Nové Zámky – Poprad 5:2 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
HK Poprad
Utorok 29.01.2019, 18:30Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Salija strelou od modrej čiary trafil prvého hráča pred sebou a TOMÁŠ POSPÍŠIL tak strelou z vlastnej tretiny do prázdnej brány úplne rozhodol o výhre svojho tímu.
     
    58:24
    Tomáš Vošvrda mieri na striedačku, Poprad to skúsi v šestici. Nemá už čo stratiť.
     
    58:05
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, pričom všetko na seba zobral EDUARD ŠIMUN, ktorý prestrelil Vošvrdu, tomu puk prešiel pomedzi betóny až do siete.
     
    55:54
    Bajtek sa dostal do veľkej šanci, pred brankárom súpera ale zasiahol Ťavoda a útočníkovi domácich znepríjemnil zakončenie.
     
    51:58
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Michal Novák – 2 min., hrubosť).
     
    51:58
    Poprad dal gól!
    Patrik Svitana sa dostal k strele, ktorú Kristín vyrazil len pred seba a KENI ARTO KALERVO KARALAHTI mal pred sebou prázdnu bránu, ktorú musel využiť. Mlynarovič dvíhal ruky ešte skôr, ako prišlo gólové zakončenie.
     
    51:17
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci však z prvej šanci v presilovke strieľajú veľmi dôležitý gól a odskakujú na rozdiel dvoch presných zásahov. HENRICH RUČKAY dostal prihrávku medzi kruhy, spravil krásnu sťahovačku a zamieril k žrdi.
     
    49:32
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Jindřich Abdul.
     
    39:59
    Pospíšil v šanci pálil do Vošvrdu, český brankár pokryl aj strelu Ručkaya zblízka.
     
    38:39
    Henrich Ručkay sa dostal k strele spred bránkoviska, tesne minul bránu Vošvrdu.
     
    38:31
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Samuel Takáč – 2 min., faul kolenom).
     
    38:21
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci sa dostali do situácie dvoch proti jednému. Urban síce neposlal pred bránu najlepšie prihrávku, avšak EDUARD ŠIMUN puk prvým dotykom ako-tak skrotil a druhým skackavý predmet zakončovať povedľa vyrážačky Vošvrdu.
     
    35:30
    Buzzeo mohol strieľať spomedzi kruhov, minul puk. Následne spred brány zakončoval do Kristína Abdul a Mlynarovič minul prázdnu bránu.
     
    33:37
    Kristín vyrazil tvrdú strelu pred prázdnu časť svojej brány, kde bol puk úplne voľný. Bondra však pri ňom bol neskoro. Novák aj brankár domácich zasiahli.
     
    28:14
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Alex Miner – 2 min., hákovanie).
     
    27:41
    Pospíšil sa dostal k puku na ľavom kruhu. Vošvrda bol niekde úplne mimo, takže Čech mal prázdnu bránu. Už aj mohol dvíhať ruky, ale zákrok sezóny predviedol Karalahti, ktorý sa hodil do dráhy puku a zabránil mu prejsť do siete. Zároveň sa pritom zranil.
     
    26:46
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Patrik Svitana – 2 min., podrazenie).
     
    18:49
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Tomáš Urban – 2 min., napadnutie).
     
    18:49
    Tomáš Urban mohol ísť sám na brankára, v poslednej chvíli ho dobehol obranca Daniel Brejčák, ktorý fauloval a český útočník zrušil Vošvrdu. Ten dostal silný náraz a má zdravotné problémy.
     
    17:10
    Salija poslal od modrej poriadnu bombu. Kristín vyrazil pred seba, Heizer v skvelej pozícii puk netrafil podľa predstáv a nedostal ho do siete.
     
    11:23
    Poprad dal gól!
    Fábry rozohral zle spoza brány. Od modrej vystrelil Daniel Brejčák, jeho strelu tečoval JUSTIN BUZZEO a Kristín ostal bez šance.
     
    10:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    FILIP BAJTEK využíva prvú presilovku svojho tímu v tomto stretnutí. Salija tečoval prihrávku Šimuna pred bránu a Bajtek zakončil do prázdnej časti brány.
     
    09:26
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Ján Ťavoda – 2 min., vrazenie na mantinel + 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel). Trest odpyká Marek Zagrapan.
     
    06:18
    Svitana posla krásnu prihrávku pred bránu na Takáča, ten trafil skvele sa premiestňujúceho Kristína.
     
    05:36
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Adam Zbořil – 2 min., podrazenie).
     
    04:58
    Závar aj pred bránou Nových Zámkov. Strela od modrej išla vedľa, spoza brány chcel zasunúť Buzzeo. To mu nevyšlo, parádne zasiahol Kudla. Karalahti následne pálil do Kristína.
     
    04:13
    Tomáš Urban dostal prihrávku pred bránu Popradu, vo veľkej šanci trafil iba krajana v bráne hostí.
     
    03:50
    Obranca Hain sa sprava krásne dostal cez Ervinga, Fín ostal po kľučke v pozícii štatistu. Brankár Vošvrda ale zasiahol.

    Matej Kubove

    Góly a asistencie: 11. Bajtek (Šimun), 39. Šimun (Urban), 52. Ručkay (Zbořil), 59. Šimun (Urban, Bajtek), 59. Pospíšil – 12. Buzzeo (Brejčák, Takáč), 52. Karalahti (Svitana)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Košarišťan) – Zaťko, Hain, Mich. Novák, Ordzovenský, Kudla, Hatala, Henderson – H. Ručkay, Zbořil, J. Jurík – Bajtek, Urban, Šimun – Pospíšil, Hruška, Štrauch – Rogoň, Fábry, Jakúbek – Slávik
    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Ťavoda, D. Brejčák, Miner, Salija, Karalahti, Erving, Petran – K. Miller, Heizer, D. Bondra – Svitana, Mlynarovič, Abdul – S. Takáč, Zagrapan, Buzzeo – Macík, Kundrík, Belluš

    Diváci: 858