida – LA Kings 6:1 (kon.) | Nashville – Colorado 0:5 (kon.) | Toronto – Montreal 6:3 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 0:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 2:1 (kon.)
Washington – NY Rangers 6:5 (po pr.) | Chicago – Dallas 3:4 (kon.) | Detroit – San Jose 3:5 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
6:3 (0:3, 2:0, 4:0)
Montreal Canadiens
cz Nedeľa 24.02.2019, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Zach HYMAN - 6:3
     
    59:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na závěr ještě nepříliš často vídaná záležitost, rozhodčí totiž přiznávají ZACHU HYMANOVI technický gól! Hyman sprintoval, aby dorazil do klece vyhození Mitchella Marnera, avšak Shea Weber ho zezadu stáhl na led. Smutek tribun netrval dlouho, sudí totiž uznává branku! Asistence: Mitchell Marner.
    59:03 Andreas JOHNSSON - 5:3
     
    59:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Kasperi Kapanen vyvezl kotouč z domácího obranného pásma. Už sám mohl střílet, ovšem ještě si zkušeně objel padajícího Mikea Reillyho a nabídl lahůdku ANDREASI JOHNSONOVI. 5:3! Asistence: Kasperi Kapanen, Auston Matthews.
    58:10 Zach HYMAN - 4:3
     
    58:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Scotiabank Arena se otřásá v základech, Maple Leafs totiž dotahují velký obrat! Mitchell Marner vystřelil těsně nad ledem z levého křídla. Carey Price ztratil kontrolu nad pukem, který mu vypadl přímo před brankovou čáru a ZACH HYMAN ho k velké radosti tribun doklepl do sítě! Asistence: Mitchell Marner, John Tavares.
    46:54 William NYLANDER - 3:3
     
    46:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Montreal si vybral obrovskou smůlu! Nahození Patricka Marleaua se od mantinelu odrazilo naprosto nečekaně přímo před branku. Carey Price si vyjížděl pro puk za svoji klec, WILLIAMU NYLANDEROVI tedy stačilo rychle zakončit, dokud se maskovaný muž nacházel mimo brankoviště. Je vyrovnáno! Asistence: Patrick Marleau.
    38:04 Tyler ENNIS - 2:3
     
    38:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je to pouze o gól, Maple Leafs využívají i druhou přesilovku! Domácí zachytili vyhození Jeffa Petryho. Poté roztočili kolotoč, William Nylander přihrál od modré čáry na pravý kruh, kde Patrick Marleau zvedl hlavu a krásně přenesl hru na TYLERA ENNISE, jenž před poloprázdnou svatyní nepohrdl! Asistence: Patrick Marleau, William Nylander.
    22:13 Auston MATTHEWS - 1:3
     
    22:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají přesilovku a jsou zpátky ve hře! Morgan Rielly přihrál na modré čáře AUSTONU MATTHEWSOVI, který si najel na levý kruh a švihem zamířil ke vzdálenější tyči pod Priceovu lapačku. Asistence: Morgan Rielly, John Tavares.
    13:52 Jeff PETRY - 0:3
     
    13:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    To už je pro Toronto hodně nepříjemné, Habs totiž z pozice nejhoršího týmu v přesilových hrách využívají početní výhodu! Andrew Shaw u hrazení zvedl hlavu a z menší skrumáže poslal touš bekhendem na modrou čáru. Tam měl JEFF PETRY spoustu prostoru, aby udělal pár kroků vpřed a vystřelil zápěstím nechytatelně pod břevno. Asistence: Andrew Shaw.
    12:44 Tomáš TATAR - 0:2
     
    12:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová paráda! Jeff Petry se na obranné modré čáře chopil kotouče. Dojel s ním až do ofenzivní zóny, načež z otočky přenesl hru na TOMÁŠE TATARA, jenž z pravého kruhu zamířil přesně do bližšího horního rohu domácí svatyně! Asistence: Jeff Petry.
    08:07 Andrew SHAW - 0:1
     
    08:07
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens byli pod tlakem, jenže jsou to oni, kdo láme bezgólový stav! Max Domi odvedl výbornou práci v útočném pásmu, kde udržel kotouč přesile navzdory a přihrál na modrou čáru Brettu Kulakovi. Ten okamžitě vystřelil, Frederik Andersen vyrazil touš před sebe a ANDREW SHAW mu ho na dva pokusy nasměroval za betony! Regulérnost situace ještě posvětilo video, 0:1! Asistence: Brett Kulak, Max Domi.

    Ondřej Belák

    Góly a asistencie: 23. Matthews (Rielly, Tavares), 39. Ennis (Marleau, W. Nylander), 47. W. Nylander (Marleau), 59. Hyman (Marner, Tavares), 60. A. Johnsson (Kapanen, Matthews), 60. Hyman (Marner) – 9. A. Shaw (Kulak, Domi), 13. Tatar (Petry), 14. Petry (A. Shaw)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Dermott, Muzzin – Marner, Tavares (A), Hyman – Kapanen, Matthews, A. Johnsson – Co. Brown, W. Nylander, Marleau (A) – Ennis, F. Gauthier, P. Lindholm.
    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – S. Weber (C), Mete, Petry, Reilly, Jo. Benn, Kulak – Gallagher (A), Danault, Drouin – A. Shaw, Domi, Tatar – Armia, Kotkaniemi, Byron (A) – Lehkonen, N. Thompson, Peca.

    Diváci: 19 506