Houston Texans - Indianapolis Colts 7:21 (kon.) | Dallas Cowboys - Seattle Seahawks 24:22 (kon.)
Baltimore Ravens - Los Angeles Chargers 17:23 (kon.) | Chicago Bears - Philadelphia Eagles 15:16 (kon.)
koniec udalosti
Dallas Cowboys - Seattle Seahawks

24:22

(3:0, 7:6, 0:8, 14:8)

cz Nedeľa 06.01.2019, 02:15 • AT&T Stadium, Arlington, Texas • Americký futbal
Predzápasové kurzy
     
    Ze sobotního programu prvního kola play off je to vše. Nedělní část startuje v 19:05 zápasem Baltimore Ravens – Los Angeles Chargers. Do té doby děkuji za pozornost. (05:57:29)
     
    Dallas Cowboys postupují do divizního kola, ale o tom, jestli pojedou do Los Angeles, nebo do New Orleans, rozhodne až nedělní souboj Chicaga Bears s Philadelphií Eagles.
     
    To vše se odehrálo před 94 327 diváky.
     
    Hodně napínavý byl druhý poločas, ještě dvakrát se týmy vystřídaly ve vedení, ale domácí nakonec vítězství uhájili. Po zranění kickera Janikowského museli hrát hosté všechno až do kuchyně a na konci třetí čtvrtiny se jim to podařilo, poslední akcí úspěšného drivu byl 4yardový běh quarterbacka Russella Wilsona. Seahawks navíc hráli dvoubodovou konverzi a zvládli to, opět po zemi se prosadil Mike Davis. Jenže hned na začátku čtvrté čtvrtiny sebral quarterback Dallasu Dak Prescott odvahu, začal víc chodit do vzduchu a vyplatilo se mu to. Stačila chvilka a Cowboys opět vedli zásluhou 1yardového běhu Ezekiela Elliotta. Navíc se domácí rychle dostali zpět k míči a mohli rozhodnout, jenže K.J. Wright s pomocí faulu zachytil v end zóně interception. Ani toto však hostům nepomohlo a z dalšího drivu už Dallas opravdu skóroval 1yardovým skokem Daka Prescotta. To se ukázalo jako klíčový okamžik zápasu, neboť ve zbývajících dvou minutách ještě hosté rychle přešli hřiště, 7yardových catchem J.D. McKissica a dvoubodovou konverzí Chrise Carsona se dotáhli na dva body, ale neúspěšný onside kick jejich naděje definitivně uhasil.
     
    Konec utkání.
     
    0:38
    DAL, 2&11, DAL 31
    Druhé zakleknutí a konec zápasu.
     
    1:16
    DAL, 1&10, DAL 32
    První zakleknutí.
    Nezdařený onside kick ukončuje zápas

     
    1:16
    Bylo úplně jasné, co přijde. Dickson jako punter kopal onside kick formou drop kicku, ale vůbec netrefil míč tak, jak by se hostům hodilo a šiška se vysokm obloukem snesla až na linii 32 yardů Dallasu, kde ji pohodlně chytil do náruče Beasley, okamžitě zaklekl a je po zápase! Toto už totiž domácí doklekají!
     
    1:16
    2-POINT CONVERSION – GOOD
    Také druhá dvoubodová konverze Seattlu v zápase je úspěšná! CHRIS CARSON pronikl středem do end zóny a je to jen o dva body!
    J.D. McKissic chytá touchdown poslední naděje

     
    1:22
    SEA, 4&4, DAL 7 – TOUCHDOWN SEAHAWKS
    Tak naděje hostů přeci jen ještě žije! Russel Wilson si podruhé za sebou vybral running backa J.D. MCKISSICA jako adresáta přihrávky a je z toho touchdown! 24:20 a hosté jdou hrát za 2 body!
     
    1:27
    SEA, 3&10, DAL 13
    Přihrávka doleva na McKissica, který získal 6 yardů a zastavil čas opuštěním hřiště.
     
    1:32
    SEA, 2&10, DAL 13
    Ani na Baldwina to nevyšlo.
     
    1:35
    SEA, 1&10, DAL 13
    Wilson hledal Vannetta v end zóně, ale přehodil ho.
    Raketa Wilsona na Locketta

     
    2:00
    SEA, 2&1, SEA 34
    Seahawks se ještě nevzdávají! Obrovská bomba do levého pole a Lockett chytá pro 53 yardů! Hosté jsou najednou před end zónou!
     
    2:00
    Two-minute warning.

    Libor Štěpán

    Walt Anderson
    94 327
    Vysvětlivky
    U každé jednotlivé akce bude v úvodu znázorněn údaj o týmu, který je momentálně v držení míče, o fázi aktuální akce, a také o aktuální poloze hry.

    Příklad DAL, 3&5, SEA 42 – U míče je Dallas, hraje třetí down, potřebuje získat pět yardů k dosažení dalšího prvního downu a hraje z linie 42 yardů na polovině Seattlu.