Ostrava – Ne 6:5 (kon.) | Olomouc – Panthers 6:4 (kon.)
koniec
FBS Olomouc
6:4 (4:1, 0:1, 2:2)
Panthers Praha
cz Sobota 23.02.2019, 18:00 • SH Čajkaréna, Čajkovského 9, Olomouc • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 22. kolo
     
    58:56
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Je tu snížení Panthers z hole VERONIKY ZITTOVÉ. Ta střílela zpoza obránkyně a na její ránu Franková neviděla. Míček jí prošel do sítě mezi rukou a tělem. Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    58:33
    Tereza Syslová napálila tyčku domácí branky!
     
    54:26
    Hosté to zkouší pět a půl minuty před koncem v šesti!
     
    54:17
    Oddechový čas pro Panthers Praha.
     
    51:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí dělají důležitý krok k vítězství. TEREZA REIMEROVÁ se krásně protáhla kolem poslední bránící hráčky Panthers a pohodlně zakončila do horní poloviny branky. Po Mošťkové jsme tak svědky druhého hattricku v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    48:52
    Vyloučení v týmu FBS Olomouc (Tereza Bořutová – 2 min., Hrubost).
     
    Dnešní utkání sleduje 103 diváků.
     
    44:45
    Vyloučení v týmu FBS Olomouc (Veronika Rozenbergová – 2 min., Sekání).
     
    41:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ovšem hostující hráčky se ze třetího gólu neradovaly dlouho. TEREZA MOŠŤKOVÁ nabrala rychlost a přesnou střelou k levé tyči zkompletovala hattrick a poslala Olomouc opět do vedení o dvě branky. Asistence: Lucie Cholinská.
     
    41:15
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Domácí svůj tlak a první šance ve třetině nevyužily a tak přišel rychlý protiútok Panthers. Na konci samotné akce stála DOMINIKA TŮMOVÁ, pro kterou nebyl problém zakončit do odkryté klece. Asistence: Tereza Syslová.
     
    38:07
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky jsou za svou aktivitu z posledních minut odměněny brankou, o kterou se postarala VERONIKA ZITTOVÁ – 4:2. Asistence: Petra Šusterová.
     
    24:11
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Petra Šusterová – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    18:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Do druhé vlny si naběhla TEREZA REIMEROVÁ, která se s tím nepárala a poslal míček přesně za záda gólmanky. Olomouc jde do tříbrankového trháku. Bez asistence.
     
    16:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní však hostující obrana zaspala a nechala utéci TEREZU REIMEROVOU, která si tváří v tvář poradila s Horňákovou – 3:1! Bez asistence.
     
    15:15
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Je sníženo. Nádhernou kombinaci hostujícího celku zakončovala na středu volná TEREZA SYSLOVÁ. Ta namířila z první přesně k pravé tyči, kde neměla Franková nárok zakročit. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    13:38
    Vyloučení v týmu FBS Olomouc (Marie Grufíková – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    10:10
    Vyloučení v týmu FBS Olomouc (Barbora Suchánková – 2 min., Sekání).
     
    05:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hráčky jsou zatím jasně lepší a nyní to dokazují druhou brankou. Na brankovišti zůstala zcela nepokrytá TEREZA MOŠŤKOVÁ, která snad natřikrát dorážela. Horňáková se snažila, ale napotřetí míček vyrazit nedokázala. Asistence: Sára Jakubkovičová.
     
    04:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hráčky podnikly rychlý protiútok, ne jehož konci byla připravená TEREZA MOŠŤKOVÁ, která pálila do odkryté branky. Olomouc tak po zásluze vede. Asistence: Lucie Cholinská.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 5. Mošťková (Cholinská), 6. Mošťková (Jakubkovičová), 17. Reimerová, 19. Reimerová, 42. Mošťková (Cholinská), 52. Reimerová – 16. Syslová (Jelínková), 39. Zittová (Šusterová), 42. Tůmová (Syslová), 59. Zittová (Lochmannová)


    FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – Rozenbergová, Křížková, Jakubkovičová, Pejzlová, M. Grufíková – B. Suchánková, Oháňková, Mošťková – Reimerová, Cholinská, Kylarová – Bořutová.
    Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Florianová, Syslová, Pitterlingová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Slaná – Tůmová, Lupačová, Jelínková – Zittová.

    Rozhodca: Michal Prouza, Petr Rogowski

    Diváci: 103