Galatasaray – Benfica 1:2 (kon.) | Borisov – Arsenal 1:0 (kon.) | Lazio – Sevilla 0:1 (kon.)
Olympiakos – D.Kyjev 2:2 (kon.) | Rennes – Real Betis 3:3 (kon.) | FK Krasnodar – Leverkusen 0:0 (kon.)
Slavia – Genk 0:0 (kon.) | Rapid Viedeň – Inter 0:1 (kon.) | Lisabon – Villarreal 0:1 (kon.)
Celtic – Valencia 0:2 (kon.) | Doneck – Frankfurt 2:2 (kon.) | Malmö – Chelsea 1:2 (kon.)
Zürich – Neapol 1:3 (kon.) | Brugge – Salzburg 2:1 (kon.) | Plzeň – D. Záhreb 2:1 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
2:1 (0:1)
Dinamo Záhreb
Štvrtok 14.02.2019, 21:00 • Doosan Arena, Plzeň • Európska liga • 1/16 finále
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Viktoria Plzeň a Dinamo Záhreb. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00.

    Cez týždeň sa začínajú vyraďovacie fázy dvoch najprestížnejších európskych futbalových súťaží. Vo štvrtok je na programe šestnásťfinále Európskej ligy a v Doosan Aréne sa uskutoční súboj domácej Viktorie Plzeň a chorvátskeho Dinamo Záhreb.

    FC Viktoria Plzeň:
    Český celok pôsobil na jeseň v Lige Majstrov a počínal si teda pomerne úspešne. V základnej skupine G skončil na treťom mieste so ziskom 7 bodov, pričom na druhé miesto stratil len dva body. Bude sa tak musieť uspokojiť s účasťou play-off v Európskej lige.

    Dinamo Záhreb:
    Chorvátsky celok naopak pôsobil už v jesennej časti tejto súťaže. Účinkovanie v základnej skupine D, v ktorej pôsobil aj Spartak Trnava bolo úspešné, Dinamo získalo 14 bodov a bez prehry vyhralo túto skupinu.

    Žreb teda spojil dokopy zaujímavú dvojicu. Chorvátsky celok patrí určite medzi tímy, ktoré by mali ísť ďaleko, ale určite netreba odpisovať ani Plzeň. Môžme sa teda tešiť na zaujímavú konfrontáciu, sledujte náš online prenos!
     
    Prajem príjemný futbalový večer s Európskou ligou! Aj dnes pokračuje vyraďovacia fáza Európskej ligy, v šestnásťfinále na seba narazia český celok FC Viktoria Plzeň a chorvátsky celok Dinamo Záhreb. Tento súboj môže byť jeden z najvyrovnanejších a hlavne veľmi zaujímavých. Prvý zápas sa odohrá na českej pôde a určite sa tak máme na čo tešiť. V základnej zostave domáceho tímu nájdeme v bráne Matúša Kozáčika a potom v poli aj Patrika Hrošovského. Na lavičke sú pripravení do hry zasiahnuť Roman Procházka a Marek Bakoš. Druhý menovaný už súboj v Európskej lige proti Záhrebu v tejto sezóne absolvoval, ale bolo to ešte počas jeho hosťovania v Spartaku Trnava.

    Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni z Holandska: Serdar Gözübüyük – Charles Schaap, Jan de Vries – Davie Goossens. Do úvodného výkopu tohto stretnutie ostáva menej ako polhodina, tesne pred začiatkom sa znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – M. Havel, Pernica, R. Hubník (C), J. Kovařík – Hořava, Hrošovský – Ekpai, Al. Čermák, Kayamba – Beauguel

    Náhradníci: A. Hruška – Procházka, M. Petržela, Řezník, Chorý, Bakoš, Kepl

    Dinamo Záhreb: Livaković – Stojanović, Théophile-Catherine, Dilaver, Leovac – Gojak, A. Ademi (C), Olmo – Šitum, Petković, Oršić

    Náhradníci: Zagorac – Majer, Rrahmani, Moro, Perić, Atiemwen, Andrić

    Rozhodca: Serdar Gözübüyük – Charles Schaap, Jan de Vries – Davie Goossens (všetci Holandsko)
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne! Prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí odohrajú toto stretnutie v modrých dresoch s červenými pruhmi. Hosťujúci Záhreb bude o čo najlepší výsledok do domácej odvety bojovať v žltých dresoch.
     
    2
    Plzeň sa po krátkej kombinácii v zadných radoch pokúsila o prvý prechod na útočnú polovicu. Súper však zachytil pokus o dlhý kolmú prihrávku a tak momentálne sledujeme kombináciu Záhrebu.
     
    3
    Dlho však netrvalo a znova sa k lopte dostal domáci výber. Hubník sa snažil o rýchle prenesenie hry pred útočnú polovicu súpera, ale tam prichádza len faul na Théophileho-Catherina.
     
    4
    Úvod zápasu je opatrný z oboch stranách. Aktéri tohto stretnutia sa snažia o postupný prechod na útočnú polovicu, dobre zatiaľ pracujú aj obe defenzívy.
     
    5
    Záhreb sa cez postupnú kombináciu dostal až pred pokutové územie domáceho tímu, ale po nepresnej prihrávke končí lopta len za postrannou čiarou.
     
    6
    Nevydarený center do pokutového územia Plzne, slovenský brankár Matúš Kozáčik si pripisuje úspešný zákrok a ihneď rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    7
    V závere siedmej minúty sme mali možnosť sledovať prvý rohový kop tohto stretnutia. K dispozícii ho mali hosťujúci futbalisti, ale zahrali ho veľmi zle a lopta končí na kopačkách domáceho výberu.
     
    8
    Plzeň sa už snaží o prechod na útočnú polovicu, ale domácim futbalistom sa teraz nedarí založiť súvislú akciu. Ihneď čelia aj vysokému napádaniu zo strany súpera.
     
    9
    Črtal sa nádejný rýchly útok hosťujúceho tímu, ale celé sa to pokazilo pri nedovolenom zákroku na Čermáka. Plzeň teraz často aj chybuje v rozohrávke a tak prichádzajú zbytočné straty lôpt.
     
    9
    Žltú kartu dostáva Roman Hubník (FC Viktoria Plzeň).
    9. Roman Hubník (PLZ)
     
    10
    Domáci kapitán fauloval a tak hostia získali priamy kop na útočnej polovici. Na priamu strelu to nebolo, ale Oršić to predsa len skúsil. Jeho nepresná strela bránu Matúša Kozáčika neohrozila.
     
    11
    Nedovoleným zákrokom sa teraz previnil aj hosťujúci celok. Po krátkom ošetrení domáceho futbalistu tak bude nasledovať aj priamy kop pre domáce farby.
     
    12
    Futbalisti Plzne ho rozohrali nakrátko, následne sa dostal k strele slovenský reprezentant Patrik Hrošovský, ale jeho pokus bol zblokovaný do bezpečia.
     
    13
    Opäť sa však domáci usadili na útočnej polovici a po zrazenej prihrávke získavajú svoj prvý rohový kop v tomto zápase, ktorý prichádza v trinástej minúte.
     
    14
    Ani plzenský rohový kop nič zaujímavého neponúkol, hostia sa ubránili bez problémov a získavajú tak loptu na svoje kopačky. Stále teda čakáme na prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    15
    Toto bola pekná kombinácia domáceho tímu, po ktorej sa k strele z diaľky odhodlal Kovařík, ale jeho pokus smeroval len vysoko nad bránu súpera. Bádať ešte takú nerozohranosť tímov po zimnej prestávke.
     
    16
    Doosan Aréna v Plzni sa však od úvodu baví výborne. Domáci fanúšikovia sa na toto stretnutie veľmi tešili, už by sa však určite aj oni radi pozreli na niečo zaujímavejšie.
     
    17
    Stále sledujeme väčšie množstvo nepresnosti na oboch stranách. Oba tímy sa snažia aj o vysoké napádanie súperovej rozohrávky, čím teda dostávajú súpera pod tlak.
     
    18
    Kayamba sa snažil rozbehnúť rýchlu útočnú akciu domáceho tímu, ale všetci jeho spoluhráči boli výborne pokrytý súperovými hráčmi. Napokon z toho bude len odkop od brány Dinama Záhreb.
     
    19
    Domáci futbalisti sa po krátkej dobe znova presunuli na útočnú polovicu a po zrazenom centri si vybojovali svoj druhý rohový kop v tomto zápase. Záhreb sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    20
    Tento rohový kop bol už zahratý lepšie, ale výraznejšiu šancu neponúkol. Prišlo len nepresné zakončenie, ktoré sa medzi tri žrde nevošlo a Livaković sa pripravuje k ďalšiemu odkopu od svojej brány.
     
    21
    Na druhej strane tu bola rýchla útočná akcia hosťujúceho výberu, po ktorom došlo k faulu na Hubníka. Prvé momenty vyzerali naozaj hrozivo, ale kapitán Plzne zatiaľ v zápase pokračuje.
     
    22
    Pomaly sa dostávame za polovicu prvého polčasu, na gól stále čakáme. Rovnako sme zatiaľ nevideli ani žiadnu zaujímavejšiu šancu, je to dosť opatrné z oboch strán.
     
    23
    Loptu na svojich kopačkách teraz dlhšie držali hostia, ale ani oni sa zatiaľ k ničomu zaujímavému nedostali. Pre domáci celok je v takýchto zápasoch dôležité, aby neinkasoval gól na domácej pôde.
     
    24
    Tretí rohový kop domáceho celku v tomto zápase bol rozohraný nakrátko. K žiadnej strele na bránu Livakovića potom nedošlo a tak sa do kombinácie dostáva Dinamo Záhreb.
     
    25
    Zrejme sa tak aj potvrdzujú papierové prognózy, že toto zápolenie nemá jasného favorita na postup ďalej. Nasvedčuje tomu aj dianie na ihrisku, ale ešte sme len za prvou polovicou prvého polčasu v prvom hranom zápase.
     
    26
    Pomaličky sa aj priostruje v osobných súbojoch. Zatiaľ hlavný rozhodca Gözübüyük z Holandska len raz musel siahnuť po žltej karte, ale dohovoriť už musel viacerým hráčom na ihrisku.
     
    27
    Žltú kartu dostáva Petar Stojanović (Dinamo Záhreb).
    27. Petar Stojanović (ZAG)
     
    28
    Obaja hráči, ktorí doposiaľ dostali žltú kartu a to Hubník a Stojanović sa vykartovali do ďalšieho stretnutia. Hlavne v domácej zostave bude Hubník veľmi citeľnou stratou.
     
    29
    Kayamba ukazuje, že rýchlosť je jeho silnou stránkou. Už viackrát narobil problémy hosťujúcej obrane, ktorá musí byť čoraz viac ostražitejšia.
     
    30
    Ani po polhodine hry sme presný zásah nevideli a rovnako čakáme na prvú zaujímavejšiu akciu tohto stretnutia. Ako to už na ihrisku vyzerá, zrejme sa to poriadnejšie rozbehne v druhom dejstve.
     
    31
    Dinamo Záhreb je o niečo lepším celkom v prvom polčase, ale aj tak stále bránu Matúša Kozáčika neohrozilo. Hlavne defenzívy oboch tímov zatiaľ pracujú stopercentne.
     
    32
    Sledovali sme dlhšiu kombináciu hosťujúceho celku. Napokon sa Oršić pokúsil o dlhý nákop do pokutového územia domácich, ale pri lopte je ako prvý brankár Kozáčik.
     
    33
    Na útočnú polovicu a teraz presúva Plzeň, ale všetko je to taký postupný prechod a tak musíme čakať, čo to domácim prinesie. Záhreb sa však ihneď snaží o vysoké napádanie.
     
    34
    Napokon sme boli svedkami dvoch zblokovaných pokusov. O jeden z nich sa postaral slovenský reprezentant Patrik Hrošovský, ten druhý mal na svedomí Kayamba.
     
    35
    Pre individuálnu akciu sa krátko na to rozhodol Beauguel, ale nedokázal prejsť cez súperových obrancov. Pomaly sa blíži záver prvého polčasu, zrejme to vyzerá na bezgólové prvé dejstvo.
     
    36
    Konečne prišlo aj nejaké to menšie vzrušenie. Stalo sa tak v domácom pokutovom území, kam poslal nebezpečnú loptu Olmo, ale Plzeň sa napokon ubránila úspešne.
     
    37
    Plzeň sa už rovnako snaží o prechod na útočnú polovicu, ale domácim futbalistom sa to nedarí. Prvý polčas sa tak aj naďalej nesie v znamení nepresností na oboch stranách.
     
    38
    Bol tu faul v strede pola od jedného z domácich futbalistov. K lopte sa teda dostávajú hostia, ktorí sa už snažia pritlačiť na domáci výber.
     
    39
    Čas do konca prvého polčasu sa začína krátiť. Atmosféra na štadióne je stále výborná, diváci sa bavia futbalom, aj keď k tomu zatiaľ veľa príležitostí nemali.
     
    41
    Dinamo Záhreb dalo gól!
    Prvá strela do priestoru brány končí gólom! Nečakane prichádza úvodný presný zásah tohto stretnutia a rana pre domáci celok. Plzeň si nepostrážila túto akciu súpera, keď Petković fantasticky potiahol loptu do pokutového územia, skvelou prihrávkou poslal do šance DANIHO OLMOA a ten sa nemýlil – 0:1!
    41. Dani Olmo (ZAG) - 0:1
     
    42
    Záver prvého polčasu sa už nezadržateľne blíži, domáci prehrávajú o jeden gól a snažia sa teda do polčasovej prestávky ešte vyrovnať. Majú to však teraz veľmi ťažké sa v útoku presadiť.
     
    43
    Plzeň momentálne drží loptu na svojich kopačkách, ale nedarí sa jej v prechode do útoku. S najväčšou pravdepodobnosťou sa tak zrejme skóre 0:1 meniť nebude, ale nechajme sa prekvapiť.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Sme teda ešte zvedaví, či sa bude aj niečo nadstavovať.
     
    45
    Napokon sa nadstavuje ešte jedna minúta!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas tohto stretnutia máme úspešne za sebou. Veľa futbalovej krásy sme nevideli, oba tímy hrali dosť opatrne a žiadne veľké príležitosti nám neponúkli. Predsa len o niečo málo lepším dojmom pôsobil hosťujúci celok, ktorému vyšla akcia z 41. minúty a po góle Olmoa sa dostalo Dinamo Záhreb do vedenia o jeden gól.

    Určite je tak ešte všetko v druhom polčase otvorené, začne sa približne o 22:02.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Aleš Čermák, prichádza Roman Procházka.
     
    47
    Druhý polčas v plzenskej Doosan Aréne už je v plnom prúde, výkop patril hosťujúcemu celku. Pavel Vrba spravil jednu zmenu v zostave, do hry sa dostáva ďalší slovenský futbalista Roman Procházka.
     
    48
    Sme teda zvedaví, či nám druhé dejstvo ponúkne viacej futbalovej krásy, ako tomu bolo v prvom dejstve. Záhreb sa však určite nemá kam ponáhľať, zatiaľ má nahaté dostatočne.
     
    49
    Zatiaľ sa však oba tímy ešte len po polčasovej prestávke hľadajú. Domácim by určite pomohla prvá zaujímavejšia situácia v ich prospech, ktorá by ich nakopla smerom k väčšej ofenzíve.
     
    50
    Opäť však vidíme len časté straty lôpt a následné nedovolené zákroky. Prvých päť minút druhého polčasu tak nič zaujímavého neponúkli.
     
    51
    Hosťujúcemu tímu teraz nevyšiel rýchly prechod pred pokutové územie súpera, lopta končí u slovenského brankára Matúša Kozáčika, ktorý zatiaľ riešil len takéto ľahké lopty, ale jednu už zo svojej siete loviť musel.
     
    52
    K videniu bol druhý rohový kop Záhrebu v tomto stretnutí. Po ňom sa do hlavičkového zakončenia dostal Ademi, ale pohodlný zákrok si pripisuje slovenský brankár v službách českého majstra.
     
    53
    Plzeň sa pokúsila o následný rýchly protiútok, ale nič z toho nebolo. Domáci sa však čoraz viac osmeľujú smerom dopredu a to robí ich súperovi problémy.
     
    54
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Je vyrovnané! Domáci fanúšikovia sú momentálne vo veľkej eufórii, prakticky aj Plzeň z prvej vážnejšej šance dáva gól. Celé to začalo u Romana Procházku, ktorý našiel presnou prihrávkou Kayambu, jeho prízemný center pred bránu súpera smeroval na LUDĚKA PERNICU a ten vyrovnáva na 1:1!
    54. Luděk Pernica (PLZ) - 1:1
     
    55
    Začína sa teda odznova, možno teraz príde ten vytúžený impulz. Záhreb je však predsa len stále v menšej výhode, pretože skóroval na pôde súpera.
     
    56
    Do ofenzívnejších akcií sa už púšťajú oba celky, snáď sa teda máme ešte na čo tešiť. Domáci fanúšikovia takisto okamžite výraznejšie ožili, aj toto môže futbalistom Plzne výrazne pomôcť.
     
    58
    Momentálne sa hra prelieva z jednej strany na druhú. Obe defenzívy sa teda na nedostatok práce sťažovať nemôžu a tak sme zvedaví, akým smerom sa bude ďalej toto stretnutie vyvíjať.
     
    59
    Záhreb založil rýchly útočný výpad a veľa veru nechýbalo, aby znova viedol o jeden gól! Oršić sa napriahol k zaujímavej strele, ale jeho pokus tesne míňa domácu bránu.
    59. Mislav Oršić (ZAG)
     
    60
    O podobnú odpoveď sa chcel postarať Ekpai, ale strela domáceho futbalistu bola ešte viac nepresná. Bude to teda len odkop od záhrebskej brány.
     
    61
    Po hodine hry teda môžme konštatovať, že platí vyrovnaný stav 1:1. Obraz hry je však podobný tomu z prvého polčasu, aj keď sa oba celky snažia hrať aktívnejšie.
     
    63
    Striedanie v tíme Dinamo Záhreb: z ihriska odchádza Mario Šitum, prichádza Nikola Moro.
     
    64
    Ako už bolo spomenuté, predsa len sa hostia nemusia až tak ponáhľať. Aj takýto stav by do odvety bol pre nich prijateľní, ale vie byť aj veľmi zradný.
     
    65
    Na určitú dobu sa oba tímy vedia usadiť pred pokutovým územím súpera, ale nevedie to k ničomu zaujímavejšiemu. Do konca zápasu nejaký ten čas ešte ostáva a tak verme, že sa to čoskoro zmení.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Roman Procházka (FC Viktoria Plzeň).
    67. Roman Procházka (PLZ)
     
    68
    Po faule domáceho Procházku zahrávali hostia priamy kop z celkom zaujímavej pozície. Hubník musel napokon v pokutovom území zasiahnuť hlavou a tak Záhreb ešte získava aj rohový kop.
     
    69
    Aj rohový kop domáci ustrážili, ale lopta sa celkom nebezpečne odrážala v pokutovom území. Napokon ju však domáci dostávajú do bezpečia.
     
    69
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Ubong Moses Ekpai, prichádza Milan Petržela.
     
    70
    Pomaly sa nám začína rozbiehať posledná dvadsaťminútovka tohto stretnutia. Aj naďalej platí vyrovnaný stav 1:1 po góloch hosťujúceho Olmoa a domáceho Pernicu.
     
    71
    Čoraz viac začína teraz hroziť Záhreb, ale domáca defenzíva si už žiadne zaváhanie pripustiť nechce. Dlhšiu dobu sme však nevideli nič zaujímavého.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Marin Leovac (Dinamo Záhreb).
    72. Marin Leovac (ZAG)
     
    73
    Útočná snaha sa ani jednému z celkov uprieť nedá, ale nepresnosti sú stále na oboch stranách a to tak zastavuje oba cely v ich rozlete.
     
    74
    Prácu však teraz mala domáca defenzíva a aj brankár Matúš Kozáčik. Moro po dobrej prihrávke vyslal nepríjemnú strelu, ktorú Pernica mierne tečoval a slovenský brankár sa tak musel mať na pozore.
     
    75
    Krátko na to sme sledovali rohový kop domáceho tímu. Plzeň ho zahrala veľmi zaujímavo a do hlavičkového zakončenia sa dostal Beauguel. Jeho pokus však zmenu skóre nepriniesol.
     
    76
    Striedanie v tíme Dinamo Záhreb: z ihriska odchádza Mislav Oršić, prichádza Iyayi Atiemwen.
     
    77
    Sledovali sme kombináciu domáceho tímu na útočnej polovici. Pomaličky sa domáci dostávali k strele a napokon sa o ňu postaral Hořava. Mieril však len do miest, kde stál pripravený brankár Livaković.
     
    78
    Plzeň ešte zakrátko znova kombinovala na útočnej polovici, ale už žiadnu podobnú situáciu sme nevideli. Pomaly sa blíži záverečná časť tohto stretnutia v Doosan Aréne.
     
    80
    K strele spoza pokutového územia sa teraz dostal Petković, ale len preveril kvality slovenského brankára Matúša Kozáčika. Plzeň následne rozbieha postupnú kombináciu smerom dopredu.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jean-David Beauguel, prichádza Tomáš Chorý.
     
    82
    Plzeň získala rohový kop, ktorý domáci zahrali veľmi dobre a po zásahu súperovej obrany si môže túto situáciu zopakovať.
     
    83
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Domáci futbalisti otáčajú vývoj tohto stretnutia, obrovská radosť v Štruncovych sadch! Plzeň zahrávala druhý rohový kop za sebou, výborný center od Hrošovského doputoval na hlavu LUDĚKA PERNICU a domáci stopér dnes prežíva fantastický zápas, keď dáva svoj druhý gól – 2:1!
    83. Luděk Pernica (PLZ) - 2:1
     
    84
    Dnešné stretnutie sleduje 9 731 divákov.
     
    85
    A aktivita je teraz jednoznačne na kopačkách domáceho celku. Plzeň sa tak snaží držať hru čo najďalej od svojej brány, už len málo ju delí, aby vyhrala tento prvý zápas šestnásťfinále Európskej ligy.
     
    86
    Plzeň naďalej pri lopte a svoju kombináciu presúva na polovicu súpera. Tak uvidíme, čo nám prinesie samotný záver tohto stretnutia, ktorý toho viacej ponúkol v druhom polčase.
     
    87
    Po dlhšej dobe zaútočili teraz aj hostia, ale Petkovićov center nebol nijak nebezpečný. Domáci si však musia dávať aj naďalej pozor, ešte nemajú vyhraté.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Jan Kovařík (FC Viktoria Plzeň).
    88. Jan Kovařík (PLZ)
     
    89
    Hostia zahrávali priamy kop a nebezpečne centrovaná lopta smerovala až na bránu domácich. Napokon však svoje veľké skúsenosti ukázal slovenský brankár Matúš Kozáčik, keď si loptu stiahol do svojich rukavíc.
     
    90
    Posledná riadna hracia minúta druhého polčasu sa čoskoro naplní. Určite sa bude aj niečo nadstavovať, ale výrazne sa hra v druhom dejstve neprerušovala.
     
    90+1
    Napokon sú z toho len dve nadstavené minúty!
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas priniesol dva góly domáceho tímu a tak Plzeň zvíťazila v tomto zápase 2:1, keď úspešne otočila skóre z prvého polčasu. Ani druhé dejstvo až tak zaujímavé nebolo, ale predsa len to bolo o niečo živšie. Hlavným hrdinom domáceho tímu sa dnes stáva stopér Pernica, ktorý je autorom oboch gólov svojho tímu. Záhrebu sa podarilo skórovať na pôde súpera, čo je vždy veľmi dobré do domácej odvety, v ktorej to bude ešte určite všetko otvorené.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:52:20)

    Miroslav Revaj

    Góly: 54. Pernica, 83. Pernica – 41. Olmo

    Karty:   9. R. Hubník (PLZ), 67. Procházka (PLZ), 88. J. Kovařík (PLZ) – 27. Stojanović (ZAG), 72. Leovac (ZAG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:7. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:11.
    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – M. Havel, Pernica, R. Hubník (C), J. Kovařík – Hořava, Hrošovský – Ekpai (69. M. Petržela), Al. Čermák (46. Procházka), Kayamba – Beauguel (81. Chorý).
    Náhradníci: A. Hruška – Procházka, M. Petržela, Řezník, Chorý, Bakoš, Kepl.

    Dinamo Záhreb: Livaković – Stojanović, Théophile-Catherine, Dilaver, Leovac – Gojak, A. Ademi (C), Olmo – Šitum (63. Moro), Petković, Oršić (76. Atiemwen).
    Náhradníci: Zagorac – Majer, Rrahmani, Moro, Perić, Atiemwen, Andrić.

    Rozhodca: Serdar Gözübüyük – Charles Schaap, Jan de Vries – Davie Goossens (všetci Holandsko)

    Diváci: 9 731
    Štvrtok 21.02.2019
    D. Záhreb - Plzeň 3:0

    Góly: 15. Oršić, 34. Dilaver, 73. Petković

    Karty:   31. Hajrović (ZAG), 38. Dilaver (ZAG), 86. Leovac (ZAG), 90+5. Olmo (ZAG) – 33. Limberský (PLZ), 61. Bakoš (PLZ)   86. Limberský (PLZ)

    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:19.