Lyon – Barcelona 0:0 (kon.) | Liverpool – Bayern 0:0 (kon.)
koniec
Olympique Lyon
0:0 (0:0)
FC Barcelona
Utorok 19.02.2019, 21:00 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon • Liga majstrov • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose z osemfinále Ligy majstrov medzi tímami Olympique Lyon a FC Barcelona. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Olympique Lyon

    Lyon zatiaľ vo francúzskej Ligue 1 kráča za postupom do Ligy majstrov, je totiž na treťom mieste so šesťbodovým náskokom pred štvrtým Marseille. Ligová forma domácich je výborná – v tomto roku prehrali len jeden zápas a z posledných piatich ligových zápasov vyhrali štyri.

    V Lige majstrov sa Lyon prebil do vyraďovacej fázy z vyrovnanej skupiny F, keď mu na postup z druhého miesta v konkurencii Manchesteru City, Šachtaru Doneck a Hoffenheimu stačila jediná výhra. Túto výhru dosiahol Lyon prekvapivo v hneď prvom zápase na pôde Manchesteru City (2:1). Okrem toho uhral Lyon päť remíz a stal sa suverénne remízovým kráľom skupinovej fázy. V zápasoch Lyonu v skupine padalo pomerne dosť gólov, tak verme, že tento trend bude pokračovať i vo vyraďovacej fáze.

    Zápasy Lyonu v skupinovej fáze:
    Manchester City – Olympique Lyon 1:2
    Olympique Lyon – Šachtar Doneck 2:2
    Hoffenheim – Olympique Lyon 3:3
    Olympique Lyon – Hoffenheim 2:2
    Olympique Lyon – Manchester City 2:2
    Šachtar Doneck – Olympique Lyon 1:1
     
    FC Barcelona

    Barcelona vedie španielsku Primera Division so sedembodovým náskokom pred druhým Atléticom Madrid, v posledných kolách sa ale začala výrazne viac trápiť. Po dvoch remízach síce zvíťazila v sobotu doma nad Valladolidom, ale len vďaka premenenej Messiho penalte.

    V Lige majstrov nemali Katalánci s postupom do vyraďovacej fázy najmenšie problémy. Vyhrali totiž s prehľadom skupinu B, kde okrem nich boli ešte Tottenham Hotspur, Inter Miláno a PSV Eindhoven. Okrem tradične silnej ofenzívy (14 strelených gólov) sa Barcelona prezentovala skvelou obranou, keď inkasovala len 5 gólov, čo znamená, že len štyri tímy inkasovali v skupinovej fáze menej gólov.

    Zápasy FC Barcelona v skupinovej fáze:
    FC Barcelona – PSV Eindhoven 4:0
    Tottenham Hotspur – FC Barcelona 2:4
    FC Barcelona – Inter Miláno 2:0
    Inter Miláno – FC Barcelona 1:1
    PSV Eindhoven – FC Barcelona 1:2
    FC Barcelona – Tottenham Hotspur 1:1
     
    Oba tímy sa doteraz v Lige majstrov stretli šesťkrát. Bilancia je jasne v prospech FC Barcelona, ktorá z týchto šiestich zápasov vyhrala štyri a dva remizovala. Pozitívom pre nezaujatého futbalového fanúšika je, že v zápasoch týchto dvoch tímov padá pravidelne pomerne dosť gólov a ešte sa nestalo, že by počet gólov v zápase bol menší ako dva. Naposledy sa tieto tímy stretli pred 10 rokmi, v osemfinále ročníku 2008/2009. V Lyone sa zrodila remíza 1:1 a druhý zápas doma Barcelona vyhrala 5:2.
     
    Úvodné zostavy:

    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois, Marcelo (C), Denayer, F. Mendy – NDombèlé, Aouar – B. Traoré, Depay, Terrier – Dembélé.
    Náhradníci: Gorgelin – Marçal, Tete, Pape Diop, Tousart, Cornet, Solet.

    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Roberto, Busquets, Rakitić – Messi (C), L. Suárez, O. Dembèlé.
    Náhradníci: Pena – Umtiti, Murillo, Coutinho, Malcom, Arturo Vidal, Aleñá.

    Rozhodca: Çakır – Duran, Ongun (všetci Turecko).
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu pri pôsobivom choreu domácich fanúšikov. Po hymne Ligy majstrov sa zápas začne.
     
    Domáci Lyon bude hrať v bielych dresoch, hostia v žltých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí začínajú svoju prvú kombináciu od vlastných obrancov.
     
    1
    Hneď na prvý nákop si na ľavej strane výborne nabehol Ousmane Dembèlé, z hranice pokutového územia ale namieril mimo Lopesovu bránu.
     
    2
    Domáci kontrolujú loptu, zatiaľ ale kombinujú výhradne na vlastnej polovici. Presing Barcelony ich nedostal pod tlak, súčasne im ale nedovolil prejsť na útočnú polovicu.
     
    3
    Po nepresnom nákope dopredu na Moussu Dembélého však získali loptu hostia.
     
    3
    Žltú kartu dostáva Houssem Aouar (Olympique Lyon), ktorý zastavil tesne pred pokutovým územím prenikajúceho Messiho. Barcelona bude mať priamy kop z polkruhu pred pokutovým územím. Vzdialenosť k bráne je 18 metrov.
     
    4
    Messi sa pokúsil o technické zakončenie, loptu ale podkopol až príliš, a tak jeho pokus skončil nad domácou bránou.
     
    5
    Ter Stegen rozohral len na hráčov Lyonu a Aouar, ktorý pred chvíľou dostal žltú kartu, sa dostal k strele z hranice šestnástky Barcelony. Nemecký brankár Barcelony musel jeho strelu po zemi k ľavej tyči vyraziť na rohový kop.
    5. Houssem Aouar (LYO)
     
    6
    Rohový kop sa domácim nevydaril a po rýchlom protiútoku získali rohový kop i hostia.
     
    7
    Ten rozohral Dembèlé na krátko, spätná prihrávka na Messiho ale nebola presná a skončila za bránkovou čiarou.
     
    8
    Hostia získali po zlej rozohrávke Lyonu znovu loptu a znovu okamžite prišiel pas za obranu na Messiho, ani tentokrát ale argentínsky génius túto prihrávku nedokázal spracovať.
     
    9
    Dembélé sklepol hlavou loptu za seba na Terriera, ktorý si ju spracoval a krásnou strelou spoza šestnástky vystrelil presne pod brvno. Ter Stegen jeho strelu s vypätím všetkých síl vyrazil do brvna!
    9. Martin Terrier (LYO)
     
    10
    Tak domáci tím už mal dve nádejné príležitosti a ukázal Barcelone, že by si mala dávať výrazne väčší pozor na chyby v obrane.
     
    11
    Po faule Aouara na Dembèlého získava Barcelona loptu na útočnej polovici. Domáci záložník by si mal začať dávať pozor na svoje zákroky, pretože už jednu žltú kartu má.
     
    12
    Center Messiho odvrátila domáca obrana k Dembèlému stojacemu v polkruhu pred šestnástkou, ten ale namieril vysoko nad bránu Lyonu.
     
    13
    Hostia hneď po odkope od domácej brány získali loptu a usadili sa na útočnej polovici, kde predvádzajú svoju typickú hru na krátke prihrávky.
     
    14
    Messi získal loptu v strede poľa a potiahol si ju k šestnástke, kde svojou strelou trafil brániaceho Denayera.
     
    15
    Lopta sa však odrazila priamo k hosťom, ktorí naďalej pokračujú vo svojej kombinácii. Postupne sa približujú k šestnástke domácich...
     
    16
    Rakitić najprv trafil svojou strelou obrancu Lyonu a potom, po prihrávke Roberta strieľal znovu, tentokrát ale už bránu domácich minul úplne.
     
    17
    Domáci tiež prechádzajú dopredu a ukazujú hosťom, že i oni vedia predviesť podobnú kombináciu, akú štandardne predvádza Barcelona.
     
    18
    Po strate lopty sa ale museli rýchlo vrátiť dozadu, pretože Barcelona vyrazila do rýchleho protiútoku. Alba sa uvoľnil na ľavom krídle a prihrávkou do druhej vlny našiel Messiho, ktorý z prvej namieril nad Lopesovu bránu.
     
    19
    Dembèlé sa prekľučkoval cez Duboisa a z ľavej strany sa dostal do šestnástky domácich, sám pred Lopesom ale neuspel. Domáci brankár proti nemu skvele vybehol a jeho pokus vyrazil.
    19. Ousmane Dembèlé (BAR)
     
    20
    Dembèlé bol hlavnou postavou i ďalšieho útoku Barcelony, tentokrát ho ale svojim veľmi nepresným centrom zastavil. Lopta doletela až na tribúnu za bránou Lyonu.
     
    21
    Suárez sa snažil prekľučkovať cez domácich obrancov do pokutového územia Lyonu, pritom ale fauloval obrancu Lyonu Denayera. Hostia každopádne postupne prevzali iniciatívu a v posledných minútach sú jasne aktívnejším tímom.
     
    22
    Barcelona po rozohrávke domácich znovu získala loptu a postupne tlačí domácich k ich bráne.
     
    23
    Suárez si narazil loptu na ľavom krídle s Dembèlém, čisto ho ale zastavil Dubois, ktorý okamžite založil rýchly protiútok domácich.
     
    24
    Rýchla akcia bola zastavená nepresnou prihrávkou v strede poľa, lopta ale zostala vo vlastníctve domácich, ktorí prechádzajú do postupnej kombinácie.
     
    25
    Robertovi stiahol k zemi na ľavej strane Mendyho, Lyon tak získava priamy kop prakticky od rohovej zástavky.
     
    26
    Depayov center odvrátila obrana Barcelony, lopta sa ale znovu vrátila k domácim, ktorí môžu pokračovať vo svojej kombinácii.
     
    27
    Traoré si nabiehal z pravej strany na kolmicu Depaya, prihrávka ale preňho bola pridlhá a skončila za bránkovou čiarou.
     
    28
    Messi na opačnej strane založil útok Barcelony, ktorý po narážačke s Dembèlém i sám zakončil. Denayer jeho strelu zablokoval na rohový kop.
     
    29
    Dembèlého center z rohu odhlavičkoval Marcelo a domáci prechádzajú do rýchleho protiútoku.
     
    30
    Hostia sa však bleskurýchle vrátili pred vlastnú šestnástku a rýchlu akciu domácich zastavili. I tak ale poslal Depay kolmicu na nabiehajúceho Moussu Dembélého, ktorého pokus musel sklzom zablokovať na rohový kop Piqué.
     
    31
    Center z rohu ani tentokrát nebol úspešný a podobne dopadol i Terrierov center z opačnej strany.
     
    32
    Messi pokazil útok Barcelony nepresnou prihrávkou na Suáreza. Áno, je to neuveriteľné, ale i to sa občas stane.
     
    33
    Messi sa ale pokúsil o reparát, ktorý bol výrazne lepší. Prihral Dembèlému, ktorého oblúčik zastavil Denayer rukou. Hlavný rozhodca nechal pokračovať hru.
     
    33
    Žltú kartu za podrazenie Suáreza dostáva Léo Dubois (Olympique Lyon).
     
    34
    Hostia získali priamy kop z ľavej strany. Na center si dobre vyskočil v pokutovom území Lyonu Lenglet, loptu ale poslal hlavou nad domácu bránu.
     
    35
    Na opačnej strane po faule Piquého na Depaya získali priamy kop i domáci.
     
    36
    Držanie lopty: 48 % : 52 %
     
    37
    Priamy kop domácim nevyšiel a hostia prešli do útoku. Strela Luisa Suáreza bol zrazená priamo do rukavíc domáceho brankára Lopesa.
     
    38
    Messi našiel peknou prihrávkou na ľavú stranu Dembèlého, ktorý sa pokúsil prelobovať Lopesa. Oblúčik mu ale nevyšiel a Suárez, ktorý chcel loptu dohlavičkovať, fauloval domáceho brankára.
     
    39
    Barcelona teraz doslova oblieha pokutové územie domácich. Hostia vôbec nepožičiavajú loptu domácim.
     
    40
    Depay získal loptu a hnal sa do útoku, po súboji s Lengletom mu ale odpískal hlavný rozhodca faul. Tento verdikt bol, veľmi jemne povedané, diskutabilný...
     
    41
    Suárez hľadal prihrávkou na ľavú stranu Dembèlého, tomu ale lopta pri spracovaní odskočila. Domáci po zisku lopty okamžite otáčajú hru.
     
    42
    Ich útok ale dlho netrval a znovu sa museli vrátiť do obrany. Robertov center ale v pohode prihral hruďou svojmu brankárovi Dubois.
     
    43
    Lopta sa ale po zlej rozohrávke domácich znovu vrátila k hosťom, ktorí sú ku koncu prvého polčasu aktívnejší.
     
    44
    I hostia ale zle rozohrali a domáci predviedli v útoku krásnu akciu na jeden dotyk. Niekoľko hráčov Lyonu si narazilo loptu na hranici šestnástky a posledným, ktorý sa k nej dostal, bol Terrier. Ten namieril nad bránu hostí.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    45+1
    Posledný útok prvého polčasu priniesol ešte nebezpečnú situáciu pred bránou Lyonu. Busquets strieľal z hranice pokutového územia a od Marcela sa lopta odrazila tesne mimo domácu bránu.
    45+1. Sergio Busquets (BAR)
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas priniesol futbal vo výbornom tempe a gólové príležitosti na oboch stranách, gól sme ale nevideli. Väčšina jeho priebehu sa dá hodnotiť ako vyrovnaná, ale Barcelona ku konci polčasu postupne dostala domácich pod pomerne slušný tlak. Tí ale dokázali odolať a ukázali favoritovi, že postup nezíska rozhodne len tak. Máme sa tak v druhom polčase určite na čo tešiť.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mal domáci Lyon. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    47
    Dembèlé prevzal loptu v stredovom kruhu a prešprintoval dvoch protihráčov, pred pokutovým územím domácich mu ale loptu odkopol Denayer.
     
    48
    Barcelona oblieha šestnástku Lyonu. Všetci hráči Lyonu sú maximálne vo vzdialenosti zhruba 30 metrov od vlastnej brány.
     
    49
    Depay zachytil prihrávku Kataláncov. Domáci sa nikam neponáhľajú a obrancovia Lyonu si loptu posúvajú medzi sebou.
     
    50
    Druhý polčas začal v omnoho nižšom tempe ako prvý a zdá sa, že oba tímy sa omnoho viac zamerali na obranu. Roberto fauloval pri napádaní Denayera, loptu tak znovu získavajú domáci.
     
    51
    Tí sa ale ďaleko nedostali. Traoré chcel prihrať spoluhráča frajersky pätičkou, tá sa mu však vôbec nevydarila a domácemu hráčovi už nezostala iná možnosť, ako faulovať Dembèlého bežiaceho za loptou.
     
    52
    Teraz ale Traoré rozohral omnoho lepšie. Pasom z vlastnej polovice našiel medzi obrancami Barcelony Depaya, ten si ale loptu posunul do strany.
     
    53
    Traoré sa následne snažil o prienik po pravom krídle, potom ale vrátil loptu do druhej vlny Depayovi a ten strelou z prvej tesne minul bránu hostí.
    53. Memphis Depay (LYO)
     
    54
    Domáci majú v posledných minútach iniciatívu a držia loptu pevne pod svojou kontrolou na útočnej polovici. Po faule Lengleta na Depaya navyše domáci získavajú priamy kop.
     
    55
    Ten však rozohrali domáci len po zemi do strany a radšej pokračujú v postupnej kombinácii.
     
    56
    Po dlhej dobe majú loptu na svojich kopačkách Barcelončania, ktorí sa, podobne ako predtým Lyon, usadili na útočnej polovici, kde hľadajú priestor v obrane svojho protivníka.
     
    57
    Messiho uvoľnil prihrávkou za obranu na ľavú stranu Dembèlého, ktorého center ale poslal hlavou do bezpečia Denayer.
     
    58
    Semedo skočil na nohu Mendymu, domáci tak získavajú priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    59
    Depayovi sa ale center vôbec nevydaril. Loptu zakrútil vysoko nad bránu ter Stegena.
     
    60
    Marcelo zasiahol rukou v hlavičkovom súboji do hrude Suáreza. Hostia tak získali loptu a znovu sa usadili na útočnej polovici.
     
    61
    Alba hľadal prihrávkou pomedzi obrancov Messiho, Aouar ale tesne pred argentínskou hviezdou loptu odkopol do autu. Následne domáci svojim presingom donútili hostí zacúvať až na ich polovicu, o loptu ich ale neobrali.
     
    62
    Už sa im to ale podarilo a hneď z toho bol nádejný útok. Depay doslova vletel zľava do šestnástky a posielal nebezpečný strieľaný center do bránkoviska, kde ale skvele zasiahol ter Stegen, ktorý loptu na dvakrát chytil.
     
    63
    Depay nádherným pasom z vlastnej polovice našiel nabiehajúceho Dembélého, ktorý obišiel Lengleta, loptu si ale predkopol priďaleko. Do rúk ju tak chytil brankár Barcelony ter Stegen.
     
    64
    Na opačnej strane sa po trochu kostrbatej kombinácii hostí dostal k lopte v šestnástke Suárez. Dubois mu však na poslednú chvíľu strčil svoju nohu do dráhy letu jeho strely a loptu tečoval na rohový kop.
     
    65
    Aouar nechtiac zasiahol lakťom do tváre Roberta. Ten musí byť nutne ošetrený, na jeho tvári je totiž vidieť i krv.
     
    66
    Messi si nabehol na ľavej strane na prihrávku Dembèlého a už z pomerne ostrého uhla vystrelil. Lopes jeho strelu bez väčších problémov vyrazil.
     
    67
    Barcelona je v týchto okamihoch jednoznačne aktívnejšia smerom dopredu, veľká šanca ale v druhom polčase ešte neprišla. Hostia sa skôr len bránia a na útoky akoby im nezostávali sily.
     
    67
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Ousmane Dembèlé, prichádza Philippe Coutinho.
     
    68
    Barcelona pokračuje v obliehaní pokutového územia. Messi prešiel cez štyroch obrancov Lyonu a zakončoval už takmer z bránkovej čiary, loptu ale poslal nad bránu Lopesa.
     
    69
    Striedanie v tíme Olympique Lyon: z ihriska odchádza Bertrand Traoré, prichádza Lucas Tousart.
     
    70
    Obrovská šanca Barcelony! Striedajúci Coutinho našiel výbornou prihrávkou z ľavej strany do druhej vlny úplne voľného Suáreza, ktorý strelou z prvej tesne minul domácu bránu.
    70. Luis Suárez (BAR)
     
    71
    Domáci sa po tejto tutovke Barcelony snažia trochu upokojiť hru prihrávkami medzi vlastnými obrancami, hostia im ale dotieravým presingom nedávajú pokoj.
     
    72
    Štatistiky za posledných 15 minút:

    Držanie lopty:
    39 % : 61 %
    Strely: 0:4
    Strely na bránu: 0:1

    Barcelona má v posledných minútach jasnú prevahu.
     
    73
    Terrier leží na zemi a spoluhráči mu pomáhajú zbaviť sa kŕčov.
     
    74
    Brankár Lyonu Lopes skvele prečítal úmysel Albu, ktorý poslal prízemnú prihrávku za obranu na Messiho a Suáreza, a loptu chytil.
     
    75
    Suárez obišiel kapitána domácich Marcela a nacentroval, Denayer si ale s jeho centrom poradil a odhlavičkoval ho do bezpečia.
     
    76
    Striedanie v tíme Olympique Lyon: z ihriska odchádza Martin Terrier, prichádza Maxwel Cornet.
     
    77
    Domáci stratili loptu pred vlastnou šestnástkou a okamžite prišla nebezpečná strela Coutinha spoza šestnástky. Lopes skvele zasiahol a strelu k pravej tyči vyrazil.
    77. Philippe Coutinho (BAR)
     
    78
    Barcelona získala po faule na Suáreza ďalší priamy kop, hviezda posledných okamihov – domáci brankár Lopes – ale najprv vyboxovala center Messiho a následný center Roberta rovno chytila.
     
    79
    Dubois získal loptu na pravej strane, pri pokuse potiahnuť loptu na útočnú polovicu ju ale stratil. Domáci majú v posledných cca 15-20 minútach obrovský problém podržať loptu na svojich kopačkách a tlak Barcelony sa postupne stupňuje.
     
    80
    Messiho prienik zastavila domáca obrana, hostia ale stále držia loptu na svojich kopačkách.
     
    80
    Žltú kartu za zlostné zakopnutie lopty po odpískaní faulu dostáva Sergi Roberto (FC Barcelona).
     
    81
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergi Roberto, prichádza Arturo Vidal.
     
    82
    Obliehanie pokutového územia Lyonu pokračuje. Mendy odkopol loptu pred Vidalom, ktorý si z pravej strany nabiehal na Messiho prihrávku.
     
    83
    Lopta je naďalej na kopačkách Kataláncov. Tlak Barcelony sa začína zvyšovať a obrana Lyonu vypadá čoraz preťaženejšie...
     
    84
    Striedanie v tíme Olympique Lyon: z ihriska odchádza Moussa Dembélé, prichádza Pape Diop.
     
    85
    Semedo sa chcel prekľučkovať z pravého krídla do šestnástky, čo sa mu nepodarilo, a tak aspoň nacentroval. Pred Suárezom loptu odhlavičkoval Denayer, znovu ale len k hosťom.
     
    86
    Messi prihrávkou z pravej strany vyzval k strele Busquetsa, ktorého pokus pod brvno vyrazil domáci brankár Lopes.
     
    87
    Po rohovom kope vznikol pred bránou Lyonu závar, ktorý zakončil strelou Messi. Strela argentínskeho útočníka šla mimo a ani Suárez, ktorý sa ju ešte snažil tečovať, ju do brány usmerniť nedokázal.
     
    88
    Žltú kartu za faul na prenikajúceho Aouara dostáva Nélson Semedo (FC Barcelona).
     
    89
    Messi sa pustil medzi obrancov Lyonu, akoby to boli kužele na tréning pri slalome. Marcelo ho ale pred pokutovým územím fauloval, prienik Messiho sa tak končí ziskom priameho kopu pre Barcelonu. Vzdialenosť je 22 metrov od domácej brány.
     
    90
    Messi trafil múr Lyonu a podobne dopadla i jeho dorážka.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90+1
    Lyon sa pokúsil o ojedinelý útok, pas na Depaya ale nebol presný, a domáci tak musia znovu bežať rýchlo späť do obrany.
     
    90+2
    Aouar skočil na nohu Busquetsovi. Domáci záložník pokojne mohol dostať druhú žltú kartu, hra ale pokračuje ďalej.
     
    90+3
    Asi posledná akcia Barcelony. Alba našiel prihrávkou na hranicu šestnástky úplne voľného Suáreza, ktorý ale namiesto strely chcel ešte urobiť kľučku, Marcelo ho ale o loptu pripravil.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas mal úplne iný priebeh ako prvý. Kým ten prvý bol v podstate vyrovnaný, tak v druhom mala Barcelona jasnú prevahu a Lyon nepustila prakticky do ničoho. Domáci ale predviedli v obrane veľmi dobrý výkon a ak sa aj Katalánci dostali do nebezpečnej gólovej možnosti, tak dokázal zasiahnuť domáci brankár Lopes. Trochu prekvapivo sme tak dnes gól nevideli a aj keď je po tomto výsledku asi jasným favoritom na postup Barcelona, tak sú šance oboch tímov na postup stále otvorené.
     
    Držanie lopty: 41 % : 59 %.
    Strely na bránu: 2:5.
    Strely mimo: 2:11.
    Rohy: 2:5.
    Ofsajdy: 0:1.
    Fauly: 13:11.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:58:14)

    Michal Sadlek

    Góly:

    Karty:   3. Aouar (LYO), 33. Dubois (LYO) – 80. Roberto (BAR), 88. Semedo (BAR)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:11. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:11.
    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois, Marcelo (C), Denayer, F. Mendy – NDombèlé, Aouar – B. Traoré (69. Tousart), Depay, Terrier (76. Cornet) – M. Dembélé (84. Pape Diop).
    Náhradníci: Gorgelin – Marçal, Tete, Pape Diop, Tousart, Cornet, Solet.

    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Roberto (81. Arturo Vidal), Busquets, Rakitić – Messi (C), L. Suárez, O. Dembèlé (67. Coutinho).
    Náhradníci: Pena – Umtiti, Murillo, Coutinho, Malcom, Arturo Vidal, Aleñá.

    Rozhodca: Çakır – Duran, Ongun (všetci Turecko)

    Diváci: 57 889
    Streda 13.03.2019
    Barcelona - Lyon 5:1

    Góly: 16. Messi (pen.), 31. Coutinho, 79. Messi, 81. Piqué, 86. O. Dembèlé – 58. Tousart

    Karty:   49. Lenglet (BAR) – 33. Marçal (LYO), 45+4. M. Dembélé (LYO)

    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:18.