Bohemians – Vítkovice 3:10 (kon.) | Ostrava – Slavia Plzeň 18:0 (kon.) | Židenice – Chodov 1:4 (kon.)
Ne – Panthers 6:2 (kon.) | Střešovice – Jičín 5:3 (kon.)
koniec
Ne
6:2 (0:1, 4:1, 2:0)
Panthers Praha
cz Nedeľa 06.01.2019, 17:45 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 16. kolo
     
    47:36
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Navíc přichází i šestý zásah! Odražený míček skončil u Kubišové, která v úniku Horňákovou nepřekonala. Panterky ale nedokázaly rozehrát a Kubišová mohla přistrčit míček na PETRU ŠEBESTOVOU, která přesně mířenou ranou upravila skóre už na 6:2. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    44:41
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tigers přidávají pátý gól a o vítězství už by neměli přijít! Eliška Chudá rozehrávala z pravého mantinelu a našla nepokrytou IVETU HYRŠLOVOU, která z dobré pozice propálila hostující gólmanku. Ta určitě nepoděkuje Pitterlingovou, která trestuhodně zaspala a střelkyni vůbec nekryla. Asistence: Eliška Chudá.
     
    38:56
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Třetí trestné střílení končí gólem a domácí poprvé vedou o dvě trefy! VENDULA BERÁNKOVÁ se vůbec nepřibližovala k brankovišti a z dálky natáhla ke střele švihem, která prosvištěla až za Horňákovou.
     
    34:19
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Další z mnoha střel už měla gólové parametry a Tigers podruhé vedou! Z velkého boje na levém mantinelu vydolovala míček Eliška Chudá a předala ho nepokryté VENDULE BERÁNKOVÉ, která se opřela do střely švihem a propálila Horňákovou. Asistence: Eliška Chudá.
     
    28:34
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Domácí radost z obratu trvala jen krátkou chvíli! Defenziva Tigers poněkolikáté propadla, tentokrát si nechala utéct Veseckou, která ještě přihrála v tandemu běžící TEREZE PITTERLINGOVÉ a Karli už nestačila nijak zasáhnout. Asistence: Natalie Vesecká.
     
    27:41
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Panterky jsou nemilosrdně ztrestané za neproměněné šance! Střela Venduly Beránkové byla nepřesná, nicméně balonek se od mantinelu odrazil zpět před branku a ELIŠKA CHUDÁ už to měla při dorážce z pravé strany jednoduché. Asistence: Vendula Beránková.
     
    23:49
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Ve čtyřiadvacáté minutě už se domácí dočkali a vyrovnávají na 1:1! Panterky propadly v rozehrávce. Kubišová získala míček na půlící čáře a zleva ho předložila LUCII ŘEZÁČOVÉ, která ze středu procedila míček za Horňákovou. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    15:33
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Hosté se překvapivě dostávají do vedení! Vendula Beránková si nejprve vysloužila potlesk za zablokovanou střelu Lupačové. Hned vzápětí ale pokazila rozehrávku, když narazila do hokejky Pitterlingové. Míček se odrazil přímo na IVANU MIKLÍKOVOU a ta ho z osy hřiště uklidila do sítě. Asistence: Tereza Pitterlingová.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 24. Řezáčová (Kubišová), 28. Chudá (V. Beránková), 35. V. Beránková (Chudá), 39. V. Beránková (t.s.), 45. Hyršlová (Chudá), 48. Šebestová (Kubišová) – 16. Miklíková (Pitterlingová), 29. Pitterlingová (Vesecká)


    Ne: Karli (Špačková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Hyršlová – Procházková, Řezáčová, Pálková – Šnajberková, Kubišová, Kovaříková – Šebestová, Chvátalová, Chudá.
    Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Florianová, Syslová, Pitterlingová, Fabiánová, Šusterová – Vesecká, Lochmannová, Škvorová – Slaná, Tůmová, Steinbachová – Miklíková, Lupačová, Jelínková – Zittová.

    Rozhodca: Bališ, Varga

    Diváci: 64