Bohemians – Chodov 2:3 (po pr.) | Sparta – Znojmo 15:2 (kon.) | Bulldogs – Vítkovice 4:6 (kon.)
Pardubice – Střešovice 0:7 (kon.) | Liberec – Ostrava 2:4 (kon.) | Otrokovice – Královské Vinohrady 7:2 (kon.)
koniec
Bulldogs Brno
4:6 (3:4, 0:1, 1:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 27.01.2019, 17:00 • Městská hala Vodova, Brno • Livesport Superliga (CZ) • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MAREK BRÄUER i s velkým štěstím dopravil skákající míček do prázdné branky soupeře a pravděpodobně tak definitivně rozhoduje o osudu utkání. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    44:27
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    První akce Brna ve třetí třetině a hned je z toho gól. MARTIN ŽÁK se uvolnil na levé straně a jeho nenápadná střela propadla brankáři po jeho nevýrazném zákroku až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Michálek.
     
    21:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Akce jako z učebnice a hosté vedou o dvě branky. MAREK BRÄUER byl na konci rychlé kombinace a už jen uklízel míček do prázdné branky. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    17:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou další bleskovou brankou znovu do vedení. LUKÁŠ HÁJEK dostal míček přesně do středu pole a ranou z první překonal brankáře Brna počtvrté v dnešním duelu. Asistence: Marek Bräuer.
     
    16:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nešťastná chvilka pro Brno. ONDŘEJ LORENC si po střele soupeře srazil nohou míček do vlastní branky a dopustil tak srovnání zápasu.
     
    12:38
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A o pár sekund později jsou domácí znovu ve vedení. MARTIN ULMAN doběhl vyhozený míček a překvapivou ranou překonává Gurkovského potřetí v zápase. Asistence: Petr Koláčný.
     
    12:09
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    PETR ŠOMODI vzal odpovědnost do vlastních rukou a znovu posílá zápas do nerozhodného stavu naprosto přesnou ranou na zadní tyč. Asistence: Martin Žák.
     
    10:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď už se ale vítkovický útočník nemýlil. ADAM DELONG se sám dostal až před branku a velmi rychle otáčí průběh zápasu ve prospěch Vítkovic rychlou ranou pod horní tyč. Asistence: Jiří Besta.
     
    09:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To už nyní ale neplatí. LUKÁŠ HÁJEK si prorazil cestu středem hřiště a přesnou ranou švihem vyrovnává stav duelu. Asistence: Martin Nehera.
     
    06:30
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    JAN GALUSZKA posílá domácí do vedení. Rychlým náběhem na pravé straně a přesnou střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři soupeře žádnou šanci. Asistence: Martin Žák.

    Daniel Gargulák

    Góly a asistencie: 7. Galuszka (Žák), 13. Šomodi (Žák), 13. Ulman (Koláčný), 45. Žák (Michálek) – 10. Hájek (Nehera), 11. Delong (Besta), 17. Lorenc (vla.), 18. Hájek (Bräuer), 22. Bräuer (Hájek), 60. Bräuer (Hájek)


    Bulldogs Brno: Mazánek (Bartek) – Vojtíšek, Galuszka, Marek, Michálek, Surkoš – Mráz, Lorenc, Ulman – Grlický, Němec, Kadavý – Koláčný, Fajt, Konečný – Šomodi, Jaakkonen, Žák – Pešek.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Gurkovský (Souček) – Řezanina, Nehera, Hubálek, Jastřembský – Firda, Oborák, Jan Šebesta – Černý, Rýpar, Hájek – Bräuer, Delong, Besta.

    Rozhodca: Čížek, Laštovička.