Ottawa – Columbus 0:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Colorado 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 2:1 (kon.) | Vegas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Buffalo – Washington 5:2 (kon.)
NY Rangers – NJ Devils 5:2 (kon.) | St. Louis – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Dallas – Carolina 0:3 (kon.)
Columbus – San Jose 4:0 (kon.) | Florida – LA Kings 6:1 (kon.) | Nashville – Colorado 0:5 (kon.)
koniec
Florida Panthers
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
Los Angeles Kings
cz Sobota 23.02.2019, 23:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:42 Ian MCCOSHEN - 6:1
     
    46:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Uplynulo pár sekund a domácí celek se dostává již do pětibrankového vedení! IAN MCCOSHEN dostal nabito na modrou čáru a jeho dělovka skončila v brance, taktéž je to jeho první trefa v tomto ročníku NHL. Asistence: Troy Brouwer a Henrik Borgström.
    46:14 Jamie MCGINN - 5:1
     
    46:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAMIE MCGINN! Domácí osmaosmdesátka dnes hraje své šestisté utkání v NHL a dává první branku v sezóně. Útočník Panthers si na pravém kruhu najel ke střele a k levé tyčce propálil Quicka! Bez asistence.
    39:23 Keith YANDLE - 4:1
     
    39:23
    Florida právě vstřelila branku!
    I druhá přesilovka je využita a domácí jdou již do tříbrankového vedení! KEITH YANDLE dostal přihrávku na modrou čárou a svižným zakončením propálil bezmocného Quicka v brance Kings. Asistence: Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.
    38:16 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    38:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Porada nejspíše pomohla a domácí využívají přesilovku hned po šestnácti sekundách! ALEKSANDER BARKOV stál mezi kruhy a po jedné z přihrávek se uvolnil. Pozorně si zamířil a přesnou střelou vymetl levou šibenici! Asistence: Keith Yandle a Mike Hoffman.
    33:36 Jonathan HUBERDEAU - 2:1
     
    33:36
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU opustil trestnou lavici a pět sekund na to se radoval ze vstřelení vedoucí branky! Kotouč se dostal přes Doughtyho do místa, kde byla domácí jedenáctka. Ta si najela před Quicka a svižnou střelou k levé tyčce skórovala. Bez asistence.
    13:59 Dustin BROWN - 1:1
     
    13:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté ovšem bleskově srovnávají! Keith Yandle udělal obrovskou chybu na modré čáře a DUSTIN BROWN postupoval sám na Luonga. Před ním lehce zabrzdil a zblízka jej prostřelil do přední šibenice, povedená trefa! Bez asistence.
    11:59 Vincent TROCHECK - 1:0
     
    11:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Parádně to nyní provedl VINCENT TROCHECK, který posílá svůj celek do jednobrankového vedení! Domácí jednadvacítka si vyměnila kotouč s Dadonovem a dostala se do střelecké pozice. U levého kruhu pak Trocheck zamířil k levé tyčce a Quick jeho pokus neudržel. Asistence: Jevgenij Dadonov.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 12. Trocheck (Dadonov), 34. Huberdeau, 39. Barkov (Yandle, Hoffman), 40. Yandle (Barkov, Huberdeau), 47. J. McGinn, 47. McCoshen (Brouwer, Borgström) – 14. D. Brown


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Pysyk, Weegar, McCoshen, Brown – Huberdeau, Barkov, Vatrano – Hawryluk, Trocheck, Dadonov – Hoffman, Sheahan, Malgin – J. McGinn, Borgström, Brouwer.
    Los Angeles Kings: Quick (47. J. Campbell) – Forbort, Doughty, Fantenberg, Roy, Phaneuf, Walker – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Kovaľčuk, J. Carter, Lewis – Leipsic, Kempe, Toffoli – Clifford, Amadio, Wagner.

    Rozhodca: Furlatt, Rooney – Sericolo, Baker