Jihlava – Přerov 1:0 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 2:3 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:1 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 8:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:1 (kon.)
Litoměřice – Havířov 5:1 (kon.)
koniec
HC Frýdek-Místek
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
Rytíři Kladno
cz Pondelok 14.01.2019, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance Liga (CZ) • 46. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:13 Vít CHRISTOV - 5:1
     
    49:13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tady se rýsuje debakl, jelikož rysi vedou už 5:1! Brízgala po střele domácího hráče nevěděl, kde se nachází kotouč, ovšem ten nejdřív viděl VÍT CHRISTOV, který jej dorazil do odkryté kladenské svatyně a zkompletoval hattrick! Asistence: Lukáš Motloch a David Kofroň.
    38:13 Jan BARTKO - 4:1
     
    38:13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je to 4:1 pro domácí! JAN BARTKO se dostal do zakončení ve hře 4 na 3 a zakončil pod horní tyč Brízgalovy brány. Asistence: Štěpán Novotný a Marian Adámek.
    35:10 Vít CHRISTOV - 3:1
     
    35:10
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je to opět o dvě branky! Nejprve Mikulík vypálil z pravé strany, ovšem jeho pokus Brízgala vyrazil a ke kotouči se dostal Kofroň, který poslal přihrávku na VÍTA CHRISTOVA a ten se po pár odrazech nakonec dostal do zakončení a odkrytou bránu neminul. Asistence: David Kofroň.
    29:37 Linus Anders Svedlund - 2:1
     
    29:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po naprosto fatální chybě domácího obránce Zahradníčka dávají hosté kontaktní branku! Zahradníčkovi se totiž vůbec nepovedla přihrávka na modré čáře v útočném pásmu a do úniku se tak dostal LINUS ANDERS SVEDLUND, který zakončil do levé části branky. Bez asistence.
    24:58 Vít CHRISTOV - 2:0
     
    24:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Slezané využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Kalus fantasticky našel z pravé strany před bránou VÍTA CHRISTOVA a ten z první zakončil kolem brankáře Brízgaly. Asistence: Jan Kalus a Lukáš Motloch.
    14:17 David KLIMŠA - 1:0
     
    14:17
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení! DAVID KLIMŠA dostal přihrávku od Martynka k pravé tyči, kde si puk zpracoval a jedním tahem zamířil mezi betony Brízgaly. Asistence: Rostislav Martynek a Jan Bartko.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 15. Klimša (Martynek, Bartko), 25. Christov (J. Kalus, Motloch), 36. Christov (Kofroň), 39. Bartko (Novotný, Adámek), 50. Christov (Motloch, Kofroň) – 30. Svedlund


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Malík) – Haman, Husák, Bartko, Zahradníček, Adámek, L. Kovář, D. Stránský – Mikulík (C), Novotný, Martynek (A) – Kofroň, Motloch, Christov – Rudovský, Klimša (A), Kaukič – Flok, Kuťák, J. Kalus.
    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Veber, Nash, Kehar, Lakos, P. Hořava, J. Říha – Svedlund, Vampola (A), J. Strnad (C) – Kružík, T. Kaut, Redlich – Zikmund, Machač (A), Jelínek – M. Bláha, Vildumetz, O. Bláha.

    Rozhodca: Václav Šutara, Pavel Obadal – Milan Štofa, Václav Beneš

    Diváci: 1646