Mladá Boleslav – Sparta 5:7 (kon.) | Otrokovice – Liberec 9:3 (kon.) | Královské Vinohrady – Pardubice 5:1 (kon.)
Česká Lípa – Bohemians 5:7 (kon.) | Ostrava – Bulldogs 6:3 (kon.) | Střešovice – Znojmo 12:0 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
Sokoli Pardubice
cz Nedeľa 17.02.2019, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    51:53
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Individuální akcí se prezentoval JAN SVOBODA, který Halešovi udělal forhendovou kličku. Pátá branka domácích je na světě, teď už to budou mít hosté nesmírně těžké!
     
    47:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Právě Škeřík pálil z delší vzdálenosti. Weissgarber měl zakrytý výhled a míček vyrazil před sebe. Tam se k němu dostal PATRIK PETR, hosté snižují na rozdíl tří branek! Asistence: Daniel Škeřík.
     
    42:49
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Parádní individuální práce Zbyňka Stuchlíka, poté přihrávka na JOHANNESE HARNESKA. Jeho pokus mířil na bližší tyčku, Haleš dnes počtvrté inkasuje! Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    42:14
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Hostující brankář Haleš byl hodně venku z branky. Toho využil JAN SVOBODA, který jej oběhl, poté skóroval do odkryté svatyně! Asistence: Lukáš Gregor.
     
    27:08
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí celek se dostal do přečíslení tři na dva. Ke střele se nakonec dostal JAN HANÁK, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Vinohrady tak brzy navyšují svůj náskok! Asistence: Johannes Harnesk.
     
    25:36
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Zbyněk Stuchlík poslal přesnou přihrávku na hůl JANA LINHARTA, který střelou na vzdálenější tyčku otevřel skóre! Asistence: Zbyněk Stuchlík.

    Štěpán Slovák

    Góly a asistencie: 26. Linhart (Z. Stuchlík), 28. Hanák (Harnesk), 43. Svoboda (Gregor), 43. Harnesk (Z. Stuchlík), 52. Svoboda – 48. Petr (Škeřík)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgarber (Mazák) – Jelínek, Vnuk, Lanc, D. Záň, O. Stuchlík, Máca, Houra – Kachnič, Linhart, Hartman – Gregor, Skřivánek, Kapucián – Z. Stuchlík, Svoboda, Harnesk – Hanák.
    Sokoli Pardubice: Haleš (Vítek) – Oubrecht, Škeřík, Slabý, Prix, Bílý, Krigovský, Formánek – Petr, Janeček, Zozulák – Kourek, Teichman, Dlesk – P. Pakosta, Šmíd, Savický – Žáček, Černý.

    Rozhodca: Pangerl, Šedivý

    Diváci: 125