Ostrava – Ne 6:5 (kon.) | Olomouc – Panthers 6:4 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
6:5 (1:0, 2:2, 3:3)
Ne
cz Sobota 23.02.2019, 17:00 • ČPP Aréna Ostrava • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 22. kolo
     
    55:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Brankářka Tigers si nyní vybrala slabší chvilku a spíše takové nahození pouští za svá záda. Autorem branky je ELIŠKA JUREČKOVÁ. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    52:22
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravu hodně nahecovala snižující branka a velmi rychle je tu vyrovnání! Domácí budou nyní bezpochyby na koni. Autorem branky je KRISTÍNA HUDÁKOVÁ. Asistence: Veronika Káčová.
     
    52:06
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita a PAULÍNA HUDÁKOVÁ snižuje na rozdíl jedné branky. Drama koncovky zápasu máme tedy na světě. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    47:15
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    No, a domácí hráčky prožívají nyní krizi v zápase a opět inkasují. Svou druhou branku vstřelila LUCIA JELÍNKOVÁ. Asistence: Iveta Hyršlová, pro kterou je to třetí asistence v zápase.
     
    46:09
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Po nenápadném útoku je tu vedoucí branka hostů. NIKOLA HERMANNOVÁ posílá svůj celek do vedení a to po druhé asistenci Hyršlové. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    40:44
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Hosté ihned z první akce vyrovnávají stav zápasu a zasloužila se o to KATEŘINA KOVAŘÍKOVÁ. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    37:17
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ani jsem to nestihl dopsat a je tu změna skóre. Autorem branky je MARKÉTA VRLÍKOVÁ, které přihrávala Kapcová, pro kterou je to dnes druhý bod za druhou asistenci. Asistence: Nela Kapcová.
     
    35:17
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A jak rychle se dokáže výsledek ve florbale změnit. Neuběhla ani minuta a Tigers využívají další rychlou útočnou akci. Autorem branky je LUCIA JELÍNKOVÁ. Asistence: Denisa Billá.
     
    34:46
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je VENDULA BERÁNKOVÁ, která už to asi nemohla vydržet. Z vlastní poloviny se rozběhla a ze střední vzdálenosti vypálila směrem na Tomšovou, která pouští tuto střelu za svá záda. Bez asistence.
     
    31:51
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava velmi rychle využívá přesilovku a po rozehrání se trefuje PAULÍNA HUDÁKOVÁ, která má podíl i na této druhé brance svého celku. Asistence: Nela Kapcová.
     
    09:15
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tlak domácích hráček logicky musel vyústit v první branku tohoto utkání, kterou dává ve spolupráci s Paulínou Hudákovou, DENISA KOTZUROVÁ. Asistence: Paulína Hudáková.

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 10. Kotzurová (P. Hudáková), 32. P. Hudáková (Kapcová), 38. Vrlíková (Kapcová), 53. P. Hudáková (Kotzurová), 53. K. Hudáková (Káčová), 56. Jurečková (Kotzurová) – 35. V. Beránková, 36. Jelínková (Billá), 41. Kovaříková (Hyršlová), 47. Hermannová (Hyršlová), 48. Jelínková (Hyršlová)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková) – Vavrečková, Rybičková, Kotzurová, Patakyová, Jurečková, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Žurková, Vrlíková, Lacková – Šablaturová, Greiplová, Káčová – Šromotová, Kapcová, K. Hudáková – P. Hudáková.
    Ne: Karli (Papoušková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šulanová, Polívková – Surá, Pisárová, Hyršlová – Procházková, Řezáčová, Pálková – Kubišová, Jelínková, Kovaříková – Šebestová, Chudá.

    Rozhodca: Martin Petřík a Tomáš Podlesný

    Diváci: 124