Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Žilina – Budapešť 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Detva – Poprad 3:4 (0:1 po s.n.) | Zvolen – B. Bystrica 2:4 (kon.) | Miškovec – Nové Zámky 1:2 (1:2 po s.n.)
koniec
HK Nitra
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 15.02.2019, 18:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 51. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:39
    Nitra dala gól!
    Anton Kyslitsyn sa už nachádzal vo svojej bránke, no napriek tomu hostia inkasovali. Bol to SAMUEL BUČEK, ktorý zúžitkoval prihrávku Branislava Rapáča a presne zakončil. Stav stretnutia je 4:1 a je rozhodnuté. Asistencie: Branislav Rapáč, Dalibor Bortňák.
     
    47:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jakub Sukeľ naviazal na seba pozornosť brániacich hráčov. Následne posunul puk Richardovi Hunovi, ktorého zakončenie Juraj Šimboch len vyrazil pre seba. Tam sa nachádzal nikým nestrážený RÓBERT HUNA, ktorý našiel voľný priestor v bránke. Stav stretnutia je 3:1! Asistencie: Richard Huna, Jakub Sukeľ.
     
    40:29
    Nitra dala gól!
    BRANISLAV RAPÁČ si prevzal puk za bránou súpera, obtočil sa okolo nej a následne presným švihom skóroval. Stav stretnutia je 3:0! Asistenciu si na svoje konto pripíše Mitch Versteeg.
     
    26:51
    Nitra dala gól!
    Anton Kislitsyn išiel ďaleko od svojej brány pre puk, ktorý však prihral presne na hokejku JURAJA MAJDANA. Ten ho okamžite poslal do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 2:0! Bez asistencie.
     
    05:44
    Nitra dala gól!
    Autorom gólu z trestného strieľania je RÓBERT LANTOŠI, ktorý s prehľadom umiestnil puk vedľa lapačky Antona Kislitsyna. Stav stretnutia je 1:0!

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 6. Lantoši (t.s.), 27. Majdan, 41. Rapáč (Versteeg), 58. Buček (Rapáč, Bortňák) – 48. Huna (Huna, Sukeľ)


    HK Nitra: Šimboch (Hanuljak) – McCormack, Mezei, Morrison, Pupák, Versteeg, Rais, Minárik, Korím – Lantoši, Slovák, Blackwater – Majdan, Kerbashian, Scheidl – Rapáč, Bortňák, Buček – Hrušík, Čaládi, Fominykh
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Šimko) – Fereta, Kurali, Nemec, Nádašdi, Mezovský, Bača, Droppa, Števuliak – Huna Ri., Huna Ró., Sukeľ – Čenka, Tamáši, Varga – Lištiak, Uhrík, Nechaj – Vybiral, Oško, Žiak

    Rozhodca: Baluška, Novák – Orolin, Kacej