Mladá Boleslav – Táborsko 3:1 (kon.) | Brno – Slovan Bratislava 3:0 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
3:1 (2:1)
FC SILON Táborsko
cz Pondelok 21.01.2019, 11:00 • Národní stadion Ta Qali • Tipsport liga
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:53:17)
     
    Je konec! Mladá Boleslav zvládla souboj o třetí místo na Malta Cupu a poráží Táborsko 3:1! Ligový celek se dostal do vedení hned v úvodu brankou Tomáše Přikryla! Táborsko však zlepšilo svůj výkon a Jakub Kopřiva po půlhodině hry vyrovnal. To stále nebylo vše! Pět minut před přestávkou si na Matějovského přihrávku naběhl Tomáš Přikryl a vrátil svému týmu vedení! Po změně stran se navíc prosadil Dominik Hašek! Poté už tempo hry znatelně opadlo a ubylo i možností.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Rondić si ještě dělal prostor v blízkosti rohového praporku, jenže ihned k němu přistoupila dvojice hráčů v zeleném, která jej obrala o míč.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Rondić se z levé strany prosmýkl do pokutového území, jenže dlouho váhal se zakončením. Obránce Hájek se dokázal vrátit a střelu zablokoval.
     
    89
    Mladá Boleslav zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde nebyl nikdo v zeleném.
     
    88
    Tatajev si v hlavičkovém souboji pomohl rukou a poslal k zemi Rondiće. Táborsko může podniknout ještě jeden útočný výpad.
     
    87
    Ladra se vrátil na polovinu Mladé Boleslavi a pomohl svým spoluhráčům k zisku míče. Dominik Hašek tak bude vhazovat.
     
    86
    Marek Matějovský fauloval na polovině soupeře Davida Kučeru. Střídající fotbalista Táborska to v závěru dnešního souboje nemá vůbec snadné.
     
    85
    Vozihnoj dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho centr srazil do bezpečí Dominik Hašek. Táborsku se po změně stran nedaří.
     
    84
    Březina si na polovině hrací plochy zpracoval míč a rozjel akci Táborska po levém křídle. Prudkou přihrávkou hledal Rondiće, ale ten se neuvolnil.
     
    83
    Tomáš Ladra si na polovině soupeře skvěle zpracoval míč hrudí a z otočky dokázal rozehrát na levou stranu. Jeho nákop byl hodně nepřesný.
     
    82
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Novák, přichází Tvaroh.
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Musiol, přichází Rondič.
     
    81
    Korad se po průniku z pravé strany dostal do zakončení, jenže jeho dělovka pravou nohou prosvištěla kolem vzdálenější tyče.
     
    80
    Tomáš Ladra dělal Březinovu problémy svým dotíráním, nicméně střídající fotbalista Táborska dokázal balón odhlavičkovat.
     
    79
    Jan Stejskal si došel pro míč na hranici pokutového území a před dotírajícím soupeřem jej bez problémů ukryl do rukavic.
     
    78
    Březina se pustil do menší výměny názoru s jedním ze soupeřů. Oba si to ale vyříkali rychle a Táborsko pokračuje v kombinační hře.
     
    77
    Takács odcentroval z pravé strany do pokutového území. K míči se probil Novák, jenže levačkou z ostrého úhlu branku Táborska neohrozil.
     
    76
    Březina se ihned zapojil do souboje s Tomášem Ladrou. Nováček na trávníku pořádně přitvrdil a Ladra zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    75
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Čermák, přichází Březina.
     
    74
    Marek Matějovský vymyslel parádní přihrávku vnějším nártem za obranu Táborska, jenže zadáci v modrém se stačili vrátit a nebezpečí zažehnali.
     
    73
    Němeček nakopl míč na levou stranu hrací plochy, jenže jeho pobídka byla hodně nepřesná a míč proskákal do zámezí. Vhazovat bude ligový tým.
     
    72
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Fulnek, přichází Provazník.
     
    71
    Táborsko zahrávalo rohový kop. Na povedený centr si naskočil Vozihnoj, který prodloužil míč za sebe, ale tam nebyl nikdo v modrém.
     
    70
    Vozihnoj si brousil zuby na prudký centr z pravé strany, ale Hašek se stačil skvěle vrátit a obětavým způsobem odehrál míč do bezpečí.
     
    69
    Střídající David Pech se ihned zapojil do hry a bez problémů odkopl míč pryč z pokutového území. Táborsko získalo odražený balón a může pokračovat v útočení.
     
    68
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Přikryl, přichází Pech.
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Kučera, přichází Berešík.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Šandera, přichází Kodad.
     
    67
    Vozihnoj si při rozehrávce na levé straně udělal problémy a nakonec musel balón nakopnout na polovinu soupeře. Hostům rozehrávka opravdu trvá.
     
    66
    Zadáci Mladé Boleslavi znovu kombinují na polovině hrací plochy a nepouští soupeře k balónu. Ligový celek má duel naprosto pod kontrolou.
     
    65
    Tomáš Pilík zůstává ležet na trávníku po souboji na polovině hrací plochy. Fotbalista Mladé Boleslavi vypadá, že bude schopen pokračovat.
     
    64
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Pilík, přichází Vozihnoj.
     
    63
    Šandera skvěle vystoupil proti přihrávce na pravou stranu, získal míč pro Táborsko, ale i on pokazil zdánlivě snadnou rozehrávku.
     
    62
    Tatajev potáhl míč na polovinu hřiště, zakombinoval s kolegou ze stoperské dvojice. Jde vidět, že Mladá Boleslav už nikam nespěchá.
     
    61
    Klusák našel Čermáka, kterého dojel Přikryl a rozhodčí nařizuje přímý kop pro Táborsko.
     
    60
    Je za námi hodina hry a Mladá Boleslav stále s přehledem drží své dvoubrankové vedení. Ligový celek tak kráčí za třetím místem na Malta Cupu.
     
    59
    A právě Ladra se v pokutovém území opřel do odraženého míče, nicméně rána mu vůbec nesedla a jeho pokus proskákal kolem zadní tyče.
     
    58
    Ladra si udělal prostor na polovině hřiště, kde si krásně pokryl míč tělem a jeden ze soupeřů jej poslal k zemi. Mladá Boleslav bude rozehrávat.
     
    57
    Táborsko zahrávalo rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kde bez problémů zasáhli zadáci Mladé Boleslavi. Druholigový celek se po změně stran ne a ne dostat do útoku.
     
    56
    Tatajev nakopl míč na Komličenka. Spolupráce ruských hráčů však nepřinesla ovoce. Jeden ze stoperů Táborska dokázal včas vystoupit.
     
    55
    Táborsko se pokusilo překvapit Mladou Boleslav rychlou kombinací na levé straně, jenže přihrávka za obranu byla příliš prudká a brankář si došel pro míč.
     
    54
    Tomáš Přikryl sprintoval za nákopem na hranici pokutového území. Autor dvou branek Mladé Boleslavi se tentokrát do zakončení nedostal.
     
    53
    Mladá Boleslav nyní uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Brankář Stejskal nakopl míč na levé křídlo, kde zasáhla defenziva Táborska.
    51. Dominik HAŠEK - 3:1
     
    51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav přidává třetí branku! DOMINIK HAŠEK si na pravé straně narazil míč s Markem Matějovským, prošel do velkého vápna a střelou na přední tyč rozvlnil síť!
     
    50
    Čermák dlouho otálel s rozehrávkou na polovině hřiště a pořádně si zkomplikoval život. Fotbalista Táborska raději odkopl míč na polovinu soupeře.
     
    49
    Musiol si vzal míč na polovině hrací plochy, roztáhl hru na pravou stranu, jenže Šandera svým centrem neoslovil nikoho v modrém dresu.
     
    48
    Tomáš Přikryl si dělal prostor na pravé straně, jenže důrazný zadák Táborska jej tělem vytlačil až k postranní čáře.
     
    47
    Martin Hašek si na pravé straně dělal prostor, nicméně jeho průnik zastavil jeden z obránců Táborska a hráč Mladé Boleslavi se navíc dopustil faulu.
     
    46
    Mladá Boleslav obstarala výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Ligový celek se ihned vydal do útoku, ale přihrávka na levou stranu byla příliš prudká.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté Mladé Boleslavi. Ligový celek se dostal do vedení hned v úvodu brankou Tomáše Přikryla! Táborsko však zlepšilo svůj výkon a Jakub Kopřiva po půlhodině hry vyrovnal. To stále nebylo vše! Pět minut před přestávkou si na Matějovského přihrávku naběhl Tomáš Přikryl a vrátil svému týmu vedení! Do kabin se tak odchází za stavu 2:1.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Ladislav Takács ještě zkoušel rozjet jednu akci Mladé Boleslavi, jenže hráči Táborska stáli na správných místech a odehráli míč do zámezí.
     
    44
    Táborsku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Vysoký nákop na pravou stranu byl příliš dlouhý a míč dopadl do zámezí. Vhazovat bude Mladá Boleslav.
     
    43
    Tomáš Přikryl si znovu řekl o přihrávku na levé křídlo, nicméně Šandera proti němu vystoupil, dostal mladoboleslavského hráče pod tlak a nepustil jej k míči.
    41. Tomáš PŘIKRYL - 2:1
     
    41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav si bere zpět své ztracené vedení! TOMÁŠ PŘIKRYL se dostal do úniku, rozmyslel si své zakončení a obstřelil vyběhnutého brankáře!
     
    40
    Šandera kouzlil s míčem na polovině Mladé Boleslavi, jenže Kopřiva k němu skvěle přistoupil a nenechal zadáka Táborska odcentrovat.
     
    39
    Marek Matějovský hledal přihrávkou za obranu Matěje Fulneka, nicméně ten se v době přihrávky pohyboval v ofsajdové pozici. Rozehrávat bude Táborsko.
     
    38
    Nikolaj Komličenko se hnal za dalším obloučkem na hranici pokutového území. Zadáci Táborska však ruského střelce hlídají opravdu skvěle.
     
    37
    Takács se ujal rozehrávky Mladé Boleslavi na polovině soupeře. Vysoký stoper poslal přihrávku na levou stranu, jenže hráči Táborska nyní skvěle napadají.
     
    36
    Jakub Kopřiva zahrával další přímý kop Táborska. Tentokrát se odhodlal pro centr ke vzdálenější tyči, ale míč zakroutil pouze do zámezí.
     
    35
    Až nyní se Mladá Boleslav po delší době dostala k míči. Útočník Táborska Musiol však opět napadal rozehrávku a dostal soupeře pod tlak.
     
    34
    Musiol se v pokutovém území natahoval po prudkém centru z pravé strany, jenže v pádu nedokázal zakončit a jeho pokus prolétl kolem zadní tyče.
    32. Jakub KOPŘIVA - 1:1
     
    32
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Táborsko zahrávalo rohový kop, po kterém se do odraženého míče opřel JAKUB KOPŘIVA a jeho přízemní dělovka skončila v síti!
     
    31
    Táborsko zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Kučera odcentroval na malé vápno, jenže Musiol nedokázal zády k brance hlavičkovat.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a Mladá Boleslav zatím drží své těsné vedení. Táborsko se však v posledních minutách osmělilo.
     
    29
    Tomáš Přikryl znovu napadal rozehrávku Táborska. Zadáci druholigového celku si znovu dokázali poradit. Přikryl je však hodně aktivní.
     
    28
    Táborsko se znovu dočkalo zakončení. Po rohovém kopu vyprodukoval zajímavou hlavičku Jakub Navrátil, jenže jeho pokus prolétl nad břevnem.
     
    27
    Takács si znovu splnil své obranné povinnosti. Stoper Mladé Boleslavi se rybičkou položil do centru z pravé strany a odhlavičkoval míč na rohový kop.
     
    26
    Tomáš Přikryl se hnal s míčem do pokutového území, nicméně zadáci Táborska mu vystavili tvrdou stopku. Rozhodčí nechává pokračovat ve hře.
     
    25
    Marek Matějovský poslal přihrávku na polovinu soupeře, jenže nikdo v zeleném dresu jeho úmysl nepochopil a míč prosvištěl až do autu.
     
    24
    Nikolaj Komličenko si řekl o přihrávku za obranu Táborska. Míč tím směrem okamžitě putoval, ale ruskému útočníkovi scházel ke zpracování krok.
     
    23
    Následnou akci Táborska zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si totiž nepohlídal Musiol.
     
    22
    Poprvé se musel předvést také Jan Stejskal. Brankář Mladé Boleslavi si s ránou mířící doprostřed branky poradil a vyrazil míč nad břevno.
     
    21
    Táborsko v posledních minutách zvýšilo svou aktivitu a tlačí se do útoku. Hráči v modrých dresech kombinují kolem pokutového území.
     
    20
    Takács dlouho otálel s rozehrávkou z vlastní poloviny a následně trefil jen jednoho z dotírajících soupeřů. Mladá Boleslav bude vhazovat.
     
    19
    Marek Matějovský skvěle vystoupil na polovině hrací plochy a hlavou odehrál míč do bezpečí. Vhazovat tak bude Táborsko.
     
    18
    Mladá Boleslav zahrávala ještě jeden rohový kop. Dominik Hašek tentokrát hledal Komličenka, ale ruský kanonýr na balón nedosáhl.
     
    17
    Po rohovém kopu Mladá Boleslav málem udeřila! Tomáš Přikryl tentokrát tečoval přízemní dělovku, ale míč prolétl těsně vedle tyče!
     
    16
    Tomáš Přikryl se v pokutovém území dostal k odraženému míči a pohotově zakončil. Adam Zadražil předvedl dobrý zákrok a vyrazil míč na rohový kop.
     
    15
    Šandera si na pravé straně obhodil jednoho z hráčů Mladé Boleslavi a prošel s míčem na hranici pokutového území. Po jeho pádu však sudí nezapískal faul.
     
    14
    Hašek skvěle vystoupil na pravé straně mladoboleslavské obrany a před rozběhnutým soupeřem odhlavičkoval míč do autu. Táborsko bude vhazovat.
     
    13
    Přikryl se snažil rozběhnout Komličenka, jenže ruský kanonýr na přihrávku dlouho čekal, nešel proti míči a obrana Táborska stačila zasáhnout.
     
    12
    Jakub Kopřiva díky své rychlosti udržel míč na hrací ploše a odcentroval do pokutového území. Zadáci Mladé Boleslavi byli pozorní a odehráli míč do bezpečí.
     
    11
    Hašek dostal nádhernou přihrávku na pravou stranu, přehodil si míč na pravačku a odcetroval. Adam Zadražil si pro míč došel na malé vápno.
     
    10
    Zadáci Mladé Boleslavi znovu uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Táborsko je v úvodu hodně ospalé a soupeřovu rozehrávku nepresuje.
     
    9
    Hašek poslal vysoký oblouček za obranu, kam sprintoval Fulnek, jenže zadáci Táborska tentokrát stáli blízko sebe a Čermák odkopl míč do bezpečí.
     
    8
    Mladá Boleslav se nadále tlačí do útoku. Na prudký centr si znovu naběhl Tomáš Přikryl, který zkoušel zakončit patičkou, ale trefil jen obránce.
    6. Tomáš PŘIKRYL - 1:0
     
    6
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se po obrovské hrubici soupeřovy obrany dostává do vedení! Před branku přiletěl prudký centr z levé strany, který obránce srazil jen na malé vápno a TOMÁŠ PŘIKRYL nasadil gólmanovi jesličky!
     
    5
    Dominik Hašek si při přihrávce na pravou stranu nepohlídal své postavení a nechal se lapit do ofsajdové pasti. Táborsko bude rozehrávat.
     
    4
    Do rozehrávky Mladé Boleslavi se musel zapojit také brankář. Nákop na pravou stranu poté zachytil Fulnek, který rozjel další kombinaci.
     
    3
    Marek Matějovský odcentroval do pokutového území, kam si nabíhal Nikolaj Komličenko, jenže Navrátil se stačil vrátit a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    2
    Poprvé v utkání se do útoku vydala i Mladá Boleslav. Prudká přihrávka na Tomáše Přikryla byla příliš dlouhá a brankář Táborska si došel pro míč.
     
    1
    Táborsko obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Druholigový celek se ihned vydal do útoku, ale nákop byl nepřesný.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Táborsko bude hrát v modrém, zatímco Mladá Boleslav oblékne zelené dresy.
     
    FK Mladá Boleslav

    Mladá Boleslav se na Maltu podívala jako jediný celek z Fortuna ligy. V Boleslavi se v zimní přestávce deklarovalo, že se tvoří nový tým. Posilou se stal Mašek z Bohemians 1905. Opačným směrem naopak zamířil Hůlka. V semifinále se Mladá Boleslav střetla se Slovanem Bratislava, kterému podlehla 1:2. Branku mladoboleslavských vstřelil Fulnek.
     
    FC MAS Táborsko

    Táborsko si jako jeden ze dvou druholigových celků vybojovalo účast na Final Four Tipsport Ligy na Maltě. V semifinálovém utkání změřilo své síly se Zbrojovkou Brno. Zbrojovka však v přípravě podává skvělé výkon a střílí hodně branek. V semifinále si s Táborskem poradila výsledkem 2:0. O branky se postaral Vraštil a Škoda.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání o třetí místo v rámci Tipsport Ligy mezi Mladou Boleslaví a Táborskem. Výkop je stanoven na 11 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 6. Přikryl, 41. Přikryl, 51. Hašek – 32. Kopřiva


    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Matějovský, Komličenko, Hájek, Přikryl (68. Pech), Šušnjar, Hájek, Fulnek (72. Provazník), Takács, Emerton, Hašek
    Náhradníci: Tatajev, Ladra, Hubínek, Pech, Chalus, Klíma, Tvaroh, Provazník, Mikulec, Král, N´Gimbi

    FC SILON Táborsko: Zadražil (46. Němeček) – Navrátil, Šramhauser, Navrátil, Hasil, Čermák (75. Březina), Kučera (68. Berešík), Pilík (64. Vozihnoj), Musiol (82. Rondić), Klusák, Kopřiva, Šandera (68. Kodad)
    Náhradníci: Němeček, Zarybnický, Rondič, Traoré, Kodad,Vozihnoj, Pfeifer, Březina, Berešík, Frýdek