Chabarovsk – Omsk 3:2 (kon.) | Vladivostok – Ufa 3:0 (kon.) | Barys – Red Star Kunlun 3:1 (kon.)
Nižnekamsk – Novosibirsk 5:4 (po pr.)
koniec po predl.
Neftechimik Nižnekamsk
5:4 (4:1, 0:2, 0:1 - 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Štvrtok 14.02.2019, 17:00 • Neftěchim Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:13 Mikael RUOHOMAA - 5:4
     
    61:13
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté ztratili kotouč na útočné modré čáře! Hned dva hokejisté Nižněkamsku jeli sami na branku. Arsen Chisamutdinov ještě přihrál před branku a MIAKEL RUOHOMAA rozhodl! Asistence: Arsen Chisamutdinov.
    55:04 Viktor KOMAROV - 4:4
     
    55:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nižněkamsk využívá přesilovou hru a dotahuje náskok svého soupeře! Přihrávku před odkrytou branku dostal VIKTOR KOMAROV a pohotově doklepl puk do sítě! Asistence: Jegor Milovzorov, Alexandr Šarov.
    34:00 Dmitrij SAJUSTOV - 4:3
     
    34:00
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! Na prudkou přihrávku před branku si tentokrát nabruslil DMITRIJ SAJUSTOV, který dopravil puk do sítě! Asistence: Nikolaj Demidov, Jegor Milovzorov.
    22:14 Viktor KOMAROV - 4:2
     
    22:14
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Novosibirsk využívá přesilovou hru a ještě dramatizuje průběh dnešního duelu! Po krásné kombinace na jeden dotek dostal přihrávku před prázdnou branku VIKTOR KOMAROV a s přehledem skóroval! Asistence: Dmitrij Sajustov, Jegor Milovzorov.
    19:32 Nikolaj DEMIDOV - 4:1
     
    19:32
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hostující celek se přeci jen dočkal branky ještě před přestávkou! NIKOLAJ DEMIDOV vyslal zajímavé nahození z ostrého úhlu a kotouč propadl Ježovovi mezi betony! Asistence: Dmitrij Sajustov, Jegor Milovzorov.
    16:23 Arsen CHISAMUTDINOV - 4:0
     
    16:23
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Demolice pokračuje! Nižněkamsk využívá další přesilovou hru! ARSEN CHISAMUTDINOV se dostal k odraženému kotouči a bekhendovou střelou po ledě našel mezírku mezi Taylorovými betony! Asistence: Andrej Nestrašil, Pavel Porjadin.
    10:50 Pavel PORJADIN - 3:0
     
    10:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl tří branek! Před branku si totiž vybruslil PAVEL PORJADIN a parádní střelou vymetl horní roh! Asistence: Damir Šaripzjanov, Andrej Nestrašil.
    05:19 Arsen CHISAMUTDINOV - 2:0
     
    05:19
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nižněkamsk přidává druhou branku! Pro hostující celek to je pořádně studená sprcha! ARSEN CHISAMUTDINOV si najel před branku soupeře a parádní tečí poslal do sítě prudké nahození! Asistence: Pavel Porjadin.
    00:25 Rafael BIKMULLIN - 1:0
     
    00:25
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to je start jako hrom! Domácí celek se hned v úvodní minutě dnešního souboje dostává do vedení! RAFAEL BIKMULLIN se v mezikruží dostal k odraženému kotouči a svižnou střelou zápěstím jej uklidil pod břevno! Asistence: Joonas Nättinen, Mikael Ruohomaa.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 1. Bikmullin (Jo. Nättinen, Ruohomaa), 6. Chisamutdinov (Poriadin), 11. Poriadin (Šaripzjanov, Nestrašil), 17. Chisamutdinov (Nestrašil, Poriadin), 62. Ruohomaa (Chisamutdinov) – 20. Demidov (Sajustov, Milovzorov), 23. V. Komarov (Sajustov, Milovzorov), 34. Sajustov (Demidov, Milovzorov), 56. V. Komarov (Milovzorov, Šarov)


    Neftechimik Nižnekamsk: I. Ježov (Korotajev) – Polášek, Bryncev, Šaripzjanov, D. Musin, Volgin, Timašov, Ogurcov – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Bikmullin – Chisamutdinov, Poriadin, Nestrašil – P. Kulikov, E. Galimov, Chajrullin – Avcin, Padakin, Zdunov.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (11. D. Taylor) – Savčenko, Loginov, Demidov, Ilja Morozov, Ignatovič, Piganovič, Klimontov – Prince, Brulé, Caron – Sajustov, Milovzorov, Šarov – V. Komarov, Michajlov, Šaškov – Kazakov, Zyrianov, A. Jakovlev.

    Rozhodca: Cyplakov, Gamalej – Šeljanin, Palej

    Diváci: 2563