Spal – Fiorentina 1:4 (kon.) | Empoli – Sassuolo 3:0 (kon.) | CFC Janov – Lazio 2:1 (kon.)
Udinese – Chievo 1:0 (kon.) | Inter – Sampdoria 2:1 (kon.) | Neapol – Turín 0:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:1 (0:0)
Sampdoria Janov
cz Nedeľa 17.02.2019, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza, Milán • Talianska Seria A • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:11. (20:01:08)
     
    Hned pět nastavených minut je minulostí a zápas čtyřiadvacátého kola končí. Inter si na domácím trávníku poradil se Sampdorií 2:1!

    Úvodní minuty zápasu patřily milánskému celku. Perišić s Brozovićem zatlačili Sampdorii, ale Emil Anudero nemusel předvést žádný těžký zákrok. Pět minut před pauzou málem překvapit hostujícího brankáře povedenou střelou Perišić, ale míč zůstal před brankovou lajnou. V nastaveném čase sice domácí dopravili míč do sítě, ale poté po odpískané ofsajdu a tak skončila první půle bez branek.

    Po změně stran se pokračovalo v nastaveném trendu. Inter byl o něco aktivnější, ale dlouho se nemohl prosadit. Až dvacet minut před koncem využil prudký pas Perišiće Danilo D'Ambrosio, který v rychlosti nalétl do vápna a zakončil do sítě. Vedení ale Interu nevydrželo ani dvě minuty. Střídající Manolo Gabbiadini byl na hřišti jen několik sekund a hned dokázal vyškrábat míč z klubka hráčů a zakončit za Handanoviće. Zběsilou desetiminutovku ještě natáhl Radja Nainggolan, který prodloužený rohový kop poslal přesně k přední tyči a rozhodl dnešní duel.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hosté se přece jen ještě dostali do vápna Interu. Gabbiadini dokázal obejít bránícího Škriniara, následně ještě přihrával Defrelovi, který ale byl až za De Vrijem.
     
    90+3
    Sampdoria už nemá síly na útok. Praetova přihrávka podél postranní lajny měla najít střídajícího Salu, který však neměl potřebnou rychlost a na Dalberta nestačil.
     
    90+2
    Defrel naháněl nakopnutý balon, tělem mu ale cestu dokázal zblokovat De Vrij. Až za koncovou lajnou se oba hráči povalili na zem, ale po chvíli se zvedají a může se pokračovat.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Radja Nainggolan, přichází Matías Vecino.
     
    89
    Sampdorie se přece jen usazuje na útočné polovině. Praet si vyměnil míč se Salou, následně si křikl o přihrávku na levém kraji také Murru. Prudký pas do vápna odvrátil jen na rohový kop Škriniar.
     
    88
    Perišić sice vyvinul tlak na rozehrávajícího Murrua. Krajní obránce Sampdorie si ale pomohl tvrdým nákopem a právě trefil dotírajícího Chorvata do hrudníku.
     
    87
    Zpoza vápna se rozhodl pálit Grégorie Defrel. Do cesty se mu ale postavil Stefan De Vrij a míč dokázal snadno zblokovat. Inter následně vyvezl hru až do středu trávníku.
     
    86
    Od Handanoviće putoval míč přes Dalberta až k Martínezovi. Proti střelci se vydal Audero, který dokázal být u balonu jako první a poté byl faulován.
     
    85
    Nainggolan spěchal za nakopnutým balonem, střelec zatím rozdílové branky zařídil pro Inter alespoň rohový kop. Ten však končí pouze odpískaným ofsajdem.
     
    84
    Hosté se sice snaží od odpověď, ale zapomínají také bránit. Martínez se hnal do otevřené obrany, ale před přihrávkou k Candrevovi mu balon utekl od kopačky.
     
    83
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením do konce druhého poločasu. Inter kontroluje jednobrankové vedení a míří k vítězství.
     
    82
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Bartosz Bereszyński, přichází Jacopo Sala.
     
    81
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Albin Ekdal, přichází Ronaldo Vieira.
     
    80
    Inter pokračuje v tlaku i po druhém gólu. Perišić si narazil s Brozovićem, následně se ale domácí přece jen lehce zatahují s balonem do středu trávníku.
    78. Radja NAINGGOLAN - 2:1
     
    78
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Po rozehrávce rohového kopu se nikdo z domácích hráčů neprosadil k hlavičce, ale balon propadl až k RADJOVI NAINGGOLANOVI, který z prvního doteku pálil směrem na branku. Míč zapadl přesně k přední tyči mimo dosah Audera.
    76. Manolo GABBIADINI - 1:1
     
    76
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Vedení Interu nevydrželo ani dvě minuty! Nejprve ve středu pole fauloval Brozović, domácí se ještě stačili vrátit do vlastního vápna, ale po nepřehledné situaci získal balon až za obránci MANOLO GABBIADINI, který ránou po trávníku překonal Samira Handanoviće.
     
    75
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Riccardo Saponara, přichází Manolo Gabbiadini.
    74. Danilo D'AMBROSIO - 1:0
     
    74
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter jde zaslouženě do vedení! Perišić získal míč u levé postranní lajny, poté si rychlostně poradil s Murruem, aby následně mohl parádním přízemním centrem najít nabíhajícího DANILA DAMBROSIA, který ve velké rychlosti odrazil míč do sítě za bezmocného Audera.
     
    73
    Také Perišić byl v nadějném postavení ve vápně. Až příliš dlouho si ale domácí záložník rovnal míč ke střele, až ho stačil při střele vyrušit Anderson.
     
    72
    Na přetažený centr Brozoviće čekal za vzdálenější tyčí střídající Antonio Candreva. Ve skluzu však už míč do sítě nedokázal usměrnit.
     
    71
    Střídající Joao Mário se dostal s míčem do vápna, kde byl ale aktivní Tonelli. Domácí ještě pokračovali rohovým kopem, balon se několikrát nebezpečně odrazil, ale Perišićovu rána zblokoval obránce.
     
    70
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Antonio Candreva.
     
    69
    Parádní kombinace Perišiće s Brozovićem otevřela domácím prostor na pravém kraji. Politano pálil z vynikající pozice na středu šestnáctky, ale míč zakroutil jen vedle tyče.
     
    68
    Fabio Quagliarella zkoušel hlavičkovat přes brankáře Interu z větší vzdálenosti od branky, ale míč nakonec doplachtil až nad břevno.
     
    67
    Inter začínal opět až od stoperů. De Vrij si několikrát vyměnil míč se Škriniarem, následně ale domácí přišli o balon v souboji ve středu pole a museli se zatáhnout až do vápna.
     
    66
    K Martínezovi se sice odrazil vysoký pas z vlastní poloviny, ale míč několikrát vyskočil od země a hrotový útočník nemohl postupovat k brance soupeře. Tonelli se stačil s přehledem vrátit.
     
    64
    Ani více než hodina hry úvodní gól nepřinesla. Ve druhém poločas jsou sice milánští fotbalisté o něco aktivnější, ale Emil Audero stále čeká na první těžší zákrok.
     
    63
    Nainggolanova snaha v pokutovém území nepřinesla úspěch. Belgičanovi utekl balon až za koncovou lajnu a rozehrávat tak může Emil Audero.
     
    62
    Sampdoria pokračovala v tlaku rozehrávkou rohového kopu, ale nepřesností poslala domácí do úniku. Nadějnou šanci Interu však zcela zahodil bídnou přihrávkou Brozović.
     
    61
    De Vrij zaváhal v rozehrávce a doslova daroval míč soupeři. Defrel následně přetlačil Škriniara a až na poslední chvíli přijel ve skluzu zachránit situaci Dalbert.
     
    60
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Roberto Gagliardini, přichází João Mário.
     
    59
    Také janovský tým se dokázal prosadit do vápna. Po prudkém centru z volného přímého kopu si zpracoval míč hrudníkem Saponara, ale poté už mohl odkopávat De Vrij.
     
    58
    Po divokých minutách v útoku se Inter snaží uklidnit hru ve středu pole. Domácí ale u balonu příliš dlouho nezůstali, Nainggolan si totiž pomohl v souboji loktem.
     
    57
    Spolupráce De Vrije se Škriniarem lehce zaskřípala. Míč se odrazil za oba obránce Interu a Defrel nebyl daleko od toho, aby se vydal sám na Handanoviće.
    56. Ani další šance Interu neskončila úvodním gólem
     
    56
    Velká šance Interu! Perišić si na levé straně pohrál s Bereszynským, následně pořádně nebezpečně poslal míč do vápna, kde se balon několikrát odrazil i o Martíneze s Politanem, ale poslední slovo měl Audero.
     
    55
    Inter opět vytáhl napadání vysoko k vápnu soupeře. Perišić dokonce zkoušel skluzem obrat o balon Tonelliho, ale stoper Sampdorie dokázal odkopnout do bezpečí.
     
    54
    Dennis Praet chtěl jednoznačně přihrávat Defrelovi do běhu, ale míč mu nesedl na kopačku a odlétl až k Handanovićovi. Domácí brankář s lehkostí ukončil akci Sampdorie.
     
    52
    Rozehrávka Sampdorie nebyla úplně přesná. K balonu se velmi rychle dostal Brozović, který okamžitě zkoušel najít Martíneze. Hrotový útočník byl však pod dohledem Andersona.
     
    51
    Inter rozehrával rohový kop. Před Auderem bylo pořádně horko, ale Politano ani Martínez na balon pořádně nedosáhli. Nakonec to byl právě Martínez, kdo poslal hlavičku nad branku.
     
    50
    Defrel společně se Saponarou napadali rozehrávku Interu, ale k balonu se nedostali. Defrel nakonec fauluje před zrakem pomezního rozhodčího De Vrije.
     
    49
    S velkou dávkou štěstí prošel míč skrz dva hostující hráče až k Perišićovi. Ten ještě rozběhl Martíneze, který si ale už pomohl v souboji s Tonellim faulem.
     
    48
    Dalbert musí být ošetřen za postranní lajnou, zdá se, že ale bude moci velmi rychle naskočit zpět do zápasu.
     
    47
    Handanović musel ihned po několika sekundách po změně stran zasahovat. Dalbert zůstal po souboji s Praetem na trávníku, ale hosté pokračovali v akci. Defrel nakonec pálil z blízkosti jen do slovinského gólmana.
     
    46
    Druhé dějství dnešního duelu odstartovala rozehrávka domácího celku. Martínez si hned hledal místo mezi obránci, ale Brozovićův dlouhý pas nebyl nejpřesnější.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:04.
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí bezbrankovou remízou.

    Úvodní minuty zápasu patřily milánskému celku. Perišić s Brozovićem zatlačili Sampdorii, ale Emil Anudero nemusel předvést žádný těžký zákrok. Pět minut před pauzou málem překvapit hostujícího brankáře povedenou střelou Perišić, ale míč zůstal před brankovou lajnou. V nastaveném čase sice domácí dopravili míč do sítě, ale poté po odpískané ofsajdu a tak skončila první půle bez branek.
     
    45+2
    První poločas skončil.
    45+2. Neuznaný gól Interu pro ofsajd
     
    45+2
    V nastaveném čase ještě dokázal Inter potrápit soupeře. Po rozehrávce rohového kopu centroval do vápna Perišić, následně sice dopravil balon do sítě Martínez, ale to jen po odmávaném ofsajdu.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45
    Riccardo Saponara měl na sobě nalepené hned tři protihráče. Ještě dokázal míč předat Praetovi, který pálil z druhého doteku jen daleko od pravého tyče.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu po faulu na Brozoviće Dalbert. Domácí rozehrávali z místa přestupku na Martíneze, který byl sice podražen Andersonem, ale rozhodčí nepíská.
     
    43
    Inter ztratil míč před vápnem soupeře. Následně ale zaváhal také Dennis Praet mizernou přihrávkou, sérii nepřesností ještě prodloužil domácí Politano centrem za koncovou lajnu.
     
    42
    Martínez si hledal prostor mezi obránci, Perišić už pokukoval po svém útočníkovi, ale balon nakonec skončil pouze u bránícího Lorenza Tonelliho.
     
    41
    Perišić chtěl rychle vhodit míč do hry, ale to mu nepovolil rozhodčí. Na druhý pokus už domácí zvolili autové vhazování pouze na vlastní polovinu k Dalbertovi.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Po zpracování Sapomara se ihned stáhl k hráči u balonu Dalbert, který ho sestřelil tvrdým skluzem. Tentokrát se to ale obešlo bez trestu.
    39. Perišićova střela málem překvapila hostujícího brankáře
     
    39
    S blížící se přestávkou se tempo zápasu rapidně zvyšuje. Perišić vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře a málem uspěl. Auderovi propadl míč mezi nohama, ale už neměl potřebnou rychlost, aby doputoval za brankovou lajnu.
     
    38
    Na pravé straně měl o něco více otevřeného prostoru Martínez. Hrotový útočník Interu si ještě pomohl přihrávkou k Politanovi, který posílal míč do vápna, kde však sebral centr Audero.
     
    37
    Audero zavařil Tonellimu, který se musel po pomalé přihrávce otáčet kolem napadajícího Perišiće. Hosté ale zvládli situaci před vápnem, poté velmi rychle přešli celý trávník až k šestnáctce Interu. Defrel pálil z úhlu mimo tři tyče.
     
    36
    Inter začíná zvyšovat tempo zápasu. Politano si narazil s Perišićem, poté mu chtěl míč vrátit do pokutového území, kde už byl ale vicemistr světa z loňského roku obsazen.
     
    35
    Domácí získali míč po chybě Linettyho, následně šli do rozhozené obrany ve čtyřech, ale celou akci zazdil mizernou nahrávkou na Martíneze Politano.
     
    34
    Hosté se snažili hrát konstruktivně i ve vlastním vápně. Sampdorii se podařilo přejít přes napadající val, poté už měl Sapomara více prostoru ve středu pole a tak musel faulovat za žlutou kartu Škriniar.
     
    33
    Zničehonic se opřel do balonu po centru Politana Nainggolan. Belgičanova rána zpoza vápna však zamířila jen do patnácté řady za brankou Sampdorie.
     
    32
    Napadající vlna hostů se dostala až k vápnu Samira Handanoviće. Domácí ale dokázali situaci ustát s balonem pod kontrolou.
     
    30
    Po půlhodině hry navíc domácí mohli rozehrávat volný přímý kop. Audero si nechal postavit jen dvoučlennou obrannou zeď, Brozovićův centr našel Dalberta, který ale z voleje pálil vysoko nad.
     
    29
    Žlutou kartu vidí také Karol Linetty. Skvělou práci odvedl na pravém kraji Matteo Politano, který si dvakrát píchl míč před sebe a donutil soupeře k tvrdému faulu.
     
    28
    Domácí fotbalisté nemají potřebný prostor k útoku. Obrana Sampdorie se stačí přesouvat ze strany na stranu a vyplňovat volná místa u postranních čar.
     
    27
    Do tvrdého souboje nyní vletěl také Radja Nainggolan. Třicetiletý Belgičan získal míč pro Inter, ale domácí se uchýlili jen k další zdlouhavé kombinaci ve střední části trávníku.
     
    26
    Nyní je faulován také Brozović. Domácí se mohli po několika divokých minutách na útočnou polovinu, odkud se mohou pokusit ohrozit Auderovu branku.
     
    25
    Ivan Perišić při snaze získat balon lehce podrazil rozehrávajícího Praeta a je za to potrestán rovnou žlutou kartou.
     
    24
    Martínez byl tentokrát zastaven ještě v zárodku akce. Murru dokázal útočníka domácího celku předskočit a sebrat mu čistě balon.
     
    23
    Hosté měli k dispozici ještě jeden roh, ale ten už skončil jen v rukavicích slovinského brankáře Interu. Následně po ztrátě balonu takticky fauloval Ekdal.
     
    22
    Sampdoria pokračovala v mírném tlaku rozehrávkou od rohového praporku. Balon se několikrát odrážel před první tyčí, ale poslední slovo měl domácí Dalbert.
     
    20
    I po dvaceti minutách je stav bezbrankový. Samir Handanović odkopával od vlastní branky jen do prostoru, kde byl Praet. Hosté se okamžitě přesunuli opět do vápna Interu, ale ke střele nedošlo.
     
    19
    Hosté sice rozehrávali volný přímý kop z nadějné pozice, ale Saponara napálil míč jen do obranné zdi. Perišić dostal pořádně tvrdý úder do hry a musí být ošetřován.
    18. Žlutá karta
     
    18
    Danilo D'Ambrosio nebyl daleko od červené karty. Nabíhajícího Defrela podkopl ve velké rychlosti a připravil hosty o šanci. Je z toho jen žlutý trest.
     
    17
    Další Brozovićův pas za obranu našel Politana, který sice posílal z první balon ještě do šestnáctky, ale uvnitř vápna byl pouze připravený brankář Sampdorie.
     
    16
    Brozović s Perišićem vedli útočnou akci domácího celku. Po přetaženém centr číhal na šanci u zadní tyče Martínez, ale balon k útočníkovi Interu nepropadl.
     
    15
    Martínez se opět hnal za nakopnutým balonem do útoku, při tom ale zboural stojícího Tonelliho a píská se faul. Sampdoria rychle rozehrávala, míč však končí u hráčů Interu.
     
    14
    Ani jeden z týmů se nemůže na delší dobu usadit na útočné polovině. Inter zkoušel projít přes záložní řadu po pravém kraji, ale spolupráce Gagliardiniho s Politanem neklapla.
     
    13
    Inter vytáhl napadání až k vápnu soupeře. Hosté ale dokázali milánské fotbalistky přehrát v kombinační hře a dostali se až do pokutového území. Praetova zpětná přihrávka už přes Škriniara neprošla.
     
    11
    Defrel si hledal prostor za De Vrijem, ale k balonu se nakonec dostal jen nizozemský stoper Interu. Domácí následně uklidňují situaci kombinací ve středu pole.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka patřila více milánskému týmu. Inter byl více u balonu, dokázal se i prosadit před Emila Audera, na první velkou šanci ale stále čekáme.
     
    9
    Gagliardini pouštěl míč za sebe na Perišiće, následně se zapojil do hry také Nainggolan, ale ani tentokrát se útočná snaha Interu neprosadila ani k pokutového území.
     
    8
    Lautaro Martínez byl v pořádně nebezpečném náběhu za obranu. Perišić uvolni jednadvacetiletého Argentince povedeným dloubáčkem, ale Martínez Audera nepřekonal.
     
    7
    Inter v prvních minutách nikam nepospíchá. Nainggolanovu přihrávku zpracoval ve střední části trávníku Perišić. Ten ale neměl komu dál předat balon a tak zvolil přihrávku zpět.
    6. Nebezpečná situace ve vápně Sampdorie
     
    6
    Jen to zahučelo! Brozović centroval do rohového praporku do míst, kde čekal na balon Perišić. Chorvatskou souhru ale s velkým štěstím odvrátil na další roh Anderson.
     
    5
    Nicola Murru našel dlouhým hodem Defrela. Hostující útočník dokázal přetlačit v souboji Dalberta, ale následně už nepřidal potřebnou přesnou přihrávku do pokutového území.
     
    4
    Sampdoria se u balonu příliš dlouho nezdržela. Brozović získal míč aktivním přístupem k Saponarovi. Následně ale zaváhal v kombinaci Politano a hosté budou opět vhazovat.
     
    3
    Domácí se snažili nepříjemně napadat rozehrávku soupeře. Anderson zvolil obranný odkop, ale dokázal míč otřít o soupeře a hosté nakonec budou vhazovat zpoza postranní lajny.
     
    2
    Také Inter se poprvé v zápase dostal k balonu. Handanović se musel vyrovnat s prudkou malou domů, ale nakonec to slovinský brankář zvládl. Po dlouhém výkopu fauloval ve středu pole Murru.
     
    1
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postarali hostující fotbalisté. Od Ekdala putoval míč na pravou stranu, kde však prohrál silový souboj Praet s Brozovićem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí přivádí obě zahajovací jedenáctky na hrací plochu. Zápas čtyřiadvacátého kola nejvyšší italské soutěže Serie A může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Škriniar, Dalbert – Gagliardini, Brozović – Politano, Nainggolan, Perišić – Lautaro Martínez.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Asamoah, Ranocchia, Valero, Soares, Miranda, Mário, Candreva, Vecino.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Tonelli, J. Andersen, Murru – Praet, Ekdal, Linetty – Saponara – Defrel, Quagliarella (C).
    Náhradníci: Belec, Rafael Cabral – J. Tavares, Gabbiadini, Sala, Sau, Vieira, Colley, A. Ferrari, Bahlouli.

    Rozhodčí: Doveri – Carbone, Giovane.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    22.09. 2018 Sampdoria – Inter 0:1
    18.03. 2018 Sampdoria – Inter 0:5
    24.10. 2017 Inter – Sampdoria 3:2
    03.04. 2017 Inter – Sampdoria 1:2
    30.10. 2016 Sampdoria – Inter 1:0
     
    Inter Milán

    Milánští fotbalisté si zajistili v předešlém ročníku Serie A konečné čtvrté místo zaručující postup do Ligy mistrů až úplně v posledním kole, ve kterém udolali římské Lazio 3:2. Právě v základní skupině nejprestižnější klubové soutěže si Inter zahrál s Barcelonou, Tottenhamem a PSV. O postup připravilo italský tým pouze horší vzájemný zápas s Tottenhamem, do jarní části tak vstoupil už v Evropské lize. První duel s vídeňském Rapidem se Interu podařilo uhrát 1:0, když se prosadil z pokutového kopu Martinez.

    V Serii A dlouho Inter jako jeden z mála naháněl zatím neporažený Juventus. Po novém roce ale přišly tři zápasy s jediným bodem a Inter se propadl až na aktuální třetí místo s obrovskou třiadvacetibodovou ztrátou právě na turínský tým vedený Cristianem Ronaldem. Před týdnem zajistil Interu tři body z Parmy jediným gólem Martinez.
     
    UC Sampdoria

    Sampdoria okupuje podobně jako v minulém ročníku italské soutěže klidný střed tabulky. Tým z Janova se sice nachází až na devátém místě, ale na příčky zaručující postup do evropských pohárů ztrácí pouhých pět bodů.

    Forma Sampdorie se mění ve vlnách, v listopadu janovský tým nevyhrál pět zápasů v řadě, aby následně šest zápasů v sérii nepoznal porážku. V prvním jarním kole po zimní přestávce přišla Sampdoria o tři body na trávníku Fiorentiny až ve třetí minutě nastavení, kdy vyrovnal na konečných 3:3 Pezzella. Následně si Sampdoria smlsla 4:0 na Udinese, ale poté už přišly pouze dvě porážky. Nejprve v Neapoli 0:3 a následně také v domácím prostředí Sampdoria senzačně podlehla 0:1 předposlednímu Frosinone.
     
    Krásný nedělní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší italská soutěže Serie A pokračuje čtyřiadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Interu Milán, který v domácím prostředí přivítá Sampdorii.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vít Schück

    Góly: 74. D'Ambrosio (Perišić), 78. Nainggolan – 76. Gabbiadini

    Karty:   18. D'Ambrosio (INM), 25. Perišić (INM), 34. Škriniar (INM) – 29. Linetty (SMD)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:11.
    Inter Miláno: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Škriniar, Dalbert – Gagliardini (60. Mário), Brozović – Politano (70. Candreva), Nainggolan (90. Vecino), Perišić – Lautaro Martínez.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Asamoah, Ranocchia, Valero, Soares, Miranda, Mário, Candreva, Vecino.

    Sampdoria Janov: Audero – Bereszyński (82. Sala), Tonelli, J. Andersen, Murru – Praet, Ekdal (81. Vieira), Linetty – Saponara (75. Gabbiadini) – Defrel, Quagliarella (C).
    Náhradníci: Belec, Rafael Cabral – J. Tavares, Gabbiadini, Sala, Sau, Vieira, Colley, A. Ferrari, Bahlouli.

    Rozhodca: Doveri – Carbone, Giovane