Paríž – Guingamp 9:0 (kon.) | Monaco – Štrasburg 1:5 (kon.) | Nîmes – Toulouse 0:1 (kon.)
Remeš – Nice 1:1 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
9:0 (3:0)
EA Guingamp
cz Sobota 19.01.2019, 17:00 • Parc des Princes, Paříž • Ligue 1 Uber Eats • 21. kolo
Predzápasové kurzy
    83. Thomas MEUNIER - 9:0
     
    83
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Gólová přehlídka v podání domácích hráčů zdaleka nekončí! Nejprve se do pokutového území dostával Cavani, který ale nevyzrál na dvojici protihráčů. To nemuselo vadit, jeden z hostů skluzem "oslovil" THOMASE MEUNIERA, který pravačkou propálil brankáře Caillarda.
    80. Kylian MBAPPÉ - 8:0
     
    80
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Na další branku jsme nečekali vůbec dlouho! Draxler vysunul do tandemu Cavaniho, který před brankou našel volného KYLIANA MBAPPÉHO, jenž z bezprostřední blízkosti překonal Caillarda, který byl i tentokráte zcela bez šance.
    76. Edinson CAVANI - 7:0
     
    76
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Je tu další branka v hostující síti! Kurzawa přihrával pod sebe, Caillard vyrazil míč pouze před sebe, kde se nacházel EDINSON CAVANI, který střelou o tyč překonal hostujícího brankáře posedmé! To je neskutečné představení domácích hráčů!
    68. NEYMAR - 6:0
     
    68
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Rázem už je to o šest branek! Špatná rozehrávka směřovala přímo na kopačku Draxlera, který přesunul míč k Mbappému, jenž okamžitě vysunul NEYMARA, jehož přízemní zakončení směřovalo do hostující svatyně.
    66. Edinson CAVANI - 5:0
     
    66
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou i nadále při chuti! I další rohový kop byl rozehrán nakrátko, Di María si uvnitř pokutového území narazil s Neymarem, načež vzdušnou nabídku před branku hravě zakončil EDINSON CAVANI, jenž hlavičkou propálil brankáře.
    59. Edinson CAVANI - 4:0
     
    59
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Po nudnější pasáži tu máme další branku! Brazilec Neymar si všiml volného Bernata, který přízemní přihrávkou z jedničky našel úplně volného EDINSONA CAVANIHO, kterému stačilo nastavit nohy, hostující brankář Caillard byl bez šance.
    45. Kylian MBAPPÉ - 3:0
     
    45
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Je tu třetí branka v hostující síti! Eboa Eboa chyboval v rozehrávce, trefil pouze napadajícího Cavaniho, od kterého se míč odrazil před hostující branku, kde se zjevil KYLIAN MBAPPÉ, který přízemní střelou překonal Caillarda.
    37. Kylian MBAPPÉ - 2:0
     
    37
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme druhou branku! Pařížané se s míčem dostali do pokutového území, tam si KYLIAN MBAPPÉ několikrát vyměnil balón s Neymarem, načež pravačkou zamířil do pravé části brány, kam Caillard nedosáhl.
    11. NEYMAR - 1:0
     
    11
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Alves předvedl naprosto přesnou kolmici k zadní tyči, kde se zjevil NEYMAR. Ten si dokázal obhodit protihráče, načež zakončil mimo dosah brankáře. Naprosto ukázková akce!

    David Suchý

    Góly: 11. Neymar (Dani Alves), 37. Mbappé (Neymar), 45. Mbappé (Cavani), 59. Cavani (Bernat), 66. Cavani (Di María), 68. Neymar (Mbappé), 76. Cavani, 80. Mbappé (Cavani), 83. Meunier

    Karty:   89. Kurzawa (PSG)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 12:0. Střely mimo: 10:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:7.
    Paríž Saint-Germain: Buffon – Kehrer, Silva (C) (77. Meunier), Marquinhos, Bernat (67. Kurzawa) – Dani Alves, Verratti (19. Draxler), Neymar – Di María – Cavani, Mbappé.
    Náhradníci: Aréola – Diaby, Draxler, Choupo-Moting, Kurzawa, Meunier, Nkunku.

    EA Guingamp: Caillard – Ikoko, Kerbrat (C), Eboa Eboa, Rebocho – Deaux (56. Blas), Phiri, Didot – Ngbakoto (73. Djilobodji), A. Mendy (57. Rodelin), Thuram.
    Náhradníci: Johnsson – J. Larsson, Rodelin, Roux, Sorbon, Blas, Djilobodji.

    Rozhodca: Delerue – Aube, Jouannaud