Berdych – Herbert 2:0 (kon.)
koniec
Tomáš Berdych
Tomáš Berdych (WC)
2
6 6  
Pierre-Hugues Herbert
Pierre-Hugues Herbert
0
2 4  
cz Štvrtok 03.01.2019, 18:09 • Centrální kurt, Dauhá (KAT) • ATP Dauha - Qatar ExxonMobil Open (tvrdý povrch) • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Krásné čtvrteční odpoledne, vítám všechny příznivce tenisu. V katarském Dauhá startuje nová tenisová sezona! Do turnaje naskočil také na divokou kartu startující Tomáš Berdych, který se vrací do zápasového tempa po půlroční vynucené pauze. V boji o nejlepší čtyřku vyzve elitního deblistu Pierra-Huguese Herberta z Francie.
     
    Pierre-Hugues Herbert

    Elitní deblista má v úvodu sezony vynikající formu. V katarském Dauhá sice startuje v singlovém turnaji poprvé, ale už si stačil vyšlápnout na druhého nasazeného Dominica Thiema. V osmifinále zvládl Herbert dramatický tiebreak třetího setu s Maximilianem Martererem z Německa.

    V Dauhá startuje Pierre-Hugues Herbert také ve čtyřhře. Veleúspěšnou dvojici s Nicolasem Mahutem ale pro aktuální turnaj nahradil spoluprací s Davidem Goffinem. Právě s Mahutem si Herbert v loňském roce sáhl na titul z French Open. Ve finále Turnaje mistrů prohrál Herbert s Mahutem se Sockem a Bryanem až v supertiebreaku 11:13.
     
    Tomáš Berdych

    Berdych vinou zranění zad odehrál v předešlé sezoně pouze dvaadvacet zápasů. Posledním soupeřem byl českému tenistovi v polovině června Julien Benneteau v prvním kole turnaje v Queensu, který rodáka z Valašského Meziříčí přehrál ve třech vyrovnaných setech. O čtrnáct dní později už musel vynechat oblíbený Wimbledon a nakonec do sezony již nezasáhl. Více než půlroční pauza se výrazně projevila také na postavení ve světovém žebříčku, třiatřicetiletý Čech se propadl z první dvacítky až na aktuální 71. pozici. Navíc další propad může přijít, z Australian Open totiž Berdych obhajuje vydřené čtvrtfinále!

    Právě úvodní grandslam sezony byl z pohledu českého reprezentanta vynikající. Berdych smetl ve třetím kole Juana Martína Del Potra ve třech jednoznačných setech, následně ale v boji o semifinále neměl proti Rogeru Federerovi příliš šancí.

    Původně měl Tomáš Berdych naplánovaný návrat do turnajového kolotoče po zranění až v příštím týdnu v novozélandském Auckladnu. Změna přišla až s udělením divoké karty od organizátorů z Dauhá, kde se českému hráči tradičně daří. V roce 2015 zde dokonce hrál finále proti Davidu Ferrerovi. Následně dvakrát bojoval v semifinále, ale na titul z Kataru nedosáhl.

    V prvním kole si Berdych po solidním výkonu poradil s Philippem Kohlschreiberem z Německa. Proti zkušenému tenistovi ztratil na servisu pouze první gem, po zlepšeném výkonu ale stačil zvítězil ve dvou setech. Včerejší osmifinále musel Berdych proti Verdascovi otáčet. Po prohraném prvním setu ale zlepšil svou hru a po zásluze postoupil po vítězství 7:5 ve třetím dějství.
     
    Tomáš Berdych i Pierre-Hugues Herbert již jsou na centrálním dvorci. Po krátkém rozehrání může čtvrtfinálový duel začít. Jako první se představí na podání francouzský tenista.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    0-15
    Pierre-Hugues Herbert vstupuje do zápasu na podání. Sedmadvacetiletý Francouz bere úvodní fiftýn na své konto, přímý bod po servisu do středu kurtu.
     
    0-30
    Herbert v rychlém tempu získává i druhý fiftýn. Tentokrát si Berdych na míček ani nesáhl.
     
    0-40
    Elitní deblista pokračuje ve vynikajícím startu. Po prvním podání se vydal blíže k síti, forhendem zahnal Berdycha, který v nouzi zahrál mimo kurt.
     
    0:1
    Čistá hra na úvod. Herbert opět využil prvního podání, bleskově přispěchal k síti, odkud druhým úderem zakončil výměnu. Berdych byl v úvodním gemu zcela bez šance.
     
    15-0
    Také český reprezentant se poprvé v zápase představí na servisu. Rodák z Valašského Meziříčí vstupuje do gemu fiftýnem po nepřesném returnu soupeře.
     
    15-15
    Herbert se prosazuje i na returnu. Berdychův druhý servis neměl takovou razanci a toho dokázal Francouz využít k vítěznému returnu po lajně.
     
    30-15
    Tomáš Berdych si pomáhá ve druhém gemu esem k boční lajně.
     
    40-15
    A další bleskový bod pro českého hráče. Herbert se sice ještě natáhl pro return, ale poté už zahrál bekhendem pouze pod pásku.
     
    1:1
    Ani Berdych nemá při servisu větší potíže. Delší výměna od základní lajny končí nízkým forhendem francouzského hráče do sítě.
     
    0-15
    Herbertův první servis nedokázal Berdych zreturnovat přes pásku.
     
    0-30
    Servis francouzského hráče má v úvodu zápasu velkou kvalitu. Po prvním podání si naběhl Herbert blíže k síti a snadno forhendem zakončil výměnu.
     
    0-40
    Berdych se nemůže na returnu prosadit k jedinému bodu. Nyní sice dostal míček returnem do hry, ještě dostihl kraťas, ale byl skvěle prohozem Herbertem.
     
    15-40
    Až nyní se raduje z fiftýnu také český tenista. Herbert musel snad vůbec poprvé v zápase hrát přes druhé podání a toho využil Berdych ke smrtícímu returnu křížem.
     
    30-40
    Berdych se začíná nadechovat také na returnu. Herbertův servis mířil do středu kurtu, následně ale Francouz zahrál bekhend pouze do deblového koridoru.
     
    40-40
    Třetí fiftýn v řadě pro českého tenistu přináší shodu. Ani tentokrát nevyšlo Herbertovi první podání, od základní lajny následně Francouz vyhodil forhend do autu.
     
    A-40
    Brejkbol pro Berdycha! Herbert umístil první podání na tělo českého hráče, poté se vydal k síti, ale na prudký prohoz nedokázal reagovat přesným volejem.
     
    2:1
    Skvěle! Tomáš Berdych získává soupeřův servis! Herbert tlačil Berdycha z bekhendu, poté chtěl změnit rytmus výměny, ale ránou po lajně trefil jen síť.
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Berdych.
     
    15-0
    Tomáš Berdych může hned v úvodu prvního setu potvrdit získaný brejk při svém servisu. Potvrzovací gem zahajuje český hráč na jedničku. Tvrdé první podání podpořil Berdych přechodem k síti.
     
    15-15
    Také Herbert ale myslí na brejk. Po druhém servisu returnoval francouzský tenista pořádně tvrdě pod nohy Berdycha a nakonec si vynutil chybu podávajícího tenisty.
     
    30-15
    Berdych kontroluje situaci přímým bodem po prvním servisu do středu kurtu.
     
    40-15
    Tomáš Berdych se nemohl spolehnout na první podání. S druhým servisem si Herbert věděl rady, následně ale od základní lajny zahrál forhendem do sítě.
     
    3:1
    Brejk je bez větších problémů potvrzen! Berdychův druhý servis returnoval Herbert jen hluboko pod pásku.
     
    0-15
    Pierre-Hugues Herbert zahajuje hru na podání přímým bodem k postranní lajně.
     
    0-30
    Ani nyní se Berdych do výměny nedostal. Herbert riskoval na servisu a trefil míček přesně ke středové čáře.
     
    15-30
    Tomáš Berdych se ale dostává do hry. Po prudkém returnu po lajně se Herbert za míčkem jen ohlédl.
     
    15-40
    Francouzský tenista vyhnal Berdycha z kurtu servisem na boční lajnu a poté zakončil výměnu do volného prostoru.
     
    30-40
    Berdych ještě v tomto gemu neskládá zbraně. I nyní stačil jeden razantní return po lajně.
     
    40-40
    Shoda! Herbert sice trefil první podání, ale ihned po returnu vyhodil z kurtu nepřesný bekhend.
     
    A-40
    Brejkbol pro českého hráče! Pierre-Hugues Herbert je opět v potížích, po prvním podání mu pod nohy přilétl dělový return.
     
    4:1
    Vynikající představení rodáka z Valašskému Meziříčí pokračuje. Herbert se dostal do výměny přes první podání, ale to nenadělalo českému hráče žádné potíže. Naopak Berdych se vydal k síti, kde už hrát nemusel, Herbertův prohoz se do kurtu nevešel.
     
    4:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:1
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Berdych.
     
    0-15
    Tomáš Berdych může v prvním setu potvrdit již druhý brejk. Český reprezentant nezahajuje gem ideálně. S prvním servisem si Herbert tak tak poradil, ale dokázal následně stabilizovat hru a nakonec donutil Berdycha k chybě.
     
    15-15
    Český hráč ale kontroluje situaci. Přímý bod po prvním podání do středu kurtu.
     
    30-15
    A další snadný bod pro Berdycha. Herbert returnoval jen vysoko do středu kurtu a pro Berdycha nebyl problém zakončit výměnu forhendem.
     
    40-15
    Tomáš Berdych navíc přidává také své druhé eso v zápase.
     
    5:1
    Pátý gem v řadě pro českého hráče! Berdych umístil první podání na tělo Herberta a ten nedokázal včas zareagovat.
     
    0-15
    Pierre-Hugues Herbert servíruje proti ztrátě prvního setu. Francouzský tenista odpovídá na skvělou hru Berdycha esem.
     
    15-15
    Ale Berdych se znovu prosazuje na returnu. Po kratší výměně zahrál Herbert jen do poloviny sítě.
     
    30-15
    Tomáš Berdych má i tentokrát k dispozici nadějné vedení na returnu. Herbert se vydal po prvním servisu k síti, ale byl prohozem neskutečným úderem křížem.
     
    40-15
    Dva setboly pro Tomáše Berdycha! Herbert nedokázal odstoupit od returnu pod nohy a zahrál forhend daleko do autu.
     
    40-30
    Herbert ještě odvrací konec prvního dějství. Po druhém podání returnoval Berdych jen lehce po lajně, následně se dostal do výměny, ale bekhendem umístil míček do sítě.
     
    40-40
    Shoda. Pierre-Hugues Herbert se drží ve hře o první sadu. Berdych zvolil opět jen pomalý return křížem, následně se trefil Herbert úderem k nohám Berdycha.
     
    40-A
    Pierre-Hugues Herbert otáčí stav sedmé hry. První podání sice skončilo pouze na pásce, ale po druhém servisu zkracoval Berdych hru těsně do autu.
     
    40-40
    O důležitý gem se bude ještě bojovat. Herbertův první servis se do kurtu nevešel. Následně umístil Berdych return bleskově pod podávajícího hráče.
     
    40-A
    Pierre-Hugues Herbert měl znovu co dělat, aby se vypořádal s returnem pod nohy. Následně ale skvěle krátil hru a celou výměnu zakončil na síti.
     
    5:2
    Dva setboly jsou pryč a o první dějství se bude pokračovat v dalším gemu. Berdych byl sice ve hře od základní lajny, ale Herberta nedokázal tentokrát přesně prohodit.
     
    5:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    5:2
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Berdych.
     
    0-15
    Tomáš Berdych servíruje na zisk prvního setu a má k dispozici nové míčky. Český tenista si bral jestřábí oko, ale první podání nakonec skončilo těsně v autu. Po druhém servisu boduje Herbert, který byl od základní lajny trpělivější.
     
    15-15
    Berdychovi se daří velmi rychle srovnat krok. Tentokrát už první servis skončil přesně na středové čáře.
     
    30-15
    Český reprezentant pokračuje přímým bodem po servisu k postranní lajně.
     
    40-15
    Další dva setboly pro Tomáše Berdycha! Ani nyní neměl Herbert na returnu větší šanci na úspěch.
     
    6:2
    První sada jde za méně než půl hodiny na konto českého hráče. Po druhém servisu returnoval Herbert křížem, ale na Berdycha si nepřišel. Delší rozehra končí úderem do sítě od francouzského hráče.
     
    0-15
    Pierre-Hugues Herbert vstupuje do druhého dějství na servisu. Sedmadvacetiletý Francouz začíná fiftýnem po nátlakové hře u sítě. Herbert ale měl co dělat, aby se natáhl pro vysoký lob.
     
    0-30
    Už už to vypadalo na eso z prvního podání, ale nakonec musel Herbert použít i druhý servis. Berdych nedokázal přehrát síť forhendem.
     
    0-40
    Pierre-Hugues Herbert pokračuje ve zlepšeném výkonu esem do středu kurtu.
     
    15-40
    Berdych se přece jen ještě dostává do gemu. S druhým servisem si český tenista nemusel lámat hlavu, míček se od pásky odrazil do autu.
     
    30-40
    Další snížení. Herbert nedokázal čelit drtivému returnu pod nohy.
     
    40-40
    Pierre-Hugues Herbert má potíže na servisu i ve druhém setu. Berdych se dostává ke shodě po přesné hry od základní lajny. Herbert jen marně držel krok s tvrdou hrou českého tenisty.
     
    A-40
    Brejkbol pro Berdycha! Rodák z Valašského Meziříčí přidal další z vynikajících returnů, dostal se do výhodné pozice a tu také forhendem snadno proměnil.
     
    1:0
    Vynikající start do druhého setu! Berdych získává soupeřům servis, i nyní umístil prudký return přesně k základní lajně a Herbert se k odpovědi nezmohl.
     
    0-15
    Tomáš Berdych může hned v úvodním představí na podání ve druhém setu potvrdit brejk. Lépe ve druhém gemu ale začíná Francouz, který předvedl také parádní return a zatlačil Berdycha k chybě.
     
    15-15
    Okamžitě je srovnáno. Berdych se opřel do prvního podání a nedal soupeři šanci na return.
     
    30-15
    Tomáš Berdych tentokrát napálil první podání pouze do sítě. I po druhém servisu se ale raduje z fiftýnu, Herbert útočil z forhendu jen do deblového území.
     
    40-15
    Berdychův náběh k síti po prvním podání neměl sebemenší chybu.
     
    40-30
    Pierre-Hugues Herbert se ještě zachraňuje v gemu. Ani Berdych si nepotykal s parádním returnem k základní čáře.
     
    2:0
    Brejk je potvrzen! Tomáš Berdych se nemohl spolehnout na první podání, ale to ho nemusí trápit. Herbert nedokázal zreturnovat ani druhý servis.
     
    0-15
    Herbert zahajuje třetí gem povedeným prvním servisem, který ještě Francouz podpořil kraťasem za pásku.
     
    0-30
    Pierre-Hugues Herbert umístil první podání do těsného autu. S druhým servisem si Berdych dokázal poradit, poté ale od základní lajny ztratil tempo. Bekhendový úder skončil po odrazu od pásky v milimetrovém autu.
     
    0-40
    Francouzský tenista pokračuje přímým bodem po prvním podání na tělo soupeře.
     
    15-40
    Ani teď to nebude mít Herbert snadné. Berdych se dostává do gemu po nechytatelném returnu křížem.
     
    30-40
    Berdychovi se daří znovu snížit ztrátu. Herbertův servis vylétl hned dvakrát do autu.
     
    40-40
    Shoda. Pierre-Hugues Herbert sice trefil první podání, poté ale musel couvat před returnem a na náběh Berdycha k síti neměl šanci dosáhnout.
     
    40-A
    Pierre-Hugues Herbert se dostává k výhodě. Také on si to namířil po prvním podání k síti.
     
    2:1
    Herbert nakonec získává třetí gem druhé sady pro sebe. Berdych čelil pouze druhému servisu, ale nyní razanci returnu nedokázal předvést, Francouz se vydal k síti a volejem zakončil výměnu.
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Berdych.
     
    0-15
    Berdych se bude pokoušet znovu odskočit do vedení o dva gemy. Úvodní fiftýn ale získává Herbert, který zázračně zahrál v nouzi mimo dosah českého hráče.
     
    15-15
    Tomáš Berdych trefil první podání a následně našel parádním forhendem boční lajnu, což potvrzuje i jestřábí oko.
     
    15-30
    Pierre-Hugues Herbert se ale pomalu dostává do tempa. S druhým servisem Berdycha si Francouz snadno poradil, poté držel krok od základní lajny a nakonec zakončil rozehru forhendem.
     
    15-40
    Dva brejkboly pro Herberta! Tomáš Berdych nedokázal reagovat na prudký return.
     
    30-40
    První brejkbol je ale pryč. Přímý bod po prvním servisu do středu kurtu.
     
    40-40
    Shoda, Herbert neměl šanci ani při druhém brejkbolu. Berdych vytáhl další přímý bod po prvním servisu.
     
    A-40
    Český tenista otáčí stav gemu na svou stranu. Třetí přímý bod v řadě pro rodáka z Valašského Meziříčí.
     
    3:1
    Tomáš Berdych ustál situaci na servisu a vrací se do vedení o dva gemy. Po druhém podání riskoval Herbert na returnu, poté chtěl ještě zahrál bekhendem po lajně, ale trefil jen síť.
     
    15-0
    Berdych začíná lépe i na returnu. Neskutečný úder z rakety českého hráče skončil v rohu kurtu.
     
    15-15
    Herbert rozběhal Berdycha, přešel k síti a stopvolejem ukončil výměnu ve svůj prospěch.
     
    15-30
    Pierre-Hugues Herbert musel hrát pouze po druhém podání. Tentokrát ale Berdych nedokázal situace využít, když tvrdý forhend přetáhl těsně do autu.
     
    30-30
    Berdych je stále v kontaktu. Po druhém servisu francouzského hráče předvedl Berdych další zdařilý return a vše zakončil milimetrovým prohozem po lajně.
     
    30-40
    Brejkbol tentokrát Herbert nedovoluje. Francouz se dokázal vrátit pohybem zpět, dostal míček zpět do výměny a poté už přišla Berdychova chyba do autu.
     
    40-40
    Shoda. Herbertův první servis odmrštila páska do autu. Po druhém podání se už prosazuje Berdych dělovým bekhendem.
     
    40-A
    Dramatický gem pokračuje. Pierre-Hugues Herbert jde do výhody po přesném úderu po lajně, Berdych už byl u míčku příliš pozdě.
     
    3:2
    Herbertovi se daří snížit ztrátu ve druhém setu. Tvrdé první podání do středu kurtu nedokázal Berdych umístit na polovinu soupeře.
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Berdych.
     
    15-0
    Tomáš Berdych zahajuje gem esem do středu kurtu.
     
    30-0
    Berdych pokračuje v neskutečném vystoupení v dnešním zápase. Ani nyní se Herbert nedostal do výměny.
     
    40-0
    Parádní série českého hráče pokračuje. Tentokrát potřeboval Berdych k fiftýnu dva údery.
     
    4:2
    Minutový gem pro Berdycha! Rodák z Valašského Meziříčí rozstřílel soupeře dalším esem.
     
    0-15
    Také Pierre-Hugues Herbert zahajuje gem přímým bodem po servisu k boční lajně.
     
    0-30
    Přestřelka na servisu pokračuje. Tomáš Berdych returnoval první podání jen do středu kurtu a Herbert ihned zakončil výměnu nabíhaným forhendem.
     
    15-30
    Až nyní se prosazuje hráč na returnu. Herbert se jen ohlédl za neskutečným returnem po lajně.
     
    30-30
    Je srovnáno. Pierre-Hugues Herbert napálil první podání pouze do sítě. Po druhém servisu dokázal Berdych zatlačit returnem a výměnu zakončil forhendem.
     
    40-30
    Brejkbol pro Berdycha! Herbertův první servis dokázal Berdych tvrdě returnovat po lajně, poté se vydal k síti a volejem nedal soupeři šanci.
     
    40-40
    Shoda. Francouzský tenista předvedl povedený forhend od základní lajny, tím se dostal do ofenzivního postavení a Berdych se už neudržel ve hře.
     
    40-A
    Pierre-Hugues Herbert otáčí stav gemu na svou stranu. Kratší výměna od základní lajny končí chybou Berdycha do sítě.
     
    4:3
    Deblový specialista se drží ve hře o druhou sadu. Herbert odvrátil další brejkbol a získává gem na servisu. Na závěr mohl pustit Berdychův kraťas do autu.
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Berdych.
     
    15-0
    Tomáš Berdych zahajuje již osmý gem ve druhém setu fiftýnem po nevynucené chybě Herberta do sítě.
     
    30-0
    Teď už se přičinil o bod i Berdych. Tvrdým forhendem po lajně nedal Herbertovi příliš šancí.
     
    40-0
    Tomáš Berdych pokračuje v galapředstavení na servisu dalším přímým bodem po prvním podání k boční lajně.
     
    5:3
    Čistou hrou se Berdych přibližuje k postupu do semifinále. Herbert se ještě udržel ve výměně returnem, ale poté už nemohl dosáhnout na umístěný forhend českého hráče.
     
    0-15
    Pierre-Hugues Herbert servíruje na udržení se ve druhém setu. Na úvod důležitého gemu se raduje Francouz po přetaženém returnu Berdycha.
     
    0-30
    První podání francouzského hráče zastavila páska. S druhým servisem si ale Berdych znovu neporadil.
     
    0-40
    Také Pierre-Hugues Herbert se dostává na servisu do fazóny. Berdychův return druhého podání opět vylétl až za koncovou čáru.
     
    5:4
    Čistá hra pro Herberta. Čtyři přímé body přibližují francouzského hráče ke zdramatizování druhé sady.
     
    5:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    5:4
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Berdych.
     
    15-0
    Tomáš Berdych podává na postup do semifinále! Rodák z Valašského Meziříčí zahajuje gem skvělým servisem. Pierre-Hugues Herbert returnoval v obranném postavení daleko do autu.
     
    30-0
    A další dělové podání. Herbert sice zmenšil razanci returnu, ale i tak míček skončil v těsném autu.
     
    40-0
    Tři mečboly pro Berdycha! Herbert nemá žádnou šanci na returnu, i nyní poslal míček v nouzi mimo dvorec.
     
    40-15
    Herbert se ještě drží v zápase. Poprvé po dlouho době se Francouzovi povedlo udržet return v kurtu a poté prohodil Berdycha bekhendem křížem.
     
    40-30
    Také druhý mečbol je pryč. Berdych se nemohl spolehnout na první podání a toho dokázal využít Herbert k returnu pod nohy a zakončením z forhendu.
     
    6:4
    Je konec! Berdych sice přetáhl první podání do metrového autu, s druhým servisem si ale Herbert neporadil a míček skončil z francouzské rakety za koncovou lajnou.
     
    Konec zápasu
     
    Téměř bezchybný výkon posouvá Tomáše Berdycha již do semifinále! S Pierrem-Huguesem Herbertem strávil na kurtu jen něco málo přes hodinu.

    Více než půlroční pauza není na Berdychovi vůbec znát. Rodák z Valašského Meziříčí zahájil utkání ve velkém stylu. Dvakrát bleskově prorazit soupeřův servis, mohl přidat i třetí brejk, který by znamenal konec úvodní sady, ale Herbert dokázal dva setboly odvrátit. Při vlastním podání ale už třiatřicetiletý Čech nezaváhal a po půlhodině ukončil set poměrem 6:2. Druhé dějství nakonec rozhodl jediný proměněný brejkbol hned z úvodního gemu, kdy Herbert neudržel svůj servis. Berdych měl i další šanci na větší odskočení ve skóre, ale ztrátu servisu již elitní deblista nepřipustil. V závěrečném gemu proměnil Berdych třetí setbol a po návratu na kurty tak zvládl i třetí zápas v řadě.

    V semifinále narazí Tomáše Berdych na úspěšnějšího z dvojice Lajovič – Cecchinato. (19:27:05)

    Vít Schück

    čas zápasu: 1:07

    2. set: 0:38

    Berdych Herbert
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    34 64 49 29
    najdlhšia séria získaných bodov
    5 6 4 4
    Setboly
    3 6 0 0
    Mečboly
    3 3 0 0
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:09 0:17 0:31 0:17
    Esá **
    3 6 5 2
    Dvojchyby **
    0 0 2 2
    udržané podania
    4 / 4
    100 %
    8 / 8
    100 %
    6 / 9
    67 %
    4 / 5
    80 %
    Odvrátené brejboly
    2 / 2
    100 %
    2 / 2
    100 %
    3 / 6
    50 %
    1 / 2
    50 %
    body pri vlastnom podaní
    20 / 27
    74 %
    36 / 47
    77 %
    38 / 66
    58 %
    22 / 36
    61 %
    body po 1. podaní *
    0 %
    0 %
    body po 2. podaní *
    0 %
    0 %
    úspešnosť 1. podania *
    0 %
    0 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    1 / 2
    50 %
    3 / 6
    50 %
    0 / 2
    0 %
    0 / 2
    0 %
    body pri súperovom podaní
    14 / 36
    39 %
    28 / 66
    42 %
    11 / 47
    23 %
    7 / 27
    26 %
    body po príjme 1, podania *
    0 %
    0 %
    body po príjme 2. podania *
    0 %
    0 %
    Informáciu ku štatistikám

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Tomáš Berdych
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 17.09.1985
    Vek: 38 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 196 cm
    Hmotnosť: 91 kg
    Nasadený: WC

    Pierre-Hugues Herbert
    Štát: Francúzsko
    Dátum narodenia: 18.03.1991
    Vek: 33 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 188 cm
    Hmotnosť: 74 kg