Liberec – Židenice 2:3 (kon.) | Vítkovice – Chodov 6:5 (2:1 po s.n.) | Jičín – Olomouc 6:3 (kon.)
Ostrava – Bohemians 5:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:5 (2:2, 2:3, 1:0 - 0:0)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Sobota 19.01.2019, 16:30 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 18. kolo
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým 1. SC TEMPISH Vítkovice.
    Autorem vítězné branky je BARBORA HUSKOVÁ.
     
    50:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nakonec je vyrovnáno! Jana Trošková našla svou přihrávkou z pravé strany před bránou číhající KAMILU PALONCYOVOU, která poslala balonek do sítě! Asistence: Jana Trošková.
     
    32:49
    Chodov právě vstřelil branku!
    Gólová smršť ve druhé třetině nekončí! Z předbrankového prostoru se prosadila DANIELA FRANTÍKOVÁ a misky vah jsou nyní opět nakloněny Chodovu. Bez asistence.
     
    29:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Přetahovaná pokračuje! Tereza Hanzlíková našla volnou MAGDALÉNU PLÁŠKOVOU a ta svým zakončením vyrovnala na 4:4. Asistence: Tereza Hanzlíková.
     
    28:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho opět se mění skóre. Ve zmatcích před bránou Chodova se nakonec nejlépe zorientovala IVANA ŠUPÁKOVÁ, která propasírovala míček za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    26:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a vyrovnávají! Po pěkné nahrávce Jany Vávrové prostřelila domácí brankářů MARTINA ŘEPKOVÁ. Asistence: Jana Vávrová.
     
    23:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A o chvíli později jdou do vedení Vítkovice! Po pěkné kombinaci se dělovkou ze střední vzdálenosti prosadila VERONIKA ENENKELOVÁ. Asistence: Jana Trošková.
     
    19:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí je ale vyrovnáno! Po samostatné akci se z předbrankového prostoru prosadila BARBORA HUSKOVÁ, která tak pětačtyřicet vteřin před koncem úvodního dějství podruhé srovnává skóre. Bez asistence.
     
    18:49
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov si bere zpět vedení! Hostující celek dostal k dispozici rozehru z hranice brankoviště, slovo si vzala NELA JIRÁKOVÁ, která prostřelila blokující hradbu z pěti hráček a vrátila svému týmu jednobrankový náskok.. Bez asistence.
     
    08:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Veronika Enenkelová našla parádním křížným pasem na pravém křídle BARBORU HUSKOVOU, který ranou z první překonala marně se přesouvající Provázkovou. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    02:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou bleskově do vedení. Karolína Suchá využila zmatků v obraně Vítkovic a přihrála před bránu TEREZE PEŠTOVÉ, která bezprostřední blízkosti zamířila do sítě. Asistence: Karolína Suchá.

    Jonáš Majtyka

    Góly a asistencie: 9. Husková (Enenkelová), 20. Husková, 24. Enenkelová (Trošková), 29. Šupáková, 51. Paloncyová (Trošková), rozh. náj. Husková – 3. Peštová (Suchá), 19. Jiráková, 27. Řepková (J. Vávrová), 30. Plášková (Hanzlíková), 33. Frantíková

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Nela Jiráková (CHD)
    1:0   Kamila Paloncyová (VIT)
    2. séria:
    1:1   Tereza Hanzlíková (CHD)
    1:1   Barbora Husková (VIT)
    3. séria:
    1:1   Jana Vávrová (CHD)
    1:1   Justyna Krzywaková (VIT)
    4. séria:
    1:1   Tereza Hanzlíková (CHD)
    2:1   Barbora Husková (VIT)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Kolářová, Theimerová, Ďuríková, Peterková, Seevaldová, Planková – Novotná, L. Suchánková, Mikulová – Hyršová, Maděrová, Boľová – Trošková, Enenkelová, Šupáková – Husková, Paloncyová, Krzywaková.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Christiánová) – Jiráková, Kr. Kellovská, Vrbová, Tožičková, Svačinová, Nosková – Suchá, Frantíková, Plášková – Pekárková, Preisslerová, Řepková – J. Vávrová, Jůzová, Peštová – Belicová, Ka. Kellovská, Hanzlíková.

    Rozhodca: Petřík, Podlesný

    Diváci: 115