Chomutov – Třinec 0:4 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
cz Štvrtok 24.01.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga (ČR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Erik HRŇA - 0:4
     
    58:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ještě jedna branka hostujícího celku, který dnes potvrzuje své vítězství! ERIK HRŇA stál na konci přesilovkové akce, zakončoval u pravé tyčky, kde se tak lehce se štěstím dostal ke střele. Justin Peters nestihl zasáhnout. Asistence: Milan Doudera a Tomáš Marcinko.
     
    57:51
    Jakub Sklenář nejspíše potvrzuje čisté konto Šimona Hrubce, které je dnes zasloužené. Jakub Sklenář v útoku zbytečně hákoval a je potrestán.
     
    57:15
    Ivan Huml byl na konci akce čtvrté lajny. Jakub Chrpa mu přenechal kotouč a domácí zkušený centr svižně zakončoval mezi kruhy, Šimon Hrubec ale předvedl další skvělý zákrok!
     
    52:14
    Sedmašedesát sekund si domácí dokonce zahrají početní výhodu pěti proti třem. Erik Hrňa inkasuje dvě minuty za podražení, Vladimír Růžička si bere timeout.
     
    51:21
    Poslední šance Pirátů dostat se zpátky do utkání. Vladimír Dravecký inkasuje dvě minuty za hákování a Piráti si zahrají dvouminutovou přesilovku.
     
    50:24
    Aron Chmielewski se následně dostal po levé straně do útoku, ale jeho rána k pravé tyčce skončila na lapačce Peterse. Ten puk nezachytil, ale srazil jej za branku.
    46:22 Jiří POLANSKÝ - 0:3
     
    46:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se během přesilovky nedostali minutu a půl do pásma. Povedlo se to až nyní a JIŘÍ POLANSKÝ hned přidává třetí branku, která nejspíše rozsekne tento duel! Hostující hráč dostal přihrávku mezi kruhy a z první propálil bezmocného Peterse. Asistence: Vladimír Dravecký.
     
    44:56
    Ondřej Buchtela osobní chybou oslabuje domácí celek, který bude hrát opět v oslabení. Mladý chomutovský bek inkasuje dvě minuty za vyhození kotouče.
     
    44:25
    Pokračuje se tak domácí přesilovkou. Juraj Valach střílel od modré do bránícího hráče. Tomáš Svoboda následně z levého kruhu napálil skvěle zasahujícího Hrubce!
     
    43:10
    Obrovská šance Ronalda Knota! Chomutovský obránce byl ve skvělé pozici na pravém kruhu, ale nevyšla mu ani jedna ze dvou střel! To byla obří šance.
     
    42:42
    Šimon Hrubec následně přikryl kotouč v zóně, kde nemohl. Hostující brankář inkasuje dvě minuty za zdržování hry. Jiří Polanský odpyká trest.
     
    42:38
    Jakub Sklenář zachytil přihrávku Svačiny, který přihrával na nikoho. Dojel až do útoku a našel Jana Stránského. Ten nadvakrát hostující jedničku ale neprostřelil!
     
    42:00
    Neskutečná akce se nyní povedla Šimonu Hrubcovi! Ten odehrál kotouč před napadajícím Růžičkou a přesnou přihrávkou poslal Marcinka do úniku, ale ten místo zakončení povalil Justina Peterse.
     
    41:11
    Stanislav Dietz následně vyrobil obranný faul a Piráti jdou do čtyř. Ryšavý chomutovský bek dostává dvě minuty a hra bude pokračovat přesilovkou Ocelářů.
     
    38:21
    Hned po icingu si do střelecké pozice najel domácí obránce Ondřej Buchtela, ale jeho dělovka nakonec skončila na brankové konstrukci!
     
    36:00
    Přihrávka Jana Stránského z levého kruhu našla na druhé straně Adama Rašku, který zakončoval do protipohybu brankáře. Hrubec ale nakonec puk vytěsnil a nadále je stoprocentní!
     
    30:56
    Následně se Piráti dostali do další akce a po faulu na Marjamäkiho si domácí celek zahraje první přesilovku. Guntis Galvinš inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    30:09
    Aktivně se před branku nacpal extřinecký Bohumil Jank. Chomutovský bek zakončoval nadvakrát, ale Šimon Hrubec si připsal další dva velké zákroky a nadále drží čisté konto!
     
    27:50
    David Cienciala se po pravé straně dostal do zakončení, akci ovšem dokončoval Ondřej Kovařčík střelou zblízka. Justin Peters ale předvedl další parádní zákrok!
     
    26:53
    Masi Marjamäki následně připravil kotouč pro Radka Dudu, který se po levé straně dostal do útoku a u kruhu svižně zakončoval. Šimon Hrubec ale předvedl další skvělý zákrok!
     
    24:31
    Vladimír Svačina se následně zjevil u pravé tyčky, ale Peterse nepřekonal! Guntis Galvinš poté svižně nahazoval od modré a hra je přerušena, vhazovat se bude před chomutovskou klecí.
     
    21:20
    Radek Duda se u pravé tyčky dostal ke střeleckému pokusu. Druhý nejproduktivnější Pirát byl ve skvělé pozici, ale svižnou střelou branku nakonec přestřelil!
     
    15:47
    Justin Peters si připsal další dva velké zákroky! Erik Hrňa v protiakci dostával puk mezi kruhy, ale po ledě střílel do kanadského brankáře. Hostující střelec se dostal i k dorážce, ale z levého kruhu neskóroval.
     
    12:34
    Ondřej Kovařčík v další obrovské šanci utkání! Mladý útočník Třince dostal přihrávka mezi kruhy, ale zakončoval takovou slabší střelou, která skončila na hrudi Peterse.
     
    11:28
    Šance na třetí branku Ocelářů přichází nyní. Jakub Sklenář si počínal podražením za vlastní brankou a je prvním potrestaným hráčem utkání.
     
    10:20
    Ondřej Kovařčík dostal nabito na pravý kruh a z voleje měl na hokejce třetí branku svého celku. Jeho svižné zakončení ale skvěle vyrazil Justin Peters a jen kvůli němu Piráti neprohrávají o několik branek více!
     
    06:17
    Ronald Knot se v akci domácího celku dostal ke střele, kterou ale Hrubec vyrazil. U pravé tyčky se pokoušel prosadit Radek Duda, ale jeho bekhend proletěl brankovištěm a gólem neskončil.
    05:17 Jiří POLANSKÝ - 0:2
     
    05:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté pokračovali v aktivní hře a brzy se dočkali již druhé branky v úvodu utkání! JIŘÍ POLANSKÝ se po zákroku Peterse dostal ke kotouči, chomutovského brankáře si položil a nehlídaný jej překonal! Další minela v domácí obraně. Asistence: David Cienciala.
     
    04:25
    Guntis Galvinš měl na hokejce druhou branku hostí v prvních minutách, ale Justin Peters opět skvělý. Hostující bek dostal přihrávku k levé tyčce, ale kanadská jednička Pirátů betone zasáhla.
     
    03:26
    Vladimír Svačina na levé straně přebruslil Valacha a posílal puk před branku. Erik Hrňa zde dělovkou zakončoval mezi betony kanadského brankáře, který ale svůj celek neskutečně podržel!
    00:24 Vladimír DRAVECKÝ - 0:1
     
    00:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný nástup hostujícího celku, který se v první minutě dostává do jednobrankového náskoku! Domácí nevyhodili a VLADIMÍR DRAVECKÝ dostával od Růžičky přihrávku k pravé tyčce. Hostující forvard zblízka přehodil Peterse a Oceláři se dostávají do brzkého vedení. Asistence: Martin Růžička a Tomáš Marcinko.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 1. Dravecký (Martin Růžička, Marcinko), 6. Polanský (Cienciala), 47. Polanský (Dravecký), 59. Hrňa (M. Doudera, Marcinko)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Trefný, Knot, Dietz, Valach, Jank, Buchtela, Blaha – Marjamäki, V. Růžička, T. Svoboda – Sklenář, Huml, J. Stránský – Chrpa, Vantuch, Duda – Koblasa, Raška, J. Havel.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (L. Daneček) – M. Doudera, Krajíček, Roth, D. Musil, Matyáš, Galvinš – Martin Růžička, Marcinko, Dravecký – Hrňa, Polanský, Svačina – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Adámek, Cienciala.

    Rozhodca: Horák, Hejduk – Hynek, Polák

    Diváci: 2 722