Nové Zámky B – Topoľčany 0:10 (kon.) | Skalica – Osmos Bratislava 6:3 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 3:4 (kon.)
Michalovce – Martin 7:3 (kon.) | Prešov – Dubnica 1:7 (kon.) | Spišská N. Ves – Humenné 8:4 (kon.)
koniec
HK DUKLA Ingema Michalovce
7:3 (2:0, 4:1, 1:2)
HK VITAR Martin
Nedeľa 13.01.2019, 17:30 • Zimný štadión Michalovce • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Martin dal gól!
    Presne po minúte od siedmeho gólu koriguje stav FRANTIŠEK POLIAČEK, bývalý člen kádra Dukly. Bez asistencie.
     
    57:46
    Dukla Michalovce dala gól!
    V tejto tretine až teraz zaznamenali domáci gól. Piatak posielal puk medzi dvoch hráčov hostí, kde si pekne nakorčuľoval NIKITA DVUREČENSKY a presne mierenou strelou prepálil martinského brankára. Asistencie: Marek Kolba a Erik Piatak.
     
    50:40
    Martin dal gól!
    Presný zásah, ktorý zmierni prehru Martina. Zaznamenal ho TOMÁŠ POKRIVČÁK. Rýchlo reagoval na prihrávku Brezniaka. Asistencie: František Poliaček a Ivan Brezniak.
     
    34:41
    Martin dal gól!
    Prvá kozmetická úprava. Dukla mala menší neporiadok v defenzíve, čo využil na peknú strelu do vinkla TOMÁŠ RUSINA. Asistencie: Jaroslav Markovič a Jakub Langhammer.
     
    32:44
    Dukla Michalovce dala gól!
    Ďalší gól v martinskej svätyni. A navlas rovnaký ako ten s poradovým číslom dva. LUKÁŠ HAMRÁČEK aj očami dotlačil puk za bránkovú čiaru, ktorý sa pomaličky kĺzal. Asistencie: Samuel Chalupa a Tomáš Valečko.
     
    26:59
    Dukla Michalovce dala gól!
    Drahí priatelia, práve sa odštartovala demontáž nováčika a duel sa mení zo šlágra na exhibíciu. Autorom piateho gólu je NIKITA DVUREČENSKY, ktorý profitoval z práce Mašlonku, keď strieľal z medzikružia. Asistencie: Tomáš Valečko a Marek Mašlonka.
     
    25:09
    Dukla Michalovce dala gól!
    Gól v oslabení. Aj na toto sú Michalovce šikovné. JAKUB LINET bol sám pred martinským brankárom. Strela Valečka mu vypadla a na dorážku bol prikrátky. Asistencia: Tomáš Valečko.
     
    21:38
    Dukla Michalovce dala gól!
    IGOR SAFARALEYEV naskočil z trestnej lavice a pekným obstrelom prekonal Gavaliera. Asistencie: Vladislav Gavrik a Radoslav Mesaroš.
     
    18:36
    Dukla Michalovce dala gól!
    Prichádza logické vyústenie niekoľkosekundového úseku Michaloviec. Pred Gavalierom nastala trma-vrma. Brankár súpera si aj ľahol, ale puk za neho prekĺzol po zakončení RADOSLAVA MESAROŠA. Asistencia: Marek Kolba.
     
    10:44
    Dukla Michalovce dala gól!
    Všetko sa to začalo z domácej tretiny. Piatak po prekročení útočného pásma na druhú stranu prihrával MAREKOVI MAŠLONKOVI, ktorý z jednej poslal puk do bránky Martina. Asistencia: Erik Piatak.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Mašlonka (Piatak), 19. Mesaroš (Kolba), 22. Safaraleyev (Gavrik, Mesaroš), 26. Linet (Valečko), 27. Dvurečensky (Valečko, Mašlonka), 33. Hamráček (Chalupa, Valečko), 58. Dvurečensky (Kolba, Piatak) – 35. Rusina (Markovič, Langhammer), 51. Pokrivčák (Poliaček, Brezniak), 59. Poliaček


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Kolba, Korenko, Hančák, Novický, Hopkovič, Valečko, Bdžoch – Dvurečensky, Piatak, Mašlonka – Gavrik, Bojko, Banovský – Safaraleyev, Linet, Mesaroš – Chalupa, Toma, Hamráček.
    HK VITAR Martin: Gavalier – Junas, Dvořák, Pacalaj, Burzík, Rusina, Oravec – Markovič, Langhammer, Brveník – Poliaček, Jurášek, Brezniak – Zeliska, Dírer, Pokrivčák.

    Rozhodca: Marián Žák – Pribula, Riš.

    Diváci: 1377.