Montreal – Arizona 2:1 (kon.) | Toronto – Washington 6:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:5 (kon.)
Vegas – Nashville 1:2 (kon.) | Anaheim – St. Louis 1:5 (kon.) | Vancouver – Carolina 2:5 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
Washington Capitals
cz Štvrtok 24.01.2019, 01:40 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Mitchell MARNER - 6:3
     
    59:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto dává gól do odkryté klece. Na 6:3 upravuje skóre v samotném závěru utkání MITCHELL MARNER. Bez asistence.
    57:14 Matt NISKANEN - 5:3
     
    57:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté dávají branku naděje. MATT NISKANEN na modré čáře napřáhl a vypálil. Ovečkin odvedl před bránou dobrou práci a zastínil výhled Andersenovi. Kotouč si navíc nešťastným způsobem srazil do brány Hainsey. 5:3. Asistence: T. J. Oshie a Nicklas Bäckström.
    50:15 Nazem KADRI - 5:2
     
    50:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je to tady, teda aspoň prozatím. NAZEM KADRI dokázal dorazit odražený puk do odkryté brány a zatím je určen jako střelec branky. Dle opakovaných záběrů je ale dost možné, že za autora branky bude nakonec určen Connor Brown, protože se zdálo, že jeho dřívější střela se odrazila od tyče a následně také od kamery v brance. Nic to nemění na faktu, že Toronto vede už 5:2. Asistence: Connor Brown a William Nylander.
    42:10 Nazem KADRI - 4:2
     
    42:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují své vedení na dvougólové. Marinčin započal akci, která pokračovala u Browna. Právě Connor Brown uvolnil v mezikruží volného NAZEMA KADRIHO, jenž vsítil svůj dnešní druhý gól a zvýšil na 4:2 ve prospěch Maple Leafs. Asistence: Connor Brown a Martin Marinčin.
    36:19 Auston MATTHEWS - 3:2
     
    36:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První přesilovku v zápase domácí využívají! Holtby nejprve předvedl úžasný zákrok, při kterém dokázal vyrážečkou sebrat Tavaresovi obrovskou šanci. Hra se otočila na modrou čáru, kde si Rielly vyměnil touš s AUSTONEM MATTHEWSEM. Mladý centr Toronta dokázal najít skulinu mezi betony Holtbyho a poslal Maple Leafs do vedení. 3:2. Asistence: Morgan Rielly a John Tavares.
    33:11 Nikita ZAJCEV - 2:2
     
    33:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté ztratili puk v útočné třetině a domácí podnikli rychlý protiútok. Nylander v útočném pásmu chvíli držel puk. Následně přihrál na modrou čáru, kde stál obránce NIKITA ZAJCEV. Ruský bek propálil vše co mu stálo v cestě a přesnou střelou do horního rohu brány srovnal na 2:2. Asistence: William Nylander a Nazem Kadri.
    23:51 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    23:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché! Kempný křižnou přihrávkou našel na středu hřiště volného Oshieho, který posunul puk na pravé křídlo ALEXANDRU OVEČKINOVI. Kapitán Capitals přejel modrou čáru a těsně za ní golfovým nápřahem propálil Andersena. 1:2. Asistence: T. J. Oshie a Michal Kempný.
    19:34 Nazem KADRI - 1:1
     
    19:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto okamžitě vyrovnává skóre! Nylander předvedl v rohu kluziště zajímavé technické finesy. Poté přihrál před bránu a důrazný NAZEM KADRI dotlačil puk do sítě. Vstřelil svůj jedenáctý gól v sezoně a zajistil tak vyrovnání hráčům v modrých dresech. 1:1. Asistence: William Nylander a Morgan Rielly.
    18:47 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:1
     
    18:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku! Carlson přenesl hru na Kuzněcova, který chvíli míchal s pukem na pravé straně a poté milimetrovou přihrávkou vyzval ke skórování NICKLASE BÄCKSTRÖMA. Švédský centr pouze nastavil hůl a měl jednoduchou práci. 0:1. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a John Carlson.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 20. Kadri (W. Nylander, Rielly), 34. N. Zajcev (W. Nylander, Kadri), 37. Matthews (Rielly, Tavares), 43. Kadri (Co. Brown, Marinčin), 51. Kadri (Co. Brown, W. Nylander), 60. Marner – 19. Bäckström (Kuzněcov, Carlson), 24. Ovečkin (Oshie, Kempný), 58. Niskanen (Oshie, Bäckström)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Marinčin, Dermott, Ožiganov – Kapanen, Tavares (C), Hyman – Marner, Matthews, Marleau (A) – W. Nylander, Kadri, Co. Brown – Moore, F. Gauthier, P. Lindholm.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson (A), Orlov, Niskanen, Kempný, Siegenthaler, Bowey – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Smith-Pelly – Burakovsky, Boyd, Stephenson.

    Rozhodca: Rank, McCauley – Driscoll, Miller

    Diváci: 19 148