Mladá Boleslav – Střešovice 5:3 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
5:3 (3:2, 2:1, 0:0)
PSN Tatran Střešovice
cz Nedeľa 30.12.2018, 12:45 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga (CZ) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
    37:38 Jan NATOV - 5:3
     
    37:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita! Po přesných přihrávkách našel Curney volné místo a poslal kros na volného JANA NATOVA, který střelou do odkryté branky kompletuje dnešní hattrick. Asistence: Jiří Curney.
    30:16 Jan NATOV - 4:3
     
    30:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje! Přečíslení Tatranu zastavil Curney, který ihned nahodil před branku na volného JANA NATOVA. Ten parádně ze vzduchu trefuje míček rovnou za záda Rebra. Asistence: Jiří Curney.
    20:49 Marek PIXA - 3:3
     
    20:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    Je znovu srovnáno! Tlapák se parádně uvolnil podél mantinelu a našel před brankou připraveného MARKA PIXU, který přesně zakončil za Bauera. Asistence: Adam Tlapák.
    13:20 Jan ŘEHOŘ - 3:2
     
    13:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! Zakonov hledal křižnou přihrávkou na středu připraveného Chrousta, který však míček nezachytil a ten se dostal až k JANU ŘEHOŘOVI. Ten se osamocený pěknou střelou na bližší tyč prosazuje. Asistence: Filip Zakonov.
    12:09 Jakub SLAVÍK - 2:2
     
    12:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Kreysa si krásně podržel balónek u mantinelu a parádně našel křižnou přihrávkou JAKUBA SLAVÍKA, který trpělivě čekal před brankou. Se zakončením už neměl problém. Asistence: Jonáš Kreysa.
    08:53 Jakub KOLÍSKO - 2:1
     
    08:53
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran snižuje! JAKUB KOLÍSKO si naběhl podél mantinelu, pěkně našel Beneše, který čekal u levé tyčky a s přehledem vrátil prvnímu jmenovanému, jenž pěkně zakončil. Asistence: Marek Beneš.
    04:41 Jan ŘEHOŘ - 2:0
     
    04:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. Chroust sice u mantinelu souboj nevyhrál, ale míčku se pohotově ujal JAN ŘEHOŘ, který si proběhl za brankou a našel na bližší tyčce volné místo. Asistence: Tomáš Chroust.
    00:03 Jan NATOV - 1:0
     
    00:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nečekaný začátek! Tatran sice vyhrál úvodní buly, nicméně JAN NATOV přečetl rozehrávku a parádní střelou mezi nohy obránce Ullmanna překonal hostujícího gólmana. Bez asistence.

    Týna Zíková

    Góly a asistencie: 1. Natov, 5. Řehoř (Tomáš Chroust), 14. Řehoř (Zakonov), 31. Natov (Curney), 38. Natov (Curney) – 9. Jak. Kolísko (Marek Beneš), 13. Slavík (Kreysa), 21. Pixa (Tlapák)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Novák, Řehoř, Höffer, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust, Bína – Tokoš, Gruber, Pluhař – Curney, Tomašík, Natov.
    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Fibiger) – Mühlfait, Sládeček, Jak. Kolísko, Piták, Vítovec, Ullmann, Gašparík – Tlapák, Kreysa, Sádlo – Slavík, Langer, Marek Beneš – Pixa, Meliš, Švéda – Váňa.

    Rozhodca: Both Martin, Černín Vladimír

    Diváci: 685